• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese günaydınnn:KK68:öğle geçmiş yapıp Hem herşeyi okurum hem de sporları hallederim:KK23:onun öncesi yine geç kaldım Ama bu hafta nasıl spor yapalım ben yine leslie+bölgesel ya da adım+bölgesel düşündüm diğer haftalarda herkese uyarsa spor kampı yaparız ne dersiniz ona göre hemen puan video Belirleyeyim:KK51:

Herkese günaydınnn:KK68:öğle geçmiş yapıp Hem herşeyi okurum hem de sporları hallederim:KK23:onun öncesi yine geç kaldım Ama bu hafta nasıl spor yapalım ben yine leslie+bölgesel ya da adım+bölgesel düşündüm diğer haftalarda herkese uyarsa spor kampı yaparız ne dersiniz ona göre hemen puan video Belirleyeyim:KK51:
Adim + bolgesel daha iyi sanki...havalar isindi disarda yürüyüş yapilabilir...

26.subat cuma

Sabah kahve

12.00
1 h. Yumurta
1 yaprak marul, domates
Peynir
1 c. Sandwich ekm.
4 zeytin

15.00
1 pudingli pasta

19.00
200 gr et döner (cok tuzlu geldi, zor yedim)
Bol salata

Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim💕
26.02.21 cuma menu

Sabah (9:30)
1 kk peynir
2 dlm cavdar ekmeği
Domates , kapya, yesillik

Öğle (13:30)
1 kabak sote
60 g hindi izgara
1 kepce yayla çorbası

Ara(16:00)
1 kupa sutlu kahve

Aksam(18:00)
Fırında sebze 6yk vardır
2 dilim çavdar
2 kk peynir

Ara(20:40)
10 findik
1yk kuruuzum
1 bardak süt

Su:2 lt
Afiyet olsun canim💕

Eki Görüntüle 2790942 bildirim yapamadım çünkü hastanedeyim pazartesiye kadar hastanede kalacağım babamla, pazartesi günü bildirim yaparım inanın elimde değil kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah 🤲🤲
Günaydın kızlar, haftasonu ve evdeyiz diye sakın ölçüyü kacirmayinnn :KK53::KK53::confused::confused::rolleyes::rolleyes:
Sevgili rakibim @Nilay5454 sen azcik çok az kaçırabilirsin ama minicik😋

Gunaydin mutlu hafta sonları :KK68: :KK68:

Günaydın,keyifli haftasonları olsunn🙆‍♀️🥳💐
Günaydın kızlar💕💕

Günaydınnnnnn. Kolay gelsin canım. Sen nasıl istersen ben uyarım.🤗

Gunaydin mutlu hafta sonları :KK68: :KK68:
Güzel bir hafta sonu olması dileği ile günaydın💞💞💞
Gunaydin musmutlu haftasonlari :KK68: :KK68:
Günaydın,keyifli haftasonları olsunn🙆‍♀️🥳💐
Günaydın kızlar ☺️

Back
X