- 19 Haziran 2016
- 713
- 1.004
- 63
- Konu Sahibi 1ciftyesilgoz
-
Aynen katılıyorum bence o siteyi iyice gözden geçirin sizin ilişkinizi de çekip siteye atmış olabilir hersey bekleyebilirim bu adamdan ben @ndakznAdamın sitesi de varmış, yüksek ihtimal erkeklerle girdiği ilişkiyi kameraya alıp onu paylaşıyor, her izlenme ona para getiriyor, iş dediği de bu. Siz de değişik fanteziler istiyordu, başka isimlerle seslenmemi istiyordu, doyumsuzdu, diyorsunuz. Bana sanki sizle ilişkilerini de bu şekilde paylaşmış gibi geldi. O siteyi bulsanız iyi edersiniz.
Adamın sitesi de varmış, yüksek ihtimal erkeklerle girdiği ilişkiyi kameraya alıp onu paylaşıyor, her izlenme ona para getiriyor, iş dediği de bu. Siz de değişik fanteziler istiyordu, başka isimlerle seslenmemi istiyordu, doyumsuzdu, diyorsunuz. Bana sanki sizle ilişkilerini de bu şekilde paylaşmış gibi geldi. O siteyi bulsanız iyi edersiniz.
inşallah yoktur ama gece derin uykular, eve yabancı erkek alınması filan konu sahibi defalarca tecavüze uğramış da olabilir yabancı kişilerce ve nette videoları olabilir.Aynen katılıyorum bence o siteyi iyice gözden geçirin sizin ilişkinizi de çekip siteye atmış olabilir hersey bekleyebilirim bu adamdan ben @ndakzn
Ailesi zaten hicbizaman arkamisda degildi hicbiseyde destek olmadilar. Yukardada soyledim aramizda sorunlar olmustu. Ben bu olaylari ailesine anlattigimda.annesi aglayarak resmen kacti. Ne aradilar ne sordular sadece bikez.aradi annesi gecen gun esim aratmis illede gorusmeknistiyoms oglu 5 sk goruseyimmis. Ailesi ne ki oglu ne olsun.Bu adamın ailesi nerede, ne yapıyor. Sigara bile içemezsin evde demişsiniz durumdan haberleri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?