- 9 Ekim 2012
- 157
- 136
- 303
- 39
ayy çok saol benim oğlum çok yaramaz ancak uyuyunca girebiliyorum nete girince yazarımkonuşmak istediğin zaman mesaj atablrsn cnm bna![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok saol benim oğlum çok yaramaz ancak uyuyunca girebiliyorum nete girince yazarımkonuşmak istediğin zaman mesaj atablrsn cnm bna![]()
a.slm özellikle türk kahvesini severim bendeBen de İstanbul, yaş 26,kahveyi de çok severim selamlar![]()
yok canım o kadarda değil ben hayatımdan memnunum sadece bir arkadaşın dostun özlemini çekiyorum o kadar :)Evlilik bir insanın sonu bence. Bir yazar vardı, ölmüş cesetlerin etrafta sürünmesidir evlilik diye yazmıştı. Ne hobi kalıyor, ne arkadaş, ne kişisel zaman ve mahrem, kendi ailene zor zaman ayırırken bir aile daha, oofff offf.
Bursa sizNerdesiniz?
Yapı meselesi aslında,
bazıları eşden dolayı kısıtlanıyor, bazıları kendi tercih etmiyor, bazıları da gercekten vakit bulamıyor.
Evlilik yada çocuk benim sosyal ilişkilerimi etkilemedi.
İş çıkışları, haftasonu mutlaka birşeyler yaparız.
cumartesi akşamı eşimle bişeyler yaptıysak, pazar günü akşam 5 kadar oğlumu götürürüz bi yerlere, 5 den sonra ben vııııın :)
kız kıza takılırız,
Tabi benim bu rahatlığımda sevgili anneciğimin de katkısı büyük :)
Çocuk kısmında desteği olmasa böyle olmayabilirdi. onun için burdan anmışken anneme sevgiler saygılar, allah başımdan eksik etmesin![]()
aminn hepimizin annesini eksik etmesin ya o olmasaydı napacaktın 5 ten sora evde otururdun ben gibi :)Yapı meselesi aslında,
bazıları eşden dolayı kısıtlanıyor, bazıları kendi tercih etmiyor, bazıları da gercekten vakit bulamıyor.
Evlilik yada çocuk benim sosyal ilişkilerimi etkilemedi.
İş çıkışları, haftasonu mutlaka birşeyler yaparız.
cumartesi akşamı eşimle bişeyler yaptıysak, pazar günü akşam 5 kadar oğlumu götürürüz bi yerlere, 5 den sonra ben vııııın :)
kız kıza takılırız,
Tabi benim bu rahatlığımda sevgili anneciğimin de katkısı büyük :)
Çocuk kısmında desteği olmasa böyle olmayabilirdi. onun için burdan anmışken anneme sevgiler saygılar, allah başımdan eksik etmesin![]()
Benim de en yakın arkadaşım eşim..Hatta tek arkadaşımEvlendikten sonra herşeyden elimi eteğimi çektim. İşin garip yanı kimseye de pek ihtiyaç duymuyorum.
Ben de İstanbul, yaş 26,kahveyi de çok severim selamlar![]()
damla sakızlı türk kahveside mi varmış hazır türk kahvesidir kesin oaa süper yaşı yaşıma huyu huyuma şehri şehrime uygun birini buldum.
dergal damla sakızlı türk kahvesi sunuyorum
Bende o minik arkadaşlardan olsun diye ne kadar uğraşıyorum bir bilsenAynen ya benimde öyle ,
Birde minik arkadaşlarım var 2 tane
Zaten zamanı anca onlara yettirebiliyorum,
İş ve koca ve çocuk
Keşke daha çok zamanım olsaydı da arkadaşlarıma da zaman ayırsaydım :)
Bende o minik arkadaşlardan olsun diye ne kadar uğraşıyorum bir bilsen![]()
Olmaz mı efendim ne zaman isterseniz onu da pek bir severimaa süper yaşı yaşıma huyu huyuma şehri şehrime uygun birini buldum.
dergal damla sakızlı türk kahvesi sunuyorum
aminn hepimizin annesini eksik etmesin ya o olmasaydı napacaktın 5 ten sora evde otururdun ben gibi :)
ne güzel ya özendim valla benimki arar hemen nerdesin nerde kaldın ne zaman gelcen çabuk gel:) yok ben oturmazdım, oğlumun babası da fena değildir çok iyi çocuk bakar
ona bırakıp gitmişligim de var baya![]()