60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk sanırım baştan okumam gerekicek topiği çünkü nasıl olacağını bilmiyorum daha önce çalıştığım için üzerimde kalmıyordu kilolar ama bana şimdi etiket gibi yapıştı amacım evlendiğim zamanki giibi 50 kilo olmak ve 2 hafta sonra tatile çıkıcam bana önerebiliceğiniz pratik bir liste varmı tabi her zaman dikkat edicem yemeğe

merhaba kiloma baktımda bende bu grub dahili kilosundayım ve kilom benii rahatsız ediyor evlendiğimde 50 kiloydum 6 ayda 10 kilo aldım benide aranıza alırmısınız?

Hoşgeldin canım . . .

Bu günden itibaren bende 58 için dietin 2. evresinin startını alıyorum hanımlar . . .
iyi bi ara verdim kaçamaklarla telafi etmeye gayret etmelerle . . .
artık 58 hedefle 2 evre . . .

yediklerimi yazmak çok etkili ki dikkat ettim tüm kaçamaklar ve azıtmalar yediklerimi yazmadığım dönemlerde mevcut . . .

sabah bol ılık su 1 şekerli 1 kupa çay 2 arı grissini . . .

bu arada kayısılı form bir mucize belirtmeden geçemem . . .
tadı da nefis . . .
içeriğinde esans yok hanımlar yani 100 de 100 doğal kayısı taneleri ile oluşturulmuş . . .
liptonda esans vardı mesela ve hiçççç memnun kalmadım . . . :dilcikar:

sabuncum günde kaç bardak içiyosun kayısılı formdan
ben normal form cayı içiyorum dogadanın yanı bagırsakları cok calıştıryo fazla içersem:)

sanırım düzenli beslenmekte gerekir ben sabahları 2 dilim beyaz ekmek yarım parça peynir zeytini hiç sevmem domates salatalık falan yerim ve 1 kupa çay içerim sanırım öncelikle şekeri azaltmam gerekicek 3 şekerli içiyorum bazende 4 ben genel klisteyi bulamadım topikte diyet listenizi sabah öğle akşam neler yemem gerekiyor

Canım nerdesin? Merak ettim seni.. Nasılsın??

Biz bi arkadasın babanesini kaybettik cuma günü. Bende üzgündüm.. O yüzden.. Ama artık daha iyiyim.. Hayata daha bi sıkı sıkı bağlandım canım benim..

merhaba kiloma baktımda bende bu grub dahili kilosundayım ve kilom benii rahatsız ediyor evlendiğimde 50 kiloydum 6 ayda 10 kilo aldım benide aranıza alırmısınız?

Hoşgeldin aramıza canım..

,

hoşbulkduk bana genel bi anlatım yaparmısınız ne yapıyoruz nerden başlıyoruz neler yiyip içiyoruz hangi günler tartılıyoruz zemuszemus

Canım nasıl istersen öyle rejim yapıyorsun. Bizde kısıtlama yok.. İstediğin zaman ne yedin ne içtin günlük yazıp bizlerle paylaşıyorsun canım..

Şekeri azaltman lazım canım. Şart. Yada tatlandırıcı kullanabilirsin. En sağlıklısı Splenda. Ben onu kullanıyorum. Ama yinede azaltmaya bak canım bence..

Teşekkürler..Gerçekten çok faydalı bir bilgi...

Ay ay ay bu ne güzel bir motivasyon.Vallahi beni de gaza getirdin flyycım.Ben de inanıyorum senin bir iki gün içinde 59 olacağına ..Hadi bakalım...opuyorumnanaktan

Öncelikle çok geçmiş olsun canım...(Yaz gribi de çok ağır olur)

Bu arada hedefine ulaştığın için seni çoookkk tebrik ediyorum.Darısı bizim başımıza..:hooray:

Aldık bile...Hoş geldin..a.s.

merhaba kızlar
baya bişeyler yazmışsınız, hafta sonu sapancaya gittim iyi geldi baya:)
sadece cumartesi kaçamak yaptım pazar günü biraz daha dikkat ederek rejime devam

Flyycım, arkadaşın adına üzüldüm canım, Allah sabır versin
Hayat devam ediyor arkadaşlar ve herşeye rağmen hayat yaşamaya değer

sabah bol ılık su 1 şekerli 1 kupa çay 2 arı grissini . . .

sabahları sadece bundan ibaretmi

Hayır hayır canımcığım bu gün bu biçimde oldu yoksa kızlar bilir benim kahvaltılarım şölen gibidir . . .

Bi kaç gün çok çok çok hafif geçiştireceğim öğünlerimi çünkü sizden ayrı kaldığım kaçamaklarla dolu zamanı telafi etmem gerek . . .

ki canımda istemiyor herhangi kaçamak bir şey hazır iştahım yokken değerlendirelim dedim . . . yoksa asla isteklerimi ertelemem ben kaybettiğim kiloyu keyifle ve her istediğimi yiyerek yitirdim . . .

Fulyacığım ofissel bi değişiklikten ötürü uzak kaldım bağlanamadım bi müddet net e canım yaaaa hani 50 leri neden göremedin sen kaçamak mı oldu uf ?

