6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kararı aldık yani hiç görmeden altı yıl kimse beklemezki
Hafta sonu görüşmeler sekteye uğrayacaktır, mevsime göre hava ve yol şartları, iş yoğunluğu, hastalık vb mazeretlerle belki ayda 1 görüşeceksiniz, eşiniz asker, gemici vb olsa mesleği bu dersiniz evlenmeden önce zorluklarını enine boyuna düşünür ona göre karar verirsiniz ama marangoz adamın 6 yıl ayrı kalma zorunluluğu yok ve halihazırda en azından birkaç sene aynı evde evliliğin tadını ve sorumluluğunu anlamadan, 2 aylık evliyken ayrı yaşamlar kurmak aranızda bir bağ oluşmasına engel.

Evli ama yalnız yaşamaya alışmış çiftlerin aynı evde yaşamaya başladıktan sonra sorun yaşama, birbirine ve evliliğe adapte olamama riski var.

Bende o fikirdeyim senin mesleğin her yerde geçerli benim işim kamu diyorum sen bırak başka işe geç diyor yani saçmalıklar o durumda boşanmaya getiriyor kafamı haklı olarak

Allah Allah konu bana çok ilginç geldi. Açıkçası maddi sıkıntılar için ayrı kalınır, hayatın gerçeği. Daha iyi kazanmak için yurtdışına gidenler için zorunlu bir şey olabiliyor. Veya başka durumlar vardır, askerdir vs. beklenir tabi ama sizin durunuz ilginç yeni evlisiniz ve adam serbest çalışıyormuş ve beraber yaşamayacaksınız, acaba sizden ayrı mı yaşamak istiyor? Bence 6 yıl ayrı yaşamak için sebepler yeterli değil, adam kandırıyor gibi duruyor buradan.

:) cocuk pat dıye yapılaydı 9 yıllık evlılıgımde 3.5 yas cocugum olmazdı

Müdürüm benim eşim de 1,5 yıldır başka bir şehirde görevli
İlk gidecegi zaman her ay sözde geliyordu, 2 ayda bire çıktı haha :)

Müdürüm benim eşim de 1,5 yıldır başka bir şehirde görevli
İlk gidecegi zaman her ay sözde geliyordu, 2 ayda bire çıktı haha :)
Doğu'dan İstanbul'a haftada bir gelip gidebileceğine inanmış. Yaşının ağırlığı yok hiç, genç kız gibi.

Doğu'dan İstanbul'a haftada bir gelip gidebileceğine inanmış. Yaşının ağırlığı yok hiç, genç kız gibi.
Eşim 50 yasına girecek ben 42 yani düşün ki bana bunu dediği anda sen oraya 1 ay daha ekle dedigimde olur mu canııııımmmmmm, zart zurt şimdi n'aaaaaber dediğimde kem küm Ya sonuçta iş yogunlugu, yol uygunluğu, mevsim uygunluğu, benim iş sonrası uygunluğum lazım bir araya gelmemiz için.
Ben genelde bana sunulan pembe tabloya asla kanan bir insan degilim.
Yaşın verdigi tecrübe bu ama bazılarına hayret ediyorum ya.

Her hafta sonu git gel masrafı kimse düşünmüyor anlaşılan aynen her hafta sonu gidip gelirdi adamda çunkü :)

Evet zaten saçmalık o
Karı koca evlenmek için evlendiğiniz o kader belli ki.
2 ayda boşanma yoluna girmek zor gelebilir. Biraz daha bekletin, ufukta boşanma var zaten, 6 yıl beklemenize gerek kalmaz. O arada derede çocuk yapmazsan senin hayrına olur ama onda da harika fikirlerin vardır muhtemelen.

Her hafta sonu git gel masrafı kimse düşünmüyor anlaşılan aynen her hafta sonu gidip gelirdi adamda çunkü :)
Adam gelse asgari ücret çalışsa daha iyi her hafta bir günlük yola gidilecek de ona dağ dayanmaz zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…