- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Yeğenim 3.sinifa başladı. Maddi imkanlarımız iyi cok şükür. 4 yaşından beri pedagog desteği alıyor. Okula başladığından beri RAM desteği alıyor. Wisc-r'dan tutun, aklınıza gelebilecek her türlü test yapıldı. Özel öğrenme güçlüğü, disleksi vs tespit edildi malesef. Özel derslere ve psikologlara rağmen mesafe kat edilemedi
annesi babası dünyanın en düşünceli insanları ama elden birşey gelmiyor. Aynen anlattiginiz gibi derste uyuyor, zaten kaynaştırma öğrencisi olarak geçiyor.
Illa ailede bi travma, şiddet vs olmayabilir. En azından benim yegenimde olmadı. Bir çok tedaviye rağmen de okula uyum sağlayamadı. Bir tek ram mantıklı geldi bana ama ona da ailenin maddi gücü yeter mi bilmiyorum, 40 dk 75 liraydı geçen sene. Onun dışında pek birşey yapılabileceğini sanmıyorum. Problem zekada mi, sosyal yönde mi vs tespit etmek lazım

Illa ailede bi travma, şiddet vs olmayabilir. En azından benim yegenimde olmadı. Bir çok tedaviye rağmen de okula uyum sağlayamadı. Bir tek ram mantıklı geldi bana ama ona da ailenin maddi gücü yeter mi bilmiyorum, 40 dk 75 liraydı geçen sene. Onun dışında pek birşey yapılabileceğini sanmıyorum. Problem zekada mi, sosyal yönde mi vs tespit etmek lazım