6 yıl nişanlılık ?

Sınıftakiler biliyor.Ama sevgilim sarılmayı fln sevmediği için ciddi bulmuyorlar.

Sınıftakiler biliyor.Ama sevgilim sarılmayı fln sevmediği için ciddi bulmuyorlar.
eee var gerisini sen düşün.

sınıftakiler bile bi taraflarına pardon kafalarına takmamıslar bu durumu..

neden sevgilin seni sahiplenmiyor.. o yaslarda genelde "benim" imajı verir erkek sevgilisi kolunun altına alarak. ve yine özellikle o dönemlerde erkeklerin küçük beyni çok çalısır ve sevgilileriyle temas halinde olmak ister!

he ablacığım he, bu kadar kadın hiç aşık olmadık, bilmiyoruz aşk-maşk.. bir tek sen bildiğini düşünüyorsun çünkü miniciksin henüz.. bir ömür gözlerine baksam yeter melankolisi içinde kaybolup gidiyorsun.. neyse insanın başına birşey gelecekse demek kendi yürüyerek de gidebiliyor bazen..

diğer kızlar için endişe etmene de gerek yok.. hiçbir kız böyle bir "aşk" yaşamak istemez rahat ol

Farklı cinsel tercihi olmadığına eminim hatta homofobik.Belki aseksüel olabilir ama bence önemli değil

oturup homofobiyi ve baglantılarını anlatacak ders verir icerikte yazı istiyorsun ısrarla,
azıcık int.ten arastırırsan heteroseksizmin kabul edildigi ve diger iliskilerin tabulastırıldıgı toplumlarda kisilerin homofobik olması orada yer edinmeye calısmasından ya da yerini belli etme cabasından kaynaklı oldugunu gorursun.
gizli biseksuel veya escinsel insanların homofobik cıkısları olabiliyor.

neyse sorunun cozuldu en azından hem erkek ark.ın yıllardir birlikte oldugunu soylemis hem de burdaki yorumlarla 30kızdan korkmana gerek kalmadıgı anlamı cıkarılıyor.

Ayıptır sorması herşey sarılmak öpmek falan mı?Başbaşa kalmak , konuşmak ,her güne birlikte uyanmak çok daha önemli bence

ben canım senden 8 yas büyügüm..

o yüzden burda dediklerimizi ciddiye al.. her şey sarılmak öpmek değil ama herşey tozpembe aaaaaaaa yeni güne yine senle uyanmak demek de değil..

sen ayrıca o kişiyle aynı yatakta yeni güne uyanacağını mı düşünüyorsun? gece Allah korusun eliniz kolunuz değer birbirinize olmaz.

geç bunları.. anammmmmmm babammmmm geçç bunları

Ya neyse tamam siz beni ayırmadan konuyu sonlandıralım konu çok saptı zaten 6 yıl sonra buraya yazarım evlendiğimi demişti dersiniz. :)

Son düzenleme:
Ya neyse tamam siz beni ayırmadan konuyu sonlandıralım konu çok saptı zaten 6 yıl sonra buraya yazarım evlendiğimi demişti dersiniz.

Sen altı yıl sonra yazdığında -tabi yazabilirsen- biz demiştik demeyelim de

Aşk =sex yorumuna katılıyorum.
Yani bu demek değil ki hemen birlikte olunmalı aşk demek arzulamak demektir.
Eline dokunurken bile için gider bazen.
Sen nefsine hakim olur yaşamazsın ama sizde tutki bile yok ki be canım.
Hala insanları anlamıyorsun.

Ya neyse tamam siz beni ayırmadan konuyu sonlandıralım konu çok saptı zaten 6 yıl sonra buraya yazarım evlendiğimi demişti dersiniz. :)

Sen şuan bile onu bir kere de olsa öpmek istemiyor musun?
Diğer 30 küsür kıza karşı elele girmek istemiyor musun sınıfa?

6 yıl sonra sen evlen gel.. kocam benimle ilişki yaşamak istemiyor a dostlar deme de !

valla bizde 9 yıl çıktı...lisede tanıştıkk gayette el ele diz dizeydikkk..garip geldi bana buuu

bunun normal okul arkadaşlığından farkı ne şimdi..
ya da evlense ne olacak. adamın doğasına ayrıkı olmayan bir şey yokmuş ki..

Ben gene mi anlamadım

Diğer konuda konu sahibine diyoruz ki 19 yaşında çocukla evlenilir mi, o daha ergen.

Burada da 18 yaşında bir çocuk için öpmek ister, elele tutuşmak ister, ister oğlu ister. Yokk bunları istemiyorsa o zaman tercihi farklıdır diyoruz.

Oda ergen, bu da ergen. Belki gelişimini tamamlamadı, belki cinsel dürtüleri düşük. Kısaca o bir çocuk.

Genç bir kız konu açsa sevgilim sürekli öpmek istiyor dese (bakın daha ilerisini demiyorum bile) dur deriz o kadar öptürme, çok öperse tahrik olabilir, sende etkilenirsin devamı gelir, dozunda bırak

Ben buradaki perhiz ve lahana turşusunu gerçekten anlayamadım.

Bunlar 18 yaşında. O yaştaki gençler her türlü taklitçiliğe ve rol modellerine açıktır. Çocuğun rol modelini bilmiyoruz bile. Belki kendince ağır takılıyordur.

Birde 3-5 yıl birlikteliğe takılıyoruz ama o yaşlarda onların çocuk olduğunu unutuyoruz.

Bu devirde böyle masumca aşk hoşuma gitti.

Dip not olarak, herhalde konu sahibi kanka olsalar farkederdi. Hiçbir kız o kadar cahil değildir. Zaten konu sahibi bunları değil, nişan olursa sonraki süreci merak ediyor.

Son düzenleme:

Ben aşkı duygusal birşey olarak kalbimde hissediyorum başka yerde değil

Ayıptır sorması herşey sarılmak öpmek falan mı?Başbaşa kalmak , konuşmak ,her güne birlikte uyanmak çok daha önemli bence

Farzı-misal evlendin,uzaktan mı öpücük atacaksınız birbirinize!
Bunun geniş anlamlı diğer tarafı da var,o nasıl hallolcak peki..

E biz de 18 yasında ne nişanı kır dizini dersini calıs, ye ic gez dedik olmaz dedi.

Merak etmeyin kanka olsak çıkma teklif etmezdi nişanlanmak istemezdi.

Şimdi şöyle bir yanlışınız var 19 yaşında çocukla evlenilmezde ki kasıt sorumuluk kaldıramayacağıydı.
Biz burda kıza neden sevişmiyorsun demiyoruz da zaten.
El ele tutmak zaten masumca bir eylemdir bunu yapmamalarını tuhaf karşılıyoruz.
Bir lahana ve perhiz yok yani ortada.

Ya biri bana anlatsın,şimdi bu vatandaş kızımızın elini yalnızken,ortalıkta kimse yokken bile mi elini tutmuyo.Ya da yalnız kadığında da mı öpmek istemiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…