merhaba kiloma baktımda bende bu grub dahili kilosundayım ve kilom benii rahatsız ediyor evlendiğimde 50 kiloydum 6 ayda 10 kilo aldım benide aranıza alırmısınız?
,a.s.
a.s.hoşgeldin.aramızdasın artık:)
merhaba kiloma baktımda bende bu grub dahili kilosundayım ve kilom benii rahatsız ediyor evlendiğimde 50 kiloydum 6 ayda 10 kilo aldım benide aranıza alırmısınız?
bende aynı şeyi düşünüyordum ki açıklamasıyla dönmüş derinciğim benim . . .
uwwww bu formül çok işe yarar ya . . .
fium çok teşekkürler paylaşım için kesşnlikle bubdan böyle buna dikkat edeceğim . . .
ertesi gün dikkat edip az yemekle iş bitmiyor demek ki proteini arttırmak gerek . . .
tebrikler canımcığım . . .
fulyacığım neyin var herkes geçmiş olsun mesajı geçmiş . . .
ne oldi ?
:çok üzgünüm:
,
hoşbulkduk bana genel bi anlatım yaparmısınız ne yapıyoruz nerden başlıyoruz neler yiyip içiyoruz hangi günler tartılıyoruz zemuszemus
sanırım düzenli beslenmekte gerekir ben sabahları 2 dilim beyaz ekmek yarım parça peynir zeytini hiç sevmem domates salatalık falan yerim ve 1 kupa çay içerim sanırım öncelikle şekeri azaltmam gerekicek 3 şekerli içiyorum bazende 4ben genel klisteyi bulamadım topikte diyet listenizi sabah öğle akşam neler yemem gerekiyor
kızlar tebrik edenlere çooooooook teşekkür ederim.hepimiz hedefimize ulaşıcaz
bizim gibi kaçamakçı hatunların bu bilgiye ihtiyacı var
Ertesi gün formulü
--------------------------------------------------------------------------------
Beslenme ve diyet uzmanı Banu Kazanç, zayıflama diyetleri sonrasında kilo koruma programında uyguladıkları formülü, formunu korumak istediği halde arada bir dayanamayıp yemeği abartanlar için anlattı.
Aşırı yediğimiz günlerin sonrası için bir "ertesi gün formülü" veriyorsunuz...
Bu uygulama kilo vermek için değil, almamak için. Çünkü bir koruma programı. Kiloyu korumanın sırrı, protein ve karbonhidrat dengesinde yatar. Kısacası bu yöntemle kilonuzu korumak mümkün. Vücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi 24 saat alır. Yediklerimizin yağa dönüşmesi için vücut, eşit miktarda karbonhidrat-protein birlikteliğine ihtiyaç duyar. Eğer aldığınız fazla enerjiyi vücuttan atabilmek için ertesi gün suyu ve proteini artırıp karbonhidratı yarıya indirirseniz, yediklerinizin yağa dönüşmesini önlemiş olursunuz.
Proteini artırmanın etkisi ne?
Alınan su ve protein miktarını 1,5 katına çıkarmak gerekiyor. Artan protein, suyla birlikte metabolizmayı hızlandırır. Ve yediklerimizin yağa dönüşmeden vücuttan atılmasını sağlar.
Bu formülü uygulayabilmek için neler yiyip içmeliyiz?
Kişi öğle yemeğinde et, tavuk, balık ağırlıklı beslenir, akşam da et ve tavuk ağırlıklı yemiş olursa, o gün içinde karbonhidrata dair sadece meyve ağırlıklı bir şey yerse proteini artırmış, karbonhidratı aşağıya çekmiş ve bu dengeyi sağlamış olur.
Günaydın canlarım...
Bu sabah kalktım. Yarım saat, 2 mil yani, şu walk at home videosunu yaptım.. Tartıldım.. Hala 60 çıkıyorum..:1no2:
Ama 1-2 güne 59 u görücem.. ınanıyorum..:Saruboceq:
Evde babam kahvaltı ederken çok acıkmışım.. Ufak iki parça tahıllı simitle peynir domates yedim. Ama haliyle doymadım. Şimdi işe geldim.. Kepekli ekmekle tost söyledim. Gelince yeşil çayla onu yicem bide..
Kendimi turp gibi hissediyorum.. Herkese iyi ve bol kilo vermeli bir hafta diliyorum. Artık hepiciimiz turp gibin olacağız...
Koccaman opuyorumnanaktan
kızlar ben tartıldım 55 çıktım sonunda ilk hedefime ulaşmışım, ilk hedefim 55ti ama sonra yetmiyceğini düşünüp hedefimi arttırmıştım, 10 kilomu vermiş oldum. ama durmak yok
grip oldum güzel geçen haftasonum rezil oldu, yatıyorum ayakta bile duramıyorum[/I] :çok üzgünüm:
sabah bol ılık su 1 şekerli 1 kupa çay 2 arı grissini . . .
sabahları sadece bundan ibaretmi
Canım nerdesin? Merak ettim seni.. Nasılsın??
