60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolasın canım

6 paket bisküviye çok güldüm ya

Ohhhh misss ben de dün spor yaptım ama bugün de belki uzaya giderim canım spor yapmak istiyo bu fırsatı kaçırmıyım diyorum

Hani bana yoruuuuuuuuuuuuuuuum:80: ayy ütü ben de hiççç sevmem tek sevediğim ev işi sanırım ama hiçç sevmem

sağol nerudacımmmmmmmmmmmmmumarım hepimizin bir an önce gider,spor yapmak süper bişeymiş,insan kendinegeliyor vallahi,ahhh bir de kızım rahat bıraksa tam süper olacak ama

Ben de ayynen öyle yapıyorum bol c vitaminli gıda,bitki çayları ohhh zppkınn gibi oluruz biz böyle incecik zıpkınlarrr:13:

canım eşlerimiz bizim canlarımız ya
valla kilo milo derken o içten sevgi dolu bakışıyla birşey çikolata tatlı vs sunduğunda doğrusu onun hatrına değişmiyorum yiyiyorum zaten dediğin gibi hapur hupur değil tadımlık ve gönlünü de almış oluyorum eşimin

Son düzenleme:

sağol canımmmmmmmmmmm,çoook teşekkür ederim

harikasın fıstık durmak yok yola devam beslenmenle sporunla örnek arkadaşlardan birisin sen canım benim

günaydın kızlar hepnize okudumda maşşlah konuşmalar negüzel paylaşım maşllah maşllah
bende şimdi nesfitli kahvaltı yaptım şimdi bugün geç oldu ama alıştımartık ben

herkese afiyet olsun

afiyet olsun canımcım

o kadarcıkta olsun canımmmm,hem adamcağız senin için aldım demiş,geri çevirmek olmazdı,benimde kızım bonibon vs yerken illada ağzıma vermek istiyor 1 tane alıyorum sonra kzım dişim ağrıyo diyorumakşamda rüyamda küçk kare çikolatanın 3/1ini yemişim nasıl pişman oluyorum nasıllllllllllllll

afiyet olsun tatlııımmm çok güzel harika ne eksik ne fazla tam benlikkksen arada kaynamışsın şimdi gördüm cnm.yap sporununda güzel güzel ohhh hazır canın isterkenn

afiyet olsun cnm

Bence gayet güzel yani dengeliyomuşsun sonuçta,gündüz meyve yoksa akşam böyle,gündüz çerez yoksa akşam avr bence gün içinde alman gereken miktarları alıyomuşsun gayet güzel lokum ve çikolata da kararında kaçamaklar bence super canım afiyet olsun

sağol nerudacımmmmmmmmmmmmmumarım hepimizin bir an önce gider,spor yapmak süper bişeymiş,insan kendinegeliyor vallahi,ahhh bir de kızım rahat bıraksa tam süper olacak ama

Di mii bana da spor yapınca bi neşe bi enerji geliyo çokşükür bu soğuk günlerde bile böyleyiz maşallah bahar geldikçe daha da hızlı gider bu kilolar eminim:13:

inşallah canım güzel dileklerine katılıyorum hep beraber inşallah daha sağlıklı ve fit
kahvaltı harika olmuş

sağol bitanem

Teşekkür ederim farmasiciiiim ay pardon kardan kadınnnn

harikasın fıstık durmak yok yola devam beslenmenle sporunla örnek arkadaşlardan birisin sen canım benim

:13::13: farmasim çok sağol sizlerin katkısı çok büyük asla inkar edememmm herkese çok teşekkürler valla inanılmaz motive oluyorum Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesinnn:13::13:

Canımın içigünaydın afiyettt olsunnnn

afiyet olsun canımcım,harikasın herzamnki gibi,sporunuda yaparsın şimdi sen,yemekde yaparsın kardeşim falan olsada seninde sevgili olmasada kardeşime alsam senideğişik bir beklenti oldu dimidünkü menüne baktımda öğle bamya yemeği,akşam kabak ve kereviz yemeği...kız günde kaç çeşit yemek yapıyosun sen

ilahi yaaa famircim sen kesinlikle çook eğlenceli bir insansın inaşllah hep gülelim:13:

herkese günaydıın.kociş evdeyken giremiyorum(burası bana özel çünkü),dünde büyük oğlum hastaydı o yüzden giremedim 3 gündür ayrı kaldım sizden.inşallah iyisinizdir hepiniz.bu arada tosticim geçmiş olsun canım.bu arada pazar gününden beri hiç tatlı bişiy yemedim.çayıma bile şeker atmadım.kahvaltılarda 1 tk pekmez yiyorum onu saymazsak tabii bide bu arada günde 3 lt su içebiliyorum artık.bugünde ilk defa leslie yptım ama 20 dakika kadar.çünkü tanıtımda 70 dakika olarak görünüyo ama 1.5 olunca takılıyo.naaptımsa bi türlü kalanını göremedim....sizdede öyle oldumu.hemen yediklerimi yazayım.
kahvaltıda yarım domates,yarım salatalık 1kk yarım yağlı peynir.3 zeytin.1 tk pekmez1 tk tahin,1.5 dilim tam buğday ekmeği,1 büyük kupa şekersiz çay ve şimdiye kadar 1.5 lt su şimdide ara öğün olarak 2 kayısı 3 ceviz, yiyyorum öğlelenede kısmetse ton balık lı salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim.yorumlarınızı belkiyorum.plssssss

