• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne ayrılması ya, hele bi başla.

Omg! Evasız bir gün daha😂

Hoşgeldin, ne zamandır aklımdasın ne yaptı acaba diye. Şu an diyey yapıyor musun yafa spor yoksa yasak mı? Sanırım 1-2 aydır aynı kilodasın değil mi?

Zipzip- Zipzip- kaptanım cezada taksit var mı😂 ben yarım kalmasın diye yarına bıraktım mecburen.

Offf offf, anneme yapmaması gerektiğini anlatırken eşim geldi ankaradan elinde 3 kutuyla, cevizli baklava fıstıklı baklava soğuk baklava. Ben nerelere gidem?

Bayılırım laz böreğine, bugğn annemle konuştum güzel olacağını bilesem yapacağım ama gözğmdeki o değeri gider diye korkuyorum😂😂

Evde hala var, gönderem mi🙊

Ben çocukları kullanıyorum😂 büyük 20 küçük 10 kilo, önve onlar çıkıyor, tamamsa ben😂😂

Altına sert tahta blogu bulabilir misin ki, yada 1 kare fayans falan, ayaklardan 1i yumuşak zemine gelip aşağa inse yanlış tartıyor.
Yaaa yoksa ben de bugün tam yapabilirim. Sanki öyle yapanlar vardı Gibi kaldı aklımda 😅

Canım bende şimdi mi baslasam bölgesele daha zamanı varmı ufaktan birşeylere başlamak istiyorum ama hoplamali ziplamali seyler yapamam . @Cordeliaa @Kmsl Hnd kızlar sizdende cevap istiyorum neler önerirsiniz bana . Benim göbek bölgem çok malesef kası geçtim göbeğim gitsin .bide kilo verdikçe etim dahada yumuşadı bacak bölgesi bı on kilo daha verince daha beter olacak bende şuan tam zamanı ama
Artık sıkılaşsan iyi olur ben bölgesel ve eva öneriyorum çok güzel sıklaştırıyor ha birde sguat günlük yap farkı görcksin 🥰

Dalga geçme :oops: vallaha kendime olan güvenim biraz yerine geldi cuma 60 olcm kafama koydum hedefte 58 inşallah
Şu kabızlık çözüldü çok mutluyum 🥰
Kiz ne dalgasi
t1940.gif

Çok guzel eksin canim tebrik ederim 🤣🥰💞

Günaydın canlar musmutlu haftalar diliyorum :KK68:

Canım bende şimdi mi baslasam bölgesele daha zamanı varmı ufaktan birşeylere başlamak istiyorum ama hoplamali ziplamali seyler yapamam . @Cordeliaa @Kmsl Hnd kızlar sizdende cevap istiyorum neler önerirsiniz bana . Benim göbek bölgem çok malesef kası geçtim göbeğim gitsin .bide kilo verdikçe etim dahada yumuşadı bacak bölgesi bı on kilo daha verince daha beter olacak bende şuan tam zamanı ama
Canım ben pilates yapmadım ama pilateste her yeri çalıştırıyor. İstersen dene ama ben göbek için hem alt karın calistiran hem de kaslar guclensin diye mekik çekiyorum. Ve yapabilirsen her spor sonu plank yap sn sn arttır plank bacak karın popo kaslarını güçlendiriyor.
Günaydınlarrrr😘😘

Gunaydin guzel bir hafta olsun inşAllah :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Günaydın kızlar 🧡🧡🧡

Günaydın güzeller :KK36:

Günaydın kızlar :KK36:
Günaydın kızlar 💞💞💞💞

Back
X