Benim sapasağlam dostluğum olanlar kaldı. 3 tane. Onlar bekar, ben yeni evli. Onlara gözüm gibi bakıyorum
Ama kurbanlarımın haddi hesabı yok
Evde sürekli olmak cok sıkıcı yaayaşım 29 aynen işte uzak benim arkadaşlarımda onlarda gelmiyo
4 aymı sen daha çok tazesin bebeğim 5_6 yıl sora görüşelim :)Bu arada 4 aylık evliyim. Daha konu komşu kapımı açmadı benim de. Arkadaş da yok. Daha çalışmaya başlamadım çünkü. Ama nedense eksikliğini de hissetmiyorum sanki. Bilemedim. Ama sizinle arkadaş oluruz. Neden olmasın
Aynen katiliyorum. Bir de kocadan yana sans olmayinca tamamen surungen belgeseli oluyor hayat.Evlilik bir insanın sonu bence. Bir yazar vardı, ölmüş cesetlerin etrafta sürünmesidir evlilik diye yazmıştı. Ne hobi kalıyor, ne arkadaş, ne kişisel zaman ve mahrem, kendi ailene zor zaman ayırırken bir aile daha, oofff offf.
Beni daha çok üzen ise bir gün evlenecek olmam.Aynen katiliyorum. Bir de kocadan yana sans olmayinca tamamen surungen belgeseli oluyor hayat.
Simdiki aklim olsaydi sadece kendim icin yasardim.
Bende kayıp yok, hepsi tam takır duruyor :)
Agıma bir düşen bide düşmeyen pişman
Evde sürekli olmak cok sıkıcı yaa[/QU evde bile olsa şöyle bi alo deyip ya ayşe fatma herneyse gelde bi çay içelim 2 lafın belini kıralım diyebileceğin biri olmalı
4 aymı sen daha çok tazesin bebeğim 5_6 yıl sora görüşelim :)
aynen bende senin gibi tek taraflı yürütemem hiç bir ilişkiyi arkadaşlık olsun komşuluk olsun aynen bir giderim 2 giderim karşılık bulamazsam soğurum uzaklaşırımOhh ne güzel. Yani şöyle, 5 yılımı verdiğim işyerimde çok arkadaşım vardı. Çok iyi anlaşırdık. Evlendiler. Sonra onlar evliliğin getirdiği şeylere kapılıp gittiler. . Bende de şöyle, bir ararım iki ararım, bi giderim iki giderim. . Tek başıma bir şeyleri yürütmeye çalışmak ne akrabalarım, ne arkadaşlarım ne de hiçbir ilişkim için benim tarzım değil. O yüzden karşılıklı olarak bu 3 dostum benim için vazgeçilmez ve bitmez bi dostluk. .
Ben cocuklarima da soyluyorum evlenmek zorunda degilsiniz. once hedefleriniz olsun, ideallerinizi gerceklestirin sonrasinda kimseye baglanmadan hayatinizi yasayin diye.Beni daha çok üzen ise bir gün evlenecek olmam.
yok bea benim komşunun gelini gezer sürekli geleni gideni vardır hep sözde oda gurbetçi bi tek benle arkadaş olmadı orası başka :) beğenmiyo beni heralBu gurbete gelin gelenlerin ortak derdi sanırım
Kaç yıl oldu sevemedim buraları ya hep evdeyim.
yok bea benim komşunun gelini gezer sürekli geleni gideni vardır hep sözde oda gurbetçi bi tek benle arkadaş olmadı orası başka :) beğenmiyo beni heral
Ohh ne güzel. Yani şöyle, 5 yılımı verdiğim işyerimde çok arkadaşım vardı. Çok iyi anlaşırdık. Evlendiler. Sonra onlar evliliğin getirdiği şeylere kapılıp gittiler. . Bende de şöyle, bir ararım iki ararım, bi giderim iki giderim. . Tek başıma bir şeyleri yürütmeye çalışmak ne akrabalarım, ne arkadaşlarım ne de hiçbir ilişkim için benim tarzım değil. O yüzden karşılıklı olarak bu 3 dostum benim için vazgeçilmez ve bitmez bi dostluk. .
Ben de İstanbul, yaş 26,kahveyi de çok severim selamlarhadi olalım.
yaş 26 istanbul
çayı sevmem kahvesiz duramam
aşk için diyolar ama arkadaşlık içinde bence elektrik almak önemli :) aynı şeylerden zevk almak ortak yönlerinin olması en önemlisi dürüst çıkarsız güvenilir birinin olması gerek vs.. buda aşk gibi kısmet sanırım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ama dış görünüme çok önem veriliyo buda bi gerçekBegenmezse begenmesin kendi kaybeder:)
Bende asla ilk adını atan taraf olamiyorum.
Biraz uzak ve mesafeli bi yapım var kısa bi surede kaynasamiyorum.
Dostluk ve arkadaşlık kavramı benim için çok değerli çünkü.
Durustluk çok önemli.
Bilemiyorum öyle laylaylom gidip gelemiyorum herkesle kolay arkadaşlık kuramiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?