6 yıl birliktelik,6 ay evlilik...

Annesinin susması fake olduğunu göstermez. Türkiye'de yaşıyoruz farkında mısınız? Bırakın bunu kendi öz oğlunun öz kızına tecavüz etmesine susan kadınlar var.

Ayrıca her türlü delili görüp benim kocam yapmaz diyen kadınlar yok mu bu ülkede? Kadın göze alamamış işte. Kızının ona inanmamasını göze alamamış.

Bunların hepsi Türkiye gerçeği, hayal ürünü değil maalesef.

1 yıl dolmadığı için anlaşmalı Boşanma olmaması , davanın çekişmeli açılması gerektiği tek celsede boşanamayacağınız anlamına gelmez . Bu anlattığınız sebeplerle delilleri eksiksiz sunarsanız hakim ilk celsede Boşanma kararı verebilir . Ancak yinede en iyi ihtimalle , davanın açılması Duruşma günü verilmesi 3 -4 ay Sürer . Karşı tarafında cevap Hakkı var çünkü . Avukatınız bunu demek istemiştir . Yapacağınız şey dava açıp , uzaklaştırma kararı almak . Duruşma Gününü beklemek .

Kk da ne kocalara rastladik.karisini doven soven...ama hicbiri sizinki kadar pislik igrenc mide bulandirici olamaz.annenizin susmasina sasirdim acaba kizima bi zarar verir soylersem falan diye mi sustuki acaba.sanirim size arka cikacak babaniz akrabalariniz soyle hoyt diyecek birileri de yok.asiri dozdan geberir umarim bigun

Avukatinizi degistirin.boyle bi adami hakim aninda bosar.bence avukatiniz davaya bakmaya pek de gonullu degil.tanidik olunca para isteyemedi sanirim sizden ayip olmasin diye ama ucuza ya da bedava ugrasmak da istemiyor belli.bunu da size soyleyemiyor belki kirmamak icin bilemiyorum.acikca demesede belli etmis zaten.bence siz degistirin avukatinizi

Fake degildir cunku buna benzer bi olayi teyzem anlatmisti.teyzemin esku is yerinde bi is arkadasi vardi.kadin esinden bosanmis.kadinin esi askerdeyken hem kadina hem de kadinin ablasina mektuplar yaziyormus ayni anda.ablasina yazdigi mektupta ben kardesini de cok seviyorum seni de.ikinizden de vazgecemiyorum diyomus.ablasi bir sure soyleyememis kardesine.sonra dayanamamis gostermis mektubu.oyle bosanmislar iste.teyzem mektubu kendi gozlerimle gormesem inanmazdim dedi(arkadasi teyzeme gostermis o mektubu)boyle sapiklar var maalesef

Bu konuya hiç inanasım gelmedi..Senaryo da hiç korkuyu islememissin.Insan böyle durumlarda acıyı ve korkuyu birarada yaşar.Bence bir psikiyatriste git.

Canım bir arkadaşım da 1 yılı dolmadan fikir ayrıldığında ayrıldı ortada şiddet filan da yoktu yani sen hayli hayli bosanirsin
Allah yardımcın olsun

Umarım bir an evvel sıkıntısız kurtulursunuz , çok zor bir durum .

Bir anne 5 ay boyunca böyle bişeyi nasıl gizleyebilir?? 6 sene boyunca siz bu adamla hiç mi dialog kurmadınız? Bu kadarı hiç inandırıcı değil. Benim aklım almadı

Bana hiç inandırıcı gelmediniz.2011 den beri beraber olduğunuz adamın madde bağımlısı olduğunu evlenince mi anladınız ailesi çevresi de mi bilmiyor ayrıca anneme duyguları varmış diyorsunuz anneniz söylemek için o kadar ay neden bekledi ortada mesajlar var bir anne buna nasıl göz yumar ve bir adam kendi evinde bir erkekle nasıl beraber olur sizin evde olmadığınızını ne biliyordu çok saçma ama bu kadarı da bir insanda nasıl toplanır ayrılın bitsin

Yuuuuh ya bu ne demek? Ayıca nasıl boşanılmıyormuş? Sen bi hakimin karşısına çık seni hemen boşadıktan sonra o adamı da tacizden içeri atarlar.
Ya inşallah gerçek değildir ya. Cidden kusacağım.

Yazdıklarınıza çok üZüldüm kanım dondu Allah yardımcınız olsun çok zor söyleyecek bir şey bulamadım Allah sabır versin

Sen rahat boşanırsın elinde bunların kanıtı varsa, 1 sene şartı anlaşmalı boşanmada aranıyor, siz anlaşmalı mi boşanacaksınız?
Sanirim madde temin edebilmek için, paraya ihtiyacı oldukça erkeklerle ilişkiye girmiş, bana durum böyle göründü.
Sizin de geceleri hiç ses duymamanız enteresan doğrusu.

Allah kimseyi böyleleriyle karsilastrmasn kanim dondu . Bu nasl bir pislik off inss tez zamanda kurtulursun

Şu fake diyenleri anlayamiyorum,
Senelerdir 2800 mesajı 'bi gün sitedekilerle efsane dalga gecerim' diye mi atti? Kadin çeyizlerini bile paylaşmiş... Ben doğruluğuna kesinikle inaniyorum
Ama keşke doğru olmasaydi ve dalga geçiyor olsaydiniz,okurken şok oldum
Bu ne iğrençlik??
Bi insan o kadar sene kendini nasil gizler?
Yine de zararin neresinden dönerseniz kardir, ya bebeğiniz olduktan sonra ciksaydi bu pislikler?
Her şey daha da boka sarardi, en azindan artik kurtulacaksin,aranda hiçbir mesele kalmayacak bu insan müsvettesiyle...
Bu arada bir zamanlar ben de madde bagimlisi bir insanla beraberdim, seni çok iyi anliyorum.
İnsallah daha da iğrencleştiğini gormeden biter gider meseleniz

Evlendikten sonra atmış. Yoksa nasıl bile bile kızını yaksın?

Fake olmasını umut etmek şu devirde artık zor. Mükemmel tertemiz bi dünyada yaşamıyoruz ki bunların bile beteri var yani fake olsun fake olsun demeyle de dünya güllük gülistanlık olmayacak böyle mahluklar hep vardı ve daha da çoğaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…