günaydın canlarımmmm
herkesten alıntılarımı yaptım pc bi kitlendi kafaları yedimmmklava:
mervecim canım geçmiş olsun tatlım 55 kilon ve pisiciğin için hayırlı olsun diyorum vee darısı başımızaaaa zemuszemus
sabınımmm,fulyammm,fiu cummm ve diğer canlarımm.hepiniz iyisiniz inşallahh.hoş hepinizin haberlerini okudum zaten ama.dedimya alıntı yapamayınca böyle bi gıcık oldum kötükedihüso
cumartesi günü fitnessin 2. günüydü ve çıktığımda keşke resmimi çekseydim dedim.perşembe günü yaptığım sporun 3 katını yaptım ve hatta üstüne 6 tane daha alet eklediler.bugün akşamda var sporum ve çıktıktan sonra kendimi pestil gibi ama acaip iyi hiseidyorumm.
dünde biraz fazla dolaştım ve güneşte fazla kaldım galiba akşam tansiyon sorunu yüzünden hastanelik oldum mafoldumben (büyük5-küçük2) bayaa bi uğraştırdım hastanedekileri ama sonunda yükselebildi biraz :) çok komikti herkesten ve herşeyden 5 tane vardı delikafadulden
bugün allaha şükür iyiyim biraz baş ağrısı ve halsizlik dışında bişeyim yok.doktor diyetine bi kaç yüz kalori eklerssen daha iyi olursun dedi :1shok: sabah patronumada anlattım halim feciydi biraz öğlen yemek söylemişler bana sormadan allahtan hafif şeylerdi tavuk pilav cacık cokacimcoook sanki biraz daha iyi bakmam lazım kendime.
bu sabah tartıldım.gram gram gidiyo sanki kilolar 53.5 gözüküyo.ama pek inanamadım gibi oldu.dün akşam yediğim kocaman burger menüdenve hastaneden verilen serumdan sonrada 53.5 sem ben bayaa iyiyimmm
neysem canlarım işte böle bi gün.umarım bidaha öyle bi durumla karşılaşmam.
sağlığımıza dikkat etmeliyiz çok fena hemdee
sizi çoook seviyorummmmm opuyorumnanaktan
iyi haftalar kızlar a.s.
Flyy sanırım birşeyler kaçırmışım.Anladığım kadarıyla bir yakınınızı kaybetmişsiniz...Allah sabırlar versin.Başınız sağolsun..
Hadi bakalım fulyacığım birlikten kuvvet doğuyor hep beraber hedefe . . .
sizden ayrı kaldığımda haddi hesabı olmadı kaçamaklarımın bi keç gün sıkalım bakalım tartılacağım ve tam gaz 58 e . . .
günaydın canlarımmmm
mervecim canım geçmiş olsun tatlım 55 kilon ve pisiciğin için hayırlı olsun diyorum vee darısı başımızaaaa zemuszemus
sabınımmm,fulyammm,fiu cummm ve diğer canlarımm.hepiniz iyisiniz inşallahh.hoş hepinizin haberlerini okudum zaten ama.dedimya alıntı yapamayınca böyle bi gıcık oldum kötükedihüso
cumartesi günü fitnessin 2. günüydü ve çıktığımda keşke resmimi çekseydim dedim.perşembe günü yaptığım sporun 3 katını yaptım ve hatta üstüne 6 tane daha alet eklediler.bugün akşamda var sporum ve çıktıktan sonra kendimi pestil gibi ama acaip iyi hiseidyorumm.
dünde biraz fazla dolaştım ve güneşte fazla kaldım galiba akşam tansiyon sorunu yüzünden hastanelik oldum mafoldumben (büyük5-küçük2) bayaa bi uğraştırdım hastanedekileri ama sonunda yükselebildi biraz :) çok komikti herkesten ve herşeyden 5 tane vardı delikafadulden
bugün allaha şükür iyiyim biraz baş ağrısı ve halsizlik dışında bişeyim yok.doktor diyetine bi kaç yüz kalori eklerssen daha iyi olursun dedi :1shok: sabah patronumada anlattım halim feciydi biraz öğlen yemek söylemişler bana sormadan allahtan hafif şeylerdi tavuk pilav cacık cokacimcoook sanki biraz daha iyi bakmam lazım kendime.
bu sabah tartıldım.gram gram gidiyo sanki kilolar 53.5 gözüküyo.ama pek inanamadım gibi oldu.dün akşam yediğim kocaman burger menüdenve hastaneden verilen serumdan sonrada 53.5 sem ben bayaa iyiyimmm
iyi haftalar kızlar a.s.
saracığım senin hedefin nedir tatlım yani ?
geçmiş olsun bu arada ama . . .
sanada çıtırım . . .
bu arada öğlen yediklerimi yazmalıyım sanırım . . .
