- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
İki aylık evlilikte bu kadar arada kalıyorsanız boşanın gitsin.daha en güzel zamanlarda birbirinize boşanmadan bahsetmişsiniz.benim eşim olsa ya gitme derdi ya beraber gidelim derdi ama asla ayrılalım demezdi.siz en iyisi ayrılın gitsin yol yakinken
Bunu baştan söyleseniz herkesin yorumu çok farklı olurduEvet haftasonu git gel yapacağız
Bunu baştan söyleseniz herkesin yorumu çok farklı olurdu
Hafta sonu görüşmeler sekteye uğrayacaktır, mevsime göre hava ve yol şartları, iş yoğunluğu, hastalık vb mazeretlerle belki ayda 1 görüşeceksiniz, eşiniz asker, gemici vb olsa mesleği bu dersiniz evlenmeden önce zorluklarını enine boyuna düşünür ona göre karar verirsiniz ama marangoz adamın 6 yıl ayrı kalma zorunluluğu yok ve halihazırda en azından birkaç sene aynı evde evliliğin tadını ve sorumluluğunu anlamadan, 2 aylık evliyken ayrı yaşamlar kurmak aranızda bir bağ oluşmasına engel.Bu kararı aldık yani hiç görmeden altı yıl kimse beklemezki
Hafta sonu görüşmeler sekteye uğrayacaktır, mevsime göre hava ve yol şartları, iş yoğunluğu, hastalık vb mazeretlerle belki ayda 1 görüşeceksiniz, eşiniz asker, gemici vb olsa mesleği bu dersiniz evlenmeden önce zorluklarını enine boyuna düşünür ona göre karar verirsiniz ama marangoz adamın 6 yıl ayrı kalma zorunluluğu yok ve halihazırda en azından birkaç sene aynı evde evliliğin tadını ve sorumluluğunu anlamadan, 2 aylık evliyken ayrı yaşamlar kurmak aranızda bir bağ oluşmasına engel.
Evli ama yalnız yaşamaya alışmış çiftlerin aynı evde yaşamaya başladıktan sonra sorun yaşama, birbirine ve evliliğe adapte olamama riski var.
Ee insanları krize sokana kadar bunu yazsanız.Evet haftasonu git gel yapacağız
polismişSoruldu mu bilmiyorum kamuda ne iş yapacaksınız?
:) cocuk pat dıye yapılaydı 9 yıllık evlılıgımde 3.5 yas cocugum olmazdıUcretsiz izin. Hakkınız var dimi ard arda patlatın 2 cocuk .gebelik 2 yıl analık ücretsiz izni falan 4 5 yıl rahat olur arada aileniz de destek olur sonra bir yılda ücretsiz izin alırsınız 6 yıl olur bunu yapan arkadaşlarım var
Müdürüm benim eşim de 1,5 yıldır başka bir şehirde görevliHafta sonu görüşmeler sekteye uğrayacaktır, mevsime göre hava ve yol şartları, iş yoğunluğu, hastalık vb mazeretlerle belki ayda 1 görüşeceksiniz, eşiniz asker, gemici vb olsa mesleği bu dersiniz evlenmeden önce zorluklarını enine boyuna düşünür ona göre karar verirsiniz ama marangoz adamın 6 yıl ayrı kalma zorunluluğu yok ve halihazırda en azından birkaç sene aynı evde evliliğin tadını ve sorumluluğunu anlamadan, 2 aylık evliyken ayrı yaşamlar kurmak aranızda bir bağ oluşmasına engel.
Evli ama yalnız yaşamaya alışmış çiftlerin aynı evde yaşamaya başladıktan sonra sorun yaşama, birbirine ve evliliğe adapte olamama riski var.
Doğu'dan İstanbul'a haftada bir gelip gidebileceğine inanmış. Yaşının ağırlığı yok hiç, genç kız gibi.Müdürüm benim eşim de 1,5 yıldır başka bir şehirde görevli
İlk gidecegi zaman her ay sözde geliyordu, 2 ayda bire çıktı haha :)
Eşim 50 yasına girecek ben 42 yani düşün ki bana bunu dediği anda sen oraya 1 ay daha ekle dedigimde olur mu canııııımmmmmm, zart zurt şimdi n'aaaaaber dediğimde kem kümDoğu'dan İstanbul'a haftada bir gelip gidebileceğine inanmış. Yaşının ağırlığı yok hiç, genç kız gibi.
Her hafta sonu git gel masrafı kimse düşünmüyor anlaşılan aynen her hafta sonu gidip gelirdi adamda çunkü :)Eşim 50 yasına girecek ben 42 yani düşün ki bana bunu dediği anda sen oraya 1 ay daha ekle dedigimde olur mu canııııımmmmmm, zart zurt şimdi n'aaaaaber dediğimde kem kümYa sonuçta iş yogunlugu, yol uygunluğu, mevsim uygunluğu, benim iş sonrası uygunluğum lazım bir araya gelmemiz için.
Ben genelde bana sunulan pembe tabloya asla kanan bir insan degilim.
Yaşın verdigi tecrübe bu ama bazılarına hayret ediyorum ya.
Karı koca evlenmek için evlendiğiniz o kader belli ki.Evet zaten saçmalık o
Şimdi bunu yazdın gidip çocuk yapacak malum ne akıl veririsek tersini yapıyorarada derede çocuk yapmazsan senin hayrına olur
Adam gelse asgari ücret çalışsa daha iyi her hafta bir günlük yola gidilecek de ona dağ dayanmaz zaten.Her hafta sonu git gel masrafı kimse düşünmüyor anlaşılan aynen her hafta sonu gidip gelirdi adamda çunkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?