tamam tatlım ama aklında olsun çok iyi gelir karabiberli ılık sütben tepineyim o zaman dünkü kaçamklar yansın gitsin hem deee
bu tepinmelerrrrrr size gelsinnnn canlarummmmmmmmmmmm
ahanda böye yidim kaçamkalrı :125::125::125::125:
eswcim ben hamilelikte toplamda 9 kilo aldım onun 5 kilosu da doğumdan geldim tartıldım gitmişti zaten,yani 4 kilo almıştım kendime,ama tabi karnımın birden şişip birden inmesi neticesinde karın kısmımda gevşeme oldu,dün 3 aylık hamileyken giydiğim kot pantalonum vardı onun düğelerini nihayet kapatabilecek kıvama geldim ama göbek tabi üstten fırladıyani bir gevşeklik var bende,kilom da var ama bu problemde beni daha kilolu gösteriyor
emzirikende hiç kilo vermek gibi derdim olmadı çok kızıyorum kendime aslında nasıl bukadar bilinçsizmişim diye,sütüm zaten boldu ama emzirmek insanı acayip acıktırıyor normal yediğinin 2 katını yiyorsun ama kilon aynı kalıyor ne eksik ne fazla.ben kızımı tam 2 yaşını btidi ozaman kestim memeden,keser kesmez bendede kilo alma başladı,çünkü 2 katı yemeye alışmıştım1,5 yıl böyle geçti yani çokdiyet yaptım ama başaramadım.şimdilerde çok şükür gidiyor,sayenizde tabi
anladım canım
aslında çok güzel bi hamilelik geçirmişsin fazla kilo almadan ama sonrası gerçekten kötü olmuş, karnındaki gevşeme normaldir sanırım ama biraz daha kilo ver, pilatesle toparlarsın eminim, düzenli yapınca çok faydası oluyo çünkü, ben de başlayamadım zaten tekrar, bakalım bu hafta başlıcam artık :)
seni uyaran da olmamış sanırım sen böyle yerken, ozaman başlasaymışsın dikkat etmeye belki şimdi kilo sorunun olmazdı
benim üst komşum misal doğum yapınca annesi aktardan süt yapacak ne kadar ot varsa toplamış, hani yemek yiyerek değil bitkisel yollardan sütü olsun, kilo almasın diye
komşum sarmazdı mesela, annesi hemen başına geçerdi karnını sar, sarkmasın diye
tecrübe sanırım çok işe yarıyo bu durumlarda
ben de hamile kaldığımda bu öğrendiklerimi uygulucam inşallah :)))
burası sayesinde zaten çok şey öğrendim, ben hep kilo vermeyi başardım ama geri aldım hep, artık bunu yaşamıcam, neyi yapmam gerektiğini öğrendim çünkü ayrıca yağ oranımı düşürünce sanırım kilo almam da durur diye umuyorum, yani inşallah :))))
senin sayende herkese bi kez daha teşekkür ederim, iyiki varsınız kızlar, hepinizi çoook seviyorummmmm
kızlar hu huuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80:
hastacıkkkk olmuş herkeslerrr geçmiş olsunnn Allah nazarlardan korusun hepimiziiii sağlıklı mutlu huzurluuuu güzelliklerle delouuu yağların gittiği bir hafta olsun inşallahhhhhh hep burd aolun emii burası bizim enerji kaynağımızzzzzz hepberaber kurtulucaz hastalıkalrdan sıkıntılardannnnn inşallahhhh kilolardannnnnn da beraber kurtuluyoruuuuz hastalıkalrdan sıkıntılardan daa kurtulucazz inşallahhhh:92::92::92::92::79::79::79::79:
