60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bebem bende inan biraz önce bunu düşünüodum olmadı kavitasyon starvac bişiler yaptrcam artık tabiki bu arada spora pilatese devam tabi.ya tabiki herkesin göbeği vat olmayanlarda mankenler modeller onlarda yıllardır en az 4-5 yıldır yiyip içtklerine dikkat eden yıllardır spor yapan insanlar ee onlarda da olmasın dimi?
son zmanlarda bütün magazinlerde tv de orda burda kadınların göbeklerine bakıorum valla kafayı yedim galiba:26:dorum onun göbeği var bunun yok:44:iyice manyadımbide olmayanlarda mutlaka bir yöntem (esteik kavitasyon lazer liposuction vs.)yaptırıolar yoksa imkansız hiç bişi yapmadan dümdğüz karın olmaz kimsede.

haklısın neruşcuğum hugocuğum moral bozmak pes etmek asla yokkkkkkkdurmak yokkkkk devam devamm devammm
ara öğün
1 kupa süt içine
3 kaşık nesfit 8-10 kuru üzüm

alışverişe çıkmam lazım bebikler kendinze iyi bakınn döncem inşallaahh

öğlen yemeğimi yedim geldimm
bir kepçe tarhana çorbası
pırasa yemeği 6 yk vardır
3yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

Afiyet olsun cicimeeeee

3yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

afiyet olsun nugişkooooooooom çok güzell tabii ki

Ben de saat 11.30-12 gibi ara öğün yapmıştım

1 portakal

1 çörek otlu 1 keten tohumlu form bisküvi (1 er paket değil tabii ki) her zaman yemiyorum malum da bugün değişiklik olsun dedimmm hep leblebi olmaz kiii ama

kolay gelsin narin yarimmmmafieyt olsun bu arada.bende 1 saat önce 200 ml süt içimiştimmmmm

3yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

afiyet olsun canımmmmmm,gayet yerinde maşşallahhhhhkız nugi senin kilo çizelgen nerde,takip edemiyorum ama ben seni böyleeee

sağol nerudacım sanada afiyet olsun canım

sağol fambımm yapamıyomki kilo çizelgesini bu kadarda beceriksizim yani çok denedim neler neler edivedim emme bitürlü olmeyiverdi

slm kızlar ay bu sabah öylesine bir tartıya cıktım tam 66 kilo cıktım dikkat edemedim burda aldım diye düşünürken 200 gr gitmiş

ahhh canım afiyet olsun senin o çörek otlu,keten tohumlu büskiviyi tutan ellerini tek taşlarla donatsınlar emideğişik bir sevgi gösterisi oldu farkındayım

ahhh canım afiyet olsun senin o çörek otlu,keten tohumlu büskiviyi tutan ellerini tek taşlarla donatsınlar emideğişik bir sevgi gösterisi oldu farkındayım

olabileeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrama daha otantik şöyle eskitme bişeylerler donatırlarsa daha bi makbiiile geçerrr

öğle yemeğim
1 kepçe tavuksuyu çorba
3 adet fırında köfte
2 halka dilim patetes(köfteyle pişmiş)
1 dilim kepek ekmek
3 yk yoğurt

olabileeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrama daha otantik şöyle eskitme bişeylerler donatırlarsa daha bi makbiiile geçerrr

heeeeeeeeeee bakırdan çay kaşığı toparlağını egzantirik bir yüzüğe çevirip her parmağına takısnlarrrr Barış Manço gibi gez sonraAllahım yaaaaaa

heeeeeeeeeee bakırdan çay kaşığı toparlağını egzantirik bir yüzüğe çevirip her parmağına takısnlarrrr Barış Manço gibi gez sonraAllahım yaaaaaa

Ya da bu fikrimi beğenmediysen sana takılan yüzükleri bana yolla ben kullanır kullanır eskitir sonra sana yollarımmmm,Al sana otantik eskitme işi yüzük

Bi yemeğe gittim, iki de işim vardı bakamadım 7 sayfa olmuş..
Oku oku anca yazmaya zaman geldi..

Öğle yemeğim..
2 yk taze fasulye
3 yk salata
bide revani vardı 1 kk
ama ben ne yaptım yemedim.. hiçç tadına bile bakmadım..
hem de çok üzelmiş diye şapur şupur yediler karşımda ben ne yaptım yaptım ....

merhaba kızlar benım dıyetımde 4 gunum harfı harfıne uyuyorum ama bazen aclık krızıne gırıyorum psıkolojık mı bılmem.lıstem soyle;
sabah kalkınca 3 adet k.kayısı + 2 su bardagı ılık su

kahvaltı 8 de ; 2kk beyaz peynır (yumurta yemıyorum ondan fazla )
2 dılım kepek ekmegı
sınırsız sogus domates vs
yarım bardak sut (çay ıcmıyorum )

10.da ara ogun meyve

12-13 de ogle yemegım;

dısardan yemıyorum ewde yaptıgım 1 tatlı kasıgı z.yagı ıle yapılmıs pırasa yada karnıbahar yada kabak vs o gun ne varsa sebze yemegı yanı (4 kasık dedı dıyetısye ama ben 6 falan yıyıyorum )

1 kase çorba (bunu dısardan soyluyorum mercımek,sehrıye,yogurt,prınc vs o gun ne varsa)
ekmek yok
bol salata yagsız (marul roka domates havuc turp vs yada brokolı salatası)
2 kofte kadar ızgara et (kofte tavuk balık vs)

15-15:30 gıbı ara ogun 1 orta boy portakal yada yarım ayva yıyoyorum

aksam yemegı 19.30 da yyorum malesef o saatlerde ewde oluyorum ;

1 kase çorba+ 1 dılım k.ekmegı yada çorba yok 2 dılım k.ekmegı
4-5 kasık o bahsettıgım 1 tatlı kasıgı z.yagı ıle yapılmıs sebze yemegı
1 bardak ayran (300 ml cıvarı)
bol salata

21.21:30 da yıne bır ara ogun
meyve (100 gr kadar kucuk bı elma portakal vs ne varsa)
yarım su bardagı sut

gun ıcınde 2 fınca yesıl cay
2.5 lt su
çay ıcmedıgım ıcın glen yemegınden sonra tek keyfım 1 orta turk kahvesı

menum bu sekılde cok kararlıyım sporla destekleyemedıgım ıcın uzuluyrum ama en kısa zamanda cozum bulucam ona.sızce nasıl basarabılırmıyım boyle gıderse.şımdıden cok tesekkurler yorumlarınız ıcın.sevgılıer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…