60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çokomelllll yidimmmmm,çerez yidimmmmmmm.1/4 eticin yidimmmmmmmmmmmmmm,bunları bide akşam akşam yidimmmmmmmmmmmmmmmm:125::125::125::125:

anladım canım
aslında çok güzel bi hamilelik geçirmişsin fazla kilo almadan ama sonrası gerçekten kötü olmuş, karnındaki gevşeme normaldir sanırım ama biraz daha kilo ver, pilatesle toparlarsın eminim, düzenli yapınca çok faydası oluyo çünkü, ben de başlayamadım zaten tekrar, bakalım bu hafta başlıcam artık :)
seni uyaran da olmamış sanırım sen böyle yerken, ozaman başlasaymışsın dikkat etmeye belki şimdi kilo sorunun olmazdı
benim üst komşum misal doğum yapınca annesi aktardan süt yapacak ne kadar ot varsa toplamış, hani yemek yiyerek değil bitkisel yollardan sütü olsun, kilo almasın diye
komşum sarmazdı mesela, annesi hemen başına geçerdi karnını sar, sarkmasın diye
tecrübe sanırım çok işe yarıyo bu durumlarda
ben de hamile kaldığımda bu öğrendiklerimi uygulucam inşallah :)))
burası sayesinde zaten çok şey öğrendim, ben hep kilo vermeyi başardım ama geri aldım hep, artık bunu yaşamıcam, neyi yapmam gerektiğini öğrendim çünkü ayrıca yağ oranımı düşürünce sanırım kilo almam da durur diye umuyorum, yani inşallah :))))

senin sayende herkese bi kez daha teşekkür ederim, iyiki varsınız kızlar, hepinizi çoook seviyorummmmm

doğumdan sonra nasıl karınlarını sarıyorlar anlamıyorum ben normal doğum yaptım ama dikişlerim nedeniyle sarmamştım karnıma,sıkıntı basıyordu çıkarıp attım ebnde,zaten lohusasın herşey üstüne ütüne geliyor,çocuğu emzir,kanaman var,ağrıalrın var,çocuğa alış,içbir kıyafetin olmasın,sabaha kadar uyanık gez bide işin yoksa karnını sarherkes kolay kolay dayanamz yani,şimdi konuşunca kolayda o 40gün geçemk bilmiyor

kızlar hu huuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80:

hastacıkkkk olmuş herkeslerrr geçmiş olsunnn Allah nazarlardan korusun hepimiziiii sağlıklı mutlu huzurluuuu güzelliklerle delouuu yağların gittiği bir hafta olsun inşallahhhhhh hep burd aolun emii burası bizim enerji kaynağımızzzzzz hepberaber kurtulucaz hastalıkalrdan sıkıntılardannnnn inşallahhhh kilolardannnnnn da beraber kurtuluyoruuuuz hastalıkalrdan sıkıntılardan daa kurtulucazz inşallahhhh:92::92::92::92::79::79::79::79:

dün malum kaçamak günümdü neler yedim yazmıyorummm

geleim bugüneeeee

sabah kalkınca

2 kuru kayısıı 500ml su

kahvaltım

1,5kk yağsız beyaz peynir

1 yeşil zeytin

2 salatalık

2 köy biberi

1 dilim çok tahıllı ekmek

sonraaa 500ml su daha bitirdim etti bugün şimdilik 1lt

yeşil çayımı içtim

şimdi de ara öğünümde 1 portakal yarım dilim de ekmek yedim

bu hafta diyet bisküvi ve leblebi yemiycem ekmek 3 dilim yiyodum 4 dilime çıakrtıcam ama leblebi ve diyet bisküvi yokbiraz değişiklik yapayımmm aralarda taza,kuru meyve-yoğurt-ekmek (akşam yemediğimden gündüz akşam hakkımı yarım yarım 2 arada yiycem) gibi şeyle ryemeyi planlıyorumm

gidecek inşallahhh tüm fazlalıklarrrrrr hep birlikteee yağlara fazlalıklaraaaaa tekmeyi vuruyoruuzzzz hadi bakalımmmmm

Son düzenleme:
öğlen yemeğimi yedimde geldim.

