slm güzel ve iradeli bayanlar bu gün neler yaptıgımı ve neler yediğimi yazayım
kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 br şekersiz açık cay
5 dilim peynir
5 zeytin kahvaltıdan sonra evi toplayıp arkadaşla dışarı cıktık 1 saat kadar gezdik
öğlen
4 kaşık bulgurlu ıspanak yemegi ve birkaç domates salatalık dilimi yedim o kadar spora koştum hemen geç kalmamak içim 2 saat aralıksız sporumu yaptım 1,5 lt suyumu içtim spor aralarında
akşam
bu gün cok yoruldum yemek falan yapamadım
1 dilim kepek ekmegi
2 br şekersiz çay
1 haşlanmış yumurtanın akı
5 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık ve biber yedim
az öncede limonlu şekersiz yeşil çayımı içtim cok güzel wc ye cıkartıyor tafsiye ederim herkese
birazdanda meyve mi yerim
canım 5 dilim peynir çok fazla. anladığım kadarıyla sen de peyniri benim gibi çok seviyorsun. gerçi süt ve yoğurt yemediğin için olabilir ama bence bağışıklık sistemi için günde 1 kase yoğurt yemelisin, 1-2 bardak süt içmelisin, hiç ara öğün koymamışsın çarşıda gezerken çantana 2-3 ceviz 3 kuru kayısı koy at ağzına. gezmek ve ev işi spor yapmak kadar kalori harcatmasada spordan daha yorucu oluyor biliyorum. birde akşam yemeklerini aksatma bence. sınavlarım bi bitse sizlere her gün mutlaka yenmesi gereken şeyleri porsiyon miktarlarıyla yazacağım şu an çok yoğunum giremiyorum topiğe. günde 6-11 posiyon tahıl,2-3 porsiyon meyve, 3-5 posiyon sebze,2-3 porsiyon et,2-3 porsiyon süt ve türevlerinden tüketilmeli diyerek uzuyor liste tabi bu diyette kişinin aktivitelerine göre ayarlanıyor. çok sağlıklı bir menü olduğunu söyleyemem açıkcası üzgünüm
haklısın canım bu gün iyice boşladım cünkü vaktim olmadı gercekten dediklerini dikkate alıcam ben yogurdu pek yıyemıyorum canım ayran olarak cok tüketiyorum soframızda sürekli ayran olur ve salata tabi bak yarın ki menümü yazıcam sana o zaman daha saglıklı karar verirsin bu gün küne bende gülüyorum yarın sporum yok birde salı perşembe cumartesi ve pazar 2 şer saat spor yapıyor 2 hafta oldu başlayalı cok mu sence
slm kızlar bugünki yediklerim
sabah
2,3salatalık dilimi
2,3domates dilimi
1tatlı kaşıgı bal
2,3lokma peynir
3light bisküvi öglen yaptım kahvaltıyı zaten
araolrak
lihgt yogurt 2kaşık içine portakaldogradım tarçın serptimyedim
4milyaptıllesliyle 1saat
sonra yeşil çay içtim
akşam yemegim yemeklerimihep bikaşık yagla yapıyorum
4kaşık susuz nohutyemegi
4kaşık bulgur yemegi
yogrutlu salata valla migdem küçülmüş çok doydum
2litre su
herkese afiyet olsun kızlar
afiyet olsun cnm çok güzel menün.
çok güzel cnm tam senlil afiyet olsun.
kızlar benmde akşam menüm de:(yemedim henüz)
1 kepçe şehriye çorbası
1 tane karnıyarık( patlıcan normal boyutta ,ama pek lezzetli deilmiş gibi geldi öle deilse sadece içini yicem artık:))
yoğurt
yeşil salata
2 kaşıkda eşime yaptığım etimekli muhallebiden yemeyi düşünüorum.muhallebide şeker yok.etimek de o kadar az şeker koymuşumki bir meyve de bile daha çok şeker vardır:) ama çok lezzetli çok hafif olmuş.ellerime sağlık
yarın görüşmek üzere kızlar Allah a emanet olun
Merhabalarrrrgeçmiş çoğaldı güzel ama bu seferde tek tek cevap vermek oldukça zorlaştı herkese afiyet olsun menüleri inceliyorum yol gösterici oluyor bana da.:44:
yaptıklarım yediğim içtiğim şöyle ;
öğleden önceki ara öğünde 2 kepekli galeta ve 1 elma yedim yanında limonlu yeşil çay içtim.
öğle yemeğim : 4 köfte büyüklüğünde kırmızı et ızgara (tuz yerine kekikle yiyorum), iki salatalık bir domates , 1 bardak ayran , bir ince dilim kepek ekmeği.
ara öğünüm : bir paket eti form kepekli çubuk kraker (fazla oldu sanki bir paket çok di mi :44:)
yanında bir şişe su içtim.
daha yeni akşam yemeğimi de yedim.
bir küçük tabak zeytinyağlı pırasa , 1/2 kase yoğurt , çoban salata , ve 4 yemek kaşığı makarna.
gece ara öğününde 1 porsiyon meyve yerim.araöğünde de bir elma yemiştim 2 yesem çok mu olur ki :44:
hareket babında ise ;
sabah bir saat tempolu yürüdüm.öğleden sonra bir buçuk saat daha yürüdüm çarşıda ayrıca yürüyerek gittim evden.(yarım saatte o.) havalar iyiyken bol yürümeye çalışıyorum.
pilatesi yapamadım sabah geceleri geç yatıyorum yapabilirim belki lastikle yapılan hareketleri.
egzersizlerimde yarım onları da tam yapmaya çalışıcam.
