- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
Pek bi gözü kara gördüm seni.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek bi gözü kara gördüm seni.
İnşallah canım... takipteyim şekerimAblacımAllah razı olsun o senin guzel kalbinin tatlılıgı bende cok memnun oldum bir gun reelde de gorusuruz ınsallah ❤❤
Iste buyultup bakabiliyoruz yoksa hesaplarin kapaliHerkes burdami profil resmine kendimi koyuyorum
AaaaIste buyultup bakabiliyoruz yoksa hesaplarin kapali![]()
Opssss diyo
Uzaktanda olsa gördumOlsun görmüş oldunuz.![]()
Bende ablacımİnşallah canım... takipteyim şekerim![]()
Günaydın canım ❤Guuunaayyydiiinnnn sekercikler...Sabah tan eva 30 dk yaptim aprilhan bacak inceltme videosu yaptim.2 tane bide alt gobek yaptim...ooohhhh mis oldu.kahvaltıdan once yaptinca odevlerini bitirmis ogrenci gibi rahatladim....
Tunaydin canım ❤Tunaydın kızlar kahvaltı faslı yeni bitti ❤
Masallah cook güzelsin kusun da cook tatliHerkes burdami profil resmine kendimi koyuyorum
Teşekkürler güzel kaptanım. O senin kalbinin güzelliği.Günaydın canım ❤
Tunaydin canım ❤
Masallah cook güzelsin kusun da cook tatli![]()
Birde cok genc duruyorsun onu da soylemeden gecmeyeyimTeşekkürler güzel kaptanım. O senin kalbinin güzelliği.![]()
Zayıflayınca evet. Yaşımı göstermiyorum. Sağol güzel kaptanım.Birde cok genc duruyorsun onu da soylemeden gecmeyeyim![]()
Evet canim masallahin var yasini gostermiyosunZayıflayınca evet. Yaşımı göstermiyorum. Sağol güzel kaptanım.
Herkes burdami profil resmine kendimi koyuyorum
Ben büyüttüm de baktım...Olsun görmüş oldunuz.![]()
Hele sen hamile kalınca gör iştahıın nasıl açılacak. Bırde bebek emzirme herşey süt yapar dıye annem bana ıcirrdı durdu şekerli kompostoları ama etkisi de vardı bendeAynen ya bende eşimi kıskanıyorum o konuda. Fabrikada çalışıyor hareketli bir işi var orda da yakıyor aslında. Yemesine göre yine kilo almıyor ya maşallahı var ben biraz kaçamak yapaym hemen alıveriyorum kiloyu onda tık yok. Çerezi hep olur kolası falan.
O yüzden zayıflayıp öyle hamile kalmalıyım. Kiloluyken daha çok alırsam hiç yerimden kalkamamHele sen hamile kalınca gör iştahıın nasıl açılacak. Bırde bebek emzirme herşey süt yapar dıye annem bana ıcirrdı durdu şekerli kompostoları ama etkisi de vardı bende
Mutlu hafta sonlari ❤❤Herkese mutlu hafta sonları.