5 kaşık etli yeşil fasülye,
3 kaşık pirinç pilavı,
5 kaşık cacık,
portakal da vardı ama yemedim yanıma aldım ara öğün olarak yerim.ben asla yemekten hemen sonra meyve yiyemiyorum.lezzetini alamıyorum aç olmam lazım .

işler yoğun olduğu için geçmişi fazla okuyamadım .anladığım kadarıyla kilolarından azar azarda olsa kurtulanlar var hepinizi tebrik ederim.
:2::2:hasta olanlarada çooooook geçmiş olsun.:2::2:

işerimin çoğunu bitirdim.bakalım iş çıkmaz inşallah çünkü felaket başım ağrıyor.

Son düzenleme:

şeşbeş etcen yani bünyeyi,hadi bakalım kolay gelsinnnn
arda 1 adet altınbaşak büskivi yedimm.offff hiç iştahım yok başım ağrıyo,sıfır makyaj geziyorum,paçoz bir haldeyimmmmmm

bende çokomelllll yidimmmmm,çerez yidimmmmmmm.1/4 eticin yidimmmmmmmmmmmmmm,bunları bide akşam akşam yidimmmmmmmmmmmmmmmm:125::125::125::125:

:125:125: ben aslında 7-8 gibi yedim yemeği kaçamağım da yemekti zaten ve 2 gibi yattım çok da gezdim dün öğle yemeği de yemedim kahvaltıyı geç yaptığımdan 2 ara yaptım 2şer kuru kayısı ve bol su ile yani akşam yemeğim 8deydi ve kaçamağım da oydu tatlı falan kaçamağım olmaı ha 2 karecik bitter yidimmmm onu saymıyorum :125:

canımmmmm sen de iyi ki varsın hepimiz iyi ki bir araya gelmişizzzzz hem kilolardan yağlardan kurtuluyoruz birbimize inanılmaz bir motivasyon kaynağıyız hem de hepberbaer süper dostluklar arkadaşlıklar kurdukkk çokşükürr hepimizin de varlığınaaa Allah nazarlardan korusunnnn inşallhhh:13::13::13:

afiyet olsun ttalım yemeğin güzel olmuş meyveyi de hemen yeme zaten daha iyi 2 saat sonra falan yersin ara olarak

şeşbeş etcen yani bünyeyi,hadi bakalım kolay gelsinnnn
arda 1 adet altınbaşak büskivi yedimm.offff hiç iştahım yok başım ağrıyo,sıfır makyaj geziyorum,paçoz bir haldeyimmmmmm

ivetttt şu diyet bisküvi patlaklar yerine ekmek yemek çok daha mantıklı yani zaten az yiyodum ama yemiycem lebebi de yemiycemmmm bol meyve yoğurttttt ohhh gidecekkk tüm fazlalıklarrrrr direnen yerleşik kilolar da gidecekkkkkkkkk boşa inat ediyolarr ben daha inatçıyımmmm hepsi de sağlıkla neşeyle gidecekkk inşallahhhh

paçozum benimmm yirm seniiii öyle bile yirimmmmmm bende kaçamzsın buldum seni face de hemenckkk ekledimmmm

canlarım netten bildiğiniz spor siteleri varmı.artık spora başlamanın vakti geldi.havalarda yavaş yavaş ısınıyor.evde artık eskisi gibi soğuk değil.
:122::119::124:

nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sana yazmamışımmmmmmmm tebrik ediyorum canım benim bakk değişiklikler kendini gösterdiiiii gidiyor kilocuklarrr aynen devam tatlımmmm bak sporunu da yavaş da olsa ihmal etme inan daha neşeli daha enerjik hissediceksinnnn insanın kafası dağılıyorrrrr inşallahhhh en kısa zamnda daha sağlıklı incecik fıstıklarrrr olucazz bebişimmmmmm durak yokkk yola devammmmmm

herkese afıyet olsun
öğle yemegım ;

