Çok şükür dediğim gerçekten çok şükür...Aşk olsun abla biliyosun seni sevdigimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür dediğim gerçekten çok şükür...Aşk olsun abla biliyosun seni sevdigimi![]()
Hoş buldum canımHoşgeldin canımbaşlangicin hayırlı olsun pek bir kilon da yok umarım en kısa sürede hedefine ulaşirsin
![]()
Bayramdan sonraki hafta kapışalım bi ifadeni alıyım seninBir ara seninle beni rakip yapsınlar , bir seninle kapışayım . Çok istiyorum nedense seninle yarışmayı![]()
Gecmis olsun canımBugun başım cok arıyor ya sabah güneşi çarptı yada uykusuzluktan![]()
Teşekkür ederim kaptancigimGecmis olsun canım![]()
Gecmiş olsun canimBayram için yaprak aldım 1 hafta sonra sarıcam ılk defa kuru olarak kavanozlara bastım lakin hafıf terleme yapmışBu şekilde yaprak muhafaza eden var mı hanımlar ,?acabq cururmu buzdolabına koydum tırstımda
![]()
HahBen bilmem ağzından çıktı bıkerekıyasıya mücadele edıcez sonra da kazqnan ben olucam
![]()
Şu 3 haftanın içinde kapıştık kapıştık , bir daha 6 hafta sonra kapışırım artık okullar açılıncaBayramdan sonraki hafta kapışalım bi ifadeni alıyım senin![]()
Daha belli olmadi canim
Kolay gelsinOğlumda diyor. Anne gel dövüş oynayalım oda benim boyumun ölçüsünü almak istiyor. Ben oyuna gidiyorum bakalım kim kazanacak![]()
Bu hafta kapışalım senle ne dersınŞu 3 haftanın içinde kapıştık kapıştık , bir daha 6 hafta sonra kapışırım artık okullar açılıncaama çok istersek yine kapışırız
Cordelia kaptanım gördünüz mü biz kapışmak istiyoruz.
![]()
Nehir seni yener canım. Sen bulaşma laz damarı var onun .Bu hafta kapışalım senle ne dersın
M MissHayaLet bacım mezun olmuşsun Benim yarı kılomdasın sen ye benım yuzumden boşa sıkma kendını![]()
Seni ezip gecemem sana karşı derın duygular beslıyorum kaptanım
Seni ezip gecemem sana karşı derın duygular beslıyorum kaptanım![]()