- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Neden böyle peki?Bazı kızlar neden sevgilisi olsa bile asılıyor?Erkekler en azından ayrılmalarını bekliyor.
Beni kıskanacağı bi durum hiç olmadı.Yani kıskansa nasıl tepki verir bilmiyorum.
Benim asıl anlamadığım sizlerin çevresinde hiç böyle erkek yok mu?Benim tanıdığım çok var böyle.Geçen haftalarda ayşe arman yazmıştı yeni nesil erkekler aseksüel diye bence gayet normal.Sevgilimin bütün arkadaşları onun gibi.
KK 6 yıl daha devam ederse evlendiğimizi burdan yazarım.
Konu başka noktalara kaydığı için ek olarak söylemek istiyorum bana en baştan sarılmayı öpmeyi sevmediğini söylemişti.aşkım canım bebeğim gibi sözlerin ona fazlasıyla arabesk ve yapmacık geldiğini söylemişti hatta ciddi düşündüğü için evlenirsek çocuk istemiyorum fln demişti bende kabul ettim ilişkimiz ilk dakikadan beri gayet ciddi.
Konu başka noktalara kaydığı için ek olarak söylemek istiyorum bana en baştan sarılmayı öpmeyi sevmediğini söylemişti.aşkım canım bebeğim gibi sözlerin ona fazlasıyla arabesk ve yapmacık geldiğini söylemişti hatta ciddi düşündüğü için evlenirsek çocuk istemiyorum fln demişti bende kabul ettim ilişkimiz ilk dakikadan beri gayet ciddi.
13 yaşındayken mi bunları söyledi
14 yaşındayken söyledi.yaşına göre olgun birisi.13 yaşındayken mi bunları söyledi
hiç el ele tutuşmamışlarmı?
14 yaşındayken söyledi.yaşına göre olgun birisi.
Ay ne bilim anlamadım 13 yaşında çocuk çocuk istemiyorum demiş .
Ben anlamadım devreler iflas bende şuan
Siz evlenin yahu ben evlenmem dedim 11 sene muhallebiciye cıkmayacağım herhalde
yok muhalebiciye cıkarsam libido kaybından geri kalan hayatımı kankamstyle modunda gecirmek zorunda kalırım
ki zaten 11 sene çıkıpta evlenen özellikle erkekler cok sevdiğinden değil belli manevi yatırımdan dolayı evleniyorlar arayada mutalaka baska kızlar gırıyor dıye dusunuyorum ben
13 yasıdna cıkmaya baslamıssınız oda 13 yasındaysada ilk sevgilisi sensen oda ayrı bır vahim olay
neyse ben evlenmezdim sonuc bu
13 yaşındayken erkek onla sevgili olursan işte 5 sene sonra daha el ele tutuşmamış olursunuz
muhtemelen 6 sene sonra öpüşeceksiniz bi 6 sene sonrada artık bilemedim yani
benim oğlum 4 yasında sanırım 10 sene sonra gelinim olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?