60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadarda korkmayın. şöyleki. hamilelikte kontrollere gidin bence. kilo alımı değilde annenin yağ oranı takip ediliyor yani alınan kilolar yağmı yoksa değilmi o önemli. eğer çok yersek yürüyüşler olmazsa yani hamile birinin yapabileceği sporlar olmazsa elbette yağlanırız ama dikkatli beslenirsek ve hamileliktede mesela yürüyüşler yaparsak kilo alımı olsa bile yağ olmaz. o yüzden doğumdan sonra göbek hemen toplanır dün doktordan duydum. ama hiç spor yapmamış birinin kalkıp hamilelikte spor yapmaya çalışması zararlıymış. spor yapanlar hamilelikte yapabilirmiş ama uygun spor olmalı tabikide. ben korkmuyorum açıkçası. zaten hamileliktede diyetisyene gideceğim 3 ayda bir.. o zaman pilates yapmam ama yürüyüşler yaparım diyetisyenin verdiği şeylere uyarım kilo alsam bile hemen veriririm önemli olan yağ oranımın artmaması zaten. doğumdan sonrada spora devam ederim daha çok pilatese yoğunlaşırım toparlanır karın. ebruya baksanıza karnı bizden düz 2 doğuma rağmen dememkki oluyor. moral bozmak yok kalanchoecim damammı sen süper yapıyorsun pilatesi pes etmek yok bebem

amaaaan demesi kolay ama öle olmuo işte ebruuuuumm bizde bilioruz ama ama iştee
pilates karın egzersizleri hç kolay değil her seferinde zorluyor acıyor

hemde ne zor bebişim hele benm belim acıdığı için alt karın egzersizlerinde hem belimi acıtmamaya hem karnıma yük bindrmeye hemde kaburgamı kapalı tutmaya çalışıorum.yanlış bi hareket yaparsam bel ağrılarım tekrarlar eşim çok kızar ozmann:26:bende çok dikkatrli yapıorum o yüzden işte bu kadar da uğraşıorum ama çok zor gidio

bebişim sen doğurdun bide beni düşün daha doğurmadan doğum yapmış gibi göbeğim ondan dedimm bide bel sorununda dolayı çok zorlayamıorum kendimi ondan benm zor gidio yoksa sizler gibi olsam belki daha kolay gider amacım moral bozmak deill bebeeemmm

valla karın işi zor bende zayıflayıp hamile kalmıştım 2senedaha çocuk istemiyomdaha tadına varacam inşllah

valla ben heleee zaten Allah kısmet ederse 2 den fazla istemiorum çocuk bazen diorum ki ikiz olsun da bir taşta iki kuşşşyada ikisini arka arkaya doğuruyum işi bitsinnooofff offf
kadın olmak ne zor işşşşş:26:

inşşlahcanım herşey diledgin gibiolur inşşlah

kalanchoecim zor gittiği doğru yani yalan değil bendede var azalıyo ama biandada gitmiyor sabredicez devam edicez. üst karın kaslarım artık belli. birinci baklava çıktı ama ortada ayva göbek kısmı ve altta var biraz onlarda inşallah yaza kadar eriyecek ha gayret bebem

kahvaltıdan sonra
700 ml su içtim iki de yeşilçay
ayrıca 6 adet badem 12 adet beyaz leblebi yedim arada.
ögle yemeginde
mercimek çorba
pilav
musakka
salata varmış
ben mercimeklerinden bıktım bu firmanın her allahın günü mercimek içimde agacı çıkcak mercimeğin, pilav zaten çogu yasak doyurmaz musakka yagın içinde yüzer salata yerim çıkarım.aylık listeden evdede var o gün çıkcak yemee göre evden takviye getiriyorum yanımda ızgara tavuk var onu yiyim bare

kalanchoecim yavaş egzersiz daha etkili çünkü daha çok yük biniyor canım merak etme. bazen 1 dakika çalışırsın 100 tane hızlı hızlı yapmaktan daha etkili olur bunu unutma bebem. sen yavaş kontrollu yap

yok bebişim zaten ben sporu Allah izin verdiği sürece ömür boyu yapıcam haftada 1-2 ye düşürsem bile zman zman ,devam edicem inş.spor ve pilatese.benm derdim zaten kilo almak deil zaten hamile kalınca diyetsyene gidicem mutlaka .onada uyduğum sürece yürüyüş vs.yaptığım sürece sağlıklı bir hamilelik olcağını düşünüorum benm tek derdim göbüüüüüüüüüüüüüşşşşş
ama o da yavaş da olsa gidicek küçülcek eriycek.tmmm belki dümdüz olmaz ama en azından düze yakın olcak belki 3-4 sene sonra dümdüz de olur kim bilirrr:26:

