6 yıl nişanlılık ?

Canım sevgili olduğunuzu bilen kimse var mı ?
Bak öpmek öpüşmek koklaşmak değil olay ama bil el tutmak zaten çok masumdur.
Masum kalın falan denmişti el ele tutuşanlar masumiyetinimi kaybediyor.
Dışarda hiç mi elini tutmaz nasıl dolaşırsınız

Benim 3 yıllık ilişkim var çevremi değil onu örnek verebilirim.
Beni dışarda dudağı geç yanakdan nadiren öper asla sarılmaz ben bazen sırnaşırım yapma insanlar yanlış anlayacak der . Ama elimi bir saniye bıraktığını bilmem ve hep elimi öper.
Oyüzden elini tutmaması bana normal gelmiyor.
Diğerleri için helal olsun diyebilirim ama elini tutmaması inan ki normal değil bana göre

Konu başka noktalara kaydığı için ek olarak söylemek istiyorum bana en baştan sarılmayı öpmeyi sevmediğini söylemişti.aşkım canım bebeğim gibi sözlerin ona fazlasıyla arabesk ve yapmacık geldiğini söylemişti hatta ciddi düşündüğü için evlenirsek çocuk istemiyorum fln demişti bende kabul ettim ilişkimiz ilk dakikadan beri gayet ciddi.

valla evli erkeklerin revaçta olduğu şu günlerde, ben eşime bile yüzük tak demiyorum. ortalıktaki kızlar yüzüğü gördü mü ; hımmm demek ki bu iyi adam, evlenilecek biri ki yüzüğü takmış biri, diye düşünüüüp daha çok peşinde koşuyorlar :)

bence arkadasınızdan, ders çalışmak isteyen hanımlara, dersi hocadan dinlemeleri gerektiğini söylemesini isteyin. birlikte olduğunuzuda ilan edin tamamdır.

öbür türlü kızlar uzaklaşmazsa, o kadar yıldan beri adam kızdan bıktı tabi, nişanı taktılar ama pişman bak,etrafı kız dolu diye dedikodu çıkarırlar,, dikkat et bebişim :) bu kızlar fenaa çok fenaa :)

18 yaşındasınız 5 yıldır berabersiniz 13 yaşında mı çıkmaya başladınız birinci sorum. 5 yıllık sevgilinle elele tutuşmuyor musunuz sevgili olduğunuzu bilmiyor mu sınıftakiler ikinci sorum.

russa yakışıklı geliyodur belki sarışın renkli gözlü falan sınıftaki kızlara. inanırım yani 30 kızın başına üşüşmesine ama siz de bi tuhafsınız canım. 13 yaşındayken ben ip atlıyordum sokakta, üniversitede sevgilimiz olunca da gayet elele gezdik yani kimseden bi şey saklamadık herkesin sevgilisi oluyor zaten ayıp değil garip değil. ilginç bi çiftsiniz vesselam

erkek arkadasınla olan iletisimini bizim halimize benzettim,
biz de erkek arkadasımla hitap seklimiz sosyal ortamlarda elele tutusmak vs yapmayız ve hoslanmayız,
hatta aynı masada saatlerce oturmasına ragmen en son kalkarken sevgili oldugumuzu anlayıp sasıran olmustu :))
sizin gibi yeni uni.ye baslamıs da degiliz, mezun oldu ve gayet isinde gucunde bir adam.
bu biraz yapı meselesi.

fakat birbirimizi koruyup kollamamızdan bir cift oldugumuz anlasılır,
hele ki bir kadın buna asılıyor veya bakıs atıyorsa kosa kosa yanıma gelir, birden elimi tutar ya da yanagımdan oper sasırırım,
cazgırlıgım tutmasın diye o kadın ortamdan uzaklasınca durumu acıklar.

yani demek istedigim erkek arkın sınıfın gozdesi olabilir, diger kızları ister istemez kıskanıyor olabilirsin
ama bu konuda diger insanlara mesafe koyacak kisi kendisi,
cozumu yuzukte bulmus ve seninle bu sekilde konusabiliyor olması cok hos.
tabi ki nisanlanmayacaksın...
fakat bunun yerine elini bir iki kez tutup sana duyulacak sekilde bitanem bekle vs demesi gerektigini soyleyebilirsin.
saolsun ben bunları demeden erkek ark.ım diger kızları basından savmak icin hemen yapar.
okulda biraz daha samimi davran, mesajı almak isteyen kız her turlu alır zaten,
umursamayanı ise evli bile olsan yine asılır.

