e doğru demiş adam doğru söze ne denir
bilmemmi hiç kuzum biliyorum böyle olduğunu ondan seviyorum seni
bu arada ben 40 numara ayakkabı giyiyorum yawhep büyüktü ayaklarım ama ince. büyük ve ince beniö boyumda ilkokulda daha 160 tı. lisede 165 oldu valla hep erkeklerle boy sırasına göre oturturları hep en arkada oturdum okul sırlalarında. allahtan dahada uzamadı 170 te kaldım
ebru şallı pilates yaptırırken içine sütyen giymiyormuş. göğüs uçları belli oluyordu zaten. bir köşe yazarıda ebrucum tamam iyisin hoşsunda göğüs uçlarını görmekten bıktım yazmış
E=hugocuk;17967413] ebru şallı pilates yaptırırken içine sütyen giymiyormuş. göğüs uçları belli oluyordu zaten. bir köşe yazarıda ebrucum tamam iyisin hoşsunda göğüs uçlarını görmekten bıktım yazmış
rica ederim ben gerçekten kim olursa olsun gerçekten hissetiğimi söylerimayy çok sevindimmmsenin gibi hedefine ulaşmış birinden bunları okumak çok güzel saol canım:13:
afiyet olsun canımara öğün
1 adet kuru kayısı
3 adet kuru üzüm
akşam bi tane gofret kaçamağım oldu :/
şimdi suyumu içiyorum iş yerim acayip yoğun her menümü yazamıyorumkızlar sanki benim göbeğim şuan ortaya toplandı yanlar falan çöktü,değişik bişi oldu platesimi hergün yapıyorum bu arada
profilime yazmıştım canım ama öğretmenimhugocuk famir farmasi esw kalancho meslekleriniz nedir?
nugişi biliyorum o turizmci çünkü cumartesileri bir tek o varrrr daha çok tanıyorum onu
afiyet olsun çok güzel canımGünaydıınnnn kızlarcıııııııııııııııım
sabah 8.30da kalktım
kalkınca
2 kuru kayısı 400ml su
kahvaltım
1 portakal
4yk nesfit
4yk yoğurt ve tarçınla yapılmış orta karar kardan adam
evde yeşillik biber salatalık kalmamış ben de değişiklik olsun diye böyle yapıyım dedim bu hafta hiç yememiştim karışımımdan
bugün belki bir arkadaşımla beyoğluna gidicezzz frida sergisi varmış onu gezicez biraz eskicileri gezeriz değişiklik olsunne zamandır soğuktan açık havada dolaşamıyorum bugün de soğuk ama beyoğlunu çok severim sıkı sıkı giyinip gezerim artık
kalkınca 2bardak su
2kayısı
sonra
1yumurta,
az peynir
biber
3zeytin
domates
şakeriz çay
xxh.ydxx
meraba arkadaşım..
yaklaşık 2 ay önce burayı takip etmiştim yalnız sürdüremedim ve bıraktım diyeti..tekrar zayıflamaya karar verdim..
sen 2 ay önce yolujn henüz başındaydın..11 kiloyu 2 aydamı verdin..
hergün spor yaptın mı..
demekki bende devam etsaydim vercekmişim..
leslie mi yaptın yazarmısın neler yaptınççbenimde vi oğlum var 2 yaşında..pek hareketli bir hayatım yok..
çok iyi yapmışsın cnm afiyet olsun çok da güzel olmuş kahvaltıngünaydın kızlarbu diyet işi beni çok sardı sizlerin tavsiyesi üzerine bu sabah kahvaltı yaptım
bana öğün atlama özellikle kahvaltı mutlaka yap demiştiniz üşenmedim yptım.
