6 yıldır yalnızım hiç arkadaşım yok arkadaşım olurmusun?

Bu arada 4 aylık evliyim. Daha konu komşu kapımı açmadı benim de. Arkadaş da yok. Daha çalışmaya başlamadım çünkü. Ama nedense eksikliğini de hissetmiyorum sanki. Bilemedim. Ama sizinle arkadaş oluruz. Neden olmasın

Bende evlendim ama kocamı bulunca arkadaşlarımı unutmadım
Öyle sürüsüne berekette arkadaşım yoktur az öz severim
Liseden beri 3 kız arkadaşım var çoluk çocuğa karıştık ( 1 kişi bekar ) hala görüşüyoruz çok şükür
Burdan selam ben X yaşım şu hangi semt cicimden daha önemli arkadaşlıklarım olduğu için kaybetmedim

Bu gurbete gelin gelenlerin ortak derdi sanırım
Kaç yıl oldu sevemedim buraları ya hep evdeyim.

Aynen katiliyorum. Bir de kocadan yana sans olmayinca tamamen surungen belgeseli oluyor hayat.
Simdiki aklim olsaydi sadece kendim icin yasardim.

Bende kayıp yok, hepsi tam takır duruyor :)
Agıma bir düşen bide düşmeyen pişman

Ohh ne güzel. Yani şöyle, 5 yılımı verdiğim işyerimde çok arkadaşım vardı. Çok iyi anlaşırdık. Evlendiler. Sonra onlar evliliğin getirdiği şeylere kapılıp gittiler. . Bende de şöyle, bir ararım iki ararım, bi giderim iki giderim. . Tek başıma bir şeyleri yürütmeye çalışmak ne akrabalarım, ne arkadaşlarım ne de hiçbir ilişkim için benim tarzım değil. O yüzden karşılıklı olarak bu 3 dostum benim için vazgeçilmez ve bitmez bi dostluk. .

Ben de yaklaşık 8 sene önce Almanyaya geldim trden bitek arkadaşımla görüşüyoruz o da taaaa liseden ama üniden hiç kalmadı....
Burda da kolay arkadaşlık kurulmuyor maalesef
Valla ben kk üzeri calcenelige hazırım kaynatalim:))

aynen bende senin gibi tek taraflı yürütemem hiç bir ilişkiyi arkadaşlık olsun komşuluk olsun aynen bir giderim 2 giderim karşılık bulamazsam soğurum uzaklaşırım

Bu gurbete gelin gelenlerin ortak derdi sanırım
Kaç yıl oldu sevemedim buraları ya hep evdeyim.
yok bea benim komşunun gelini gezer sürekli geleni gideni vardır hep sözde oda gurbetçi bi tek benle arkadaş olmadı orası başka :) beğenmiyo beni heral

yok bea benim komşunun gelini gezer sürekli geleni gideni vardır hep sözde oda gurbetçi bi tek benle arkadaş olmadı orası başka :) beğenmiyo beni heral

Begenmezse begenmesin kendi kaybeder:)
Bende asla ilk adını atan taraf olamiyorum.
Biraz uzak ve mesafeli bi yapım var kısa bi surede kaynasamiyorum.
Dostluk ve arkadaşlık kavramı benim için çok değerli çünkü.
Durustluk çok önemli.
Bilemiyorum öyle laylaylom gidip gelemiyorum herkesle kolay arkadaşlık kuramiyorum.

Yapı meselesi aslında,
bazıları eşden dolayı kısıtlanıyor, bazıları kendi tercih etmiyor, bazıları da gercekten vakit bulamıyor.
Evlilik yada çocuk benim sosyal ilişkilerimi etkilemedi.
İş çıkışları, haftasonu mutlaka birşeyler yaparız.
cumartesi akşamı eşimle bişeyler yaptıysak, pazar günü akşam 5 kadar oğlumu götürürüz bi yerlere, 5 den sonra ben vııııın :)
kız kıza takılırız,
Tabi benim bu rahatlığımda sevgili anneciğimin de katkısı büyük :)
Çocuk kısmında desteği olmasa böyle olmayabilirdi. onun için burdan anmışken anneme sevgiler saygılar, allah başımdan eksik etmesin

aşk için diyolar ama arkadaşlık içinde bence elektrik almak önemli :) aynı şeylerden zevk almak ortak yönlerinin olması en önemlisi dürüst çıkarsız güvenilir birinin olması gerek vs.. buda aşk gibi kısmet sanırım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ama dış görünüme çok önem veriliyo buda bi gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…