ben ayda 1,9-2 kg veriyorum az da gelmiyor gayet saglıklı biliyorum ki dikkat ettiğim müddetçe geri gelmeyecek
ebru şallıdan nefret ediyorum pilatese de o kadın yüzünden mesafeliyim ama anlattığınız kadarı ile yararlı ve toparlayıcı bi spor napim ebrusuz bitane bulim netten istediim kiloya yaklaşınca onu yapiim bende
hay eline sağlık ne güzel yazmışsın...plates yapmak çok güzel..bende salonda yapıyorum hoca yaptırıyor sağolsun..ama ebru şallıdan gıcık oluyorum iğrenç bir kadın...asla onunla plates falan yapmam itici
ebru şallı pilates yaptırırken içine sütyen giymiyormuş. göğüs uçları belli oluyordu zaten. bir köşe yazarıda ebrucum tamam iyisin hoşsunda göğüs uçlarını görmekten bıktım yazmış
ıyyyk igrenç işte kadın igrençç
cnm ben de zaten ortalama 4v dedim 4 ten az da olabilr 4 ten biraz fazlada olabilr 4ün biraz altı veya üstü sağlıksız kilo verme anlamına gelmior bu ben tam tersi kısa sürede yani 1 ayda 7-8 kilo verirsek bu sağlıksız olur dedim cnm yanlış anladın heralde.
ebru öle saçmalayınca bende sinir oluorum ama yapıorum ona sinir olunca göbeğim erimio çünkü yapmam lazım top la lastiği aldım kutudan dvd de çıktı ondaki hareketlerde güzel ama ebru hergün deişik bölgelesel hareketler yaptrınca onla canlı yapmak daha güzel gelio.
yok şekerim yanlış anlamadım da arkadaş 4 ten aşağı verirse az gelmesin benim gibi zor verenlerde var diye belirtmek istedim sadece o da buda normal yani
Öğle yemeğinde
tavuk haşlama
pirinç pilavı
spangle varmış...
yemekhane tavuk kokacağında bugün aşağıya inmiyorum..
Bugün öğlen menümü peyaz peynirli sandwichle yapmaya karar verdim...
yanımda süte ve nesfit var bide..
onunla da ara öğün yaparım 2 gibi..
niye kırılmıştıki zaten anlamadım ben:44::44:neruşum beni affetmişşşşşşşşşşşşşşş,aslında beni seviyormuş da ondan kırılmışmışşşşşş pambık kalpli,sevgi doluuuuuu,kalbinin güzelliği yüzüne gözlerinin bebeciğine yansımışş neruşummmuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
niye kırılmıştıki zaten anlamadım ben:44::44:
kızlar ögle yemeginde
ezogelin çorba
kayseri mantı
karışık kızartma
ve şekerpate
salata var
ben ne yiycem yaa :84::84::84::84:
Ama biz kötü anlamda dememiştik kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hatta ikimiz yazışırkande keşke neruş gibi olsak dedikkkkkkkkkkk,ne güzel hep pozitif dedikkkkkkkkkkkkkkkkkkkAma neruşummmmmmmmmmm kırdım mı seniiiiii,kız hügo hep senin yüüznden sen açtın bu konuyu....... desem hügonun üstüne atsam kaçsam hemencik olmamı yaaaa
yaaaaaaaaaaa ben neruşumun canını sıkmışımmmmmmmm,hiç neşeli neşeli selamlamadı bizi di miiii
yaaaaaaaaaaa neruşşşşşşşşşşşşş bak valla ağlarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neruşum tatlım anlıyorum seni. ama ben senin çok pozitif olduğunu söylemek istedim. yani bana göre kendime göre. ben sanal ortamda olsa tamam sabırlıyımdır ancak yani sabrım taştımı kopuyo ipler sen daha ılımlısın bana göre onu dedim kızz yanlış anlamadım seni seviyorum bu huyunda çok hoş keşke bende senin gibi olabilseydim dedim kuzucuğum
öfffffff nugi geçmişi delme,hatırlatma kıza yenidenneyse geçti gitti,aşkımız perçinleşti biraz (ne demekse)birbirimizi kaybete korkusu ve yeniden kavuşma heyecanı yaşadıkkkkkkk,Ammaaaaan sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
neruşum beni affetmişşşşşşşşşşşşşşş,aslında beni seviyormuş da ondan kırılmışmışşşşşş pambık kalpli,sevgi doluuuuuu,kalbinin güzelliği yüzüne gözlerinin bebeciğine yansımışş neruşummmuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
ezogelininden ve bil umum kırmızı mercimek çorbalarından da gına geldi bu gıda firmasının yaptıı yemeklerden off of :84::84:abovvvvvv canım senin burda yiyebileceğin ezo gelin çorbayla salata var 2 dilimde kepekli ekmek ye
