6 yıl birliktelik,6 ay evlilik...

Okurken şok üstüne şoklar gördüm. Nasıl bir insanmis. Gerçek yüzünü yeni göstermiş. Hemen kurtulursunuz inşallah çok üzüldüm

Hala beynim almıyor ki belki kurduğum cümleler olayların zamanı oturtamamış olabilirsiniz ama yaşadıklarım gerçek böyle bişeyi nasıl uydurabilirim şizofren olmam gerekir
İnsanın midesi bulanıyor başına gelenleri okuyunca, seni bilmem ama yazdıkların gerçekse adam şizofren olabilir

Siz boşanmak için değil evliliğin iptalı için mahkemeye başvurun, tüm kayıtlardan silinmiş olur hem de. Cok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın

Hükümetin boşanmaları azaltmak için yaptığı politikaların sonucu. Boşanmak niye kötü olsun? Asıl boşanmamak kötü. Ülkede bitmesi gereken ne evlilikler var kimbilir.

Boşanmanın bu kadar kötü görünmesini anlamıyorum ya. Sanki millet durduk yere güzel yuvasını dağıtıyor. İnsanlar evlenir , anlaşamaz boşanır. Bu kadar.

Umarım hemen boşanırsınız.

Şu inandırıcı değil 6 yıl uzun bir süre nasıl olurdu fark edilmez hafif kişilik problemleride değil ki bu saklansın

Konu gercek mi degil mi inanin bu konuda fikir yurutemedim, sadece 6 ayda cinsel tercihi mi degisti, nasil hem annenize hem erkeklere yazıyor gibi yorumlar fazlaca heteroseksuel bir bakis acisiyla yazilmis ve gerceklikten uzaklar.
Adam biseksuel olabilir, hiperseksuel olabilir, yani bir erkek hemcinsiyle cinsellik yaşıyor diye karsi cinsle iliski kurmak istemez zannedenlerin çoğunlukta olmasina sasirdim.
Ha 6 yil konusuna aynen katiliyorum, bir ihtimal konu sahibi gercekleri gormek istememis olabilir. Boyle aniden madde kullandi ogrendim anneme anlattim eve gittik erkekle yakaladik baktim beni baskasina onermis diye okuyunca da tesadufler turk dizisi tadi birakmadi degil...

Konuya neden fake denip duruyor ya. Kadının işi gücü yok yıllardır bu forumda niye senaryo yazsın. Bence bu adam askerde madde bağımlılığına başladı. Askerde çok var malesef esrar olayları. Ve yine orda erkeklerle ilişkiye girmiş olabilir. Zaten kolaylıkla bunlara meylettiğine göre ağır bir sosyopatik vaka adam. Çünkü sapkınlığı tek yönlü değil. Anneye asılmak, karısını başkasına pazarlamak.. Bütün bunlar o bastıramadığı ağır sapıklığın başka hallerde dışa vurumu. Ve evet insanlar tanınmayabilir arkadaşlar malesef bu böyle. Sonradan da ortaya çıkmış olabilir küçükken geçirdiği travmalara bakmak lazım. Ne olursa olsun kurtulduğunuz için sevinin ve arkanıza bakmayın.

Bir anne 5 ay boyunca böyle bişeyi nasıl gizleyebilir?? 6 sene boyunca siz bu adamla hiç mi dialog kurmadınız? Bu kadarı hiç inandırıcı değil. Benim aklım almadı
5 ay once degil biz evlendikten sonra oldu. Son 1 ay once olmus bi olay.hersey neye inanmiyorsunus allah askina annemin bu olayi 1 ay saklamasinami.? Yahu yalan niye soyleyeyim.hadi boyle bi konu actim neden bukadar yalan degil diye direteyim cok ince ayrintilari paylasmiyorum diye mantiksiz buluyosunuz. Gercekten paranoyak olmussunuz.bir.cogunuz.

Çok geçmiş olsun sağlam durun ve hayata dört elle sarılın.
Aileniz ve yakın akrabalarınızda bir an önce evlerinden taşınsınlar malum boşanma sürecinde stres ve karşılıklı suçlamalarla beraber madde kullanımıyla tehlikeli ve olumsuz durumlar yaşanabiliyor.

