evet canım fazla olmuş 7 kaşık pilav 3,5 dilim ekmek yapar akşam telafi edersin bişey olmazÖğle;
4 yk mantarlı tavuk sote
6-7 yk bulgur pilavı
1 bardak kefir
roka
Biraz fazla oldu pilav yine :)
Tahinli pekmezli kek yaptım.Hiç şeker koymadım,tam buğday unuyla yaptım. 1 dilim yedim ama hemen yemek üstüne
Ara öğünde 2 kuru kayısı yerim artık.
Akşam da zeytinyağlı kereviz yapayım, hafif yemeklerle bitireyim günü bari.
canım ben çok pasta yerdim dondurma çikolatalı gofret sonra hamurişi kızartma colaya çok düşkündüm mesela günde 1 litre içiyordum o yüzden kilo veremiyordum. valla canım aşarı yukarı 83 kiloyken yüzde 33- 34 yağ oranım vardı şimdi yüzde 24 oldu. birde sen bu şekeri bıraktığın dönemde sakarin veya yapay tatlandırıcı veya güvenilir olmayan bal veya light bisküvi hani şu limonlu gibi tatlı olanlardan veya light içecekler falan içmiş yemiş olmayasın arada tatlı şeyler azda olsa yemiş olmayasın canım ağzına hiç tatlı şekerli bişey deymeyecekti meyveden başka. bende insülin direnci vardı yani tatlı yediğimde arkası geliyordu ne kadar çikolata tatlı varsa yerdim yedikçe yiyesim gelirdi ondan yani bıraktırdı birde göbek sorunundan bıraktırdı bana yasakladı. birde düzenli beslendinmi mesela karbonhidrat eksikliği varsa eğer o da tatlı isteği yaratabiliyor canım. tatlı ve şekeri tamamen bırakırsan vücut alışıyor o yüzden istemiyor ondan rahatım unutuyor insan yani öyle diyeyim
Bence en iyisi üzerinde yazan miktara göre yapmak ama evde tartım olmadığından 7 yemek kaşığı koyuyorum.2 yk da yulaf ezmesi koyuyorum ancak yetiyor bana.1 su bardağı süt ilave ediyorum.
canım hugocuğun dediğine göre hergün 2 bardak ksüt veya yoğurt tüketmek gerekiyomuş
ben de buna göre tüketiyorum yoğurt ve sütümü
ben hızlı yiyorum ya, yedikten sonra farkediyorum ama hızlı yediğimi
bazen kocişle film falan koyuyuoruz yemek yerken, o zaman izlicem diye yavaş yiyorum, daha iyi oluyo tabi ama her zaman yapamıyorum malesef, unutuyorum :)))
benimde çok az yeme sürem farkındayım ama bende hızlı yiyorum nedense.izndeydim bu hafta başladım işe doktoro gittim sürekli öğle yemeğini hep geç saatlerde yedim dahada geç kalmasın diye hep hızlı hızlı yedim aslında iyi birşey değil.akşamlarıda acele ediyorum ben 6:45 t evde oluyorum salata yap yemekleri hazırla hızlı hızlı tabi hızlıda yiyorum 7:30 yada yedibuçuğu geçerekten yemiş oluyorum geç olmasını istemediğimden böyle hep
cnm ben önceden yapıodum bi ara bıraktım şimdi de 1 hafta oldu başlayalı bu 2.haftam.2 aya yakın bir zamndır da düzenli kardio yapıorum.kesnlkle tavsiye ediorum kilolar daha sağlıklı verilio kardiyoyla daha doğrusu yağlar.pilatesle de acaip güzek kaslarınız uzuo şeklleniosunuz popom bacaklarım farkedilir derece de sıkılaştı selülitlerim azaldı. çok mutluyum tavsiye ederim şiddetle
saol cnm teşekkrüler.bamya çorbası konya ya ait yöresel bi çorba içen herkes çok beğendi benm tanıdıklarımdan sen de denersin değişklik bende hiç yemek ayrtem,iorum di,yebilirim
cnm ben eskiden nasılsa şimdide öle normal bi hızla yiorum vakit tutmam.yok 20 -30 kere çiğneyin fln denio ama hiç dwenemdim açıkcası.