timammmmmmmm geçtiiiiiiiiiiiiiiiiii size de şerbetçi bakış açımla yakşaltımmmm sorun yokkkkk dediğim gibi ben burada yazılanlarla kişiler hakkında kesin yargılara varmanın yanlış olduğunu düşündüğümden ve huzurla neşeyle beraber zayıflayalım istediğimden tartışmadan kavgadan yana değilim hoşuma gitmeyen üsluplara hiç yorum yapmıyorum ya da gülüp geçiyorum yoksa tabii söylenecek çok şey bulunur ama herkesin kendince sıkıntıları derdi var belki bazen istemeden buraya bizlare cümlelerine yansıtıyor diye düşünüp o da öyle biri alıp koynumayatıcam mı:92::92: deyip geçiyorummm ha bu da şerbetçilikseee evet şerbetçiyimmmm ama pekmez şerbetiii şekersiz yaaa faydalı olsun bariiii
:92::92::92:al sana neşeeee don sütyen attım ortayaaa dellendirmeyin beniiiiiiiii
ağlaaaaaaaaa yaralı kalbimmm hepsiii yalannnnnnn ağlaaaaa bir avuç küldür elde kalaaaaaaaaaaaaaannnnn yaralııııı yaralıııı yaralııı kalbiiiiimmm
hugocum sorun yok anlıyorum belki sen de evde bunalıyosunnn bazen burda patlıyosunnn hepimizin zaman zaman oluyor ben de öyle düşünerek genel olarak şerbetçiyim zatennnn o yüzdeeennnnn pekmez şerbeti ikram ediyorum hepinizeeee ağzımızda gönlümüzdeee pekmez gibi tatlııı ve sağlıklı olsunnnnnn:92::92::92::92::92:
sanaaaaaaaaaaa kırgın olsaaaaam dargın ooolsaaaaaaaaam da bileeeee dargın ooolsaaaaaaaaaaam da bileeeeeeeeeeeeeeee inan kiiiiiiiiiiiiii senden başka senden başka hiiiiiiiiiiiiiiiç kimse yoook içimdeeeeeeeeee
öfffffff nugi geçmişi delme,hatırlatma kıza yenidenneyse geçti gitti,aşkımız perçinleşti biraz (ne demekse)birbirimizi kaybete korkusu ve yeniden kavuşma heyecanı yaşadıkkkkkkk,Ammaaaaan sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ah neruşum ah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbi daha yapmıcam sözzzzzz,üzmicem seni,sözünden çıkmıcam
bugün azcık şımartim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ama yarın yumrutlarımı atarım ona göre
afiyet olsun cnm banada az geldi kahvaltın
süpersin diorum başka da bişi demiorum cnm maden suyunu ihmal etme cnm hergün bi tane spor hocan söler belki amabende söleim dedim
cnm az zamanda çabuk verilen kilolar kısa zmanda geri gelir çünkü verilen yağ deil su ve kas tır mesela sen şimdi yaza 3 ay var 3 ayda 7-8 kilo verip sağlıklı şeklde geri almamak mı istersn yoksa bir ayda 7-8 kilo verip yaz gelene kadar verdiklerinide geri almak mı? seçim senin cnm. bide sormuşsun cnm söleim ben böle yiyerek 2 ayda 7 kilo verdim.dier arkadaşlarda ortalam öle ayda 4 kilo
afiyet olsun hocahanımcım
afiuyet olsun çok güzel
yazdıklarını okuyunca kendimi düşündüm bi an.bende malum okadar iyi çalışmama deneme sınavlarında çok iyi puanlar almam rağmen sınav heyecanı üstüne kopyacılar derken atanamadım maesef 1 puandan bile az bir puanla .çok üzülüorum benden daha az çalışanlar ben dersteyken dersten kaçıp gezenler atandı ben atnamadım moralim çok bozuluo düşündükçe ama herşeyn hayrlısı tabi.hiç istemesemde çalışmak sınava tekrar giricem olmazsa özel okul yada dersanelere başlıycam devlet beni almazsa napıyım yani.
ben ingilizce öğretmneiyim cnm şu an çalışmıorum ama.
ayyy süperrpoğaçalrı köpişlerlemi paylaşmış aman dikkat etsn haa dadanırlar valla hergün isterler sonra hugom hergün köpişlere poğaça yapmak zorunda kalma
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnmbende sana bugün buluşalım dicektim dün msn ye baktım yoksun msj atıcaktım sonra markete gittim geldim baktım hava soğuk dedim neruşdan da ses çıkmadı bende seslenmeyim ozman dedim di. neyse sen gez bakalım bakarız artık kısmett görüşrüz inşallahh
afiyet olsun cnmmm
bende pilatesimi yaptım geldim 40 güzel olduuuu. ohhh rahatladımm.ama ebru tek seans ta yağları şişlkleri indircez diyip duruo moralim bozuluo ya olurmu öle tek seans ta gitse ben erimiştim 3 aydır yanii.çok abartıo bazen sinirimi bozuo
Kızlar bugün hiç okuyamıyorum geçmişi..
Muhabbete ortak olamıyorum..
Herkese afiyet olsun diyeyim ...
Öğle yemeğim.
1 tane light üçgen peynir
1/2 kepekli sandwich ekmeği..
1 bardak çay
az oldu biliyorum ama
1 saat sonra da nesfit yiyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?