Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşbuldumLaviniacimhoş geldin aramıza
![]()
Evet kız kedidirkedi varya oKedimi onerdi krem![]()
canım çok geçmiş olsun. dilerim kötü bişe yoktur.kızlar iyi geceler eşim birden ogleden sonra rahatsizlandi.. ates,ishal ,halsizlik vucut agrilari ,,
yarin sabah doktora gidecegiz .. kizimi okula gondermicez
hala atesi dusmedi ..
Zipzip-
Cordelia @Filizzz16
bu haftaki eslesme arkadasima motivede eksik olurum onu baskasiyla eslestirebilir misiniz @chikolatagozlum benim guzel rakibim
günaydın canım eline sağlık tertemiz olmuş misssAkşam kimse temizlik yapmamış pis pis kalmış buralar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ohh mis gibii olduuu
Günaydınnn![]()
günaydın canımGünaydın![]()
günaydın canımGunaydin![]()
günaydın canımGünaydınnn![]()
günaydın canımGunaydinnn![]()
aa neden acaba? koku duygusu gelirken mi böyle oluyor acaba? çok geçmiş olsunKoku alamayan ben cok degisik bir koku aliyorum ve acayip midem bulaniyor sabah sabah ya![]()
günaydın canımGünaydın kizlar![]()
![]()
selam canım geçmiş olsunSelam kizlar beni mazur gorun dunden beri Kotuyum
Diare olmusum ama siddetli![]()
günaydın canımGünaydın kızlar![]()
günaydın canımGünaydın herkese![]()
günaydın canım kolay gelsinnGünaydın kıslar bugün spor yapmaya başlıyorum 2 gün regl ağrısından sonra bugün süperim çok şükür![]()
Kolay gelsin canım, bebekli hayat zor tabiki, kolaylık diliyorumGünaydın kızlar. Topluca cevap vereyim hoşbuldumçok memnun oldum tanıştığıma sizlerle.çok sıcak kanlısınız sanki hep burdaymışım gibi hissettim teşekkür ederim.
7 yılın üzerine yeni bir bebek biraz şaşırttı beni yardım edenimde yok o nedenle çokça yazıp sohbet edemiyorum kusura bakmayın ama okuyorum. Acayip motive oldum.
Bu arada şu an yıllık izindeyim daha sonra kısmet olursa kocam efendi becerebilirse ücretsiz izne çıkacağımbebeğime bakacak kimsem yok. Şayet işte olsam fırsat oluyordu iki muhabbet ama evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
@Elhan ablam 25 varsın ama 26 yoksunyalnız bekle beni senin gibi 2 çocuklu çıtır olmak hedefim amin. Çok galp
![]()
yeter gayrı dur sendePlanktan belim,jumping jucktan kollarim,mekikten göbişim,squattan totom,bölgeselden bölgelerim agriyo![]()
günaydın canımGünaydın ⚘⚘⚘⚘⚘
günaydın canımGünaydın canlar![]()
Çok ilginç neyse iyi olsa yürüyüşe başla bekliyorumAynen canım yağmur engel bu haftabekarken ben hiç yaşamadım ikinci kızımı doğurduktan sonra ağrılı regl geçiriyorum maalesef doktor rahmimin ters döndüğünü söylemişti bu sebep olabilirmiş maalesef
Geçmiş olsun canım niye gitmiştin doktoraGünaydın kızlar, bu sabah gidip dahiliye bölümüne göründüm. Bi dünya test istedi sağolsun, 15 gün sonra gidicem sonuçları göstermeye, romatizma testi de istedi 15 gün sonra çıkacakmış o, hepsini birlikte görelim bi kerede gel dedi.
Canım hamile olmayasınKoku alamayan ben cok degisik bir koku aliyorum ve acayip midem bulaniyor sabah sabah ya![]()
Günaydın canım gecmis olsun sonuclarin iyi cikar insallahGünaydın kızlar, bu sabah gidip dahiliye bölümüne göründüm. Bi dünya test istedi sağolsun, 15 gün sonra gidicem sonuçları göstermeye, romatizma testi de istedi 15 gün sonra çıkacakmış o, hepsini birlikte görelim bi kerede gel dedi.
Geçmiş olsu, covid mi ki?kızlar iyi geceler eşim birden ogleden sonra rahatsizlandi.. ates,ishal ,halsizlik vucut agrilari ,,
hala atesi dusmedi ..
