cimcimecim canım bak ne zamandır burdasın ama anlıyorumki halen bilmediğin öğrenmediğin bişey var bu topiğin en seksü zayıf cazibeli ve uzun boylusu benim diyom halen başlıkta ne yazmışın yaa yapmayın lütfen öğrenin artık bunları gerçek bu biliyorum sizler için çok zor ama yapcak birşey yokbulantılarda kötü olcak ama artık 3. aya kadar iadare edicen canım ama inşallah fazla sürmez bulantı
basından açıklama:86::86::86:
yaww arkadaşlarrrrrrrr , siz benimmm künefe ve iskender yiyeceğime inanıyomusunuzzz yaniiiiiibu loxiii kendi azimli olamıyo yaaa,benide yoldan çıkaramıyo yaaa böle bir yol bulmuş işteeee hem benim evimde internet yoktur yawww,o saatlerde yürüme bandımda regl halimlen 35 dk yürüyodummmmmm bennnnnn
şifremi değiştirmiş bulunuyorumm,herşey kontrol altındaaa:86::86:
afiyet olsun fambıkkhemencikk akşam menümü yazimmmmm
6 yk etli patlıcan yemeği
2 dlm çok taahıllı eppek
3 yk light yoğurt
yedimmm
35 dk yürüme bandında yürüdümmm
ardından 1 dlm karpuz
5-6 adet kiraz
1 hurma yedimmm
sabah kaffaltımm
1 kk light peynir
2 yeşil zeytin
1 dlm çok tahıllı ekmek
1 lokma kandil simidi
1 biber
yedimmmm
heeeeeeeeee erkenden yakaladım seniii
gel gel geeeeeeeeeeelll güzelimmmmmmmmm
gel gel acımicaaaaaaaaaaaaaakkkkk
günaydın kızlar
planlar değişti bugün ofisteyim sizinleyim ole
afiyet olsun nazendeişe gelmiş bulunuyorum arkadaşlar sıradanlaşmış kahvaltımı yazayım hemen
21 kuru üzüm
2 yeşil zeytin
2 ceviz içi
1 bıldırcın yumurtası
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
1 kk peynir
1 buçuk dilim ç. ekmeği
Günaydın cannlar hepciğinize afiyetler olsunn...
Dün akşam; büyük kepek ekmeği arasına hindili yeşillikli sandviç
1 ayran
azıcık peynırlı salata...
Sabah; 1 dilim kepekli köy ekmeği( normal dilime göre birazcık uzun)
b.peynir
çok az domates
şekersiz çay
Y.çayım btmiş almam lazım yaaa...
Esas bombayı sölemedim300 gr vermişim... 60.5 çıktım sabah tartıda
Havaya girmiyim ve geri almıyım diorum....
evet fambımm bencede hafta içi yapmam daha iyi oluyor kızım için erken kalkıyorum 6:15 de zaten akşam da 12 de yatınca sabah çok zorlandım kalkmaktanugicimm afiyet osuun tatlımmmmbak ben hafta içi sporra başladım yaa,acayip yorgunluk vrar üzerimde,haftasonu yaptığımdaa okadar yorgunluk olmuyordu,yani spor yapman vücudunu yorar ve daha çabuk uyursunnn bence devam et tatlım sen
günaydınkızllar bende yazım bugünki menümi size....
sabah
bir bardak tarcınlı süt
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öglen
1 porsiyon zeytinyaglı kabak (az yaglı)
1 kase yogurt
taze nane bir tutam
1 dilim ekmek
arada 6 7 tane fındık 2 3 kaysı
akşam 1 kase mercimek corbası
1 tane lahmacun bol salata yatarken 1 bardak süt ( mecburen emziriyorum ya)34:
günaydınn kızlarrrrrr...
dün öglenn kasarlı domateslii ayvalık tostuu
1 kacc parca tursu
1 de ayrannn
aksamm 2 sk kuru fasulya
1 sk pilav
yarım dilim ekmek
2 kasee coban salataa
2 brdk tek sekerli cayy
kayınvalidem ve görümceminn ısrarıylaa (birazzda kendii dayanamamla) 1 mini bravo
ne zamandırr dondurma yemiodumm daa keske yemeseydimm cikolatasını hiçç sevmedimmmm
kesinlikle koşu bandı.kıllarını nasıl olsa bi şeklde alırsın .olmadı koşu bandının tasidi bitince yaptrrsn düşünsene o zaman hem incecik olcan hemde tüysüz. ama şimdi epilasyon yaptrrsan şişko ve tüysüz olcan hangisin tercih edersin?kızlar şimdi sıze günün sorusu gelıyor....malumunuz koşu bantlarının fıyatları yüksek diyorum ki sizce koşu bandı mı alayım yoksam lazer epilasyon mu yaptırayım hangısıne ıhtıyacın varsa o demeyin çünkü ikiside olsa tabıkı ii olur ama kocamı iflas ettıremem şuan:78::78:
bencede tatlım yokrma kendini altavuk sebze at fırına önden bi çorba yanına bi pilav sata ayran vs. tmmdır?kızlar akşama misafirim var ve ben ne yapacığa daha karar veremedim.:26::26:fikri olan varmı.gelenlerin hepsi oruçlu...:26:
tatlım callenetics zayflatmıo yani kardio deil ben yaptım bi ara o sıkıklaştııro ama iyi sıkıaştırıo ama önce fazla kiloları verip sonra sıkılşatırıcı sporları yapmak gerek mesela pilates callenetics gibi sporlar fazla kilosu olanlara pek önerilmio fazla kiloları kardiyoyla verip sonra sıkılşamka için pilates ve call yapabilrsin en azından şööle 3-4 kilo vermeye başladıktan sonra başlasan daha iyi olur. leslie yap şimdi yada slim in 6 yap cnm.ebru şallı başladı püüf püfff ben en iiis evı toplayımda callenectic mıdırı nedır onu ındırdıydım netten 21 gun bayagı faydası oluyormus kızlar aranızda yapan var mı?:78:
cnm sen yeni hamilesin cizelgene bakılırsa bu menü brz az diilmigelişimi için protein lazım süt peynir yogurt gibi
afiyet olsun canımgünaydın bebişlerrrr
sabah:
1/4 dilim kızarmış kepekli ekmek
1 kk yağsız labne peyniri
1 bıldırcın yumurtası
3 hurma
pardon atlamısım en seksü sendün değilmi...
