60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemeği çok güzelll poğaçayıda hoş görebilrdk akşam geç saatte olmasaydıı ammmaaaaa bira olmamış direk göbek yani biliosun .....dikkaattttttbebişş

Çoookk haklısın canım benim.. Zaten ben zayıflayamazsam bu yüzden zayıflayamam...
onu da kontrol edeceğiz mecburen...

evet öyle valla bakkal emice güzel patlıyor dedi doğruymuş kaloriferin üzerine patlıyorlar maşşallah /FONT]

şimdi olay şöyle oluyor......bizde bişey oldu sandık delüüüüüüüüüüüüü

güle güle sevgi kozalağı ağzımı sona kadar açtım kocaman sırıtıyorum sana gülerek uğurluyorum :86:

gombirik hügoooooooooo:86::86:

hala diş diyo yaaaaaaaaaaaaaa

ayy sen merak etme ayna elimde açtım ağzımı kocaman ağzım yırtılacak gülüp duruyorum. akşam kocişede sırıtayım bakalım anlayacakmı :86:

gayet güzel canım afiyet olsun,akşam 1 kasede çorba yakışırdı valla,yinede süper

Ay hügo ne güldüm yaaaaa,sen var ya hergün bu dişleri söktür bi daha taktırpek yaradı sana maşşlalah

ahhhhhhhhhhhhh benim hamaratttt,azimli,dirayetli,sevgi dolu,şevkat dolu,sabırlı arkadaşımmmmmmmmmmm
süper menü,süper spor

günaydın a dostlar nasılsınız bakalım ayy dün üşütmüşüm ben yaw
geçmiş olsun hügommmm,nazar değdirdin kendine bak

günaydıııııınnnnn kızlaaaaaaaaaaarrrrr
famirciğimde gelmişşşş oohhhh ne güzelll
ee bende kahvaltımı yapayım o zmannnnn dönerim birazdan
günaydın kukilimmmmmmmmm

günaydınlarrrr kahvaltımı edip geliyorummm hemen
7 yk kellogs 1 su bardağı sütle yiyeceğim

günaydınnn,afiyet olsunnncanın değişiklik istedi sanıırm

benim sabah kahvaltım böle çeşit çok ama yiyemiyorum yumurtada yemem ben anca böle poğça börek felan tarzı bişiler yapıyorumpatates kızartması felan yada alıyorum öle yiyorum ama hamur işini kaldırdıgımdan uzak tutuyorum onları diyet gevrek şeyler alıcam artıkın onlarda çok kötü bikeresinde aldım kullanamadım nesguik gevrek olur heralde ondan alayım

hülyada gelmiş. hülya kızın nasıl hala aynımı uyumuyormu geceleri

canım nbr nsılsın geçmişolsun yok uyurmu canım 2de kızarak uyudu uyumuyo bugün sütçüm geliyoda ben kalktım kız uyuyo gece uyumayına işte sorma halimi
bende kalktım 2kayısı yedim şimdik sizlre bakem ddim

fambik günaydın valla enerjine hayranım sabah sabah allah neşeni bozmasın hep yanımızda ol

günaydın fambıkım. güzel iltifatların için sağol bebişim.
ben dostlarımı geç kazanırım fakat kazandımmıda asla kırmam her zaman severim. elbette hatalarım olur fakat gönül almayıda bilirim sende böyşe kazandığım bir dostum oldun. artıkın senide kaybetmem ben. burda kilo konusunda paylaşım yaptığımız için dostlarıma elimden gelen bildiğim öğrendiğim herşeyi yazarım asla kıskanmam başarısı kendi başarım kadar sevindirir beni

benim dişler otomatik oldu takıp takıp çıkartılıyor

sevgi yumagımızzz hügocukkkkkk:13:

akşamki maceramı anlatayım size aksma eve geldim zayıflama bandımı taktım 30 dk durdu canım mısır patlagı çekti meyve çektii birde başka şeyler böle kilo alıncak uff gittim dolabı açtım baktım baktım baktım esmer çık şu dolabın içinden olmaz dedim gittim oturdum 15 dk felan geçti dayaamadım gittim dolabı yine açtım bakınıyom :97: hayır olamaz yememelisin dedim tam mutfaktan çıkarkene dayanamayım geri döndüm bir yeşil elma aldım oturdumyerime elmayı yedim sonraa ılık suyumu içtimucuz atlattım patlak patlatmamak için zor tuttum kendimi