keşke bekarken zayıflayabilseymişimdi. o zamanlar denemediğim diyet kalmadı yok atkins yok simit diyeti yok karbonhidrat diyeti yok protein diyeti vs.. denemediğim kalmamıştı
kızlar bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü diyet yapamıyorum 1 gün yemezsem 2 . gün çok yiyiyorum
Hugocum nasılsın canım...sabahta yazmıştım ama sen çıktın kendine iyi bak.benim diyet fena değil
kızlar bişi sorucam size
şimdi pilatesi yapıyoruz iyi güzel ( hoş ben daha başlamadım ama )
bırakırsak tekrar kilo alırmıyız çünkü kaslarımız da açılmış olacak pilates nedeniyle
tamam bi ömür bırakmam falan diyoruz ama kaçımız uyabilecek ki buna
yani öyle bi yan etkisi var mı acaba, bi bilginiz var mı?
canım zaten pilates zayıflatan bişey değil yani spordan ziyade egzersiz gibi düşün direk kasları hedef alıyo çok etkili hatta diyebilirimki kasları direk çalıştırmada en etkili yöntem kardiyo daha farklı oluyo çünkü. şimdi sana ne kadar anlatsam boş sen şimdi şöyle bikaç hafta yap o zaman anlarsın ne demek istediğimi. süper oldum laflarını duyarım senden
Kızlar canım pilates çekti şimdii...
Bugün yapmadım ya, duramıyorum.
Hemen ben de bir pilates maxi plus yapayım
canım sıkılaştırdığını biliyorum da
ben kasları açtığı için bırakınca daha kötü oluyo diye duymuştum, doığru mu yanlış mı bilmiyorum ama
sen bunu bi diyetisyenen sorabilirmisin?
eswcim zaten bir ömür boyu spor hergün kimse yapamaz zaten ama şu var kiloları yağları verip kaslarımızı geliştirip ne kadar vücudumuzu şekillendirebilirsek o kadar iyi olur sarkma olmaz. mesela zayıfta olunsa iç kolda sarkma oluyor göğüslerde öyle. mesela karında iç bacaklarda oluyor sarkmalar bunlar kilolu olmaktan çok daha kötü gösteriyor insanı. zayıflayıp bu sorunları halledip engellersek sporla sorun olmazki her zaman spor yapmak diye bişey yok. heleki egzersiz için. kimi günde 100 mekik çeker etkisi olmaz kimi 20 mekik çeker direk çalıştırır kasları çok etkili olur yani sporun saatten ziyade etkisi önemlidir mesela regl döneminde pilates yaparken karnımı içeri çekmekte zorlandım ebru şallıda dedi regl döneminde karın kaslarını tutmak zor oluyor diye. o dönemde yeterli etki alamadım ama şimdi yapabilseydim o zamana göre daha çok çalıştırır daha güzel çalıştırırdım. en basit spor kardiyodur alışınca insana en basiti o gelir. en zoru kas çalıştırmaktır çünkü mesela pilatesle abdominal çalıştırırken kas nasıl acıyor değilmi zor yani dayanamıyor insan oysaki koşarken kas acısı olmuyor.
anladım canım
ben de başlayayım o zaman bu akşam pilatese
ay inşallah bana da faydası olur
canım bişi sorcam sana. bu totoyu nasıl eriticez
benim bi arkım bana marks&spencer'dan iç çamaşırları almıştı ki ben giremiyodum içlerine
bugün denedim bi tanesini girdim ama totom çıkıyo çamaşırın kenarlarından, oraları nasıl eriticem ben
bak kimse gülmesin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?