6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
36 yaşında sevmeden evleneceğimi düşündürten nedir anlamıyorum
Severek evlenen insanlar boyle sorunlar yasamiyorda o yuzden?

Tamam o halde madem sevgi bagi var aranizda, ilk mesajimdaki 2.secenegi oneriyorum.

Eşinize bulundugunuz bolgede is ayarlayin, zenginmissiniz mesela kendi mobilyaci atolye/dukkanini acin, gelsin isinin başına direkt, ya da bir polis olarak sosyal cevrenizi acilen genisletip iyi usta arayan bir dukkanla temasa gecip esinize is ayarlayabilirsiniz.

Isin birde şöyle bir yani var benim babam ahsap ustasi, akrabalarim var mobilyaci (seri uretim ve de ozel yapim her turlusu var) yani sektoru biliyorum ama sanirim siz bilmiyorsunuz, iyi bir mobilya ustasi her sehirde kolayca is bulur, is tutar, o yuzden yanınıza gelmek istememesi de bana sevgi bagi olmadan yapılmış bir evlilik oldugunu dusundurdu.

Yaniliyorsam zaten gelip acilen yaniniza yerlesir merak etmeyin

Herkes beklemem beklemem demiş de burda beklemesi gereken erkek farkındaysanız. İşini gücünü yoluna katmadan evlenip hadi şimdi ben gidiyorum 6 seneliğine diyen bir kadın var. Bekler misin diye sorulan kişi erkek olmalı bu durumda.
Kaç yaşına gelmişsiniz, bu işleri halledip öyle evlenmeliydiniz. Ben hiç hak verip üzülemiyorum bu durumda olanlara. 6 sene ayrı yaşayacağım adamla da evlenmezdim zaten, ne gerek var.

Zaten evlilik kartı çok kullanıldığı için çok ciddiye alınmıyor eş durumu artık. Polislikte zaten bu durum çok zor.
İşe başlamadan önce mi sonra mı evlendiğine göre bile değişiyor tayin süreleri. Artık eskisi gibi değil, nikahı basan tayini alıyordu 10-15 sene önce.

Ya aslında farketmez kadın erkek kimse kimseyi beklemez normal şartlarda neden beklesin ki yeni evlenmiş 6 sene yahu 6 aydan bahsediyorlar sanki

Boşanmayı sundum ki dostça ayrılırıza getirdi ki hemen öyle iş bulması zor

İki tarafta memur olsa, evlilik 3/5 yıllık olsa durum sonradan meydana gelse, yapacak bir şey yok idare etmeye çalışırız en azından deneriz denir ama,
ortada bir kaç aylık evlilik ve 6 yıllık bekleme süresi var. İnsan sevdiğinden ayrı kalamaz yabancılaşır ya, ne anlamı kaldı evlenmenin bu durumda? Beklenmez.

Ben eşimin işi sebebiyle eşimle 2 yıl ayrı kalmak zorunda kaldım. O kadar zordu ki. Şuan dönüp baktığımda nasıl dayanmışım diyorum. Çok zor 6 yıl aşırı uzun. Bence ücretsiz izin al bir süre deneyin sonra duruma göre bir yol bakın

Ustalığı iyi burada eşini 6 yıla getirmeyen 10 yıllık evli erkekler var yani tek ben değilim
Eski konularinizi hic bilmiyorum ama birseyi cok net anladim.

Siz bu evliliğe eksisini artısını dusunmeden adim atmissiniz, sonucta bu iste

6 yıl çok uzun bı sure ama bı yandan da memurluktan istifa edeceksiniz.cok zor bı karar ben olsam sanırım giderdim izinlerle falan bı şekilde hallederdim tabi evlilik nanay olur.keske evlenmeden önce bu durumu halletseydiniz.esiniz sık sık yanınıza gelebilecek mi ve gittiğiniz yer ne kadar uzaklıkta.mesela haftasonlari gelme durumumuz var mi

Sevgi vardı ve ben kolay sevemiyorum tabi iş durumu olayı bozuyor ne bileyim ya nerden baksan zor
İki aylık evlilikte bu kadar arada kalıyorsanız boşanın gitsin.daha en güzel zamanlarda birbirinize boşanmadan bahsetmişsiniz.benim eşim olsa ya gitme derdi ya beraber gidelim derdi ama asla ayrılalım demezdi.siz en iyisi ayrılın gitsin yol yakinken

Evet haftasonu git gel yapacağız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…