şimdi ıhlamur yada bitki çayı içeyim.sonraa doğru derslere :26:
bugün iyi gibi menüm değil mi ama sizlerin yanında oldukça sade kalıyor sanki bana mı öyle geliyor bilmiyorum :44: listede ne varsa onu yemeye çalışıyorum
gece çok hastalandım sabaha kadar uyumadık istifrada ettim ateş bulantı hepsi vardı. sabah erkenden doktora gittik çok kötü üşütmüşüm malesef vücut direncide düşükmüş vitamin eksikliği çıktı çinko ve demir eksikliği varmış neyse aldım ilaçlarımı kullandım şimdi iyiyim gece çok kötüydüm
kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 br şekersiz açık cay
5 dilim peynir
5 zeytin kahvaltıdan sonra evi toplayıp arkadaşla dışarı cıktık 1 saat kadar gezdik
öğlen
4 kaşık bulgurlu ıspanak yemegi ve birkaç domates salatalık dilimi yedim o kadar spora koştum hemen geç kalmamak içim 2 saat aralıksız sporumu yaptım 1,5 lt suyumu içtim spor aralarında
akşam
1 dilim kepek ekmegi
2 br şekersiz çay
5 dilim peynir
5 zeytin
az öncede limonlu şekersiz yeşil çayımı içtim cok güzel wc ye cıkartıyor tafsiye ederim herkese
tşkler farmisi
sanada afiyet olsun maşşlah herşeyden yiyosun imreniyorum sana hep böyle ol
kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 br şekersiz açık cay
5 dilim peynir
öğlen
akşam
1 dilim kepek ekmegi
2 br şekersiz çay
5 dilim peynir
5 zeytin
gece çok hastalandım sabaha kadar uyumadık istifrada ettim ateş bulantı hepsi vardı. sabah erkenden doktora gittik çok kötü üşütmüşüm malesef vücut direncide düşükmüş vitamin eksikliği çıktı çinko ve demir eksikliği varmış neyse aldım ilaçlarımı kullandım şimdi iyiyim gece çok kötüydüm
çok güzel bir liste olmuş canım afiyet olsun
tşk ederim farmasi bu gün biraz salladım yemeyı dikkat etmedim arkadaşlarda bunu belirttiler haklılarda
:85:
tşk ederim farmasi bu gün biraz salladım yemeyı dikkat etmedim arkadaşlarda bunu belirttiler haklılarda
:85:
tosticim ben menülerinde tuhaflık görmedim nacizane fikrimi söylüyorum
tek sıkıntı hemen hemen hep yazmışımdır bugün de bu yoğun tempomun arasında spor konusunda kendimi üzmemin başlıca sebebi şudur ben bir zamanlar günde hiç aralıksız 120 dakika spor yaparak fena halde dirençsiz bıraktım vücudumu ve deyim yerindeyse resmen işin otunu çıkardım sonucu da bana vücut dirençsizliğinden zona oldu ödül mü desem ceza mı valla yorumu size bırakıyorum
aman dikkat et canım sporun da olsun hayatında beslenmen de dengeli olsun yeterki hayattaki en büyük zenliğimiz olan sağlığımızdan olmayalım
kız farmisi bizi niye kötülüyon bakey güzel spor yapıyoya fikrimi söyledim genelde domates salatalık varya menüde aaa biz bişey diyemiyecezmi :)
hayır canım neden yanlış anlım aşkolsun haklısıntosticim beni yanlış anlamadın demi canım bensadecesen çok güzel spor yapıyonya ondan dedim
tosticim ben menülerinde tuhaflık görmedim nacizane fikrimi söylüyorum
tek sıkıntı hemen hemen hep yazmışımdır bugün de bu yoğun tempomun arasında spor konusunda kendimi üzmemin başlıca sebebi şudur ben bir zamanlar günde hiç aralıksız 120 dakika spor yaparak fena halde dirençsiz bıraktım vücudumu ve deyim yerindeyse resmen işin otunu çıkardım sonucu da bana vücut dirençsizliğinden zona oldu ödül mü desem ceza mı valla yorumu size bırakıyorum
aman dikkat et canım sporun da olsun hayatında beslenmen de dengeli olsun yeterki hayattaki en büyük zenliğimiz olan sağlığımızdan olmayalım
[/B]
kız ben ne dedim şimdi yanlış birşey mi dedim ya da yazdım tostinin menüsünü değerlendirmedim mi ben ?:26:
hayır canım neden yanlış anlım aşkolsun haklısın
farmasicim ben bunu sürekli yapmayı düşünmüyorum yanı bu kadar fazla yapmayı düşünmüyorum hedeflediğim kıloya düşene kadar yapacagım sonrasında daha hafif yapmayı düşünüyorum belkı spor salonunu bırakırım yürüyüşle ve evde yapacagım egzersizlerle devam ederim ben ocakta 5 hafta spor saloluna gittim canım 7 kılo verdim subatta hamıle kaldım 65 kıloyla kılomuda ii korudum ama bebegımı kaybedince psikolojım bozuldu yedim önüme geleni yedim stresten belki bu olayı yaşamış olmasaydım 70 kıloya cıkmayacaktım korumayı ii sağlıyorum bir skıntım olmadıkça anlayacagın hele bir 8 kıloyuda verim allahın izniyle sonrasında salonu bırakıcam zaten ve birde ben yemegimi cok güzel yıyorum hatta fazla bile yediğimi düşünüyorum bu gün kü menü sadece bu güne özel oldu hep öyle yesem 50 falan olurum herhaldeki öyle bişey yapmam ben yemediğim zaman dediğim gibi hemen halsizlik oluyor elim ayagım titriyor yememe gibi bir lüksüm yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?