60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

E=hugocuk;17967413] ebru şallı pilates yaptırırken içine sütyen giymiyormuş. göğüs uçları belli oluyordu zaten. bir köşe yazarıda ebrucum tamam iyisin hoşsunda göğüs uçlarını görmekten bıktım yazmış [/QUOTE]

hugocum bence de doğru söylemiş, çok çirkin görünüyo çünkü

kızlar bu arada hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için, inşallah düzelicem, her şey daha güzel olur inşallah, hakkımızda hayırlısı, Allah her şeyin hayırlısını versin hepimize

iyotlutuzcum ben de avukatım canım

kızlar ya ben şu 2-3 gündür resmen pul pul deri atıyorum

banyodan sonra kremleniyorum bana mısın demiyor, krem de body shopun çilekli vücut kremi

faydası olmayınca dün akşam duşta bebe yağı sürdüm, onun da faydası olmadı, saç kepeklenir ya benim de cildim kepeklenmiş gibi resmen, yatak falan çok kötü olmuş, havada uçuşuyodu dökülen şeyler, sinir oldum walla

:86::89::86:

Öğle yemeğinde
tavuk haşlama
pirinç pilavı
spangle varmış...
yemekhane tavuk kokacağında bugün aşağıya inmiyorum..
Bugün öğlen menümü peyaz peynirli sandwichle yapmaya karar verdim...
yanımda süte ve nesfit var bide..
onunla da ara öğün yaparım 2 gibi..

hugocum bence de doğru söylemiş, çok çirkin görünüyo çünkü

kızlar bu arada hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için, inşallah düzelicem, her şey daha güzel olur inşallah, hakkımızda hayırlısı, Allah her şeyin hayırlısını versin hepimize

iyotlutuzcum ben de avukatım canım

kızlar ya ben şu 2-3 gündür resmen pul pul deri atıyorum

banyodan sonra kremleniyorum bana mısın demiyor, krem de body shopun çilekli vücut kremi

faydası olmayınca dün akşam duşta bebe yağı sürdüm, onun da faydası olmadı, saç kepeklenir ya benim de cildim kepeklenmiş gibi resmen, yatak falan çok kötü olmuş, havada uçuşuyodu dökülen şeyler, sinir oldum walla[/QUOTE]

Geçen sene benimde aynısı olmuştu canım.. Mevsim değişikliğinden dedi dr.
bebe yağıyla toparlamıştım ben de..

ayy çok sevindimmm senin gibi hedefine ulaşmış birinden bunları okumak çok güzel saol canım:13:
rica ederim ben gerçekten kim olursa olsun gerçekten hissetiğimi söylerim

afiyet olsun canım
hugocuk famir farmasi esw kalancho meslekleriniz nedir?

nugişi biliyorum o turizmci çünkü cumartesileri bir tek o varrrr daha çok tanıyorum onu
profilime yazmıştım canım ama öğretmenim
afiyet olsun çok güzel canım
kalkınca 2bardak su
2kayısı
sonra
1yumurta,
az peynir
biber
3zeytin
domates
şakeriz çay

afiyet olsun canım çok güzel

fambikim dünkü gerginlikten ötürü babystar çok üzülmüş. senin kendi mesajlarını engellediğini düşünüyo. bende senin çok yufka yürekli olduğunu benim gibi sert olmadığını söyledim. engellememiştir dedim. içine dert olmuş babystar arkadaşın. ufak tefek yanlış anlaşılmalar dostluğu pekiştirir diyerekten haydi elele tutuşun kardeş olun. budist rahipler gibim dingin olun. yoga uzmanları gibi mutluluk fışkırsın elele içinizden ve o mutluluğu bizede fışkırtın :119:

merhaba canım hoşgeldin
3ay oalcak ben başlayalı 5gün yaptım ama ilkzmanlar 1,5ay kadar sabah akşam yaptım şimdisadece 5gün 50dakka ile 1saat arası yapıyorum canım benimde kzım 21aylık allh bagışlasın onalrı devam et katılcanım gel aramıza