Ben suan ne diyecegimi bilemiyorum gercekten. Nesini inandirixi bulmuyorlar benim ne amacim olabilir fake bi konu olsa konuyu acar bidaha yazmazdim cok gordum fake konu burada. Inandirici bulmayanlar lutfen yorumunuzu kendilerine saklasin ben burda destek bulmak rahatlamak icin yaziyorum ve yalanci.duruma dusuyorum.

konuyu okudum sonra fake mi diye konu sahibine baktım ama eski üye fake bir konu açacak değil neticede.
adam desem değin kocan desem değil o sıfatsızla ilgili gerçekleri bir an önce farketmen çok iyi olmuş yat kalk dua et. çok geçmiş olsun. elinde kanıt varsa boşanma gerçekleşmeli bence. çok saçma sizinkisi geçimsizlik değil ki mahlutkat bildiğin insan dışı

6 yil nasil tanimamissin diye surekli yaziuorlar surekli aciklama.yapiyorum yoruldum. 6 yil boyunca sapkinlik ve madde konusunda hic ama hic acik vermedi bu adam . ailesi fazla muhafakar sigara bile icemesdi evinde. Ilk madde kullandigini ogrendim asariz birlikte dedim. Daha sonra kotu davranislari asabilesmesi haksiz oldugu halde kendini cok guzel hakli cikartmasi. Bu evlilik zaten baslamadan bitmisti sadece somut biseyler bekliyordum bosanmak.icin bi yanimda duzelir umuduyla bekle.diyordu. bir gunde annemin aciklamalari ve benim evlendigimiz gunden beri yasadigim kotu olaylari birlestirmem . Daha sonra.en sonda.onu evimizde bir erkekle basmam. Belki net ifade edemiyorum sizlere ama gercek bu.

Ama bu kadar manyak bir adam 6 sene boyunca kedi gibi gezer miydi sevgilisinin yanında? İçine bişey kaçmadı ya adamın, ha maddeye başlayıp durumu daha ağırlaşır ona bişey demem ama 6 sene boyunca mükemmel sevgili iken evlenince birden erkeklerle basılan , karısını pazarlamaya kalkan ,madde kullanan, karısının kimbilir kaç yaşında olan annesine sulanan bir adama mı dönüştü?
Hani birinden biri olur dersin ki demek bastırmış kendini onca yıl, ama bütün bunları yapan bir insan 6 sene kendini kamufle edebilir mi?

Kullandığı madde de esrar mıymış? Madde diye belirtince ben çok daha farklı şeyler düşünmüştüm , esrarla bir adam bir kaç ayda bu hale gelmez , benim için iyice inandırıcılığını kaybetti.

Bende eroinman falan mı ki diye düşündüm, daha çabuk bağımlı yapar daha çabuk etkiler diye ama esrarla bu kadar kısa sürede bu kadar ağır keş olması gerçekten tuhaf.
Krizlere girip pazarlamalar falan yaptıracak kadar ağır bir bağımlılık altı ayda esrarla ne kadar mümkün bilemiyorum

Yani çok çok acayip şeyler anlattıkların, nasıl hiç anlamayamadın 6 sene boyunca , bana burası ilginç geldi. Ha aklım hiç almadı ama doğruysa da boşan zaten hemen , anlaşmalıya falan gerek var mı ? Adam seni pazarlamaya kalkmış tövbe estafurullah! Annene attığı mesajlar duruyor, madde kullandığına dair kanıtın falan da varsa Söke söke tazminatını da alırsın. Anlaşmalı boşanmaya gerek var mı?

Geçmiş olsun canım, bu nedenleri gerekçe göstererek boşanma davası açabilirsin .Eğer eşinin maddi durumu tazminat ödeyebilecek durumdaysa çekişmeli boşanma davası açabilirsin . Maddi durumu yeterli değilse davayı kazansan dahi tazminat tahsil edilemiyor çünkü. Aksi halde, daha hızlı ve sorunsuz yol olarak anlaşmalı olarak boşanmayı düşünebilirsin.
Bu konuyla ilgili yazışma görüşme vs. herşeyi delil olarak gösterirsin. Ücretsiz olarak avukat danışmanlığı için barounun adli yardım merkezlerinede başvurabilirsin .Hakkınızda hayırlısı olsun..

Nasıl açık vermemiş bu konuda kesin bişey diyemicem ama psikolojide tetikleyici olay dediğimiz bir olgu var. Yani adam belki normal değildi ve bu anormalliğini güzel gizledi. Sonradn da iyice sapıttı. Belki de konu sahibiyle sevgiliyken 6 yılda çok görüşmemiş olabilirler. Eğer çoğunlukla dışarda buluşulan bir ilişkiyse tanımak daha zor olabiliyor. Bilmiyorum bu tür şeyleri çok okudum ama kişileri tanımadan genelleme yapmak zor.

6 sene boyunca nası anlayamadıgına takilmis arkadaslar...adamin ailesi muhafazakar olunca davranislarina yansimistir bu ...sonrasinda askerde bastirilmiş duygulari dışa vurmuştur..sapkınlık ve maddeye orda başlamıştır..askerden dönüp ailesinden ayrılıp evlenince de azıtmıştır...cıkma döneminin buyuk bolumu askerlik oncesiyse de konu sahibi anlayamamıştır..annesi de 1 ay saklamış...o da bence travmadan dolayı...kadın şoka girmistir...

Konu sahibi annenle birlikte psikolojik destek al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…