- 18 Ekim 2015
- 311
- 109
- 103
- Konu Sahibi sonsuzakadars
-
Iyi akşamlar herkese
Yeni üyeyim bi süredir takipteydim ama artık üye olmalıyım dedim ve ilk mesajımı eski bi sevgilinin tekrar aramasından dolayı yazıyorum
Evet 6 yıl önce bitmiş bir ilişki ve bundan 5ay önce yazılan kandil mesajı :))
Kandilimi kutladı ardından havadan sudan derken napıyosun ne ediyosun diye konuşmaya başladık başlarda herşeyimi öğrenmeye çalıştı napıyosun ne var ne yok falan filan ama arkadaş gibi konuştuk hiç eski günlere ait konuşmadık çünkü hoş şeyler olmamıştı..ama eski sevgilimin sorunu mesajlarıma geç Cvp yazması ve geri dönmemesi ve bu durumdan fazlasıyla rahatsızım ve son durum şöyle ki ni akşam normal mesajlaşırken uyuyabilirim yorgunum dedi bende peki dedim sonrasında bişeyler daha yazdım Cvp gelmedi bende uyuduğunu düşünerek iyi gecelr mesajı attım ertesi gün mesajımı gördü (Whapsaap ) Cvp vermedi bende akşama doğru tekrar esprili bi şekilde. Uyudun dimi akşam dedim yine mesajımı gördü Cvp yok gece yarısına kadar bekledim tabı bu arada Whapsaap a gelip gidiyor ama tık yok artık sinirlendim ve ne olursa olsun bu yaptığın çok ayıp dedım ve bişeyler daha ekledim gönderdim Cvp yok o gün bugundür Cvp yok kızlar ben ne yapıyım anlamadım amacı neydi çözemedim sizce ne olabilir ki.(
Hatta bi ara görüştünmü birileriyle diye sordu bende Evt dedim oda afferin dedi ve yazmadı o gece işte böyle şeyler şimdi nasl hareket edeyim ki gerçi aradan 1 ay geçti Cvp yok hala
Canım seni yoklamış. Onu unuttun mu unutmadın mı ? diye.
Hoş sende mesajına hemen cevap yazıp sohbet etmişsin. Oda bakmış ki hala cevap yazıyorsun, yani o mesaj attığında çantada keklik konumunda hazırda bulunuyorsun.
Bunu öğrenmiş ve gitmiş.. Zaten erkeklerin amacı budur ki.. Kırarlar, dökerler, ayrılırlar.. Onca zamandan sonra hiçbirşey olmamış gibi gelip halini hatrını sorup mesaj atar, ararlar. Bakarlar hala bıraktıkları gibi hazırda bekliyoruz. Sonra da tekrar bırakıp giderler..
Bir diğer ihtimal de hayatına ondan sonra birinin girdiğini söylemişsin ve oda aferin demiş.. Buna da bozulmuş olabilir..
Neden böyle bişy yapıyorlarCanım seni yoklamış. Onu unuttun mu unutmadın mı ? diye.
Hoş sende mesajına hemen cevap yazıp sohbet etmişsin. Oda bakmış ki hala cevap yazıyorsun, yani o mesaj attığında çantada keklik konumunda hazırda bulunuyorsun.
Bunu öğrenmiş ve gitmiş.. Zaten erkeklerin amacı budur ki.. Kırarlar, dökerler, ayrılırlar.. Onca zamandan sonra hiçbirşey olmamış gibi gelip halini hatrını sorup mesaj atar, ararlar. Bakarlar hala bıraktıkları gibi hazırda bekliyoruz. Sonra da tekrar bırakıp giderler..
Bir diğer ihtimal de hayatına ondan sonra birinin girdiğini söylemişsin ve oda aferin demiş.. Buna da bozulmuş olabilir..
Evlilik yeni bir hayat demekse sizin için hayır kuramadım..ama hayatıma devam ettim...hatamın farkındayım sadece sebeb arıyorum bu davranışına6 yıl içinde yeni bir hayat kuramadınız mı kendinize? Üstelik kandil mesajı göndermiş. Cevap vermeniz hata.