çok iyi yapmışsın cnm afiyet olsun çok da güzel olmuş kahvaltın

bebişim benmde ayak tabanlarımda nasır var ve topuklarda çok da olmasa var çatlak krem verdi dr. sana özleden msj atarım ismini istersen birde düzenli olarak ayak bakımı yaptrıorum çok güzel yumuşacık oluo peeling fln yapıolar değişk bi ponzaları var onların ölü deriyi tamamn atıo lar tavsiye ederim cnm

cnm ben de zaten ortalama 4v dedim 4 ten az da olabilr 4 ten biraz fazlada olabilr 4ün biraz altı veya üstü sağlıksız kilo verme anlamına gelmior bu ben tam tersi kısa sürede yani 1 ayda 7-8 kilo verirsek bu sağlıksız olur dedim cnm yanlış anladın heralde.
ebru öle saçmalayınca bende sinir oluorum ama yapıorum ona sinir olunca göbeğim erimio çünkü yapmam lazım top la lastiği aldım kutudan dvd de çıktı ondaki hareketlerde güzel ama ebru hergün deişik bölgelesel hareketler yaptrınca onla canlı yapmak daha güzel gelio.

evet bende farkettim biliomusun giyse daha iyi olur

maşallahh bebemmmm sennde boyun uzun ondan tabi bende 37.5 sinir oluorum ya bütün markalarda yok 37.5 çok zorlanıorum ayakkabı konusunda çünkü 37 dar 38 bol oluo ama bazı markalarda 37 bazılarında 38 olabilio.37.5 bulunca hele hemen atlıorum aaayyyy herşeyimz sorn valla

haydi kardeşliğe kilo kardeşliğine
benim gibi cadı olmayın kavgacı olmayın sakın haa. sonra kaşınır durursunuz benim gibi. ehehe aldığım ceza hepten delirtti beni :86: uslanacağıma temelli azıttım :86:

anneciğimin bugün günü var ve oraya gittim

orada saat 10 30 -11 00 arasında
3 kk cevizli revani
2 kk pide arasına 1 yk haşlanmış tavuk ve 1 dilim domates yedim

öğlen menümde de tavuklu pirinç pilavı olacak inşallah ve nasipse ölçülü yiyeceğim

bulunduğum ilçede ayak bakımı yapan yer yok. berberler var burda onlar yapıyolar :86: erkek berberleri

ara öğünümm
1 kupa tarçınlı karanfilli tane karabibierli yeşil çay
4-5 kuru kayısı
4-5 kuru erik

kuzenime gidicemmm artık ne yaparsak orda birlkte öğlen de yicez bahtıma ne çıkarsa hepinizi öptümmm hoşcakalınnn

ewt famirciğim seni kırmak ıstemem kusluk dargınlık olsun ıstemem cok uzuldum dun ıste gergın bı donem sonucta burda tanımasamda sızlerı guzel bı paylasımımız var bozulsun ıstemem.benı yanlıs tanımanızı da ıstemem.sen dun ben sorunu hallettım tarzı bıseyler yazdın suan okuyabılıyormusun bılmıyorum.gercekten cok uzgunum yedıklerımden haklısınız hepınızden ayrı seyler ogrendım herkese cok tesekkurler. lutfen yorumlarını esırgeme ozur dılerımmmmmmmmmmmmm

benden yana problem yokkk.....

inşallah bahtına mevsim rüzgarları ile olgunlaşmış el değmeden toplanmış inorganik sebzelerin tavada hindistanın eşşsiz baharatları ile harmanlanıp ateşte sotelenip özleşmiş soslu bir yemek çıkar inşallah amin :86:

hoşbulduk teşekkür ederim..
pek aktif olamam burda netbokumda problem var..yazmakta zorlanıyorum ama mutlaka okuycam inşallah..
tam iki buçuk ay zamanım var..kısa bi tatile çıkacaz kısmetse ve ben böyle gitmek istemiyorum..şu an ki kilom 63.8 hedefim..50..inşallah verbilirim çünkü böyle hiçç mutlu değilimmm(
sabah akşam yaptığında kaçar dk yaptın..
sanırım ekmekde yemiyorsun sen..

babystar problem yokk,kırılmadım da!sadece şaşırdım bu ilk olmuyor daha öncede rahatsız eden msjlarını gördüm arkadaşın deyince,uzun zmandır birini rahatsız ediyor olmamdan dolayı canım sıkılmıştı.Ama benden yorum bekleme lütfen kendimi kasarak acaba alınacak mı üzülecek mi diyerek yorum yapamam ben,benim yorumlarımında zaten pek bir önemi var mı bilmiyorum daha tecrübeli,deyimli,tıkırında kilo veren arkadaşlar sana daha bilinçli yorumlarda bulunabilirler.kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…