60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 5 dilim peynir çok fazla. anladığım kadarıyla sen de peyniri benim gibi çok seviyorsun. gerçi süt ve yoğurt yemediğin için olabilir ama bence bağışıklık sistemi için günde 1 kase yoğurt yemelisin, 1-2 bardak süt içmelisin, hiç ara öğün koymamışsın çarşıda gezerken çantana 2-3 ceviz 3 kuru kayısı koy at ağzına. gezmek ve ev işi spor yapmak kadar kalori harcatmasada spordan daha yorucu oluyor biliyorum. birde akşam yemeklerini aksatma bence. sınavlarım bi bitse sizlere her gün mutlaka yenmesi gereken şeyleri porsiyon miktarlarıyla yazacağım şu an çok yoğunum giremiyorum topiğe. günde 6-11 posiyon tahıl,2-3 porsiyon meyve, 3-5 posiyon sebze,2-3 porsiyon et,2-3 porsiyon süt ve türevlerinden tüketilmeli diyerek uzuyor liste tabi bu diyette kişinin aktivitelerine göre ayarlanıyor. çok sağlıklı bir menü olduğunu söyleyemem açıkcası üzgünüm

haklısın canım bu gün iyice boşladım cünkü vaktim olmadı gercekten dediklerini dikkate alıcam ben yogurdu pek yıyemıyorum canım ayran olarak cok tüketiyorum soframızda sürekli ayran olur ve salata tabi bak yarın ki menümü yazıcam sana o zaman daha saglıklı karar verirsin bu gün küne bende gülüyorum yarın sporum yok birde salı perşembe cumartesi ve pazar 2 şer saat spor yapıyor 2 hafta oldu başlayalı cok mu sence

bence haftada 3 gün spor çok değil canım

Afiyet olsun tatlım aslında sen 2 öğün yiyiosun genelde biraz daha zenginleştirsen mi acaba?? yani tabii sen bilirsin ama sanki 2 öğün olunca zaten eksik kalıyo gibi içerikte her şey var da 1 öğün eksik ya onları araya falan ya da öğünlere yaysan mı acaba sporun da iyi çünkü insan az yiyince ilk zamanlar farketmiyo ama 1-2 ay sonra vücutta eksiklikler sorunlar ortaya çıkmaya başlıyo yani süt-yoğurt ihmal etme tatlım emi

Afiyet olsun balım çok güzel menün tatlı da dahil bu övgüye

Canı valla tebrik ediyorum bence çok güzelll meyve de ben günde 3 porsiyon yiyiorum yani 3 elam mesela ya da 2 mnadalina 1 elma 1 portakal gibi bence yemelisin meyve

Canım benim çok geçmiş olsun gerçekten çok merak ettim ve üzüldüm gost zaten gerekenleri yazmış ben de katılıyorum çünkü kahvaltın falan biraz zayıftı yani anlıyorum sabah canın bişey istemiyo ve akşam menülerin gayet iyiydi ama belki gün içini biraz hafifi geçirdin o da seni güçsüz bıraktı inşallah en kısa zamanda toparlanır tekrar bizim azimli sağlıklı hugocuğumuz olursun lütfen dikkat et kendine

Canım tabii ben uzamn değilim ama naçizane önerim bence yumurtanı tam ye haftada 2 gün yersin tam yersin çünkü gayet güzel spor yapıyosun zaten o yumurta sağlıklı bir kalori ilerde daha zararlı şeyler yeme isteğin oluşabilir kendimden biliyorum yani herkes benzer şeyler yazıyo bunalıcaksın belki ama benim de naçizane önerim yumurtanı tam yemen sonuçta hergün yemiyosun ve kendin de söylüyosun zaten bugün böyle oldu aslında böyle değil diye o zaman sorun yok sen kendind efarkındasın zaten çünkü hakikaten sporun çok kuvvetli Allah kourusun hemen anlamazsın iyi hissediyorum dersin ama 1 ay sonra bi de bakmışsın hiç halin yok yani zamanla çıkıyo ortayalütfen dikakt et tostim

