- Konu Sahibi pembekuvars30
-
onun için ücretsiz izin hakkı var işte. alırsın 1 yış zaten kocan zengin baban zengin ? öyle değil mi, 1 yıl yer içer gezersin.En azından yeni evli 1 sene kalmalıydım yani
Severek evlenen insanlar boyle sorunlar yasamiyorda o yuzden?36 yaşında sevmeden evleneceğimi düşündürten nedir anlamıyorum
İşe başlamadan önce mi sonra mı evlendiğine göre bile değişiyor tayin süreleri. Artık eskisi gibi değil, nikahı basan tayini alıyordu 10-15 sene önce.Zaten evlilik kartı çok kullanıldığı için çok ciddiye alınmıyor eş durumu artık. Polislikte zaten bu durum çok zor.
Kapasiten tek cümle yazmaya mı yetiyor? Karşılıklı wappda konuşmuyorsun farkındaysan doğru düzgün yazmayacaksan neden konu açıyorsun?
Ya aslında farketmez kadın erkek kimse kimseyi beklemez normal şartlarda neden beklesin ki yeni evlenmiş 6 sene yahu 6 aydan bahsediyorlar sankiHerkes beklemem beklemem demiş de burda beklemesi gereken erkek farkındaysanız. İşini gücünü yoluna katmadan evlenip hadi şimdi ben gidiyorum 6 seneliğine diyen bir kadın var. Bekler misin diye sorulan kişi erkek olmalı bu durumda.
Kaç yaşına gelmişsiniz, bu işleri halledip öyle evlenmeliydiniz. Ben hiç hak verip üzülemiyorum bu durumda olanlara. 6 sene ayrı yaşayacağım adamla da evlenmezdim zaten, ne gerek var.
Severek evlenen insanlar boyle sorunlar yasamiyorda o yuzden?
Tamam o halde madem sevgi bagi var aranizda, ilk mesajimdaki 2.secenegi oneriyorum.
Eşinize bulundugunuz bolgede is ayarlayin, zenginmissiniz mesela kendi mobilyaci atolye/dukkanini acin, gelsin isinin başına direkt, ya da bir polis olarak sosyal cevrenizi acilen genisletip iyi usta arayan bir dukkanla temasa gecip esinize is ayarlayabilirsiniz.
Isin birde şöyle bir yani var benim babam ahsap ustasi, akrabalarim var mobilyaci (seri uretim ve de ozel yapim her turlusu var) yani sektoru biliyorum ama sanirim siz bilmiyorsunuz, iyi bir mobilya ustasi her sehirde kolayca is bulur, is tutar, o yuzden yanınıza gelmek istememesi de bana sevgi bagi olmadan yapılmış bir evlilik oldugunu dusundurdu.
Yaniliyorsam zaten gelip acilen yaniniza yerlesir merak etmeyin
O halde net soyluyorum esiniz ya iyi bir usta degil ya da bu evlilikte gonlu yok.Boşanmayı sundum ki dostça ayrılırıza getirdi ki hemen öyle iş bulması zor
onun için ücretsiz izin hakkı var işte. alırsın 1 yış zaten kocan zengin baban zengin ? öyle değil mi, 1 yıl yer içer gezersin.
O halde net soyluyorum esiniz ya iyi bir usta degil ya da bu evlilikte gonlu yok.
Hakkinizda hayirlisi olsun
Eski konularinizi hic bilmiyorum ama birseyi cok net anladim.Ustalığı iyi burada eşini 6 yıla getirmeyen 10 yıllık evli erkekler var yani tek ben değilim
Eski konularinizi hic bilmiyorum ama birseyi cok net anladim.
Siz bu evliliğe eksisini artısını dusunmeden adim atmissiniz, sonucta bu iste
Adam dostça ayrılalım mı dediBoşanmayı sundum ki dostça ayrılırıza getirdi ki hemen öyle iş bulması zor
Adam dostça ayrılalım mı dedi
yoo , 5 yıllık memuriyetini tamamlayan memur alabilir.Ona da geçerli sebep sunmak gerekiyor
İki aylık evlilikte bu kadar arada kalıyorsanız boşanın gitsin.daha en güzel zamanlarda birbirinize boşanmadan bahsetmişsiniz.benim eşim olsa ya gitme derdi ya beraber gidelim derdi ama asla ayrılalım demezdi.siz en iyisi ayrılın gitsin yol yakinkenSevgi vardı ve ben kolay sevemiyorum tabi iş durumu olayı bozuyor ne bileyim ya nerden baksan zor
6 yıl çok uzun bı sure ama bı yandan da memurluktan istifa edeceksiniz.cok zor bı karar ben olsam sanırım giderdim izinlerle falan bı şekilde hallederdim tabi evlilik nanay olur.keske evlenmeden önce bu durumu halletseydiniz.esiniz sık sık yanınıza gelebilecek mi ve gittiğiniz yer ne kadar uzaklıkta.mesela haftasonlari gelme durumumuz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?