Canım anlatamadım ki çünkü o sırada mesailaşıyorduk yani telefonda konuşma değil afferin dedikten noldu diye yazdım Cvp vermeyince aradım açmadı bende üstüne düşmedim.Mesajlarınızı okudum konunuzun tamamını yani . Başka ilişki kurdun mu dediğinde siz evet dediğinizde aferin sana demiş ya .Yani 6 yıl geçmiş ne bekliyordu ki . Kızdı mı ki size .
Kızlar son durum şudur 1 aydan sonra hala ses yok demiştim ya ve dayanamadım mesaj attım (belki yanlış yaptım ama netlik istedim ) mutlumusun benimle dalga geçtiğin için senin vicdanın bi bana yok zaten dedim (vicdan olayında aramızda geçen bi konuşmadan dolayı öyle dedim ) sonrasında Cvp geldi ve ben seninle dalga falan geçmedim beni suçlama Buda son mesajım yazmış(sanki hergün mesaj yazıyor gibi ya) bende o zaman kendini yerime koy ve öyle düşün dedim gönderdimIyi akşamlar herkese
Yeni üyeyim bi süredir takipteydim ama artık üye olmalıyım dedim ve ilk mesajımı eski bi sevgilinin tekrar aramasından dolayı yazıyorum
Evet 6 yıl önce bitmiş bir ilişki ve bundan 5ay önce yazılan kandil mesajı :))
Kandilimi kutladı ardından havadan sudan derken napıyosun ne ediyosun diye konuşmaya başladık başlarda herşeyimi öğrenmeye çalıştı napıyosun ne var ne yok falan filan ama arkadaş gibi konuştuk hiç eski günlere ait konuşmadık çünkü hoş şeyler olmamıştı..ama eski sevgilimin sorunu mesajlarıma geç Cvp yazması ve geri dönmemesi ve bu durumdan fazlasıyla rahatsızım ve son durum şöyle ki ni akşam normal mesajlaşırken uyuyabilirim yorgunum dedi bende peki dedim sonrasında bişeyler daha yazdım Cvp gelmedi bende uyuduğunu düşünerek iyi gecelr mesajı attım ertesi gün mesajımı gördü (Whapsaap ) Cvp vermedi bende akşama doğru tekrar esprili bi şekilde. Uyudun dimi akşam dedim yine mesajımı gördü Cvp yok gece yarısına kadar bekledim tabı bu arada Whapsaap a gelip gidiyor ama tık yok artık sinirlendim ve ne olursa olsun bu yaptığın çok ayıp dedım ve bişeyler daha ekledim gönderdim Cvp yok o gün bugundür Cvp yok kızlar ben ne yapıyım anlamadım amacı neydi çözemedim sizce ne olabilir ki.(
Hatta bi ara görüştünmü birileriyle diye sordu bende Evt dedim oda afferin dedi ve yazmadı o gece işte böyle şeyler şimdi nasl hareket edeyim ki gerçi aradan 1 ay geçti Cvp yok hala
Son durum bu diye yazdım ama mesajımda son olmuş hiç mi bişey demeyeceksinizKızlar son durum şudur 1 aydan sonra hala ses yok demiştim ya ve dayanamadım mesaj attım (belki yanlış yaptım ama netlik istedim ) mutlumusun benimle dalga geçtiğin için senin vicdanın bi bana yok zaten dedim (vicdan olayında aramızda geçen bi konuşmadan dolayı öyle dedim ) sonrasında Cvp geldi ve ben seninle dalga falan geçmedim beni suçlama Buda son mesajım yazmış(sanki hergün mesaj yazıyor gibi ya) bende o zaman kendini yerime koy ve öyle düşün dedim gönderdim
Sinir olduğum nokta niye kendilerinde hata yada suç bulmuyorlar hep zeytinyağı modundalar
aradan 6 yıl geçmiş ne bekliyordun neyin ümidi neyin dalga geçmesi.
adam seni yoklamış hemen umutlanmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?