- 30 Aralık 2009
- 23.878
- 96.074
- 1.123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Tamam ben vazgectim kalanlara basarilar.Kalma talebime rağmen tayin oldum değişen o ve kimse yeni evlisin demedi
İlk zamanlar 2 3 haftada 1 karısını görmeye gider sonra çeşitli bahanelerle bunu azaltır olur o 4-5 ayda 1Adam orada bir düzen kursun bakın bakalım bir sene sonra sık sık gelip gider mi??? 6 sene pembe 6 tı zaman kavramıda yok sende. Şimdi hamile kalsan çocuk 6 yaşına kadar babayı eve arada gelen misafir gibi görecek....1000 kilometre diyorsun mesafe, hey yavrum hey!!!!!
Senin yanına gelince hayatı sıfırlanacak adamla niye evlendin diye sorarlar ama sende mantıklı cevabı yoktur eminimOnun hayatı sıfırlanacak ben niye onun hayatını benim yanımda kal diye sıfırlayayım mantıklı mı
vayy arkadaş sen içişleri bakanlığına bak ya ! evlenmişte kal diyen olmamış. tüm kamu sizin önü arkası olmayan keyfi kararlarınızı karşılamak üzere kuruldu. pembe koca bulsun, pembe çocuk yapsın, pembenin mobilyacı kocası yalılarda çalışsın diyeKalma talebime rağmen tayin oldum değişen o ve kimse yeni evlisin demedi
Senin yanına gelince hayatı sıfırlanacak adamla niye evlendin diye sorarlar ama sende mantıklı cevabı yoktur eminim
Senin yanına gelince hayatı sıfırlanacak adamla niye evlendin diye sorarlar ama sende mantıklı cevabı
Senin yanına gelince hayatı sıfırlanacak adamla niye evlendin diye sorarlar ama sende mantıklı cevabı yoktur eminim
yoktur eminim
Haaaa !aile yılı farkındaysanız
vayy arkadaş sen içişleri bakanlığına bak ya ! evlenmişte kal diyen olmamış. tüm kamu sizin önü arkası olmayan keyfi kararlarınızı karşılamak üzere kuruldu. pembe koca bulsun, pembe çocuk yapsın, pembenin mobilyacı kocası yalılarda çalışsın diye
Senin yanına gelince hayatı sıfırlanacak adamla niye evlendin diye sorarlar ama sende mantıklı cevabı
yoktur eminim
vayy arkadaş sen içişleri bakanlığına bak ya ! evlenmişte kal diyen olmamış. tüm kamu sizin önü arkası olmayan keyfi kararlarınızı karşılamak üzere kuruldu. pembe koca bulsun, pembe çocuk yapsın, pembenin mobilyacı kocası yalılarda çalışsın diye
yoktur eminim
İlk zamanlar 2 3 haftada 1 karısını görmeye gider sonra çeşitli bahanelerle bunu azaltır olur o 4-5 ayda 1az bile söyledim de neyse... Konu sahibi sadece evlenmek için evlendiği için (ki bu evlilik değil) adamın oralarda nasıl rahat edeceğini dahi düşünmüyor.
Haaaa !
Emekli yılı da aynı zamanda biliyor musunuz ?
haha
36 yaşında olamazsınız yahu. bu mantığa göre karısı/ kocası batıda çalışan herkes ölene kadar batıda çalışacak. kim gidecek şırnağa vana hakkariye ? karısı ev hanımı olanlar mı ? böyle bir sistem olabilir mi ?Aile birliği korunuyor
Zaten evlilik kartı çok kullanıldığı için çok ciddiye alınmıyor eş durumu artık. Polislikte zaten bu durum çok zor.36 yaşında olamazsınız yahu. bu mantığa göre karısı/ kocası batıda çalışan herkes ölene kadar batıda çalışacak. kim gidecek şırnağa vana hakkariye ? karısı ev hanımı olanlar mı ? böyle bir sistem olabilir mi ?
36 yaşında olamazsınız yahu. bu mantığa göre karısı/ kocası batıda çalışan herkes ölene kadar batıda çalışacak. kim gidecek şırnağa vana hakkariye ? karısı ev hanımı olanlar mı ? böyle bir sistem olabilir mi ?
Eski konularından az çok tanıyoruz seni pembe, basbayağı yaş geçiyor diye çok da düşünmeden evlenmişsiniz. Kervan yolda düzülür mantığı. Muhtemelen çocuk yapayım da olmazsa boşarım diyorsunuz. Ama o işler öyle kolay değil. Tek başına çocuk büyütmek de kolay değil maddi manevi.
İkinci bir hata yapmamalısınız
tayin ötelemek için zilyon tane şart var,Hiç gelmeyenler var yani bana gelene kadar neden evli yeni biri ?
Yok öyle değil yok böyle değil herşeye bir bahane,biz ne desek boş. Ortak kanı 6 yıl uzak bu tarz evlilik olmaz.Siz sordunuz biz cevap verdik.Bu saatten sonra tercihlerinizi yaşayacak sizsiniz ,bol şans.....Öyle öngörmedim ki işin içine girince öyle olduğunu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?