öğlenle sabah arası 1 avuç kuruyemiş ve 1 kupa şekersiz çay . . .
öğle 2 dilim etiform 1 kaşık zeytin ezmesi 2 domates 2 salatalık 5 çörekotlu kraker 4 grissini ve ardından kayısılı form . . .
sositososito
listeye hafta ortası dahil olabileceğim hanımlar çünkü regl şişliği ile tartılmak istemiyorum . . . :1ninca:
2 haftya sen olursun canım 58 bince.. ivet ivet.. Sende 60 bende 60.. Bakalım ilk kim 58 olcek..naniknanikkaydirigubbakcemile3
Yirim seni..opuyorumnanaktan
Ben de yediklerimi yaziim o vakit.
Sabah 2 ufak parça tahllı simit az peynir domates.
Sonrasında kepekli ekmekle tost.
Öğlen Sezar salatası
Şimdi bida fıstıklı max yiyorum 153 kalmış
Akşam ine karpuz peynir yirim heralde
Teşekkürler..Gerçekten çok faydalı bir bilgi...
Ay ay ay bu ne güzel bir motivasyon.Vallahi beni de gaza getirdin flyycım.Ben de inanıyorum senin bir iki gün içinde 59 olacağına ..Hadi bakalım...opuyorumnanaktanÖncelikle çok geçmiş olsun canım...(Yaz gribi de çok ağır olur)
Bu arada hedefine ulaştığın için seni çoookkk tebrik ediyorum.Darısı bizim başımıza..:hooray:
Aldık bile...Hoş geldin..a.s.
günaydın canlarımmmm
merhaba kızlar,ben 65 kgyum ve boyum 1.71. dışardan bakınca balık etli görünüyorum ama 1.5 sene öncesine kadar 50-52 kg yu arasında gidip gelen bi yapıya sahiptim,öğrencilik bitip çalışma hayatına başlayınca hızlı bu kiloları aldım,şu an kendimden nefret etme derecesindeyim...yazlık elbiselerimin kolları dirseğimden yukarı çıkmıo ve çıldırıyorum bu durumdan.hayatımda hiç diet yapmadım ve son 1 aydır ciddi denemelerim oldu ama hüsranla sonuçlandı,rejime başlayıp daha çok kilo alıyorum.ne yapmam gerektiğini bilmiyorummirmirmirmir
Selam canlarım,
Geçmişe göz atabildim ancak.. Yeni girebildim foruma. Sabah tartıldım. 63kg'ya düşmüşüm.Neyseki 1kg gitti bir günde.Ümit ediyorum ki yarına da 1 kg gider.Dün sıkı bir diyet yaptım. Bugun de aynen devam. Sabah cok az ekmek, cok az peynır,biber,dom-salat. az önce bir kase çilek yedim. 30day yapıcam bırazdan. bu arada sabah da pilates yapıldı.bu arada normalde annemin evinde popoyu kaldırmayan ben az önce elime toz bezi bile aldım delikafadulden maksat hareket olsun :)
sporumdan sonra nohutlu patlıcan yemegı yapıcam.. yogurtla yerım. nohutu protein olması maksatıyla koyucam.
aksam da karpuz yiyip doooru yürüyüş parkuruna 2 saat de orda hop hop zıp zıp yaparım..yarına 62yi kucaklarım... böyle kasıp cuma sabahına dek 61i görücem işte.. çok hırs yaptım...
zaten haftasonu gene bir aile toplantısı olacak. adaya gidicez. gene mezeler,alkol,mangal havada uçuşacak.. :dilcikar: ne yapıcam bilmiyorum. yemesen,içmesen ayıp oluyor.. kızıyorlar.. bıktım bu alkolik sülaleden.. birileri alsın şunları basımdan ...klava:
fiu ösledimmmm kıssss . . .
kaydirigubbakcemile5
canım hoş geldin öncelikle . . .
kendine bir kilo çizelgesi yaparak başlayabilirsin işe . . .
ve burayı takip ederek yediklerini ve yaparsan yaptığın egzersizleri yazarak dahil olabilirsin . . .
böylece bizler sana yediklerinin ya da yaptıklarının ne kadar doğru ya da ne kadar hatalı olduğunu bildiririz nacizane . . .
burada formul bu yane .