Biz bi arkadasın babanesini kaybettik cuma günü. Bende üzgündüm.. O yüzden.. Ama artık daha iyiyim.. Hayata daha bi sıkı sıkı bağlandım canım benim..
Teşekkürler..Gerçekten çok faydalı bir bilgi...
Ay ay ay bu ne güzel bir motivasyon.Vallahi beni de gaza getirdin flyycım.Ben de inanıyorum senin bir iki gün içinde 59 olacağına ..Hadi bakalım...opuyorumnanaktan
Öncelikle çok geçmiş olsun canım...(Yaz gribi de çok ağır olur)
Bu arada hedefine ulaştığın için seni çoookkk tebrik ediyorum.Darısı bizim başımıza..:hooray:
Aldık bile...Hoş geldin..a.s.
merhaba kızlar
baya bişeyler yazmışsınız, hafta sonu sapancaya gittim iyi geldi baya:)
sadece cumartesi kaçamak yaptım pazar günü biraz daha dikkat ederek rejime devam
Flyycım, arkadaşın adına üzüldüm canım, Allah sabır versin
Hayat devam ediyor arkadaşlar ve herşeye rağmen hayat yaşamaya değer
Hayır hayır canımcığım bu gün bu biçimde oldu yoksa kızlar bilir benim kahvaltılarım şölen gibidir . . .
Bi kaç gün çok çok çok hafif geçiştireceğim öğünlerimi çünkü sizden ayrı kaldığım kaçamaklarla dolu zamanı telafi etmem gerek . . .
ki canımda istemiyor herhangi kaçamak bir şey hazır iştahım yokken değerlendirelim dedim . . . yoksa asla isteklerimi ertelemem ben kaybettiğim kiloyu keyifle ve her istediğimi yiyerek yitirdim . . .
Fulyacığım ofissel bi değişiklikten ötürü uzak kaldım bağlanamadım bi müddet net e canım yaaaa hani 50 leri neden göremedin sen kaçamak mı oldu uf ?
:çok üzgünüm:
Kaçamaktan diil tatlım ya.. Çok yavaş veriyorum kiloları.. 1 kilo verip takılıyorum.. Ama sporu arttırdım bakalım. Artık daha hızlı gider umarım..
günaydın canlarımmmm
herkesten alıntılarımı yaptım pc bi kitlendi kafaları yedimmmklava:
mervecim canım geçmiş olsun tatlım 55 kilon ve pisiciğin için hayırlı olsun diyorum vee darısı başımızaaaa zemuszemus
sabınımmm,fulyammm,fiu cummm ve diğer canlarımm.hepiniz iyisiniz inşallahh.hoş hepinizin haberlerini okudum zaten ama.dedimya alıntı yapamayınca böyle bi gıcık oldum kötükedihüso
cumartesi günü fitnessin 2. günüydü ve çıktığımda keşke resmimi çekseydim dedim.perşembe günü yaptığım sporun 3 katını yaptım ve hatta üstüne 6 tane daha alet eklediler.bugün akşamda var sporum ve çıktıktan sonra kendimi pestil gibi ama acaip iyi hiseidyorumm.
dünde biraz fazla dolaştım ve güneşte fazla kaldım galiba akşam tansiyon sorunu yüzünden hastanelik oldum mafoldumben (büyük5-küçük2) bayaa bi uğraştırdım hastanedekileri ama sonunda yükselebildi biraz :) çok komikti herkesten ve herşeyden 5 tane vardı delikafadulden
bugün allaha şükür iyiyim biraz baş ağrısı ve halsizlik dışında bişeyim yok.doktor diyetine bi kaç yüz kalori eklerssen daha iyi olursun dedi :1shok: sabah patronumada anlattım halim feciydi biraz öğlen yemek söylemişler bana sormadan allahtan hafif şeylerdi tavuk pilav cacık cokacimcoook sanki biraz daha iyi bakmam lazım kendime.
bu sabah tartıldım.gram gram gidiyo sanki kilolar 53.5 gözüküyo.ama pek inanamadım gibi oldu.dün akşam yediğim kocaman burger menüdenve hastaneden verilen serumdan sonrada 53.5 sem ben bayaa iyiyimmm
neysem canlarım işte böle bi gün.umarım bidaha öyle bi durumla karşılaşmam.
sağlığımıza dikkat etmeliyiz çok fena hemdee
sizi çoook seviyorummmmm opuyorumnanaktan
iyi haftalar kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?