tşkler farmisi
sanada afiyet olsun maşşlah herşeyden yiyosun imreniyorum sana hep böyle ol

teşekkür ederim canım Allah izin verdiği sürece aynen böyle gidecek canım herşeyden ama az az ölçülü ve sağlığımı kaybetmeden inşallah canım

merhaba kızlar

akşam menüm
1 kepçe mercimek çorbası ( hindi sulu , havuçlu ,patatesli)
2 köfte ( 2 köftenin toplamı 1 avucun 2/3 si kadar)
2 yemek kaşığı nohutlu bulgur pilavı
1 adet kuru biber dolması
4-5 yemek kaşığı brokoli salatası
300 ml ayran

çok güzel bir liste olmuş canım afiyet olsun

geçmiş olsun hugocuk daha dün de yazdığım gibi bu yaşadıkların bana hiç sürpriz olmadı maalesef üzülerek yazıyorum ama sen diyetisyeninin listesinin üzerine laf ettirmiyordun belki kendince haklı sebeplerin vardı tabiki insan doktoruna ya da diyetisyenine güvenmek ister ,güvenir ki o kişiye gider değil mi ama aklımızın her zaman bir yerlerinde farklı ihtimallerin de olması gerektiğini düşünürüm ben tabi biraz yapı meselesi biraz insanlara olaylara şüpheyle yaklaşmak benim yapımdan kaynaklanan bir durum.

neyse sana saç dökülmesiyle ilgili de birşeyler yazmıştım bulunduğun yerde endokronoloji uzmanına ya da en kötü ihtimalle iç hastalıkları uzmanına görünmeni tavsiye etmiştim.

canım senin vücudun sinyaller vermeye başlamıştı da sanırım sen bunları göremedin ya da görmek istemedin .....
hani derler olaya dışarıdan bakan kişi daha farklı boyutta görür diye o misal

o sinyaller neydi biliyor musun halsiz düştüğünü sık sık yazman ve maden suyu ile halsizliğini gidermeye çalışman
yaptığın aktivitelerle vücuttaki atılan terle aynı zamanda vitamin mineral dengen de elbette bundan etkileniyordu.
vücut sinyal vermeye saç dökülmeleriyle de vermeye başlamıştı
ve de vücutta kırgınlık ya da halsizlik vakalarını zaman zaman yaşaman yüzünden ben yaklaşık 1.5 - 2 aydır deyim yerindeyse bir yerlerde arabanın motorunu çatlayacağını seziyordum daha doğrusu sezmiştim.ama bunu direk ifade etsem şunları kesinlikle diyeceğini biliyordum sen diyetisyen değilsin doktor değilsin vs vs .
ama şunu da demeden geçemeyeceğim
pekçok diyet örneği okudum araştırırken hep klasiktir ya
kahvaltılar
1kk peynir
3-4 zeytin
domates , biber, salatalık
bal ya da reçel
meyve suyu ya da çay
1- 2 dilim ekmek
vs şeklinde gider ama sabahın en kral -altın öğünü sende hep zayıf kaldı canımcım
ama şunu kesinlikle bilmeni isterim ki bu yazdıklarım sen ya da başkası farketmez kim olursa olsun böyle bir durum karşısında mutlaka dostça niyetimle ifade edeceklerimdi.
tekrar geçmiş olsun Ghostun dediklerine aynen katılıyorum

akşam yemeginden sonra soda içtim
45dakka uzaya gttim
sonra şekersiz kave
yanında
10 fındık
3badem
10da kurusiyahüzüm yedim

sonrada meyvemi yerim

nerudacım haklısın 2ögün oluyo ama yemeye çalışıyom hepsinden sagol benimkzızm cadı gece yatmıyo gündüzde kalkmak bilmiyo bitürlüdeegişteremedim 2ögün oluyo ama akşamalrı yaymaya çalışıyorum canım

