Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkeze cevap yazıcam,akşam artık öpüldünüz,fatunuz replerini gördüm cadı...doram ın cevabı güzel olmuş hehehe.....

merhaba kardeş 6. takımın cici bayanları bu hafta bol bol kilo vermenizi diliyoruma.s.a.s.a.s. eski bir 8. takım üyesia.s.

kızlar ne yedim hemen yazayım dün

sabah kahvaltı normal
öğlen salatalık bisküvi
akşam sote ve salata ama az tavuğu az yedm salatayı çooookkk
ve ibre dönmeye başladı oleyyyyyyyy

çok iyi gidiyorsun. sadece öğlen yemeklerin kötü.
kısa ve öz yazayım. sadece cevaplamıyorsun dedin diye yazdım
bugün kötüyüm, üzgünüm, sinirliyim....
hiç birşey yapasım yok. ne yazmak ne okumak ne çalışmak ne eve gitmek istiyorum...
canım sıkkın, keyifsizim

[ı]
çok iyi gidiyorsun. Sadece öğlen yemeklerin kötü.
Kısa ve öz yazayım. Sadece cevaplamıyorsun dedin diye yazdım
Hiç birşey yapasım yok. Ne yazmak ne okumak ne çalışmak ne eve gitmek istiyorum...
Canım sıkkın, keyifsizim
[/ı]

anam sıkma canını hoş söyleyene bek yarım saate kadar çok iyiydim ama şimdi bütün hevesim kaçtı.

hiç birşey yapasım yok. ne yazmak ne okumak ne çalışmak ne eve gitmek istiyorum...
canım sıkkın, keyifsizim

CANIM BENİM NEDEN KEYİFSİZSİN BAKİMM BU ARADA NE YEDİN SÖYLESENE delikafaduldendelikafadulden

:roflol:olablir yada uyusss patronuna kızmıştır.:delphin::dilcikar:

oda olabilir asinin patronu çok uyuz galiba bizim patron 1 sabah uğrar buraya bir daha gelmez sadece telefonla taciz eder. büyük patron ise nerdeyse hiç uğramaz buraya diğer firmada durur.hihoyyyt

elif kız nasılsın bakim. kilo aldın mı verdin mi anlat bakim artık fazla yazmıyorsun bize...

iyiyim nazlıcım dedim ya kuzucum aldım verdiğim kiloları geri diye
bi de adet olcam felaket şiştim

canım sıkkın, keyifsizim

anam sıkma canını hoş söyleyene bek yarım saate kadar çok iyiydim ama şimdi bütün hevesim kaçtı.

hayırdır kızlar bişemi oldu:teselli:

Ne kadar güzel NAzlıcım sıkılacak kadar bol ve boş vaktin var keşke senin yerinde olsaydım. Hayatım o kadar hızlı ki her dakikam planlı ve programlı olmak zorunda ekstra yaşanan herşey tüm hayatımı tüm planlarımı alt üst ediyor beni düşün ve teselli ol bence :)

Ne kadar güzel NAzlıcım sıkılacak kadar bol ve boş vaktin var keşke senin yerinde olsaydım. Hayatım o kadar hızlı ki her dakikam planlı ve programlı olmak zorunda ekstra yaşanan herşey tüm hayatımı tüm planlarımı alt üst ediyor beni düşün ve teselli ol bence :)

reffimmm zamanında okadar çok yoğunduk ki alışmışım o tempoya. böyle zaman geçmiyor. ozamanlarda keşke bu kadar yoğun olmasa diyordum ama keşke yoğunlaşsa yine.:1hug:

CANIM BENİM NEDEN KEYİFSİZSİN BAKİMM BU ARADA NE YEDİN SÖYLESENE delikafaduldendelikafadulden

asiciğim çok yediğinden mi keyifsiz acaba asi çok yediğinde yazmıyor genelde .

hayırdır kızlar bişemi oldu:teselli:

yedim aslında ama yemekle alakası yok. reglimi bekliyorum. gelmiyor. sinirlerim tavan yaptı. aşırı sinirli, keyifsiz ve mutsuzum.
ev, iş, çocuk, eş offf yetişemiyorum artık. evim iyice bir temizlik istiyor. vaktim yok. kadın tutsam yakında taşınma işi olacak şu an ona para vermeye gerek yok. bana yardımcı olan da yok. akşam delirdim artık. hemen tv başına koşacak ya beyefendi bi çocuğu uyutamadı ki o uyuturken ben yerleri silecektim. delirdim bağırdım çağırdım. şimdi küsüz...
kayınvalide ayrı telden çalmaya başladı yine. oğlumu her akşam kudurtuyor parka götürmek için. zaten akşamları 3-4 saat görüyorum. onu da seninle parkta geçirmesin. dün göndermiyordum. kudurttu çocuğu. ciyak ciyak ağlıyor gitmek için.
daha bir sürü şey....

Back
X