fakat bana garip gelen su,
erkek ark.ın kızlarla samimi ama sen kimseyle diyalog kurmuyorsun,
mezun olana kadar iliskiniz devam etmeyebilir,
kendini onun arkadaslıgı ile sınırlama.
o ders anlatmaya gittiginde sen de gidebilirsin,
o sırada hem kızlarla sohbet eder hem de sevgilini onların ortasında yalnız bırakmıs olmazsın.

mutluluklar diliyorum... hep boyle kalın

not:
homofobik konusuna hic girmeyecegim, bunun farklı nedenleri olabiliyor.
fakat illa diger ergenler gibi davranmıyor diye cinsel bir problem olacagı anlamına gelmez,
bu kaygıları yasadım ama simdi bosuna kafa yordugumu anlıyorum.

her şeye evet demesen iyiymiş.
özellikle çocuk gibi hayati bir mevzuda.
nasıl olsa her kadın muhakkak anne olmak ister bir gün.

tek takıldığım nokta bu.

KK 6 yıl daha devam ederse evlendiğimizi burdan yazarım.

Siz evlenin yahu ben evlenmem dedim 11 sene muhallebiciye cıkmayacağım herhalde
yok muhalebiciye cıkarsam libido kaybından geri kalan hayatımı kankamstyle modunda gecirmek zorunda kalırım

ki zaten 11 sene çıkıpta evlenen özellikle erkekler cok sevdiğinden değil belli manevi yatırımdan dolayı evleniyorlar arayada mutalaka baska kızlar gırıyor dıye dusunuyorum ben
13 yasıdna cıkmaya baslamıssınız oda 13 yasındaysada ilk sevgilisi sensen oda ayrı bır vahim olay

neyse ben evlenmezdim sonuc bu

13 yaşından berimi komik olmayın 13 yaşındayken ben yegenimi oynatacagım bahanesiyle evcilik oynardım

13 yaşındayken mi bunları söyledi

Bide bugüne kadar aramızda hiç küslük olmadı tartışma bile yaşanmadı.Neyse birazdan elini tutmayı deneyeceğim bakalım.Kızların toplanmasını bekliyorum

sevgilinin elini tutmayı mı deneyeceksin? ne diyelim allah muvaffak etsin

14 yaşındayken söyledi.yaşına göre olgun birisi.

Allah aşkına ne kadar olgun olabilir 14 yaşında ki bir çocuk.
Bence sevgiliyiz diye sizi kandırıyor.
Elini tutmayı deneyeceğim falan ne kadar saçma.
İnsan zaten sevgiliisinin elini tutar.
Çocuk senden utanıyor olabilir.

Ay ne bilim anlamadım 13 yaşında çocuk çocuk istemiyorum demiş .
Ben anlamadım devreler iflas bende şuan

13 yaşındayken erkek onla sevgili olursan işte 5 sene sonra daha el ele tutuşmamış olursunuz
muhtemelen 6 sene sonra öpüşeceksiniz bi 6 sene sonrada artık bilemedim yani
benim oğlum 4 yasında sanırım 10 sene sonra gelinim olabilir

İlk ve tek sevgilisi benim.Hem bu tarafta hem öteki tarafta kimseye yaretmem

ilişkiniz çok garipmiş yani sanki mantık evliliği yapmak isteyen iki insanın ilişkisi gibi aranzıda tartışma küslük bile olmamış,heyecan da yok
gibi ama yaşınızlada çok alakası var bunun
herkes öpcek sarılcak askım diycek gibi bi kural yok ama bi el ele de mi tutulmaz
kızların başına toplanması v.s bunlar sevgilinin elinde biraz da yani kimseye ders anlatmak zorunda filan değil ki dersi dinlemiyolar mı yada hocaya sormuyolar mı ders filan bahane oluyo onlara söyliyim,sen de madem bu durumdan rahatsızsın oda anlatmasın kibarca reddetsin.
eğer dediğin gibi sürekli beraberseniz illa ki anlamışlardır sevgili olduğunuzu ama çeşit çeşit insanlar var bırak sevgili olmayı evli olduğunu bile bile sırnaşan rezil kızlar var,o yüzden sevgilin mesafe koymalı

Sen fena kaynana olursun cut

Ya şaka biryana 13 yaşındayken çocuk nasıl yapılır bilmiyordum çocuk istemeyi bırak. Ki gayette olgun düşünen biriydim.
13 yaşında yok aşkım demem el ele tutuşmayı sevmem. Tuhaf değil mi gelmez ki akla .

Konu sahibi arkadaşım sevgili olduğunuzu sizden başka kim biliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…