- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Hep kendini düşünBen yerim ama karsi tarafi yemesini istemem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep kendini düşünBen yerim ama karsi tarafi yemesini istemem![]()
Yani sayılırSen iyimisim bakiyim![]()
Ebeee napim gel birlikte yiyelimmi dicem sana sen spor yaptin simdiHep kendini düşün![]()
Özelde yaz dinlerim seni canimYani sayılırburanın enerjisinide bozarım diye yazmıyorum mazallah
![]()
Öyle yapıcam canım iradem saglam o konuda ama işte birazcık saldım sanki bende ama toparlicam bu haftaSağa sola bakma önüne bak beni de bu aralar aşağıdan gelen tatlılar cezbediyor ama yemiyorum![]()
Çok mutlu oldum o kadar spora dayanmazdı zaten tebrik ederim❤Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Mefkurem @Elhan D Dileksnr @Senazeynep @Migi_magid11
@timesinfinity @Tutku44 @selensu82 @mucizemsiin @Tesnim1989 @madamhd @sulisim @Visneli_Turtam
@PAPATYAM @asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim.
@Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.
Mezuniyetini de tebrik ederim.
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Mefkurem @Elhan D Dileksnr @Senazeynep @Migi_magid11
@timesinfinity @Tutku44 @selensu82 @mucizemsiin @Tesnim1989 @madamhd @sulisim @Visneli_Turtam
@PAPATYAM @asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim.
@Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.
Mezuniyetini de tebrik ederim.
Ebeeee deme zatenEbeee napim gel birlikte yiyelimmi dicem sana sen spor yaptin simdi![]()
Orucla kilo vercem diye bosuna aç kalma ama borcum var dersen seni anlarim,Kilom sabit 70.4 orucu bırakma kararı aldım veremiyorum böyle =(
Sen bildirim yaptinmiBende oturdum 1paket çikolata yedim![]()
ÇıkssssssSen bildirim yaptinmi![]()
Duzensiz bi hafta icin yinede ekside olman güzel cnmKaptanım cok ozur dilerim bildirim cok gece kaldı anca eve girdim
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 68
Fark 0,3
Yuzde %0,44
Eki Görüntüle 2776968
Ben de çikolata yedim. Bugün cuma değil. Çikolata günü.Çıkssssss![]()
Afiyet olsun cuma ödül günündü bitti gittiBen de çikolata yedim. Bugün cuma değil. Çikolata günü.![]()
Eferim kardesim sanaŞimdi adım zamanı![]()
Eferim kardesim sana![]()
Aynen abla bu haftam acayip duzensiz gectı bu hafta planlı gidicem ınsallahDuzensiz bi hafta icin yinede ekside olman güzel cnm![]()