Ona göre gardlar alınacak... haklılar abi...spor mevzusunu tekrar düşün tatlım..Bu ne arkadaş ya neyi merak ediyorsunuz ki
42 ziyaretçi hayır çay ikram edelim dicem semaver olması lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona göre gardlar alınacak... haklılar abi...spor mevzusunu tekrar düşün tatlım..Bu ne arkadaş ya neyi merak ediyorsunuz ki
42 ziyaretçi hayır çay ikram edelim dicem semaver olması lazım![]()

Ay inşallah canım ya artk görmek istiyorum şu 6’lı sayılırıGünaydın
Günaydın migicim
Günaydın canım
Eksin çok güzel canım
Çok güzel
Artın fazla degil canım cumaya kadar eksiyle gelirsin
Masallah cancağzım cumaya güzel eksiyle geleceksin
6 lı rakamlara geçeceksin cumaya kadar
Günaydın canım artın fazla degil zaten cumaya kadar gider
Günaydın canım cumaya kadar dahada gidicek güzel eksi görürsün
Hay maşallah ablam ya
Günaydın canım
Günaydın canım![]()
Yoruldum abla dinleneyim acıkOna göre gardlar alınacak... haklılar abi...spor mevzusunu tekrar düşün tatlım..![]()
Göreceksin canım cuma yaAy inşallah canım ya artk görmek istiyorum şu 6’lı sayılırı![]()
E Elif_Eylul yok üstüne alınamazlar ki çünkü sitede whatsapp vermek yasak. Özür dilerim yine de burası yeri diildi. T timesinfinity aramıcam, sabah görmüş yazmamış boşver sağolSen olumsuz düşünmemeye çalış,belki cidden sen yazarken çıktı bugün yazacaktır ,olmadı mesai saatleri içerisinde sen telefonla ararsın,gece geç olduğu için arayamadım der geçersin.Stres yapma,idari izindesin,amirinin yapabileceği bir şey yok.
Amirine diyor,dün akşam kardan dolayı gelemicem yazmıştı da.
Kusura bakma saçmaladımBebem bu mesajı bize yani takima yazdın di mi
Kim çevrim içi ...
Neden su tuketmiyorsun? Eksin çok güzel ama önce sağlık. Yağların gitmesi için şu içmek şart.Eki Görüntüle 2783416
2 gun önce 96.600 dum şimdi 94.600
2kg gitmiş. Yemeği birden kestim ve su tüketmiyorum bence vücut susuz kaldığı için böyle oldu gerçek kilom olduğunu sanmıyorum düzene sokunca gelir gibime geldi yineden sevindirici böyle görmek
Sevindirici olur tabikide güzel eksi çünkü ama susuz bırakma canim vücudunu ic suyunu ılık olarak tüket bende öyle yapıyorum içmesi daha rahat ve kolay oluyorEki Görüntüle 2783416
2 gun önce 96.600 dum şimdi 94.600
2kg gitmiş. Yemeği birden kestim ve su tüketmiyorum bence vücut susuz kaldığı için böyle oldu gerçek kilom olduğunu sanmıyorum düzene sokunca gelir gibime geldi yineden sevindirici böyle görmek
Yok canim enson 68dim bugun diyete başladım
Sen artık çözmüşün işi halledersin canımYok canim enson 68dim bugun diyete başladım
Sizinde Allah muhabbetinizi bozmasin cnmElhan
Ne güzel uygun bir dille söylemişsin...
Anlayışlı olmak lazım ya ben anlamıyorum ınsanları anlasamayanlari...
Çok şükür benim kayinvalidem anlayışlı insan çok da severim eminim o da beni seviyor...
Bu pandemi dönemin de gittik yanına nerdeyse 20 gün kaldık eşim de yoktu yanimda yarısinda sonra geldi de..
Bana çocuklara baktı allah razı olsun ondan diyorum...
Illa biseyin tetiklemesine gerek yok cnm, ara da tutar o öyleHayırlı geceler kızlar uzun zamandır safra taslarım Agrı yapmıyordu bugun tetiklendı nedense ve bu saat oldu hala uyutmadı beni,![]()
Şuleeeee bu ne guzel eksi cnmmm masallahCuma:58.3
Pazartesi:57.7
-600 fark..sonunda bi pazartesi -ile haftaya başladım....
@sena zeynep sende durumlar nasil...
Bu arada 30 dk eva 30 dk.aprilhan yaptim
Ayyy Allah korumuş cnmSabah eşim giderken kapıları açtım araba garajda rahat çıksın diye yerlerde fayans bacaklarım ayrildi![]()
Migiii harikasin cnm
Cok bi arti degil cnmCuma günü 76
Bugün 76.200
+200
Rakibim bu nasil eksi Allah askinaKilo bildirimine geleyim
Cuma : 101.6 kg
Bu gün 100.9 kg
Fark : -700 gram
Tebrikler cnm cok guzel eksiCuma kilo:70.85
Bugün kilo:70.40
Fark: -450
Geçen haftada boyle biseydi heralde cnm :) ama senin yine cok güzel eksiyle gelecegine eminimGünaydın kızlarrr,keyifli haftalar olsunn
Ben 85,1 ile +200'üm.
Yalnız saat 7de ilaç içecem diye yanlışlıkla su içtim ve bugün regl'imin 2. günü.Belki de sabitimdir diye umut ediyorum.Cumaya belli olacak akla kara![]()
Tebrikler cnmgünaydın
88.25 ile
-300 um.
geçmiş okuyamıyorum, herkese güzel haftalar dilerim
3 gün icin süper eksi elhancimEki Görüntüle 2783341
Cuma 64.5
Fark -500 gr
Zipzip-
birbeste ( dünürüm pazar if yaptım bir iki aksaklık oldu onun dışında fena değildi)
Eminim cuma yine super bi eksiyle gelirsin tatlimGünaydın kızlar
cuma 75.800
Bugün 75.600
eksi 200
Sabah şişligin oluyormus, sana guveniyoruz cumaya eksiyle geleceginden eminiz cnmBen +700 geldim sabahları zaten genelde artı çıkıyorum gün ortasında eksiye dönüyorZipzip- E Elif_Eylul @sulisim cumaya daha çok var
![]()
Nilayyy masallah harikasin cnm
Vavvvvv muhtesemmm cnm15 Şubat kilo bildirimi
Cuma günü 80,8 kg.
Bugün p tesi 80,1 kg.
Fark 700 gram eksi.
![]()
Onceden ekmek pek tuketmiyordun, artik menün ekmekli oluyor, ondan olabilirmiki cnmBen hala sabitim 67.5![]()
Cok abartmasanda yinede biraz sporu yap cnmEvet abla yoruldum zaten dinleneyim biraz![]()
Inşallah abla gelirim sende güzel eksiyle geleceksin inşallahEminim cuma yine super bi eksiyle gelirsin tatlim![]()
Aksamki mesaji görmemiş olanlar, anlamamis olabilir cnm, cok normalKusura bakma saçmaladım