• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamlar menümü yazayım
Sabah aç karnına kefir kürü
Kahvaltı 14:00
2 küçük nugget
2 küçük ev yapımı salam
2 dilim çavdar ekmeği
Krem peynır zeytin ezmesi ile
2 küçük peynir
4 zeytin
Ara : sütlü fitre kahve
Akşam zeytinyağlı Brüksel lahana salatası Eki Görüntüle 2822344
Afiyet olsun canım 💕

Yeni başladığımız için canım. Alışacağız zamanla daha kolay olacak ☺️

Çok doğru. Daha önce de yaşadım bunu, geçecek evet bunu bilmek iyi hissettiriyor.
kaç defa başladım. ama bozdu. duramadım. belki bu takımın sayesinde bozmam en azından bozsamda tekrar devam ederim bıraktığım yerden. kendim tek başıma kaç defa diyete başladım ama başaramadım hep bıraktım. bu defa çok kararlıyım inşaAllah başarıcam.

Kaynanama gittim
Çaya çagirdi kek yapmıştı ama 1 mincik kek yedim tadımlık 😩
Kaynanam çocuğu sallayarak uyutacaktı ben izin vermedim çok bozuldu 😒 başa dönerse siz uyutursun dedim kendi uyumaya alıştırmaya çalışıyorum ya 😒😒
Sakin yapma yaptirma kızsın bosver bak benimki saati gelince kendi gidiyo yatagina ayisina bebegine sarilip uyuyo 4yasina gelmis olmaz

kaç defa başladım. ama bozdu. duramadım. belki bu takımın sayesinde bozmam en azından bozsamda tekrar devam ederim bıraktığım yerden. kendim tek başıma kaç defa diyete başladım ama başaramadım hep bıraktım. bu defa çok kararlıyım inşaAllah başarıcam.
Takımın çok faydası olacak inan buna..
Burayı bırakma hergün mutlaka kaçamak da olsa menülerini yaz.
Zaten takımımız şahane görüyorsun daha enerjik başka bir takım olduğunu zannetmiyorum, ne istersen var 🤩😍

Sakin yapma yaptirma kızsın bosver bak benimki saati gelince kendi gidiyo yatagina ayisina bebegine sarilip uyuyo 4yasina gelmis olmaz
İzin vermedim işte sallayacaktı hayır dedim eşim de sus diyor bende kızdım oda sinirlendi istiyor diyor istesin dedim zaten sallayarak nereye kadar devam edecek uyutmadım tabi eve getirdim masal okuyup uyudu 😊

Takımın çok faydası olacak inan buna..
Burayı bırakma hergün mutlaka kaçamak da olsa menülerini yaz.
Zaten takımımız şahane görüyorsun daha enerjik başka bir takım olduğunu zannetmiyorum, ne istersen var 🤩😍
evet yok daha 2 gündür bir kaçamak yapmadım ama bugün çok zorlandım.😔 iftardan sonra gözüm hep birşeyler aradı. yarından çok korkuyorum dişimi sıkmam gerek 🤐🤐🤐

Screenshot_20210410_225756.webp
Ben telefonu yanımda taşıyamıyorum fazla.
Yine de hiç yoktan iyidir. Zipzip- Zipzip-

Hayırlı geceler herkese, leptin hormonlarımız bol bol çalışsın, bütün ödemler insin, eksiler gelsin İnşaAllah :KK37:

Back
X