6 yıldır yalnızım hiç arkadaşım yok arkadaşım olurmusun?

Aynen katiliyorum. Bir de kocadan yana sans olmayinca tamamen surungen belgeseli oluyor hayat.
Simdiki aklim olsaydi sadece kendim icin yasardim.

Yaaa siz nasıl o kadar sabrettiniz konunuzu okumuştum hayret ettim...cok sabırliymışsıniz...evlilijle ilgili düşünceniz bu peki tecrubeli biri olarak çocuklarla ilgili düsünceniz nedir...hic pisman oldunuz mu keske cocuk yapmasaydım daha özgur olurdum diye....konuyu dağıtmam inşallah..

benim arkadaşlarım da çocuk sahibi olduktan sonra hiç aramıyolar
ben arıyorum konuşuyoruz ama ben aramazsam hiç aramıyolar. :/
iş arkadaşlarım var allahtan. onlarla idare ediyorm

Bekarken şimdi ki işime başladığımda çok yoğun çalışmaktan arkadaşlarımla arama zamansızlık yüzünden mesafe girdi.
İlerleyen zamanlarda iyice yalnızlaştım.
Hafta sonları babam asla dışarı yollamazdı bizi zaten. arkadaşlarımda gelmemeye başladı evime.
Bir baktım ciddi anlamda yalnızlıktan boğuluyorum.
O an anladım ki zaten gerçek dostum değillermiş hiç biri.
Çünkü gerçek dostlar her durumda kopmazlar anladığım kadarıyla.
Şu an aynı şehirde aynı iş yerinde ama evliyim.
Bazen sıkılıyorum. Ama yalnızlığı sevmeye çalışıyorum.
Çünkü arkadaş dost gerçekten zor bulunuyor.
Kimseye güven olmuyor bu devirde.
İnşallah bizde şanslılar arasına gireriz bir gün.

benim arkadaşlarım da çocuk sahibi olduktan sonra hiç aramıyolar
ben arıyorum konuşuyoruz ama ben aramazsam hiç aramıyolar. :/
iş arkadaşlarım var allahtan. onlarla idare ediyorm
inşallah sen en azından çalışıyosun bende oda oda yok ne bileyim kısmet galiba dedimya allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

en kötüsü de kalabalık içindeki yalnızlık bence. sizi seven anlayan bir eşiniz varsa bir yere kadar idare ediyor, arkadaşın yeri ayrı ama işte. ben de gurbete geldim, 3 ay oldu. burda çok güzel insanlarla tanıştım kendimce bir çevre oluşturdum haftalık görüşüyoruz. ama yakın arkadaşlarımın evime, çıkıp kahveye gelememesi, sevdiklerimi orda bırakmam beni çok üzüyor.

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende memlekete gidince hiç gelmek istemiyorum ordaki ortam ordaki sıcaklık bulamıyorum burada insanın kendi ailesi çevresi akrabası gibi olmuyor malesef burda herkes mesafeli vede samimi değiller bana karşı

inşallah sen en azından çalışıyosun bende oda oda yok ne bileyim kısmet galiba dedimya allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Amin canım en önemlisi hayırlı insanlar olsun.
iyi ki burası var insan giriyor biraz kafasını dağıtıyor.
Yalnızlar için daha iyi aslında burası..

Amin canım en önemlisi hayırlı insanlar olsun.
iyi ki burası var insan giriyor biraz kafasını dağıtıyor.
Yalnızlar için daha iyi aslında burası..
bence de. bu forumu sözlendiğim zaman buldum o zamandan beri kafam ne zaman dolu olsa burda dağıtıyorum. insanların problemlerini görünce de insan şükrediyor haline.
benim sorunum da aslında burdakilerin fazla cana yakın meraklı olması bir de gurbete geldim diye beni yalnız bırakmak istemiyorlar eşimin ailesi, haftada birkaç kez görüşmek istiyorlar her gün arıyorlar. kendi annemle bu kadar sık görüşmüyorum bu işte bir anormallik var

sen bence şükret haline bense aile apartmanında oturuyorum validemler burada değiller ama eltiler eşimin kardeşi abisi çocukları heran gelebiliyolar buna rağmen yalnızlık çekiyor olmam ne kadar garip değil mi

e tarif verde bi deneyelim malum uzaksın yoksa denemek için hiç beklemez gelirdim yanına valla

canım migroslarda karışım olarak satılıyo cezveys koyup bormal kahve yapar gibi yapıyosun
yada damla sakızıbı rendeleyip az içine atıyosun türk kahvesinin

Evlendikten 1 sene sora eşimin tayini çıktı hiç tanımadığım bir şehirdeyim gerçi doğup büyüdüğüm şehirdede arkadaşım 1 taneydi artık hiç yok halk eğitimin kurslarıyla oyalanıyorum
Bir sürü dakika sms im var ama konuşcak kimse yok alışverişe gidicek kimse yok halbuki sosyal olmayı çok severim

haydin arkadaş olalım :) valla bende ilk evlendiğimde gurbete gitmiştim orda da üni den vardı arkadaşlarım ama lise arkadaşlarım ile görüşüyoruz çorlu dan selamlar

Canım ben zaten bu konuda depresyonlardayim bende ankaraya geldim ggeçenyaz uniden kkız arkadaş geldi sanirsin lotoda altiliyi tutturdum. Kendimi çokyyanlız hissediyom burayı da tesadüfen buldum iyiki KK var

Kusura bakmayın yazdığınıza kayıtsız kalamadım, bulunduğun yeri ölü yerine yada bahçeye benzetmek kişilere hastır
But tür genelleme yapmak yanlış. Kendinde hobi yoksa evlenince de olmaz kendinde arkadaş yoksa evlenince de olmaz kendine saygın yoksa kişisel zamanında olmaz. Herşey kişinin elinde. Ailelere gitmek onlara vakit ayırmak planlı aktif sosyal yaşamak vs.bir sürü şey

Evlilik son değil tabiki ben de katılmıyorum. Ortak hobiler varsa en güzeli ama yoksa herkes istediği hobiyi yapar. Sevdiğinle evlendiysen eğer en yakın arkadaşın, dostun odur amaaa kız arkadaşta lazım iki dedikodu yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…