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınızzzz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyimisinizzzzzzzzzzzzzzz,bende iyiyim çok şükürrrrrr,rahatsız olanlara geçmiş olsun derrrr yanacıklarından öperim(hügocum,yclcimmm)

akşamki menümü yazayım öyle ise

Akşam okula gitmeden saat 16.30da 200 ml süt içtim,2 kuru kayısı yedim.

okula giden yolda
saat 17.30 gibi
2 dlm denge ekmek
1 kk kaşar peynir
1 dlm salam yedim

ders arasında saat 20.00da
230 ml ayran içtim
eve gidincede
saat 21.00 gibi 1 elma yedimmm
2 adette bonibon:26çerez yemedim ya mutlaka bişey atmam lazım ağzıma dimi)

sabah kahvaltım ise şöyle
1 kk light beyaz peynir
5 zeytin(fazla kaçtı bugün)
1 dlm light ekmek
1 dlm tam tahıllı ekmek
maydanoz
nane
salatalık

Son düzenleme:

sıpaya bak yaa gece kızarak uyumuş. ayy birde bu yaşında kızıyor sinirleniyor demek. varya hülyacım zaten avatarındaki resmine bakınca valla cin gibi bişey bu ya valla belli oluyor cin gibi uyanık zeki belli yani işin var senin bu kopille valla allah kolaylık versin haylaz şey

var ama ben yemiyorum ben peynir ,kaşar,yag ,tere yag yiyemiyorum malesef domateste artık hormonlu ya güzel değil onuda yiyip miğdemi bozamam çokomel felanda yemem pek 10 da bir elma yiğcem okadar
anlıorum canım sevmedğin şeuyleri zorla yeme tabi ama bu kadarıda çok az benden söylemesi yiyebilceğin yeşillk kuru meyve taze meyve vs.ile renklendrmelisin kahvaltını bu doğru bir yol deil cnm arkadaşlarda gerekeni söyler kolay gelsnn
günaydınlarrrr kahvaltımı edip geliyorummm hemen
7 yk kellogs 1 su bardağı sütle yiyeceğim
afiyet olsun nugiiiiiiiiii günaydınnn
ohh kolay gelsn canım benm bende kocişe katmer yapıcam bugün o da istedi ahh bu kocişlerrr

fambıkım kalancholecim yclcim esmercim nugişim nasılsınız bakem kızlar
Allah a şükür uykumjuzu açtık kahvaltımı yapıorum ben şu an

1 kupa açık şekersiz çay
1.5 yoğun tahıllı ekmek
4 zeytn
2 kk peynir çeşitleri
maydonoz nane
2 kuru erik
1/2 tk çam balı
2 yk yoğurt
işte böyle pilates başlayana kadar katmerin hamurunu yoğurayım birde akşamın yemeğini pişireyim rahatlayım şölee yemek telaşı olmasın kafam da

Kahvaltımı da yazıp işe başlayayım..
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

kahvaltıdan önce de 300 ml su..
şimdi su içmeye devam..

canım bence güzel. ben sende insülin direnci olduğunu düşünmüyorum çünkü valla tatlı sözü hiç duymadım ağzından. o yüzden arada böyle azcık yesende etkilemez seni. 2 bonibondan ne olacak demi yani sonuçta ağzını tatlandırmıştır en fazla yani.

ben kızıpda uyudu kız :)ama okadarda cin şimdiden öyle oynatıyoki bizielinde ilerde hiç söz dinlemeyecek valla

fambik
kukuleta
iyotlu kız ve diger arkadaşlae hepinize afiyet olsun canlarrrrrrrr

Ahhhhh benimmmmm iyi niyetlii,şeker,bal,duygusal,düşünceli arkadaşımmmmmmmmmmmm
çok seviyorum seni kızzzzzzzzzzzzzz,bana neruşumu unutturucan heeeeeeeeeeeeeeeeeee,başka bir aşk doğuyor bende

fambik günaydın valla enerjine hayranım sabah sabah allah neşeni bozmasın hep yanımızda ol
hülyacım sağol canımm,mutlu ettin beni.kız hep yanınızda olmam için kilo vermiyor olmam lazım ama
bizde seni çok seviyoruzzz,kızın bol bol uyusun,rahatı huzuru çok olsun sende hep bizimle ol inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…