ben azıcık sessiz kalacağım bu sabahki fotolarımı düzenliyorum nasipse ekliyecem

herkese günaydıın.kociş evdeyken giremiyorum(burası bana özel çünkü),dünde büyük oğlum hastaydı o yüzden giremedim 3 gündür ayrı kaldım sizden.inşallah iyisinizdir hepiniz.bu arada tosticim geçmiş olsun canım.bu arada pazar gününden beri hiç tatlı bişiy yemedim.çayıma bile şeker atmadım.kahvaltılarda 1 tk pekmez yiyorum onu saymazsak tabii bide bu arada günde 3 lt su içebiliyorum artık.bugünde ilk defa leslie yptım ama 20 dakika kadar.çünkü tanıtımda 70 dakika olarak görünüyo ama 1.5 olunca takılıyo.naaptımsa bi türlü kalanını göremedim....sizdede öyle oldumu.hemen yediklerimi yazayım.
kahvaltıda yarım domates,yarım salatalık 1kk yarım yağlı peynir.3 zeytin.1 tk pekmez1 tk tahin,1.5 dilim tam buğday ekmeği,1 büyük kupa şekersiz çay ve şimdiye kadar 1.5 lt su şimdide ara öğün olarak 2 kayısı 3 ceviz, yiyyorum öğlelenede kısmetse ton balık lı salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim.yorumlarınızı belkiyorum.plssssss

kızlar herkese afiyet olsuuuuuuuuun, bütün menüler çok hoş
ayrıca kaçamaklar da yerinde olmuş :)))

ilahi yaaa famircim sen kesinlikle çook eğlenceli bir insansın inaşllah hep gülelim:13:

kız gizli gizli mi giriyosun kocandan ,geçen haberlerde dinlemiştim kadının bir kocasına daha hoş görünmek için ve aralarındaki sorunlarını çözmek için bir kadın sitesinde yazışıyormuş gizli gizli kocasıda bir adamla yazışıyor bu kadın hergün heralde diyerek kadını öldürmüşsonra polis kayıtlara bakmış ki kadın hep kadın sitesine yazıyormuş meğersem biraz soğuk duş etkisi yarattım galibaama olmaz olmaz demeyinnnnnn

ilahi buna da çok güldüm yani teşekkür ediyorum canım ama ihtimaller silsilesi olmuş böyle kalalım en iyisi ya şöyle ki ben inşallah perşembe antebe gidicem dolapta da 2 kabak 2 kereviz kalmıştı gidene kadar onları yerim diye yapıverdim birini yaparken öteki deçıkıyo aradan az az zaten bamya da cumadan kalmıştı haftasonu yemeyince z.yağlı bişey olmuyo zaten dün yiyiverdim bi de evde yemek olunca iyi oluyo insan ne yesem derken açlıktan gözü dönebilir ben de sağlıklı bişeyler olsun diye hazır bulundurmya çalışıyorum ha bir dee erkek arkadaşımın evi uzak ama dükanım bana yakın o yüzden iş çıkışı bende yiyebiliyo bazen,ondan da hazır yemek bulunduruyorum genelde çocukcağız açmı kalsınyazık çalışıyo yoruluyo akşama kadar yani velhasıl kelam evde yemek olması iyidirbir antepli olarak sanki heran kıtlık çıkamacakmışcasına depolama alışkanlığımız var annemin japon bir öğnrecisi vardı bizde kalmıştı bir süre bir gün annem dolaptan prinç çıkarırken prinç kutusunu görünce savaş mı çıkacak niye böyle stokluyosunuz demiştiben okadar abartmasam da bence aslında Biz Türklere özgü bişey bu hepimizin buzluğu dlou olur dondurulmuş yazdan alınan sebzeler dolapta bakliyatlar bi stoklama alışkanlığımız var aslında sanırım bende severim herşey kutulu kutulu düzenli az da olsa herşeyden olsun öyle bir alışkanlık

Maşallah tatlım sana şeker alışkanlığını bırakman süper zaten sabaki tahin-pekmez de en doğal hakkın balım afiyet olsun su da içiliyoooo ooohhh maşallah sana kahvaltında gayet güzel bence afiyet olsun ve de maşallahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…