60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yook öyle değil aslında biliyo sizlerle yazıştığımı ama ne bileyim yanında girmek istemiyorum işte. bide onlar (oğluş ile koçiş) evdeyken pc bana düşmüyo

yook öyle değil aslında biliyo sizlerle yazıştığımı ama ne bileyim yanında girmek istemiyorum işte. bide onlar (oğluş ile koçiş) evdeyken pc bana düşmüyo

Tabii onlar kız muhabettinden çok anlamayıp dalga da geçebilirler yani yapmıyolardır belki ama olası bi durum boşver motivasyon düşmesin

Ayrıca onlardan düşmemesi de çokk normal senin kaç çocuğun vardı abukcuum bi de kaç yaşındaydın ayıptır sorması

Topikte en çokkimin mesajları sizi güldürüyor

A) famir

b) famir

c) famir

d) famir

e) hepsi

eeeeee hepsiiiiii

Son düzenleme:
abukcum benim kociş de biliyo ama ben yasakladım ona
dedim orası bana özel, şifremi falan da biliyo ama girmek yok habersizce falan diye söz aldım :)))))))

iyiymiş valla,beimde tabi çalıştığım için hazır tuttuğum şeyler var ama günde 3 çeşit yemek için söylemiştim ben,onunda açıklmasını yaptın zatenafiyet olsun canımcım,en iyisini yapıyorsun tabiki,hem adamcağızda aç kalmasın yazıkkkkkkkkalıştırma kız şimdide valla eğer evlemeyi düşünüyorsanız bu alışkanlık böyle süreeer gider,benden sana evli arkadaş tavsiyesi

kızlar nihayet foto düzenleme işim bitti . vee bugünün oğluşum FATİH elinden çıkma resimleri

yazın bir ara bu elbisemle daha önceden de koymuştum resmimi elbisemin arkası potlu durmaya başladı .

yni evet yazdıklarım sonra bana yol su elektrık dalga dalga dalga diye dönebilir dimi amacanım ben haftaya 35 olcam, biri ikiz olmak üzere üç oğlum var.büyük oğlum 6 yaşında ikizler hafta sonu 1 yaşında olcaklar.bu arada onların doğum günü telaşı da var.nasıl yapsam ne ikram etsem.öncesinde annemler ve kv deler bide görümcemler yemeğe gelecekler.ne pişrsem bilemiyorum.bende böyleyim işte bi miisafir gelecek olsa gidene kadar plan yapar dururum.şunu bişiriyim,sonra şunu getiriyim aman iyi olsun vs vs .hiç sevmiyorum bu huyumu boşuna kasıyorum kendimi oysa hiçbiri yabancı değil öyle değilmi.

dimi aam cnm olsun o kadar da:) bana da ayyyy bi ara nasıl musallat olmuştu tatlılar rüyamda manyak gibii.ikide birde rüyamda tatlı bişiler yiyorum ve nasıi pişman oluorum nasılllll :26::26:uyandığımda bakıorum rüyaaaaa Allah ım diorum çok şükür yaaa.heleki boşladılar bu aralar beni.şeytan kulağına kurşun.(tık tık tık)

afiyet olsun cnm tatlısız geçirmişsin 3 gününü süpersin valla.yedklernde çok güzel afiyet olsun
Topikte en çokkimin mesajları sizi güldürüyor

A) famir

b) famir

c) famir

d) famir

e) hepsi

eeeeee hepsiiiiii
cvp hepsiiiiiii

bu arada sizin yüzünüzden hiç bi iş yapamıorum yaa daha bi çamaşır katladım okadar.daha çamaşır sercem evi süprcem ütü yemek yapcam ama bu gidişle hiç birini yapamıycam ayrılamıorum burdannn
hadi kovun beni git diyin git gitttt

harikasın farmasicim

kızzzz bence doğru cevap neruda- famir olmalııııııı

Tamam şıklara ekliyim bariiii

Ya ben zaten yaparım duramam (gibi geliyo hep böyleydim ünideyken falan da inşallah bir değişiklik olmaz huyumda suyumda)

Oooo çok güzell bence kesinlikle elbise de çok zayıf ve de zariff gösteriyo maşallah farmasim çok güzel fotolar

canım bu kıyafetlerin kaç beden senin?

git ama arada gel dinlenme turlarını burda geçir işte,ayyy bende evde internetim yok haftasonu giremiyorum sizden ayrı kalıyorum diye üzülüyodum valla şimdi düşündümde evde internet olsa zati hafta da bir yaptığım temzilik,çamaşır,ütü günlerimde kalırdı,ayrılamazdım bende!yokluğa şükredeceğim aklıma bile gelmezdiAllahım çok şükür sana

bence de ama neruda da eklensin diyen arkadaşlar var şıklar hatalı diye soru iptal olmasın düzenlerim tekrar

Yaa ben de öyle bulaşık yıkamam lazım,yemek yapmam lazım, ara öğünümü koşarak kaptım geldim anca daha bissürü işim var ama ben napıyoruuuum tamaaamen gevezelik
çok hoşsun yaaaaaaaanerudaaaa diyorummmmmmm

Tamam ben düzenliycem tekrar şıkları soru iptal edilmesin lütfen

Maşallah canım Allah bağışlasın cıvıl cıvıl bir ev ne mutlu size benim annem de öyledir bir misafir geleceğinde sayar habi re şu yapılıcak bu yapılıcak bir de uzatarak sayar ben de hep dalga geçerim böyle uzata uzata sayıyosun iş daha çokmuş gibi görünüyo diye yani pilav yapılıcaaaaak,masa hazırlanıcaaaaak,yerler silinizeeeeek diye sayınca sanki ooo daha ne çok iş varmış gibi oluyo diyorum çabuk çabuk say anne şunları böyle göümüzde büyüyo kolay gelsin canım internette de çok güzel yemek siteleri tarifler var fikir olması açısından güzel oluyo değişik bişeyler yapmak istersen hem yemek hem pasat falan yapıcaksın sanırım di mi??

Ara öğün yapıyorum 1 portakal doğradım tarçın serptim yarım çay bardağı da beyaz leblebi kemiriyorum yanında

Bunun üzerine soruyu da düzenliyim bari

Topikte en çok kimin mesajlarına gülüyosunuz

A)FAMİR VE NERUDA

B)FAMİR VE NERUDA

C)B İLE AYNI

D)A İLE AYNI

E)HEPSİ

slm kızlar kahvaltımı yapıp geldim millet öğlen yemeği yiyor ben kahvaltı

kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği
3 çatal lor peynir
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
2 çatal tereyağı
1 çatal ayva reçeli
2 çatal omlet
1 domates
1 salatalık
yarım çarliston biber
1 br şekersiz çay
bugün 1 lt su içtim

ahhhh anneler,valla bende anne olunca,anneme benzemeye başladımmm:44nun gibi konuşuyorum,kızdığımda onun gibi tepki veriyorum offffffffffff ya sinir bozucu
yemek tariflerind eoktay ustayı tek geçerim arkadaşlar,verdiği tarifleri birebir tutan tek usta o sanırım ,hem değişik şeyler yapıcam diye abuk subuk şeylerde denemiyor.sitesini tavsiye ederim ben kitaplarını falan almıştım tabi üzerine de 10 kilo

öğle yemeğimi yedim kızlar
kociş olmayınca hava da buz gibi, eve gitmeyim dedim cumaya kadar, yemeklerimi evden getiricem arıtk
bugün cartedor kutusuna koyduğum pul biberli brokoli ve 5 yk yoğurt ve 1 dilim ekmek yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…