Zipzip-
Cordelia @Filizzz16
bu haftaki eslesme arkadasima motivede eksik olurum onu baskasiyla eslestirebilir misiniz @chikolatagozlum benim guzel rakibim
Geçmiş olsun, kimse senden daha değerli değil, sen yoksan hiç kimse yok, önce kendin, sonra çocuğun, kendine iyi bak.Günaydın
Ben dün akşam ufak bir bilinç kaybı yaşadın bütün gün zaten kalbimde ağrı ve tasikardi vardı Aksam hastaneye gitsek mi derken kısa süreli gözüm karardı esim en fazla 3 dk dedi. Tansiyon ile nabız da yuksekti. Hastaneye de gitmek istemedim düzelmezse gideriz dedim şimdi de ağrım var ama dünkü kadar değil
Bence kızın hastalığı anneannemin kazası derken birde dersleri yetiştirme telaşı yoruldum ben. Esimle de sorunlar vardı ondan diye düşündüm devam ederse gideceğim ama
Dun aksam menumu de ondan yazamadım uyumuşum erkenden
Bir rivayete göre bugün bŞka rivayete göre yarın geleceklermiş, söylemiyorlar daSana en ıyı gelıcek sey annenlwrın gelmesi olucak oZaman cnm
Tartılmadınmı bugun tartı ne diyor acaba
Ben +40 aldım anca o paklarGidecek bilirim bakalım o zamana kadar yaslanicam bari +35 gece gündüz kremleri alayım![]()
teşekkürler canım. şekerim var diye şüpheleniyorum. ailede var zaten. bide tiroidlerde sıkıntı var bence ama bakalım ne kadar tahlil varsa istedi doktor sağolsun, inşallah temiz çıkar ama pek ümidim yok:)Geçmiş olsun canım niye gitmiştin doktora
sağol canım amin teşekkür ederim :)Günaydın canım gecmis olsun sonuclarin iyi cikar insallah![]()
günaydın canım çay istiyordu tamda kalkıp alayım
İnşallah kötü bişey çıkmaz canım şeker Allah kimseye vermesin berbat bişey kayinavlidem de var çok kötü yanı 28 senedir cekiyo kadın .teşekkürler canım. şekerim var diye şüpheleniyorum. ailede var zaten. bide tiroidlerde sıkıntı var bence ama bakalım ne kadar tahlil varsa istedi doktor sağolsun, inşallah temiz çıkar ama pek ümidim yok:)
sağol canım amin teşekkür ederim :)
Yağmayaydı iyiydi ama oda lazım,ö.s yürüyebilşrim yağmazsa, afiyett olsungünaydın canım çay istiyordu tamda kalkıp alayımama yağmur istemiyorum bugün güneş çıktı Ankara'da umarım gitmez geri
Geçmiş olsu, covid mi ki?
Geçmiş olsun, kimse senden daha değerli değil, sen yoksan hiç kimse yok, önce kendin, sonra çocuğun, kendine iyi bak.
Bir rivayete göre bugün bŞka rivayete göre yarın geleceklermiş, söylemiyorlar dahafta sonu kzıın doğum günü on geliyoröar asıl.
Ben +40 aldım anca o paklar
sandriyon alıntılamamaışım seni geçmiş olsun sana da, gazı kaçmış kola ve ayrıca 1 kaşık türk kahvesi üzerine bi kaç damla limon da iyi gelir.
Günaydın canım
Günaydın ağlayınca tuz kaybı oluyor ya ondandırGünaydın,
Bu sabah anca cuma günkü kiloya geldim, 2.5 günde kaç kilo verilirse artık cumaya o kaldı, sonra cedarice ağlıyor, ağlamadan kilo veremiyorum, ağlamak zayıflatıyormuş![]()
Allah Allah ne oldu ki acaba.cok geçmiş olsun haber ver bize de .kızlar iyi geceler eşim birden ogleden sonra rahatsizlandi.. ates,ishal ,halsizlik vucut agrilari ,,
hala atesi dusmedi ..
Zipzip-
Cordelia @Filizzz16
Ne yiyecen o zamanDüştüğüm takıma bak sporlar menüler oooo yememem farz oldu
Bir de bebemin besin alerjisi var yumurta tavuk süt süt ürünleri kuruyemiş dana eti susam yiyemiyorum oyyy
Senin şekerin yoktur yaa.olsa bile bu beslenmeye şeker mi kalır. Haber ver sonuçları. İnşallah iyi çıkar.teşekkürler canım. şekerim var diye şüpheleniyorum. ailede var zaten. bide tiroidlerde sıkıntı var bence ama bakalım ne kadar tahlil varsa istedi doktor sağolsun, inşallah temiz çıkar ama pek ümidim yok:)
sağol canım amin teşekkür ederim :)