:çok üzgünüm:

Düşünce gücü tatlım.. Hepimiz bu yazın en çıtırları olucaz... Görebiliyorum...kaydirigubbakcemile3

Sağol tatlım. Topladım kendimi artık.. Hayat kesinlikle herşeye rağmen yaşamaya değer ve.. Her saniyesini keyif alarak yaşamalıyız.. 1 kere geliyoruz hayata ne de olsa..

Kaçamaktan diil tatlım ya.. Çok yavaş veriyorum kiloları.. 1 kilo verip takılıyorum.. Ama sporu arttırdım bakalım. Artık daha hızlı gider umarım..

Flyy sanırım birşeyler kaçırmışım.Anladığım kadarıyla bir yakınınızı kaybetmişsiniz...Allah sabırlar versin.Başınız sağolsun..

Kaçamaktan diil tatlım ya.. Çok yavaş veriyorum kiloları.. 1 kilo verip takılıyorum.. Ama sporu arttırdım bakalım. Artık daha hızlı gider umarım..

Hadi bakalım fulyacığım birlikten kuvvet doğuyor hep beraber hedefe . . .

sizden ayrı kaldığımda haddi hesabı olmadı kaçamaklarımın bi keç gün sıkalım bakalım tartılacağım ve tam gaz 58 e . . .

günaydın canlarımmmm
herkesten alıntılarımı yaptım pc bi kitlendi kafaları yedimmm klava:
mervecim canım geçmiş olsun tatlım 55 kilon ve pisiciğin için hayırlı olsun diyorum vee darısı başımızaaaa zemuszemus

sabınımmm,fulyammm,fiu cummm ve diğer canlarımm.hepiniz iyisiniz inşallahh.hoş hepinizin haberlerini okudum zaten ama.dedimya alıntı yapamayınca böyle bi gıcık oldum kötükedihüso

cumartesi günü fitnessin 2. günüydü ve çıktığımda keşke resmimi çekseydim dedim.perşembe günü yaptığım sporun 3 katını yaptım ve hatta üstüne 6 tane daha alet eklediler.bugün akşamda var sporum ve çıktıktan sonra kendimi pestil gibi ama acaip iyi hiseidyorumm.
dünde biraz fazla dolaştım ve güneşte fazla kaldım galiba akşam tansiyon sorunu yüzünden hastanelik oldum mafoldumben (büyük5-küçük2) bayaa bi uğraştırdım hastanedekileri ama sonunda yükselebildi biraz :) çok komikti herkesten ve herşeyden 5 tane vardı delikafadulden
bugün allaha şükür iyiyim biraz baş ağrısı ve halsizlik dışında bişeyim yok.doktor diyetine bi kaç yüz kalori eklerssen daha iyi olursun dedi :1shok: sabah patronumada anlattım halim feciydi biraz öğlen yemek söylemişler bana sormadan allahtan hafif şeylerdi tavuk pilav cacık cokacimcoook sanki biraz daha iyi bakmam lazım kendime.
bu sabah tartıldım.gram gram gidiyo sanki kilolar 53.5 gözüküyo.ama pek inanamadım gibi oldu.dün akşam yediğim kocaman burger menüden ve hastaneden verilen serumdan sonrada 53.5 sem ben bayaa iyiyimmm
neysem canlarım işte böle bi gün.umarım bidaha öyle bi durumla karşılaşmam.
sağlığımıza dikkat etmeliyiz çok fena hemdee
sizi çoook seviyorummmmm opuyorumnanaktan

Dün akşama doğru Ortaköy'e gittik.500 gr vermemin şerefine yarım tabak yağsız mantı ,diyet kola ve Mado'da 3 top dondurma yedim.Tabii ayvayı da yemiş bir halde eve dödüm.
Bu sabah çok hafif (sadece domates ve yarım light ekmek ve şekersiz çay) kahvaltı yaptım.Şimdi de bir tabak hazır çorba içtim.Akşama da yarım tabak etli patates yiyip yatmayı düşünüyorum.Meyve dahil hiçbir şey yemeyi düşünmüyorum artık.Sadece biraz sonra 5'i 1 yerde çayımı içicem.Evde spor yapayım biraz dedim ama hava çok sıcak.Klimayı henüz açmak istemiyorum,hasta falan olurum,bir de onunla uğraşmayayım diye..

Bu hafta liste yok galiba hatunlar.Kim ne kadar vermiş-almış toplu bir görseydik yawww.Ben yapayım diyicem ama,benim kociş evde,düzenli oturamıyorum pc başına.Mutlaka yüzüme gözüme bulaştırırım.:ecrin_bebek:

Çok geçmiş olsun saracım.Sen de hafta sonu hasta olanlardasın demek.Çok düşmüş tansiyonun gerçekten.Bu akşam sporda da kötü olmayasın hayatım.Kedine dikkat et..

53,5 kilo mu oldun,kilo cetvelin 64 lerde yanılmıyorsam.Değiştirmiyor musun?Yoksa bir hata mı var,anlayamadım ben..

iyi haftalar kızlar a.s.

Sana da hcr35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…