Artık yediğimiz her şeyin genleri ile oynuyor, yapay meyve sebzeler, yoğurtlar yediriyorlar da ondan demiştir.
Allah'tan ben o konuda şanslıyım. Meyveler, sebzeler bahçemizde yetişiyor doğal olarak.
Pazara bile gitmiyoruz :roflol:
Yoğurdumuzu da kendimiz yapıyoruz.
Yaşasın doğal yaşam :lepi:
kıs nedeeee bende 60 sende 60 ben en son 61.2 ydim . . .
60 olsam oy ne güsel olar yaaaa . . .
ama bu hafta azimliyim kaçamağın hakkını verdim vesselam canım kaçamaklı şeylerde istemiyor . . .
hazır bu durum böyleyken kaybedelim son kalanlarımızıda . . .
60 olsam 50 lere kolay geçebilirim gibi geliyor . . .
bu hafta umarım olurum ve senin dediğin gibi 2. haftanın sonunda da 50 lere kavuşurum . . .
ay saram yawwww dedim bu kıs ne yapıyo böleeee . . .
çıtırım ne şanslısın . . .
:1rolleyes:
merhaba kızlar,ben 65 kgyum ve boyum 1.71. dışardan bakınca balık etli görünüyorum ama 1.5 sene öncesine kadar 50-52 kg yu arasında gidip gelen bi yapıya sahiptim,öğrencilik bitip çalışma hayatına başlayınca hızlı bu kiloları aldım,şu an kendimden nefret etme derecesindeyim...yazlık elbiselerimin kolları dirseğimden yukarı çıkmıo ve çıldırıyorum bu durumdan.hayatımda hiç diet yapmadım ve son 1 aydır ciddi denemelerim oldu ama hüsranla sonuçlandı,rejime başlayıp daha çok kilo alıyorum.ne yapmam gerektiğini bilmiyorummirmirmirmir
canım hoş geldin öncelikle . . .
kendine bir kilo çizelgesi yaparak başlayabilirsin işe . . .
ve burayı takip ederek yediklerini ve yaparsan yaptığın egzersizleri yazarak dahil olabilirsin . . .
böylece bizler sana yediklerinin ya da yaptıklarının ne kadar doğru ya da ne kadar hatalı olduğunu bildiririz nacizane . . .
burada formul bu yane .
Selam canlarım,
Geçmişe göz atabildim ancak.. Yeni girebildim foruma. Sabah tartıldım. 63kg'ya düşmüşüm.Neyseki 1kg gitti bir günde.Ümit ediyorum ki yarına da 1 kg gider.Dün sıkı bir diyet yaptım. Bugun de aynen devam. Sabah cok az ekmek, cok az peynır,biber,dom-salat. az önce bir kase çilek yedim. 30day yapıcam bırazdan. bu arada sabah da pilates yapıldı.bu arada normalde annemin evinde popoyu kaldırmayan ben az önce elime toz bezi bile aldım delikafadulden maksat hareket olsun :)
sporumdan sonra nohutlu patlıcan yemegı yapıcam.. yogurtla yerım. nohutu protein olması maksatıyla koyucam.
aksam da karpuz yiyip doooru yürüyüş parkuruna 2 saat de orda hop hop zıp zıp yaparım..yarına 62yi kucaklarım... böyle kasıp cuma sabahına dek 61i görücem işte.. çok hırs yaptım...
zaten haftasonu gene bir aile toplantısı olacak. adaya gidicez. gene mezeler,alkol,mangal havada uçuşacak.. :dilcikar: ne yapıcam bilmiyorum. yemesen,içmesen ayıp oluyor.. kızıyorlar.. bıktım bu alkolik sülaleden.. birileri alsın şunları basımdan ...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?