dün malum kaçamak günümdü neler yedim yazmıyorummm
geleim bugüneeeee
sabah kalkınca
2 kuru kayısıı 500ml su
kahvaltım
1,5kk yağsız beyaz peynir
1 yeşil zeytin
2 salatalık
2 köy biberi
1 dilim çok tahıllı ekmek
sonraaa 500ml su daha bitirdim etti bugün şimdilik 1lt
yeşil çayımı içtim
şimdi de ara öğünümde 1 portakal yarım dilim de ekmek yedim
bu hafta diyet bisküvi ve leblebi yemiycem ekmek 3 dilim yiyodum 4 dilime çıakrtıcam ama leblebi ve diyet bisküvi yokbiraz değişiklik yapayımmm aralarda taza,kuru meyve-yoğurt-ekmek (akşam yemediğimden gündüz akşam hakkımı yarım yarım 2 arada yiycem) gibi şeyle ryemeyi planlıyorumm
gidecek inşallahhh tüm fazlalıklarrrrrr hepbirlikteee yağlara fazlalıklaraaaaa temyei vuruyoruuzzzz hadi bakalımmmmm
bende çokomelllll yidimmmmm,çerez yidimmmmmmm.1/4 eticin yidimmmmmmmmmmmmmm,bunları bide akşam akşam yidimmmmmmmmmmmmmmmm:125::125::125::125:
anladım canım
aslında çok güzel bi hamilelik geçirmişsin fazla kilo almadan ama sonrası gerçekten kötü olmuş, karnındaki gevşeme normaldir sanırım ama biraz daha kilo ver, pilatesle toparlarsın eminim, düzenli yapınca çok faydası oluyo çünkü, ben de başlayamadım zaten tekrar, bakalım bu hafta başlıcam artık :)
seni uyaran da olmamış sanırım sen böyle yerken, ozaman başlasaymışsın dikkat etmeye belki şimdi kilo sorunun olmazdı
benim üst komşum misal doğum yapınca annesi aktardan süt yapacak ne kadar ot varsa toplamış, hani yemek yiyerek değil bitkisel yollardan sütü olsun, kilo almasın diye
komşum sarmazdı mesela, annesi hemen başına geçerdi karnını sar, sarkmasın diye
tecrübe sanırım çok işe yarıyo bu durumlarda
ben de hamile kaldığımda bu öğrendiklerimi uygulucam inşallah :)))
burası sayesinde zaten çok şey öğrendim, ben hep kilo vermeyi başardım ama geri aldım hep, artık bunu yaşamıcam, neyi yapmam gerektiğini öğrendim çünkü ayrıca yağ oranımı düşürünce sanırım kilo almam da durur diye umuyorum, yani inşallah :))))
senin sayende herkese bi kez daha teşekkür ederim, iyiki varsınız kızlar, hepinizi çoook seviyorummmmm
öğlen yemeğimi yedimde geldim.
5 kaşık etli yeşil fasülye,
3 kaşık pirinç pilavı,
5 kaşık cacık,
portakal da vardı ama yemedim yanıma aldım ara öğün olarak yerim.ben asla yemekten hemen sonra meyve yiyemiyorum.lezzetini alamıyorum aç olmam lazım .
işler yoğun olduğu için geçmişi fazla okuyamadım .anladığım kadarıyla kilolarından azar azarda olsa kurtulanlar var hepinizi tebrik ederim.
:2::2:hasta olanlarada çooooook geçmiş olsun.:2::2:
işerimin çoğunu bitirdim.bakalım iş çıkmaz inşallah çünkü felaket başım ağrıyor.