bende karnımdan memnun değilim daha sadece eskiye göre kıyaslayınca çok çok iyi ama hala daha yağ var daha çalışmalıyım

ahh ahh yokmu o alt karın en zorda ora gidio ya işte benm zaten üst te yok hemde hiç yok hepsi alt karında toplanmış birdealt karın egzersizleri bele çok yük bindirdiği için çok zorlayamıorum kendimi ama yapıorum tabi pes etmek yok bebemm.buraya kadar geldik geriside gelcek inşallaaaahh

yaaa ama ama olmaz kiiimoralbomzak yooooooook 1 günde mi öyle oldu ki o göbicik bir günde düzelsinnn hem şimdi sen temeli sağlamlaştırıyosunnnn inşallah bebiş olduktan sonra verince temelde böyle güzelspor yapmış bir vücut olduğundaaaan hemencecik toparlanıcaksınnnn inşallahhhhh ya hiç vermeseydin hiç yapmasaydınnnnn güzel olucak canım benimmmmm:13:

koşkoş tabii ben sen koşasın diye gidiyorum önden baak spora dabaşladın daha rahat koşarsın artık arkamdannnnnn hem sen bana kilo da yetişirsin dee ben sana boyda yetişememem ama bu haksızlıııııık o yüzdeeeen ben 50-52 falan olayıminşallah ki boydan kurtarsın

oooovvvvvvv bu karşılıklı seranattt beni büyülediiiiiiiiii

ara öğün:
1/2 havuç (havuç büyüktü arkadaşlarımla paylaştım)

öğle menümde(daha yemedim):
tarhana çorbası
fırında köfte sanırım patetes eşliğinde
yoğurt
makarna meyve var
hangilerini yemem gerek
malum dün ekmek hakkımı doldurmuşum

benim altta üstte yanlarda heryerde vardı. kardiyoyla beslenmeyle pilatesle üst eridi yanlar eridi sadece alt kaldı birazda göbek deliğin etrafında var evet en zor alt karın gidiyo malesef bu gerçek ama gidiyor sadece sabır çalışma lazım o da gider.

bende bir uzunum ki sormainşalah dadluşummm hepberaber verelim şu kilolarıııııı

valla doktorlarda bıkmış artık herkeste göbekte yağ var diye yeni yeni metodlar buluyorlar. şimdi bişey duydum karındaki yağ hücrelerini küçültüyorlarmış yok ediyorlarmış yağlar gidiyormuş epey pahalı yöntem ama doktorlar karındaki yağlardan kurtulmak bu yöntemle mümkün diyorlar ve bidaha kilo alınsa bile güya karına alınmıyormuş yağ hüzrelerini yok ettikleri için başka yerlere alınıyormuş. bütün milletin sıkıntısı oldu artık

ilk önce diyette üst karın gider derler benim de üst karnım olduğu gibi duruyor,bacaklarım,belimin biraz altı,sırtım biraz gitti ama karnım aynen duruyoren beteri üst karın bence ne giysen çıkıyor ortaya,alttakini en azından pantolon beliyle gizliyorsun ama üst karın öyle değil

yoo bence senin karnın eriyor ama yağların gittikçe gevşeme oluyo bu da yağlıyşım gibi gösteriyor bence. kıyafetlerden çıkar yumuşacık olur yemek yersen şişer taş gibi. demekki artıkın seninde pilates zamanın gelmiş bebem ufaktan başlasanmı acaba hafta sonları çalışmaya

bende bir uzunum ki sormainşalah dadluşummm hepberaber verelim şu kilolarıııııı

olsuuuuuuuuun olsuuuuuuuuuuuuuuuuun cm cm dirrrr fark eder yaniiiii ama vericezzzz fambitooooom hepsi gidecekkkkkkk bakkk gidenler nasıl gitti kalan fazlalıkalr da gidecek inşallahhh hepberaber sağlıkla canım benimmm:13:

arkadaşlar anlıyorum kaç aydır burdayız uğraşıyoruz hala daha göbek olunca moralimiz bozuluyor ama sabredin olacak kızlar pes etmek yok. eninde sonunda gidecek yani yaza kadar hepimizde çok güzel sonuçlar olacak yeterki azmedelim sporumuzu pilatesimizi ihmal etmeyelim bakın bu yaz beyaz badiler giyeceğiz göbişsiz kızlar incecik yaza kadar daha vakit var pilates kardiyo beslenme yeter bize sabır zaman çalışma lazım sadece gidecek yorgunluk yok moral bozukluğu yok devam yola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…