kahvaltım
1 bardak süt
1/2 kk peynir
bir küçük domates( banadura:)
3 zzeytin
yarım haşlanmış yumurta
eşimide diyete soktum onada aynı tabaktan hazırladım çok keyif aldımm hehe
ama eşim akşamları aklım çeliyor kola almış cips almış ay bir zor oldu karşı koymak anlatamam
bebişim benmde ayak tabanlarımda nasır var ve topuklarda çok da olmasa var çatlak krem verdi dr. sana özleden msj atarım ismini istersen birde düzenli olarak ayak bakımı yaptrıorum çok güzel yumuşacık oluo peeling fln yapıolar değişk bi ponzaları var onların ölü deriyi tamamn atıo lar tavsiye ederim cnmdün akşam eşime dişlerimi göstercem diye sırıtıp duruyordumayaklarımda çorap yok. bende topuklarda çatlama var malesef bazen kanıyor bile. çok şükür rahatsız etmiyor ama mesela çatlakların arasına kir falan girdimi kapkara oluyo. dün balkonda dolaştım ayaklarımda çorap yoktu tozlanmış yıkadım ama çalaklardaki tozlar gitmemiş. benim topuklar olmuş kapkara haberim yok. eşim dedi dişlerini göstercem diye sırıtıp duracağına ayaklarına bak dedi. anaaaaam bi baktım kapkara olmuş topuklar. yıkadım çıkmadı zeytinyağınla falan ovaladım yumuşadı yıkadım ama doktora gitmem lazım belki krem verir iyi gelir
cnm ben de zaten ortalama 4v dedim 4 ten az da olabilr 4 ten biraz fazlada olabilr 4ün biraz altı veya üstü sağlıksız kilo verme anlamına gelmior bu ben tam tersi kısa sürede yani 1 ayda 7-8 kilo verirsek bu sağlıksız olur dedim cnm yanlış anladın heralde.ben ayda 1,9-2 kg veriyorum az da gelmiyor gayet saglıklı biliyorum ki dikkat ettiğim müddetçe geri gelmeyecek
ebru şallıdan nefret ediyorum pilatese de o kadın yüzünden mesafeliyim ama anlattığınız kadarı ile yararlı ve toparlayıcı bi spor napim ebrusuz bitane bulim netten istediim kiloya yaklaşınca onu yapiim bende
evet bende farkettim biliomusun giyse daha iyi olurebru şallı pilates yaptırırken içine sütyen giymiyormuş. göğüs uçları belli oluyordu zaten. bir köşe yazarıda ebrucum tamam iyisin hoşsunda göğüs uçlarını görmekten bıktım yazmış
bilmemmi hiç kuzum biliyorum böyle olduğunu ondan seviyorum seni
bu arada ben 40 numara ayakkabı giyiyorum yawhep büyüktü ayaklarım ama ince. büyük ve ince beniö boyumda ilkokulda daha 160 tı. lisede 165 oldu valla hep erkeklerle boy sırasına göre oturturları hep en arkada oturdum okul sırlalarında. allahtan dahada uzamadı 170 te kaldım
benden yana problem yokkk.....fambikim dünkü gerginlikten ötürü babystar çok üzülmüş. senin kendi mesajlarını engellediğini düşünüyo. bende senin çok yufka yürekli olduğunu benim gibi sert olmadığını söyledim. engellememiştir dedim. içine dert olmuş babystar arkadaşın. ufak tefek yanlış anlaşılmalar dostluğu pekiştirir diyerekten haydi elele tutuşun kardeş olun. budist rahipler gibim dingin olun. yoga uzmanları gibi mutluluk fışkırsın elele içinizden ve o mutluluğu bizede fışkırtın :119:
ara öğünümm
1 kupa tarçınlı karanfilli tane karabibierli yeşil çay
4-5 kuru kayısı
4-5 kuru erik
kuzenime gidicemmm artık ne yaparsak orda birlkte öğlen de yicez bahtıma ne çıkarsa hepinizi öptümmm hoşcakalınnn
merhaba canım hoşgeldin
3ay oalcak ben başlayalı 5gün yaptım ama ilkzmanlar 1,5ay kadar sabah akşam yaptım şimdisadece 5gün 50dakka ile 1saat arası yapıyorum canım benimde kzım 21aylık allh bagışlasın onalrı devam et katılcanım gel aramıza
ara öğünümm
1 kupa tarçınlı karanfilli tane karabibierli yeşil çay
4-5 kuru kayısı
4-5 kuru erik
kuzenime gidicemmm artık ne yaparsak orda birlkte öğlen de yicez bahtıma ne çıkarsa hepinizi öptümmm hoşcakalınnn
ewt famirciğim seni kırmak ıstemem kusluk dargınlık olsun ıstemem cok uzuldum dun ıste gergın bı donem sonucta burda tanımasamda sızlerı guzel bı paylasımımız var bozulsun ıstemem.benı yanlıs tanımanızı da ıstemem.sen dun ben sorunu hallettım tarzı bıseyler yazdın suan okuyabılıyormusun bılmıyorum.gercekten cok uzgunum yedıklerımden haklısınız hepınızden ayrı seyler ogrendım herkese cok tesekkurler. lutfen yorumlarını esırgemeozur dılerımmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?