• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah canım en ıyısı öyle valla ben 2. Ye 79 la hamile kaldım 100 e çıktım. Eğer bende istediğim kiloya düşersem bende belkı 3. Bı bebek daha ısteyebılırım. Ama kılo vermeden olmaz tabı çok zor oluyo hamilelik. Allah sanada isteyen herkese de nasıp etsin Insallah. 🙏🙏
Maşallah ya ben bile ikinciyi düşünemiyorum 😅😅

Eline sağlık kaptanım 😘😘@timesinfinity ortağım 😊😂😂 bana düştün bu hafta bomba gıbı bı ikili olucaz buna ınanıyorum. Dünkü + dan sonra bu haftayı eksi ıle kapatıcam Insallah bana güveniyormusun?😂
Tabi ki güveniyorummm ortağımmmmm :KK200: :KK200: Geçen hafta ödemliydin sen,şimdi ödemle birlikte mükemmel kilo verip farkı açma şansın varrrr,bunu kullanacağına eminimmm:KK74:Bu hafta mükemmel menülerrr çıkaralım,farkımızı ortaya koyalımmm:rapci::rapci:
45 dk leslie yapıp geldim ben ,senden de hareketli bir gün bekliyorummm:KK49::KK49:

Kızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasi Zipzip- Zipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum 💜
@Elhan , @birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin 💛💛
@SATURN71 , ilerdeki halim olarak görüyorum seni abla 😘😘😘 haftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni 💕💕💕
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadı 🤗🤗 Allaha emanetsiniz sevgiyle kalin 😘😘😘😘😘

Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun 👏💙💚💛
@Nidsalii ah etıket yapamadım 😕😕
Tebrikler cnm. Kendine iyi bak gel arada irtibatı koparma 👍🙋‍♀️😘

Arkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravo 👏👏 ben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa 🤗
Geçmiş olsun şimdiden, Allah acil şifalar versin🤲, dikkat et kendine🙋‍♀️

Back
X