• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

+700 çok kötü 😔 ama pes etmeycm vazgeçmeycm gitmiycm bir yere asla bu hafta 62 görcm. Buraya da girmesem hayata zayıflayamam 🤦‍♀️

Eklentiler

• IMG_20210416_125510.webp
    IMG_20210416_125510.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 32
Kaptanım bu hafta için çok özür dilerim ufak ayrintilara dikkat etmedim . Yürüyüşle atarım sandım . En ufak şeye bile dikkat edicem yani pilav yemedim ama kızartma köfte yedim yada başka yediğim seyler yada slaataya kattigim yağ bile beni artı getirdi en baştan beri. Ben bunları önemsemedim veririm zannettim lütfen grup kapanmasın kendi adıma elimden geleni yapicam bu hafta söz veriyorum yağına tuzuna herşeye ince ayrıntıya kadar dikkat edicem

Çok haklısın canım yukardada yazdığım gibi yürüyüşle yakarım sandım ama ters tepti. Bu hafta çok detaylı dikkat edicem haftaya eksi geleceğime inanıyorum.
Eğer bu hafta sıkı tutarsan senden haftaya çok güzel bir eksi gelir bence👍

Teşekkür ederim kuzum elimden geldiğince yardım etmek istiyorum ama kimse de o azmi goremiyorum ben bir Cordelia Cordelia ve Chedarice Chedarice var gördüğüm birde kackaloribu kackaloribu var sende güzel verdin👍
Diğerlerine haksızlık ediyorsun canım burda azim gösterip emek verip zayıflmayq çalışan bir sürü kişi var herkesin bünyesi farklıdır sonuçta

Diğerlerine haksızlık ediyorsun canım burda azim gösterip emek verip zayıflmayq çalışan bir sürü kişi var herkesin bünyesi farklıdır sonuçta
Ben çaba gostermeyenler için yazdım zaten canım oturduğumuz yerden hiç birşey yapmadan bekleyelim bakalım zayıflayacak miyiz gerçekçi olalım 🤔

Back
X