60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saracığım senin hedefin nedir tatlım yani ?
geçmiş olsun bu arada ama . . .

iyi haftalar kızlar a.s.

sanada çıtırım . . .

bu arada öğlen yediklerimi yazmalıyım sanırım . . .

öğlenle sabah arası 1 avuç kuruyemiş ve 1 kupa şekersiz çay . . .

öğle 2 dilim etiform 1 kaşık zeytin ezmesi 2 domates 2 salatalık 5 çörekotlu kraker 4 grissini ve ardından kayısılı form . . .
sositososito
listeye hafta ortası dahil olabileceğim hanımlar çünkü regl şişliği ile tartılmak istemiyorum . . . :1ninca:

Flyy sanırım birşeyler kaçırmışım.Anladığım kadarıyla bir yakınınızı kaybetmişsiniz...Allah sabırlar versin.Başınız sağolsun..

Sağol tatlım.. :çok üzgünüm:

2 haftya sen olursun canım 58 bince.. ivet ivet.. Sende 60 bende 60.. Bakalım ilk kim 58 olcek..naniknanikkaydirigubbakcemile3

Canımm noldu sana böyle. dikkat et kendine.. Aaaa zayıflayalım derken sağlığımızdan olmayalım lütfen, kızarım haaaaklava:

Canım çok geçmiş olsun yaa...:çok üzgünüm:

iyi haftalar kızlar a.s.

Saol canım sanada..

Yirim seni..opuyorumnanaktan

Ben de yediklerimi yaziim o vakit.

Sabah 2 ufak parça tahllı simit az peynir domates.
Sonrasında kepekli ekmekle tost.

Öğlen Sezar salatası
Şimdi bida fıstıklı max yiyorum 153 kalmış
Akşam ine karpuz peynir yirim heralde

hemencecik ender saraçcı uyuzlar havadisler verip çıkıyorum,
malum yarın organizasyonumuz var ve işler epeyce yoğun.

bu ay hiç domates, salatalık ve yoğurt yemicekler miş.
Domates ve salatalık hormonlu olduğundan yasaklamış Ender amca
yoğurt da maya olduğu için bir ay boyunca yasaklamış.
Bana hem biraz saçma hem de biraz mantıklı geldi.

Ama yinede acıkınca akşam üstü yoğurudumu yicem çünkü çok sağlıklı
belki ilgisini çeken olur diye yazayım dedim

Artık yediğimiz her şeyin genleri ile oynuyor, yapay meyve sebzeler, yoğurtlar yediriyorlar da ondan demiştir.
Allah'tan ben o konuda şanslıyım. Meyveler, sebzeler bahçemizde yetişiyor doğal olarak.
Pazara bile gitmiyoruz :roflol:
Yoğurdumuzu da kendimiz yapıyoruz.
Yaşasın doğal yaşam :lepi:

kıs nedeeee bende 60 sende 60 ben en son 61.2 ydim . . .
60 olsam oy ne güsel olar yaaaa . . .
ama bu hafta azimliyim kaçamağın hakkını verdim vesselam canım kaçamaklı şeylerde istemiyor . . .
hazır bu durum böyleyken kaybedelim son kalanlarımızıda . . .
60 olsam 50 lere kolay geçebilirim gibi geliyor . . .
bu hafta umarım olurum ve senin dediğin gibi 2. haftanın sonunda da 50 lere kavuşurum . . .

ay saram yawwww dedim bu kıs ne yapıyo böleeee . . .
çıtırım ne şanslısın . . .
:1rolleyes:​

saol cicişim daha 6 kilom var Allah hepimiz kolaylık versin

cicişim tebrik ederim.bu kadar yoğun tempoda yediklerine biraz daha dikkat etmen lazım, rejimde kendini çok kasmasanda o kadar sporla çok rahat verirsin ciciş

merhaba kızlar,ben 65 kgyum ve boyum 1.71. dışardan bakınca balık etli görünüyorum ama 1.5 sene öncesine kadar 50-52 kg yu arasında gidip gelen bi yapıya sahiptim,öğrencilik bitip çalışma hayatına başlayınca hızlı bu kiloları aldım,şu an kendimden nefret etme derecesindeyim...yazlık elbiselerimin kolları dirseğimden yukarı çıkmıo ve çıldırıyorum bu durumdan.hayatımda hiç diet yapmadım ve son 1 aydır ciddi denemelerim oldu ama hüsranla sonuçlandı,rejime başlayıp daha çok kilo alıyorum.ne yapmam gerektiğini bilmiyorummirmirmirmir

