valla doktorlarda bıkmış artık herkeste göbekte yağ var diye yeni yeni metodlar buluyorlar. şimdi bişey duydum karındaki yağ hücrelerini küçültüyorlarmış yok ediyorlarmış yağlar gidiyormuş epey pahalı yöntem ama doktorlar karındaki yağlardan kurtulmak bu yöntemle mümkün diyorlar ve bidaha kilo alınsa bile güya karına alınmıyormuş yağ hüzrelerini yok ettikleri için başka yerlere alınıyormuş. bütün milletin sıkıntısı oldu artık
haklısın neruşcuğum hugocuğum moral bozmak pes etmek asla yokkkkkkkdurmak yokkkkk devam devamm devammm
ara öğün
1 kupa süt içine
3 kaşık nesfit 8-10 kuru üzüm
alışverişe çıkmam lazım bebikler kendinze iyi bakınn döncem inşallaahh
öğlen yemeğimi yedim geldimm
bir kepçe tarhana çorbası
pırasa yemeği 6 yk vardır
3yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
haklısın neruşcuğum hugocuğum moral bozmak pes etmek asla yokkkkkkkdurmak yokkkkk devam devamm devammm
ara öğün
1 kupa süt içine
3 kaşık nesfit 8-10 kuru üzüm
alışverişe çıkmam lazım bebikler kendinze iyi bakınn döncem inşallaahh
öğlen yemeğimi yedim geldimm
bir kepçe tarhana çorbası
pırasa yemeği 6 yk vardır
3yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Ben de saat 11.30-12 gibi ara öğün yapmıştım
1 portakal
1 çörek otlu 1 keten tohumlu form bisküvi (1 er paket değil tabii ki) her zaman yemiyorum malum da bugün değişiklik olsun dedimmm hep leblebi olmaz kiii ama
kolay gelsin narin yarimmmmafieyt olsun bu arada.bende 1 saat önce 200 ml süt içimiştimmmmm
afiyet olsun canımmmmmm,gayet yerinde maşşallahhhhhkız nugi senin kilo çizelgen nerde,takip edemiyorum ama ben seni böyleeee
Ben de saat 11.30-12 gibi ara öğün yapmıştım
1 portakal
1 çörek otlu 1 keten tohumlu form bisküvi (1 er paket değil tabii ki) her zaman yemiyorum malum da bugün değişiklik olsun dedimmm hep leblebi olmaz kiii ama
ahhh canım afiyet olsunsenin o çörek otlu,keten tohumlu büskiviyi tutan ellerini tek taşlarla donatsınlar emi değişik bir sevgi gösterisi oldu farkındayım
olabileeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrama daha otantik şöyle eskitme bişeylerler donatırlarsa daha bi makbiiile geçerrr
öğle yemeğim
1 kepçe tavuksuyu çorba
3 adet fırında köfte
2 halka dilim patetes(köfteyle pişmiş)
1 dilim kepek ekmek
3 yk yoğurt
heeeeeeeeeee bakırdan çay kaşığı toparlağını egzantirik bir yüzüğe çevirip her parmağına takısnlarrrr Barış Manço gibi gez sonraAllahım yaaaaaa
güzelmiş canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?