1lahmacun+1 ayran yemeyı planlıyordum vazgectım son anda

ewden getirdiğim

5 yk semızotu
bı o kadar yogurt
1 dılım denge lıght ekmek
1 adet cerı domates (salata yapmaya usendım)

hava buzz kar yagıyor

afiyet olsun canım iyi etmişsinnn bence çok güzel olmuş :13:

afiyet olsun.en güzelini yemişsin.iyiki kar yağmış diyelim .çünkü daha ahfif ve sağlıklı yediğin.korksun yağlar ,gitsin bu bedenlerden...herkese bu yolda başarılar.

inaşllaahh canım yaptırayım.benm ünide sarıydı 1-2 sene sonra koyu karamel oldu bi ara sonra çikolata kahve 2 yıldır fln şu anda öle çok seviorum bu rengi beyaz tenlilere çok yakışıo özellkle ama yaz gelio karamel rengini çok seviorum yazın inaşşalah bakalımm:)

oohh yarasın afiyet olsun bende 2 tane çikolata kaplamalı badem,2 kk çikolatalı gofretbende akşam 8 gibi çayla yedimmm

ayy bende hep bunları düşünüorum işte sarıcam diorum mutlaka bişiler yapıcam diorum ama bakalım yapabilcekmiyim.:26:zaten yumoş olan göbüşüm iyice yumoş olucam ama olsun anne olucam inşallahh
afdiyet olsun neruşcuğummmm.değişklik yapman güzel bencede.bende artırcam biraz daha yemek porsiyonlarımı ekmek aynı kalıcak ama bende 1-2 haftadır leblebi yemiodum lebleibi yicem bu haftainş.
afiyet olsun canım çok güzel menün geçmiş olsun ayrıca

canlarım netten bildiğiniz spor siteleri varmı.artık spora başlamanın vakti geldi.havalarda yavaş yavaş ısınıyor.evde artık eskisi gibi soğuk değil.
:122::119::124:

canım leslie yapabilrsn nette var.pilates yapabilrsin sıkılaşmak istiosan ama fazla kilon varsa önce leslie gibi kardio sporları yap bence.yağ yakman için kardio olmalı.sonra sıkılaşmak için callenetics pilates yapabilrsn zumba da yapabilrsn bi sürü video var nette

Afiyet olsun yemek yiyenlere...
Ben de dışarı çıktım geldim..
Yarım saat yürümüş oldum..
Öğle yemeğini de ayaküstü yedim..
5 yk kaşık sebze çorbası
1 pt salata
2 yk zeytinyağlı ayşe kadın
1 dilim ekmek

okuyunca bi daha yaşadım Famir ya..
ben sezeryanla doğurdum bide.. o kadar canım acıyordu ki sarmak aklıma bile gelmedi..
bide haziran hava sıcak.. öyle kaldım tabi.. gerçi ben 23 kilo aldım...
şimdi 8 kilo kaldı işte..

çok teşekür ederim canım benim hemen bakayım hangisi uygunsa ondan yapmaya başlayayım.

slm kızlar afiyt olsun
benim kahvaltım bugün 2bardak su
5tane yeban mersini
2kayısı
sonra 1portakal
3yk yogurt
4yk nesfit
1ceviz
tarçın

afiyet olsun cnm çok güzel
afiyet olsun cnm

sende çok almışsın cnm bizim bi tanıdık 35 kilo almıştı ona çok diodum ben geçen tv de bi kadın 60 kilo almış onu duyunca şok oldummmm.Allah muhafaza eyle Rabbim.ama famir 9 kilo almış süper valla. mankenler bile 7-8 kilo alıo 9 kilo süper inş.bende öle olurum
slm kızlar afiyt olsun
benim kahvaltım bugün 2bardak su
5tane yeban mersini
2kayısı
sonra 1portakal
3yk yogurt
4yk nesfit
1ceviz
tarçın
afiyet olsun cnm 50 li rakamları görmüşsün süper sana bravo
çizelgen yanlış ama :44:kilo verme deil kilo alma çizelgesi olmuş bebik.kim yaptı çabuk söle bulalım o haini verelim cezasını.deiştreyimmi ben hemen istiosan?boy kilo yaz yaparım hemn

öğle yemeğimi yazayım
1 kase mercimek çorba
4 adet izmir köfte
1 dlm kepek ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…