şeşbeş etcen yani bünyeyi,hadi bakalım kolay gelsinnnn
arda 1 adet altınbaşak büskivi yedimm.offff hiç iştahım yok başım ağrıyo,sıfır makyaj geziyorum,paçoz bir haldeyimmmmmm
herkese afıyet olsun
öğle yemegım ;
1lahmacun+1 ayran yemeyı planlıyordum vazgectım son anda
ewden getirdiğim
5 yk semızotu
bı o kadar yogurt
1 dılım denge lıght ekmek
1 adet cerı domates (salata yapmaya usendım)
hava buzz kar yagıyor
herkese afıyet olsun
öğle yemegım ;
ewden getirdiğim
5 yk semızotu
bı o kadar yogurt
hava buzz kar yagıyor
inaşllaahh canım yaptırayım.benm ünide sarıydı 1-2 sene sonra koyu karamel oldu bi ara sonra çikolata kahve 2 yıldır fln şu anda öle çok seviorum bu rengi beyaz tenlilere çok yakışıo özellkle ama yaz gelio karamel rengini çok seviorum yazın inaşşalah bakalımm:)teşekkür ederim tatlım, inceldim kız gerçekten, pantalonu denerken kabinden çıkınca diğer kabinin önünde iki kız vardı, baya bi süzdüler beni, sanırım zayıf geldim bide ne yalan söliyim pantalon da çok güzel durdu hani, çok alçak gönüllüyüm kahretsin
annem evet ben bildim bileli çok zayıf bi kadın, bezan 36 beden bile büyük gelir yani
zaten fakültede okurken ara sıra eve gideceğim zaman hediye almak için mağazaya girdiğimde anneme alıcam dediğinde satış elemanları 50 beden kıyafet çıkartırlardı hep, derdim benim annem 36 beden, ona göre bişiler çıkartın, hep şaşırırlardı, nasıl anne bu diye :))))
canım ben hiç boyatmamıştım saçlarımı, bi cesaret yaptırdım güzel oldu ama, sevdim ben, parladı saçlarım, daha canlı duruyolar artık, sen de hayırlısı ile git gel, yaptırırsın tatlım
oohh yarasın afiyet olsun bende 2 tane çikolata kaplamalı badem,2 kk çikolatalı gofretbende çokomelllll yidimmmmm,çerez yidimmmmmmm.1/4 eticin yidimmmmmmmmmmmmmm,bunları bide akşam akşam yidimmmmmmmmmmmmmmmm:125::125::125::125:
doğumdan sonra nasıl karınlarını sarıyorlar anlamıyorum ben normal doğum yaptım ama dikişlerim nedeniyle sarmamştım karnıma,sıkıntı basıyordu çıkarıp attım ebnde,zaten lohusasın herşey üstüne ütüne geliyor,çocuğu emzir,kanaman var,ağrıalrın var,çocuğa alış,içbir kıyafetin olmasın,sabaha kadar uyanık gez bide işin yoksa karnını sarherkes kolay kolay dayanamz yani,şimdi konuşunca kolayda o 40gün geçemk bilmiyor
afdiyet olsun neruşcuğummmm.değişklik yapman güzel bencede.bende artırcam biraz daha yemek porsiyonlarımı ekmek aynı kalıcak ama bende 1-2 haftadır leblebi yemiodum lebleibi yicem bu haftainş.kızlar hu huuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80:
hastacıkkkk olmuş herkeslerrr geçmiş olsunnn Allah nazarlardan korusun hepimiziiii sağlıklı mutlu huzurluuuu güzelliklerle delouuu yağların gittiği bir hafta olsun inşallahhhhhh hep burd aolun emii burası bizim enerji kaynağımızzzzzz hepberaber kurtulucaz hastalıkalrdan sıkıntılardannnnn inşallahhhh kilolardannnnnn da beraber kurtuluyoruuuuz hastalıkalrdan sıkıntılardan daa kurtulucazz inşallahhhh:92::92::92::92::79::79::79::79:
dün malum kaçamak günümdü neler yedim yazmıyorummm
geleim bugüneeeee
sabah kalkınca
2 kuru kayısıı 500ml su
kahvaltım
1,5kk yağsız beyaz peynir
1 yeşil zeytin
2 salatalık
2 köy biberi
1 dilim çok tahıllı ekmek
sonraaa 500ml su daha bitirdim etti bugün şimdilik 1lt
yeşil çayımı içtim
şimdi de ara öğünümde 1 portakal yarım dilim de ekmek yedim
bu hafta diyet bisküvi ve leblebi yemiycem ekmek 3 dilim yiyodum 4 dilime çıakrtıcam ama leblebi ve diyet bisküvi yokbiraz değişiklik yapayımmm aralarda taza,kuru meyve-yoğurt-ekmek (akşam yemediğimden gündüz akşam hakkımı yarım yarım 2 arada yiycem) gibi şeyle ryemeyi planlıyorumm
gidecek inşallahhh tüm fazlalıklarrrrrr hep birlikteee yağlara fazlalıklaraaaaa tekmeyi vuruyoruuzzzz hadi bakalımmmmm
afiyet olsun canım çok güzel menün geçmiş olsun ayrıcaöğlen yemeğimi yedimde geldim.
