60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltım:

1 dlm kepek ekmek(büyük somun ekmeğin kepeklisi güya,normal ekmek gibi ama mecbur yedim evde başka bişi olmayınca)
avuç içim kadar beyaz peynir(canan karatay)
2 zeytin
3/4 elma
10-15 kiraz
maydanoz,domates,salatalık,çay

Belin 70 cm ? hah şimdi oldu işte. umarım onu da inceltiriz ecüşüm. ne kalınız dimi. ama sen benden iki cm incesin o konuda

ben geldimmm dışarda işlerim vardı dolandım geldim.yatak odasının camı açık hava güzelya bende bazayı açtım havalansın akşama kadar
kıslar
şimdi tür kahvesi içiyorum.
sonra pilates yaparım. öğleden sonrada bikaç cam var silincek spor olunca böyle işler parça pinçik oluyo tam bir haftadır yapıyorum bitmedi ama böyle iyi oluyo insan yorulmuyo. dün mutfak dolaplarını sildim alttakileri sildim üstler duruyiii bugüne kaldı :86:

Belin 70 cm ? hah şimdi oldu işte. umarım onu da inceltiriz ecüşüm. ne kalınız dimi. ama sen benden iki cm incesin o konuda

Ooyyh oyyhh o zaman öliim ben... Bildiğin öliim.... Benim bel 86... Zaten ölçmek için baya bi aradım kendisini.... Bel nereye denk geliyo acaba diye baya bir hesap yapmam gerekti....Aaaah aahhh...

balım hoşgeldinn benimde canım kahve istedi şimdi öğleden sonra yapemde içem barii.yine işlere koyulmuşun bakıyorumda yavaş yavaş yap sonra bide hastalanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…