• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Mefkurem Mefkurem @Elhan D Dileksnr @Senazeynep @Migi_magid11
@timesinfinity @Tutku44 @selensu82 @mucizemsiin @Tesnim1989 @madamhd @sulisim @Visneli_Turtam
@PAPATYAM @asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim. 🤗♥️🥰😍🤩🤗🤩😍♥️🥰🤩🤗🤗♥️♥️
@Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.

Mezuniyetini de tebrik ederim.
Çok mutlu oldum o kadar spora dayanmazdı zaten tebrik ederim❤

Kaptanım cok ozur dilerim bildirim cok gece kaldı anca eve girdim
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 68
Fark 0,3
Yuzde %0,44
IMG_20210205_160800.webp

Zipzip- Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Mefkurem Mefkurem @Elhan D Dileksnr @Senazeynep @Migi_magid11
@timesinfinity @Tutku44 @selensu82 @mucizemsiin @Tesnim1989 @madamhd @sulisim @Visneli_Turtam
@PAPATYAM @asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim. 🤗♥️🥰😍🤩🤗🤩😍♥️🥰🤩🤗🤗♥️♥️
@Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.

Mezuniyetini de tebrik ederim.

birbeste birbeste Chedarice Chedarice askrhpozitif askrhpozitif Kmsl Hnd Kmsl Hnd kızlar sizleri etiketlememişim. Size de çok teşekkür ederim. ♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍🥰🥰🥰😍🤩🤩🤩🤩🤩♥️♥️♥️♥️♥️

Kilom sabit 70.4 orucu bırakma kararı aldım veremiyorum böyle =(
Orucla kilo vercem diye bosuna aç kalma ama borcum var dersen seni anlarim,
Sabah ogle aksam guzel menulerini bekliyoruz ozaman daha guzel vericeksin eminim

Back
X