al benden de o kadar.
*
konu sahibi yaşın 18 sen ünv. sınavına bak..
anladığım kadarıyla sevgilin hem çalışkan inek tabiri yapılan hem yakısıklı hem küpeli biri.!
ama gel gör ki sevgili olduğunuzu kimse bilmiyor demek ki kızlar açıkara asılıyorlar ona.
ve sevgilim dediği kişiye sarılmadı,gözleri yanarak bakmadı elini tutmadı.pehh! libido diye birsey var yahu
eee var gerisini sen düşün.Sınıftakiler biliyor.Ama sevgilim sarılmayı fln sevmediği için ciddi bulmuyorlar.
Farklı cinsel tercihi olmadığına eminim hatta homofobik.Belki aseksüel olabilir ama bence önemli değil
önemli değil mi
6 yıl sonra farz-ı misal evlendin diyelim karsılıklı bakısır durursunuz o zaman.
Ayıptır sorması herşey sarılmak öpmek falan mı?Başbaşa kalmak , konuşmak ,her güne birlikte uyanmak çok daha önemli bence
Ya neyse tamam siz beni ayırmadan konuyu sonlandıralım konu çok saptı zaten 6 yıl sonra buraya yazarım evlendiğimi demişti dersiniz.
Ya neyse tamam siz beni ayırmadan konuyu sonlandıralım konu çok saptı zaten 6 yıl sonra buraya yazarım evlendiğimi demişti dersiniz. :)
Sen şuan bile onu bir kere de olsa öpmek istemiyor musun?
Diğer 30 küsür kıza karşı elele girmek istemiyor musun sınıfa?
6 yıl sonra sen evlen gel.. kocam benimle ilişki yaşamak istemiyor a dostlar deme de !
Ayıptır sorması herşey sarılmak öpmek falan mı?Başbaşa kalmak , konuşmak ,her güne birlikte uyanmak çok daha önemli bence
Ben gene mi anlamadım
Diğer konuda konu sahibine diyoruz ki 19 yaşında çocukla evlenilir mi, o daha ergen. Burada da 18 yaşında bir çocuk için de öpmek ister, elele tutuşmak ister, ister oğlu ister. Yokk bunları istemiyorsa o zaman tercihi farklıdır.
Genç bir kız konu açsa sevgilim sürekli öpmek istiyor dese (bakın daha ilerisini demiyorum bile) dur deriz o kadar öptürme, çok öperse tahrik olabilir, sende etkilenirsin devamı gelir, dozunda bırak
Ben buradaki perhiz ve lahana turşusunu gerçekten anlayamadım.
Bunlar 18 yaşında. O yaştaki gençler her türlü taklitçiliğe ve rol modellerine açıktır. Çocuğun rol modelini bilmiyoruz bir.
Birde 3-5 yıl birlikteliğe takılıyoruz ama o yaşlarda onların çocuk olduğunu unutuyoruz.
Bu devirde böyle masumca aşk hoşuma gitti.
Dip not olarak, herhalde konu sahibi kanka olsalar farkederdi. Hiçbir kız o kadar cahil değildir. Zaten konu sahibi bunları değil, nişan olursa sonraki süreci merak ediyor.
Merak etmeyin kanka olsak çıkma teklif etmezdi nişanlanmak istemezdi.Ben gene mi anlamadım
Diğer konuda konu sahibine diyoruz ki 19 yaşında çocukla evlenilir mi, o daha ergen. Burada da 18 yaşında bir çocuk için de öpmek ister, elele tutuşmak ister, ister oğlu ister. Yokk bunları istemiyorsa o zaman tercihi farklıdır.
Genç bir kız konu açsa sevgilim sürekli öpmek istiyor dese (bakın daha ilerisini demiyorum bile) dur deriz o kadar öptürme, çok öperse tahrik olabilir, sende etkilenirsin devamı gelir, dozunda bırak
Bunlar 18 yaşında. O yaştaki gençler her türlü taklitçiliğe ve rol modellerine açıktır. Çocuğun rol modelini bilmiyoruz bir.
Birde 3-5 yıl birlikteliğe takılıyoruz ama o yaşlarda onların çocuk olduğunu unutuyoruz.
Dip not olarak, herhalde konu sahibi kanka olsalar farkederdi. Hiçbir kız o kadar cahil değildir. Zaten konu sahibi bunları değil, nişan olursa sonraki süreci merak ediyor.
Ben gene mi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?