hay allah sizin tabagınıza beeeeeeeeeee
amaaaan demesi kolay ama öle olmuo işte ebruuuuumm bizde bilioruz ama ama işteeebru diyorki bugün çok güzel karın çalıştık bugün göbekler eriyor tatlı çikolata şeker falan yemeyin bugün göbekler daha güzel gider tatlı şekerli şeyler yiyip içipte karın yağlarının erimesini engellemeyin diyürr
pilates karın egzersizleri hç kolay değil her seferinde zorluyor acıyor
bebişim sen doğurdun bide beni düşün daha doğurmadan doğum yapmış gibi göbeğimyaaaaaaaaaaaaaa kukilatam bizimde moralimizi bozdun bak şincibende 60 kilo olunca platese başlarım ozamn eririr dombuk göbüşüm diyodum,öfffff nası eritcez peki nası nasıııı.valla eğer öyleyse bende tek çocukla kalırım ona göre
valla karın işi zor bende zayıflayıp hamile kalmıştım 2senedaha çocuk istemiyomdaha tadına varacam inşllah
sıktık galibaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy bu da tabak diyo iyimiiiiiiii,kapak kapaaaaaaaaaaaaakkkk oooooo yine başladımmmmmmm kapak muhabbetine dimi
amaaaan demesi kolay ama öle olmuo işte ebruuuuumm bizde bilioruz ama ama iştee
hemde ne zor bebişim hele benm belim acıdığı için alt karın egzersizlerinde hem belimi acıtmamaya hem karnıma yük bindrmeye hemde kaburgamı kapalı tutmaya çalışıorum.yanlış bi hareket yaparsam bel ağrılarım tekrarlar eşim çok kızar ozmann:26:bende çok dikkatrli yapıorum o yüzden işte bu kadar da uğraşıorum ama çok zor gidio
bebişim sen doğurdun bide beni düşün daha doğurmadan doğum yapmış gibi göbeğimondan dedimm bide bel sorununda dolayı çok zorlayamıorum kendimi ondan benm zor gidio yoksa sizler gibi olsam belki daha kolay gider amacım moral bozmak deill bebeeemmm
valla ben heleee zaten Allah kısmet ederse 2 den fazla istemiorum çocuk bazen diorum ki ikiz olsun da bir taşta iki kuşşşyada ikisini arka arkaya doğuruyum işi bitsinn ooofff offf
kadın olmak ne zor işşşşş:26:
o kadarda korkmayın. şöyleki. hamilelikte kontrollere gidin bence. kilo alımı değilde annenin yağ oranı takip ediliyor yani alınan kilolar yağmı yoksa değilmi o önemli. eğer çok yersek yürüyüşler olmazsa yani hamile birinin yapabileceği sporlar olmazsa elbette yağlanırız ama dikkatli beslenirsek ve hamileliktede mesela yürüyüşler yaparsak kilo alımı olsa bile yağ olmaz. o yüzden doğumdan sonra göbek hemen toplanır dün doktordan duydum. ama hiç spor yapmamış birinin kalkıp hamilelikte spor yapmaya çalışması zararlıymış. spor yapanlar hamilelikte yapabilirmiş ama uygun spor olmalı tabikide. ben korkmuyorum açıkçası. zaten hamileliktede diyetisyene gideceğim 3 ayda bir.. o zaman pilates yapmam ama yürüyüşler yaparım diyetisyenin verdiği şeylere uyarım kilo alsam bile hemen veriririm önemli olan yağ oranımın artmaması zaten. doğumdan sonrada spora devam ederim daha çok pilatese yoğunlaşırım toparlanır karın. ebruya baksanıza karnı bizden düz 2 doğuma rağmen dememkki oluyor. moral bozmak yok kalanchoecim damammı sen süper yapıyorsun pilatesi pes etmek yok bebem
kalanchoecim zor gittiği doğru yani yalan değil bendede var azalıyo ama biandada gitmiyor sabredicez devam edicez. üst karın kaslarım artık belli. birinci baklava çıktı ama ortada ayva göbek kısmı ve altta var biraz onlarda inşallah yaza kadar eriyecek ha gayret bebem
kalanchoecim yavaş egzersiz daha etkili çünkü daha çok yük biniyor canım merak etme. bazen 1 dakika çalışırsın 100 tane hızlı hızlı yapmaktan daha etkili olur bunu unutma bebem. sen yavaş kontrollu yap