Selam canlarım,

Geçmişe göz atabildim ancak.. Yeni girebildim foruma. Sabah tartıldım. 63kg'ya düşmüşüm.Neyseki 1kg gitti bir günde.Ümit ediyorum ki yarına da 1 kg gider.Dün sıkı bir diyet yaptım. Bugun de aynen devam. Sabah cok az ekmek, cok az peynır,biber,dom-salat. az önce bir kase çilek yedim. 30day yapıcam bırazdan. bu arada sabah da pilates yapıldı.bu arada normalde annemin evinde popoyu kaldırmayan ben az önce elime toz bezi bile aldım delikafadulden maksat hareket olsun :)

sporumdan sonra nohutlu patlıcan yemegı yapıcam.. yogurtla yerım. nohutu protein olması maksatıyla koyucam.

aksam da karpuz yiyip doooru yürüyüş parkuruna 2 saat de orda hop hop zıp zıp yaparım..yarına 62yi kucaklarım... böyle kasıp cuma sabahına dek 61i görücem işte.. çok hırs yaptım...

zaten haftasonu gene bir aile toplantısı olacak. adaya gidicez. gene mezeler,alkol,mangal havada uçuşacak.. :dilcikar: ne yapıcam bilmiyorum. yemesen,içmesen ayıp oluyor.. kızıyorlar.. bıktım bu alkolik sülaleden.. birileri alsın şunları basımdan ...klava:

canım hoş geldin öncelikle . . .
kendine bir kilo çizelgesi yaparak başlayabilirsin işe . . .
ve burayı takip ederek yediklerini ve yaparsan yaptığın egzersizleri yazarak dahil olabilirsin . . .

böylece bizler sana yediklerinin ya da yaptıklarının ne kadar doğru ya da ne kadar hatalı olduğunu bildiririz nacizane . . .
burada formul bu yane .

fiu ösledimmmm kıssss . . .
kaydirigubbakcemile5

fiu ösledimmmm kıssss . . .
kaydirigubbakcemile5

ben de sabuşum kac gündür yoktun ya pek...

neler yapıyorsun? ben bir gunde 2 kg alıp bir 1 kg vermelerle ugrasıyorum.. yaptıgım kacamaklar ııcn o kadar pişmanımki... neredeyse tövbe edicem kaçamağa...

çok teşekkürler herşeyden önce,mutlu oldum:) kilo çizelgesini nasıl yapıldığını bulamadım:)
kesinlikle bi yerlerde yalnış yaptığım doğru...

ben bu hafta listede yokum.. yazmıycam adımı sekerler.. aldıgım kıloyu mu yazayım.. dokunmayın şabanıma 61e düşünce göğsümü gere gere salınırım forumun caddelerinde şakkıdı

yeter bana bu kadar gevezelik 3 tane kaslı izbandut gibi abla beni bekler.. 30day zımbırtısı ile kan ter içinde kalıp.. arkasından ılık bir duş alıcam.. yesıl cayımı yudumlarken yazarım gene ...baş başşşş

Ne güzel yaa.... Bende öyle bi baççe istiyooommm..:çok üzgünüm:

Hmm yok tatlım en kısa zamanda verçez bu kiloları.. Yazın insan pek iştahlı olmuyo zaten yaa...hihoyyyt

Hoşgeldin Sadeceben.. Ayyynen sabıncıımın dediği gibi..

Aynı sülaleden bende de var tatlım.. Dolayısıynan bende her hafta sonu bir şekilde içiyorum.. Genelde yediklerimle dengelemeye çalışıyorum ama işte olduğu kadar..

Verirsin tatlım bende haftaiçlerini okadar verimli kullanmaya çalışıyorum ki.. Elimden geldiğince haftaiçi sabah kalkıp walk at home, akşam sa 30 days shred ve callanetics yapmaya çalışıyorum.. İş yerinde de hiç hareket edemiyorum çünkü..
Yemek olarak da tek kaçamağım gün içinde genelde 1 max oluyo. ama oda zaten kalorisi az diye..sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…