60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım

neruşum beni affetmişşşşşşşşşşşşşşş,aslında beni seviyormuş da ondan kırılmışmışşşşşşpambık kalpli,sevgi doluuuuuu,kalbinin güzelliği yüzüne gözlerinin bebeciğine yansımışş neruşummmuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm

niye kırılmıştıki zaten anlamadım ben:44::44:

kızlar ögle yemeginde
ezogelin çorba
kayseri mantı
karışık kızartma
ve şekerpate
salata var
ben ne yiycem yaa :84::84::84::84:

niye kırılmıştıki zaten anlamadım ben:44::44:

öfffffff nugi geçmişi delme,hatırlatma kıza yenidenneyse geçti gitti,aşkımız perçinleşti biraz(ne demekse)birbirimizi kaybete korkusu ve yeniden kavuşma heyecanı yaşadıkkkkkkk,Ammaaaaan sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

timammmmmmmm geçtiiiiiiiiiiiiiiiiii size de şerbetçi bakış açımla yakşaltımmmm sorun yokkkkk dediğim gibi ben burada yazılanlarla kişiler hakkında kesin yargılara varmanın yanlış olduğunu düşündüğümden ve huzurla neşeyle beraber zayıflayalım istediğimden tartışmadan kavgadan yana değilim hoşuma gitmeyen üsluplara hiç yorum yapmıyorum ya da gülüp geçiyorum yoksa tabii söylenecek çok şey bulunur ama herkesin kendince sıkıntıları derdi var belki bazen istemeden buraya bizlare cümlelerine yansıtıyor diye düşünüp o da öyle biri alıp koynumayatıcam mı:92::92: deyip geçiyorummm ha bu da şerbetçilikseee evet şerbetçiyimmmm ama pekmez şerbetiii şekersiz yaaa faydalı olsun bariiii

yaaaaaaaaaaa ben neruşumun canını sıkmışımmmmmmmm,hiç neşeli neşeli selamlamadı bizi di miiii

:92::92::92: al sana neşeeee don sütyen attım ortayaaa dellendirmeyin beniiiiiiiii

yaaaaaaaaaaa neruşşşşşşşşşşşşş bak valla ağlarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ağlaaaaaaaaa yaralı kalbimmm hepsiii yalannnnnnn ağlaaaaa bir avuç küldür elde kalaaaaaaaaaaaaaannnnn yaralııııı yaralıııı yaralııı kalbiiiiimmm

hugocum sorun yok anlıyorum belki sen de evde bunalıyosunnn bazen burda patlıyosunnn hepimizin zaman zaman oluyor ben de öyle düşünerek genel olarak şerbetçiyim zatennnn o yüzdeeennnnn pekmez şerbeti ikram ediyorum hepinizeeee ağzımızda gönlümüzdeee pekmez gibi tatlııı ve sağlıklı olsunnnnnn:92::92::92::92::92:

delüüüüüüüüüü yaa

ekşili köfte
bulgur pilavı
ve salatada bendennnnnnnn
yemek dönüşü kuaföre gideyim bari bendeee

sanaaaaaaaaaaa kırgın olsaaaaam dargın ooolsaaaaaaaaam da bileeeee dargın ooolsaaaaaaaaaaam da bileeeeeeeeeeeeeeee inan kiiiiiiiiiiiiii senden başka senden başka hiiiiiiiiiiiiiiiç kimse yoook içimdeeeeeeeeee

Son düzenleme:
abovvvvvv canım senin burda yiyebileceğin ezo gelin çorbayla salata var 2 dilimde kepekli ekmek ye
ezogelininden ve bil umum kırmızı mercimek çorbalarından da gına geldi bu gıda firmasının yaptıı yemeklerden off of :84::84:

ah neruşum ah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbi daha yapmıcam sözzzzzz,üzmicem seni,sözünden çıkmıcam
bugün azcık şımartim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ama yarın yumrutlarımı atarım ona göre

:92::92::92::92:

ah neruşum ah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbi daha yapmıcam sözzzzzz,üzmicem seni,sözünden çıkmıcam
bugün azcık şımartim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ama yarın yumrutlarımı atarım ona göre

heee hemen yumrutttt azcık kabahatinle oturrr başını önüne eyyy 2 dk oturrr di miiiiii yok hemennnn şımarıklık hemen yumrutttt dur ben sana atıyım da 2 taneeeehazır sözümdeyken yarın belli olmaz sabah sabah atrsın sen hemen yumrutu:78:

yaa aslında bu soğukta hiç çıkasım yoktuama evde de sıkıldım beyoğluna gidesim varr bakalım o da gidebilicez miii:26: arakadşın fuarı vardı sabah bakalıme rken çıakrsa haber verecek henüz giemdedimbi yere yaniii aa inşallah görüşelim canım en kısa zamanda

Kızlar bugün hiç okuyamıyorum geçmişi..
Muhabbete ortak olamıyorum..
Herkese afiyet olsun diyeyim ...
Öğle yemeğim.
1 tane light üçgen peynir
1/2 kepekli sandwich ekmeği..
1 bardak çay
az oldu biliyorum ama
1 saat sonra da nesfit yiyeceğim..

evet canım az olmuş.bu kepekli sandviç ekmeğinin büyüklüğü ne kadar canım bizim marketde de varsa satılıyo böyle ufak tefek bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…