5 kaşık etli yeşil fasülye,
3 kaşık pirinç pilavı,
5 kaşık cacık,
portakal da vardı ama yemedim yanıma aldım ara öğün olarak yerim.ben asla yemekten hemen sonra meyve yiyemiyorum.lezzetini alamıyorum aç olmam lazım .
işler yoğun olduğu için geçmişi fazla okuyamadım .anladığım kadarıyla kilolarından azar azarda olsa kurtulanlar var hepinizi tebrik ederim.
:2::2:hasta olanlarada çooooook geçmiş olsun.:2::2:
işerimin çoğunu bitirdim.bakalım iş çıkmaz inşallah çünkü felaket başım ağrıyor.
canlarım netten bildiğiniz spor siteleri varmı.artık spora başlamanın vakti geldi.havalarda yavaş yavaş ısınıyor.evde artık eskisi gibi soğuk değil.
:122::119::124:
doğumdan sonra nasıl karınlarını sarıyorlar anlamıyorum ben normal doğum yaptım ama dikişlerim nedeniyle sarmamştım karnıma,sıkıntı basıyordu çıkarıp attım ebnde,zaten lohusasın herşey üstüne ütüne geliyor,çocuğu emzir,kanaman var,ağrıalrın var,çocuğa alış,içbir kıyafetin olmasın,sabaha kadar uyanık gez bide işin yoksa karnını sarherkes kolay kolay dayanamz yani,şimdi konuşunca kolayda o 40gün geçemk bilmiyor
çok teşekür ederim canım benim hemen bakayım hangisi uygunsa ondan yapmaya başlayayım.inaşllaahh canım yaptırayım.benm ünide sarıydı 1-2 sene sonra koyu karamel oldu bi ara sonra çikolata kahve 2 yıldır fln şu anda öle çok seviorum bu rengi beyaz tenlilere çok yakışıo özellkle ama yaz gelio karamel rengini çok seviorum yazın inaşşalah bakalımm:)
oohh yarasın afiyet olsun bende 2 tane çikolata kaplamalı badem,2 kk çikolatalı gofretbende akşam 8 gibi çayla yedimmm
ayy bende hep bunları düşünüorum işte sarıcam diorum mutlaka bişiler yapıcam diorum ama bakalım yapabilcekmiyim.:26:zaten yumoş olan göbüşüm iyice yumoş olucam ama olsun anne olucam inşallahh
afdiyet olsun neruşcuğummmm.değişklik yapman güzel bencede.bende artırcam biraz daha yemek porsiyonlarımı ekmek aynı kalıcak ama bende 1-2 haftadır leblebi yemiodum lebleibi yicem bu haftainş.
afiyet olsun canım çok güzel menün geçmiş olsun ayrıca
canım leslie yapabilrsn nette var.pilates yapabilrsin sıkılaşmak istiosan ama fazla kilon varsa önce leslie gibi kardio sporları yap bence.yağ yakman için kardio olmalı.sonra sıkılaşmak için callenetics pilates yapabilrsn zumba da yapabilrsn bi sürü video var nette
afiyet olsun cnm çok güzelherkese afıyet olsun
öğle yemegım ;
ewden getirdiğim
5 yk semızotu
bı o kadar yogurt
hava buzz kar yagıyor
afiyet olsun cnmAfiyet olsun yemek yiyenlere...
Ben de dışarı çıktım geldim..
Yarım saat yürümüş oldum..
Öğle yemeğini de ayaküstü yedim..
5 yk kaşık sebze çorbası
1 pt salata
2 yk zeytinyağlı ayşe kadın
1 dilim ekmek
sende çok almışsın cnm bizim bi tanıdık 35 kilo almıştı ona çok diodum ben geçen tv de bi kadın 60 kilo almışokuyunca bi daha yaşadım Famir ya..
ben sezeryanla doğurdum bide.. o kadar canım acıyordu ki sarmak aklıma bile gelmedi..
bide haziran hava sıcak.. öyle kaldım tabi.. gerçi ben 23 kilo aldım...
şimdi 8 kilo kaldı işte..
afiyet olsun cnm 50 li rakamları görmüşsün süper sana bravoslm kızlar afiyt olsun
benim kahvaltım bugün 2bardak su
5tane yeban mersini
2kayısı
sonra 1portakal
3yk yogurt
4yk nesfit
1ceviz
tarçın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?