60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun tebrik ederim ben de kemalpaşaya hayırrrr dedim

kalanchoecim lipo veya karından yğ aldırıpta hiç menun olan görmedim duymadım. şöyleki ilk aylar güzel oluyor fakat karındaki yağlar bianda gittiği için çökme oluyormuş. biara bende düşünmüştüm eskiden ama yorumları okuyunca vazgeçttim. ani yağ kaybında çökme oluyor ve düzeltilmiyor çok kötü gözüküyor bence en güzeli bu şeklide yavaş yavaş gitsin çökmesin bence

ehehe artık bende burdayım .bugun itibari ile cıddı bişekıLde basLamıs buLunmaktayım
65kg/ 163cm / 27 yaş

ögle yemeğimi yidim geldim
1 kepçe mercimek çorbası ( açım da yedim yoksa bktım )
musakkanın içinden iki parça patlıcan
3 yk pilav
bol salata

verirsin tabikide tasalanma canım

çok az canım bu menü
ehehe artık bende burdayım .bugun itibari ile cıddı bişekıLde basLamıs buLunmaktayım
65kg/ 163cm / 27 yaş

hoşgeldin canım

3 yk pilav
bol salata

canım musakka tarzzı şeyler yağlı oluyor ama etrafına çaktırmadan yağını peçeteyle bastırarak al böylece daha çok yeme şansın olur az yemene gerek kalmaz

afiyet olsun çok güzel tatlı içinde ybrk ederim seni
65kg/ 163cm / 27 yaş
hoşgeldin canım
3 yk pilav
bol salata
afiyet olsun çok güzel
canım musakka tarzzı şeyler yağlı oluyor ama etrafına çaktırmadan yağını peçeteyle bastırarak al böylece daha çok yeme şansın olur az yemene gerek kalmaz

evet katılıyorum
aram bi elma

arkadaşlar öğle yemeğimi yedim geldim

1 kepçe çorba
1 orta boy somon balığı fırınlanmış
salata

şimdide türk kahvesi sade hüpletiyorum

süpersin bende öyle yepıyorum canım,tabağıma almıyorum bile,hapur hupur götürüyorlar ama amaaaaaaaaaann sallaaaaaaaaaa

canım zaten musakka gibi aşırı yaglı şeyleri sevmem sadece pilavın yanına aldım yagsız yerinden almama ragmen peçeteyle bile silince çok yag çıktı aslında en iyisi yememek.

afiyet olsun çok güzel tatlı içinde ybrk ederim seni

hoşgeldin canım

afiyet olsun çok güzel

evet katılıyorum
aram bi elma
teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…