6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk zamanlar 2 3 haftada 1 karısını görmeye gider sonra çeşitli bahanelerle bunu azaltır olur o 4-5 ayda 1 az bile söyledim de neyse... Konu sahibi sadece evlenmek için evlendiği için (ki bu evlilik değil) adamın oralarda nasıl rahat edeceğini dahi düşünmüyor.

Kalma talebime rağmen tayin oldum değişen o ve kimse yeni evlisin demedi
vayy arkadaş sen içişleri bakanlığına bak ya ! evlenmişte kal diyen olmamış. tüm kamu sizin önü arkası olmayan keyfi kararlarınızı karşılamak üzere kuruldu. pembe koca bulsun, pembe çocuk yapsın, pembenin mobilyacı kocası yalılarda çalışsın diye

aile yılı farkındaysanız

1 yıl veriyorum durumlara bakacağım

Hiç gelmeyenler var yani bana gelene kadar neden evli yeni biri ?

1 sene veriyorum bakalım

Eski konularından az çok tanıyoruz seni pembe, basbayağı yaş geçiyor diye çok da düşünmeden evlenmişsiniz. Kervan yolda düzülür mantığı. Muhtemelen çocuk yapayım da olmazsa boşarım diyorsunuz. Ama o işler öyle kolay değil. Tek başına çocuk büyütmek de kolay değil maddi manevi.
İkinci bir hata yapmamalısınız

Aile birliği korunuyor
36 yaşında olamazsınız yahu. bu mantığa göre karısı/ kocası batıda çalışan herkes ölene kadar batıda çalışacak. kim gidecek şırnağa vana hakkariye ? karısı ev hanımı olanlar mı ? böyle bir sistem olabilir mi ?

Zaten evlilik kartı çok kullanıldığı için çok ciddiye alınmıyor eş durumu artık. Polislikte zaten bu durum çok zor.

En azından yeni evli 1 sene kalmalıydım yani

Zaten olmuyor mesafe var

Hiç gelmeyenler var yani bana gelene kadar neden evli yeni biri ?
tayin ötelemek için zilyon tane şart var,
sağlık eğitim görev süresi gideceğin yerdeki personel sayısı geldiğin yerdeki fazlalık.
size evlen tayin olmayacak mı dediler ? hangi maddede var böyle bir kural. evlilik mecburi bişey değil ki keyfi bişey. kim yapacak bu şarkı gelip ben yapayım istersen?

Öyle öngörmedim ki işin içine girince öyle olduğunu gördüm
Yok öyle değil yok böyle değil herşeye bir bahane,biz ne desek boş. Ortak kanı 6 yıl uzak bu tarz evlilik olmaz.Siz sordunuz biz cevap verdik.Bu saatten sonra tercihlerinizi yaşayacak sizsiniz ,bol şans.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…