geçmişi okudum kızlarr (hatta okudukk casusumla beraber nuggiiiiii)
kahvaltılar güzel afiyet olsun.poğaça gördüm bi tane olmasın lütfen güzel şömle rengarenk kahvaltılar olsun
sölemesi kolay tabi ooohh ben yatıorum yatıorum kalkıorum uykumu almış bi şeklde hazrlarım tabi rengarenk kahvaltıları.çalışanlarrı çok iyi anlıorum ama biraz daha gayret.bakalım ben nolcam çalışmaya başlayınca bol bol kardan adam yaparım heralde
pilatesi yaptım hepsini yapmadım canım istemedi son 10-15 dk yapmadım yani toplamda 30 dk fln yapmış oldum.bugün karın günüydü aslında ama karın yağlaı çok zor erio kızlar nerdeyse 2.5 ay oldu sağlıklı beslenme spor pilates olayına ama göbeğim çok az indi 5 cm inceldi birde eskisi kadar geniş sarkık deil toplanıo ama çok zor gidio.bide bugün düşündümkü ben bu kadar uğraşıorum( birde belim ağrıdığı için bazı hareketleri kendimce kolaylaştırarak uğraşarak yapıorum) dielim karnım 1 yılda dümdüz olcak 1-2 yıl sonra bebek olunca inş.yine aynısı gibi olcakhadi dön başa uğraş durrr..ooofffffff ne biliymm moralim bozuldu işte
bu yüzdende pilatesi bile tam yapamadım
sağol dadlum teşekkür ederim,menümü beğenmene sevindimmmm,kız sana yetişmem lazımmmm,önden önden gidiyonnnn,hiç arkana bakmıyosun nefes nefesekalıyorum burda sana yetişcem diye
dürüst olunca böyle oluyo diyo yaaaaagombirik şey seni,aaaa eşker kapağında bende misafirlerime kurabiye ikram ediyorum ama bence kullanışlı bişey yani ayyyyyyyyyyyy bunuda diyen çıkarsa valla çok gülerimmm.
bana aşık dememişmiydimmmmmm,işte ispatı....innnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,bakamıyorummmmmmmm,seni sevmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doyamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahh ahh yokmu o alt karın en zorda ora gidio yaişte benm zaten üst te yok hemde hiç yok hepsi alt karında toplanmış birdealt karın egzersizleri bele çok yük bindirdiği için çok zorlayamıorum kendimi ama yapıorum tabi pes etmek yok bebemm.buraya kadar geldik geriside gelcek inşallaaaahh
yaaa ama ama olmaz kiiimoralbomzak yooooooook 1 günde mi öyle oldu ki o göbicik bir günde düzelsinnnhem şimdi sen temeli sağlamlaştırıyosunnnn inşallah bebiş olduktan sonra verince temelde böyle güzelspor yapmış bir vücut olduğundaaaan hemencecik toparlanıcaksınnnn inşallahhhhh ya hiç vermeseydin hiç yapmasaydınnnnn güzel olucak canım benimmmmm :13:
koşkoş tabii ben sen koşasın diye gidiyorum önden baak spora dabaşladın daha rahat koşarsın artık arkamdannnnnnhem sen bana kilo da yetişirsin dee ben sana boyda yetişememem ama bu haksızlıııııık o yüzdeeeen ben 50-52 falan olayıminşallah ki boydan kurtarsın
oooovvvvvvv bu karşılıklı seranattt beni büyülediiiiiiiiii
benim altta üstte yanlarda heryerde vardı. kardiyoyla beslenmeyle pilatesle üst eridi yanlar eridi sadece alt kaldı birazda göbek deliğin etrafında var evet en zor alt karın gidiyo malesef bu gerçek ama gidiyor sadece sabır çalışma lazım o da gider.
ilk önce diyette üst karın gider derler benim de üst karnım olduğu gibi duruyor,bacaklarım,belimin biraz altı,sırtım biraz gitti ama karnım aynen duruyoren beteri üst karın bence ne giysen çıkıyor ortaya,alttakini en azından pantolon beliyle gizliyorsun ama üst karın öyle değil
bende bir uzunum ki sormainşalah dadluşummm hepberaber verelim şu kilolarıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?