• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benım büyük oglan 12 küçük 2.5 yaşında rahat büyütüyorum. Çocuklarıda çok sevıyorum. Hatta küçük oğlumdan beş tane olsa dıyorum keşke sever ısırır bırakırım. Tabı büyüdükçe dertler de buyuyo ama kardeşsızde olmaz bence çocuk tek kalmasın. Bende çok ara verdım ama yanlış yapmısım
Ben de seninle aynı fikirdeyim .
Kardeş güzel . Benim de 5.5 yaş var.
Daha da az olabilirmiş.
3. Cüye şansım yok artık.
Ama olsaydı doğururdum.
Kardeş çok farklı.

Eline sağlık kaptanım
Chedarice Chedarice bu iş bizde bu hafta değil mi:KK5:

Aynı benim ev.
Birde çocuklar istifçi. Bir kağıdı bile atmıyorlar.
İkiside akşama kadar resim yapıp kesiyorlar yapıştırıyorlar..
Şimdi 2 saat oldu onların odasını temizledim.
diğer odalara geçtim .
Bende onların odalarından çıkamadım.
Oturma odasına bile yetiyorlar.

Evet burası banada çok ıyı geliyo. Onceden telefonu elime nadır alırdım sımdı elimden düşmüyo.dıyorum bısey kaçırmıyım takipte olayım. Sen kadın hastalıklarındanmı ameliyat olacaktın tam olarak neydıkı dün rahımde perde falanmı var diyodun sankı öyle gördüm yazında.bu çocuk olmasınamı engel.
Evet ya daha öncede olmuştum ama doktor olmamış dedi tekrar yapılması lazım. Rahimde perde varmış. 4. Kez tüp bebek yaptırdım öncesinde ameliyat olmuştum şimdi yine oraya bağladılar olmamasını :(

Eline sağlık kaptanım
Chedarice Chedarice bu iş bizde bu hafta değil mi
Tabiki😘 üzerimize rakip tanımıyorum.
Bu hafta diyetimde ekmek yok, karbo yok, sırf protein,yağ, süt, su. Yarın annemler gider harekete başlarım yine. Bu hafta o 8leri göreceğim.
89ödülümden vazgeçtim 85e güzel bir ödül koydum kendime.
Bu hafta bombayızzzzz💣💣💣

Tabiki😘 üzerimize rakip tanımıyorum.
Bu hafta diyetimde ekmek yok, karbo yok, sırf protein,yağ, süt, su. Yarın annemler gider harekete başlarım yine. Bu hafta o 8leri göreceğim.
89ödülümden vazgeçtim 85e güzel bir ödül koydum kendime.
Bu hafta bombayızzzzz💣💣💣
Yaparsın inşallah canımm:super:
Ben sana güveniyorum :KK9::KK9:
Bu hafta sen gör 8 leri..:KK73::KK73::KK73:
Diğer hafta da ben inşallah :KK6::KK6:

0B4AB7AF-96E2-4E20-99DA-417F05F4B79A.webp

huuu huuuuuu kaptanım kaptanım
Niye gülüyorsun :p

Back
X