ecrincim günaydın afiyet olsunda bu sk neyin kısaltması kız anlayamadım ben :44: hadi bk yi öğrendik neruşcumdan borcam kapağıdabu sk ala ala neki acep:26:
kesinlikle koşu bandı.kıllarını nasıl olsa bi şeklde alırsın .olmadı koşu bandının tasidi bitince yaptrrsn düşünsene o zaman hem incecik olcan hemde tüysüz. ama şimdi epilasyon yaptrrsan şişko ve tüysüz olcan hangisin tercih edersin?
haklısın galiba
tatlım callenetics zayflatmıo yani kardio deil ben yaptım bi ara o sıkıklaştııro ama iyi sıkıaştırıo ama önce fazla kiloları verip sonra sıkılşatırıcı sporları yapmak gerek mesela pilates callenetics gibi sporlar fazla kilosu olanlara pek önerilmio fazla kiloları kardiyoyla verip sonra sıkılşamka için pilates ve call yapabilrsin en azından şööle 3-4 kilo vermeye başladıktan sonra başlasan daha iyi olur. leslie yap şimdi yada slim in 6 yap cnm.
cnm hep okuyorum ama cahillime verın artıkın:78: bu leslie yada slim ın 6 ne oluyor bı turlu anlamadım google amcayada sordum yıne anlayamadım:78::78:
kesinlikle koşu bandı.kıllarını nasıl olsa bi şeklde alırsın .olmadı koşu bandının tasidi bitince yaptrrsn düşünsene o zaman hem incecik olcan hemde tüysüz. ama şimdi epilasyon yaptrrsan şişko ve tüysüz olcan hangisin tercih edersin?
bencede tatlım yokrma kendini altavuk sebze at fırına önden bi çorba yanına bi pilav sata ayran vs. tmmdır?
tatlım callenetics zayflatmıo yani kardio deil ben yaptım bi ara o sıkıklaştııro ama iyi sıkıaştırıo ama önce fazla kiloları verip sonra sıkılşatırıcı sporları yapmak gerek mesela pilates callenetics gibi sporlar fazla kilosu olanlara pek önerilmio fazla kiloları kardiyoyla verip sonra sıkılşamka için pilates ve call yapabilrsin en azından şööle 3-4 kilo vermeye başladıktan sonra başlasan daha iyi olur. leslie yap şimdi yada slim in 6 yap cnm.
güüüüüüüüünnnnnaaaaaaydınnnnn seksüüüüü ve topiğin en uzun boylusu ile diğer şişkoo davşanlarrrr
nasılsınız bakalım?herkes iyiy gibi şükrler olsun cimcicem biraz iyi deil ama olcek artık okadar hamişlikte
ecus senn için sallıorum bebeemmm teprk koyuorumm:92::92::92::92::92::92::92:
şimdik gelelim ben naptım akşamdan beri.
akşam yemeğinden sonra eşimle parkta 40 yürüdük o 20 dk anca yürüdü tabi sonra oturdu göbüşlüm bankaben devam ettim
soona gelince
1 şişe maden suyu paylaştık eşimle 1 tanesi çok gelio bana.
ve spor yaptığım her gün mutlaka maden suyu içiorum
sona 1 fincan şekerisz çay içtim
soona 2 nektar 2 kayısı
5 yeşil erik yedim.
ssooonaaa sabah
1 kupa şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
2 tk pekmez
2 yk yoorrrttt
maydonoz
dere otu
1 domates
1 köy biberi
2 dilim tam buğday ekmeği
vee sabah tartıldım 56.2 geldim
bugün pazarım var hava çok güzel güneşli inş yağmur fln yağmazda giderim
herkese hayrlı cumalarr
yaaaaaaaaaa sinirlerim çok bozuldu ya...ayakta duracak halim yok çok kötüyüm.arkadaş bekar tabi ne anlayacak .gelmiş diyiyorki şimdide hamilesin ya artık bahanen de var sürekli kaçar durursun.normal de bile kaçmam ya salaklar ya insalıkları kalmamış.olan ortada yaacak birşey varmış gibi...sinir oldum müdür gelsin izin alıp gideceğim valla dayanamıyorum çünkü...ben onları düşünüp almıyorum bunlara bak ya...
:84::84::84:
bosver canım sende yap seninde bahanen olsun de. tüm sektorler böle insanlıktan halden bilmezler
hah işte kukicim bile bilii topiğin seksü kadınını ve uzun boylusunugünaydın kukilatam afiyet olsun kahvaltın yine güzel ve yine benim pek hoşuma gittti ve yine teprükkk ediyorummm seniiiiii :92: :92: :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?