• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Başlarda öyle oluyor canım. Ama inan zamanla geçmiş oluyor normalde abur cubur olmazsa yaşayamam diyen bir bendim. Şimdi aklıma bile gelmiyor çoğu zaman. Bi regl zamanları bide stres yapınca böyle yiyerek baskılamaya çalışıyorum onun dışında tatlarını bile unuttum desem yeridir. Kola mesela çok içerdim eşim koli ile alır eve. Uzun süre içmedim geçen eşim Bi bardak bişey olmaz dedi Bi yudum aldım içemedim tadı kötü geldi. Vücut unutuyor zamanla. Ama ben hazirandan beri diyetteyim. Dönem dönem Ara verdim tabi hatta diyetisyen verirdi vücut alıştı biraz keyfince beslen dedi. Başlarda ödül olarak hep pizza hamburger yemek isterken şimdi ödül olarak makarna sütlaç falan ister oldum uzun zaman yemediğim için Fast fooddan kurtuldum en azından 🤗
Bu konulara yabancı değilim canım 2 kez mezun oldum 1 kez listeden çıktım 3 yıldır buralardayin anliycan kilo korkulu ruyammm👻👻

Bu konulara yabancı değilim canım 2 kez mezun oldum 1 kez listeden çıktım 3 yıldır buralardayin anliycan kilo korkulu ruyammm👻👻
Hadi ya koruma işi daha mı zor? Ben sanki ideal kiloma inince herşey bitecek gibi hissediyorum da daha hiç mezun olamadım malesef. 😀 Evlenirken 56 kgdum öncesinde de o kiloyu hiç çıkmamıştım sonra 76ları falan gördüm. 4 yılda hemde 😕

Hadi ya koruma işi daha mı zor? Ben sanki ideal kiloma inince herşey bitecek gibi hissediyorum da daha hiç mezun olamadım malesef. 😀 Evlenirken 56 kgdum öncesinde de o kiloyu hiç çıkmamıştım sonra 76ları falan gördüm. 4 yılda hemde 😕
Herkes evlendıkten sonra kilo aldırıyor bende 76 kg evlendıgımde
Evlendikten sonra zayıflarım dedım o dediğim hiç olmadı 😅
Kocama tatlı börek yapayım gönlü hoş tutayım dedım 😅😅 adam da aldı evlendıkten sonra da 🤣 şimdi ikimiz kilo vermeye çalışıyoruz

Herkes evlendıkten sonra kilo aldırıyor bende 76 kg evlendıgımde
Evlendikten sonra zayıflarım dedım o dediğim hiç olmadı 😅
Kocama tatlı börek yapayım gönlü hoş tutayım dedım 😅😅 adam da aldı evlendıkten sonra da 🤣 şimdi ikimiz kilo vermeye çalışıyoruz
Aynı ya bende hergün yemekler börekler tatlılar onun gönlünü hoş tutarken ben yanında duba gibi oldum 🤣benimki kolay kilo alan biri de değil başta almadı ama şimdi göbeklendi oda 🤣benim zayıflamama seviniyor ama böyle giderse beni beğenmezsin diyor 😀

Günaydın kızlar bugün sabah tartıldım 69.8 geldim ve tam 1 ayda giden 6.4 😍😍😍😍

hiç aç kalmadan çok çok iyi gitti bende diğer diyetlerimde aç kalarak en fazla bir ayda 5 kilo verebiliyordum dün kaçamak yapmama rağmen güzel gitmiş😂😂😂

pazartesi diyetisyen kontrolüm var bakalım orda kaç çıkacak🤣🤣🤣

hiç aç kalmadan çok çok iyi gitti bende diğer diyetlerimde aç kalarak en fazla bir ayda 5 kilo verebiliyordum dün kaçamak yapmama rağmen güzel gitmiş😂😂😂

Masallah canim tebrik ederim 🤩

Günaydın fit olma yolunda ilerleyen hatunlar💕💕💕
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar :KK24:
Gunaydin canım ❤

Gunaydin canım cok guzel kilo verdin tebrik ederim 6 li rakamlarada gelmissin 🥰🥰

9 yıllık Evliyim kayınvalidem üst katımda oturuyor vazgeçtiğini düşünmüyorum aramız iyi maşallah :KK70::KK70:

Ben kilo bakımından ümit demiştim :KK48:
Benimde eltim ve kayınvalidem aşağıda oturuyor ben yukarıdayım🤭
İnşallah :KK76:
Bide takımlar arasında birinci olma gibi bir isteğim var artık takıntı oldu ama yapamam sanırım :KK70:
İkili takım iyi bence 👌
En çalışkan kimse beni o tarafa verin henüz hiç mağlubiyet görmedim bünyem alışık dellllll :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Vayy be geldi diyetlerin efendisi 🤭🤭🤭
4.takimin kaptani güzel vermis bu hafta
Nasil yapti merak ettim
Sırrıni yazsada öğrensek :))
Kaç kilo vermiş ben görmedim ondan yüksekti demek ki yüzde
Gunaydin guzel mutlu hafta sonu olur insAllah :KK68: :KK68:
Günaydın bebem😘
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2777451
Ara öğün Eki Görüntüle 2777452

Akşam yemeğiEki Görüntüle 2777453

1 lt su ancak içmisimdir bugün dikkat ederim spor evde sürekli aktifim bugün yürüyüşe başlıyorum ins Allah 🤗🤗
Canım ekmek tam buğday mı değilse acilen tam buğday yada çavdar ye 👌

Maşallah kuzum çok güzel 💕💕👌👌👌

Back
X