tşk ederim farmasi bu gün biraz salladım yemeyı dikkat etmedim arkadaşlarda bunu belirttiler haklılarda
:85:

tosticim ben menülerinde tuhaflık görmedim nacizane fikrimi söylüyorum
tek sıkıntı hemen hemen hep yazmışımdır bugün de bu yoğun tempomun arasında spor konusunda kendimi üzmemin başlıca sebebi şudur ben bir zamanlar günde hiç aralıksız 120 dakika spor yaparak fena halde dirençsiz bıraktım vücudumu ve deyim yerindeyse resmen işin otunu çıkardım sonucu da bana vücut dirençsizliğinden zona oldu ödül mü desem ceza mı valla yorumu size bırakıyorum
aman dikkat et canım sporun da olsun hayatında beslenmen de dengeli olsun yeterki hayattaki en büyük zenliğimiz olan sağlığımızdan olmayalım

kız farmisi bizi niye kötülüyon bakey güzel spor yapıyoya fikrimi söyledim genelde domates salatalık varya menüde aaa biz bişey diyemiyecezmi :)

[/B]
kız farmisi bizi niye kötülüyon bakey güzel spor yapıyoya fikrimi söyledim genelde domates salatalık varya menüde aaa biz bişey diyemiyecezmi :)

kız ben ne dedim şimdi yanlış birşey mi dedim ya da yazdım tostinin menüsünü değerlendirmedim mi ben ?:26:

tosticim beni yanlış anlamadın demi canım bensadecesen çok güzel spor yapıyonya ondan dedim
hayır canım neden yanlış anlım aşkolsun haklısın

farmasicim ben bunu sürekli yapmayı düşünmüyorum yanı bu kadar fazla yapmayı düşünmüyorum hedeflediğim kıloya düşene kadar yapacagım sonrasında daha hafif yapmayı düşünüyorum belkı spor salonunu bırakırım yürüyüşle ve evde yapacagım egzersizlerle devam ederim ben ocakta 5 hafta spor saloluna gittim canım 7 kılo verdim subatta hamıle kaldım 65 kıloyla kılomuda ii korudum ama bebegımı kaybedince psikolojım bozuldu yedim önüme geleni yedim stresten belki bu olayı yaşamış olmasaydım 70 kıloya cıkmayacaktım korumayı ii sağlıyorum bir skıntım olmadıkça anlayacagın hele bir 8 kıloyuda verim allahın izniyle sonrasında salonu bırakıcam zaten ve birde ben yemegimi cok güzel yıyorum hatta fazla bile yediğimi düşünüyorum bu gün kü menü sadece bu güne özel oldu hep öyle yesem 50 falan olurum herhalde ki öyle bişey yapmam ben yemediğim zaman dediğim gibi hemen halsizlik oluyor elim ayagım titriyor yememe gibi bir lüksüm yok zaten

bana yediklerin tuhaf gelmedi canım arada kahvaltı tarzı yapmak akşam öğünlerinde kendimi hafif hissetmeme neden oluyor ben akşam menülerinin hafif yapılmasından yanayım zaten
spor konusuna gelince zona çıkarmama neden olan o süreçte ben de tıpkı senin gibi düşünmüştüm sadece birkaç ay istediğim kiloya gelene kadar yapıp sonra günde 30 -45 dk yapıp devam edecektim ama gel gör ki benim planlarla hakkımda planlananlar birbirini tutmadı ve çakıldım yatağa
kötü çakılmıştım gerçekten Rabbim kimsenin başına vermesin canımcım gerçekten

kızlar ben 5 dilim peynir yamışım oda yanlış anlaşıldı sanırın 5 kk peynir değil bu malatya peyniri tuzlu oluyor ben onu ince ince dogruyorum ılık suya koyup tuzunu alıyorum anlayacagınız yaprak gibi oluyor ondan 5 tane yıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…