• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Guuunaayyydiiinnnn sekercikler...Sabah tan eva 30 dk yaptim aprilhan bacak inceltme videosu yaptim.2 tane bide alt gobek yaptim...ooohhhh mis oldu.kahvaltıdan once yaptinca odevlerini bitirmis ogrenci gibi rahatladim....
Günaydın canım ❤
Tunaydın kızlar kahvaltı faslı yeni bitti ❤
Tunaydin canım ❤
Herkes burdami profil resmine kendimi koyuyorum
Masallah cook güzelsin kusun da cook tatli 🥰🥰🥰

Aynen ya bende eşimi kıskanıyorum o konuda. Fabrikada çalışıyor hareketli bir işi var orda da yakıyor aslında. Yemesine göre yine kilo almıyor ya maşallahı var ben biraz kaçamak yapaym hemen alıveriyorum kiloyu onda tık yok. Çerezi hep olur kolası falan.
Hele sen hamile kalınca gör iştahıın nasıl açılacak. Bırde bebek emzirme herşey süt yapar dıye annem bana ıcirrdı durdu şekerli kompostoları ama etkisi de vardı bende

Hele sen hamile kalınca gör iştahıın nasıl açılacak. Bırde bebek emzirme herşey süt yapar dıye annem bana ıcirrdı durdu şekerli kompostoları ama etkisi de vardı bende
O yüzden zayıflayıp öyle hamile kalmalıyım. Kiloluyken daha çok alırsam hiç yerimden kalkamam 🤣boyumda kısa zaten benim top gibi yuvarlanırm o zaman

Back
X