6 yıl aradan sonra..

Haklısın işte hata benim ama onun yaptığı ne ben onu çözemedim işte

Bazen erkekler de ne yaptigini bilmiyor. Cok anlam yuklememek gerekiyor, acı da olsa insan ogreniyor.
Belki aklina dusmussundur bir an, bir mesaj atayim yoklayayim demistir. Sonra o anlık merağı gecmistir. Karsidaki insanda neye yol actigini umursamayan, bilmeyen erkek modeli. Zor ama anlam yuklememeye ve bosvermeye calis.

O kadar yoruldum ki artık düşünemiyorum bile
Anlık bi mesajı çok abarttım sanırım çünkü hala seviyorum nasıl bi yara açtığının farkında bile değil ben onun yüzünden demiyorum ama onu sevdiğim için kimseyi alamadım hayatıma hele bu son durumdan nasıl düzene girerim bilemiyorum tek elimden gelen DUA

Evet bazen tek cozum dua oluyor...

Seviyorsan ve geleceginde o olsun istiyorsan bence mesaj at.
Ben seni unutamadım benim icin sen vardın hep gibi

Seviyorsan ve geleceginde o olsun istiyorsan bence mesaj at.
Ben seni unutamadım benim icin sen vardın hep gibi
Ciddi misin? Böyle bi yorum beklemiyordum açıkcası ama bi an gülümsedim yanlış anlama hoşuma gitti yorumun
Sevdiğimi biliyor çok çabaladım hep mesaj atan bendim sonunda yorulup bırakmıştım mesajı sonra ondan ilk mesaj gelince insan ister istemez neden diye soruyor
Diyelim seviyor neden çabalamıyor
Sevmiyor desem neden merak ediyor nerdesin napıyosun diye soruyor (du)
Küçük örnek vereyim biyere gideceğim zaman bişeye ihtiyacın varmı diye soruyor

geçmişte iyi şeyler yaşamamışsınız adam sizi yoklamış
hazırda muhtemelen biri daha vardı ve onunla yol almaya karar verdi
önünüze bakın ve geriye dönmeyin adam dengesiz bu saatten sonra o yazsa da siz yazmayın

6 yıl öncekı mutsuzluluğunuza geri mi dönmek istiyorsun?

:) erkeğin klasik olarak eski defterleri açması, define araması durumu. Belliki aynı anda bir kaç kazı yapmış ve daha iyi bir alternatif bulmuş. Sen unut onu, o hiç var olmadı, tanımıyosunki öyle birini.
Cidden yapmayın, vazgeçin gönüllü kölelikten.

O değilde her seferinde kanıyorum ya oda benm sevgimden işte
Bundan sonra kapımda yatsa yooooook :))

Kendini kandırma, kendini ikna etme, hayat kaçıyor, peşinden koşma, yakala ve yaşa,
sevgine gelince; bırak hak edeni bulsun, haketmeyene aşkın kırıntısı bile fazla
Ne güzel özetlemişsin teşekkür ederim
Üzüldüğüm yer ise 6 yılımı boşuna yani onu bekleyerek geçirmişim üstüne kimseyide sevmedim sevemedim..
Abartmıyorum çıkarsız bu sevgimi çok arayacak kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…