60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba sizden ses çıkmayınca bende birsaattir fitnes yapayım dedim
ama birde baktım sesim duyulmuş
ben 33 yaşındayım 163 boyum çalışıyorum 73.5 kilo ile 2 ay önce diyet ve spora başladım
şuan 68.5 kiloyum ama vermem gereken 5-6 kilo daha var yani anlıyacağınız gözüm öyle 50 lerde falan değil buradaki paylaşımlarınız çok güzel arada girip sizinle sohpet etmek istiyorum çok yoğun bir tempom var 2 tanede dünyalar güzeli kızım var gerisini siz hayal edin ben kısaca buyum işte

teşekkürler canım Şeniz

saol ablacım Şeniz

Selam kızlar,

bugün çok kaçamak yaptım ama telafi ettim sanırım.. 2 saat spor yaptım.. Neyse ben yavaştan yatar.. öpüyorum sisleriiii... Muckssss

İyi geceler tatlı rüyalar...

bende bugün çok yedim ve hiç spor yapmadım parmağım ağrıyo diye yatıcak yerim yok valla mafoldumben

ya ablacım ben seni çok merak ediyorum ya

çok teşekkür ederim canım Şeniz

Allah bağışlasın..

5kg vermişsin tebrikler ..öncelikle..

bır konuda emın olma..buraya takılan zayıflama hastalıgına tutuluyor..(ama saglıklı ve yavas zayıflama-kimseyi aneroksia yapmıyoruz canım gözun korkmasın) o baglamda, hani 50lerde gözum yok demıssın ya.. kaydirigubbakcemile3 görcem ben senı 5-6 kg verınce... hırslanacaksın 50lere..

ben kalın kemıklıyım,kaslıyım,boyluyum dıye 50lere hic niyetlenmemıstım 67-8 bıle yeter dıyordum.. sımdı catlayacagım 50lılerı görmessem.. bu forum mthis bişi...insan acayip motive oluyor..
motivasyon kraliçemiz de Benek ablamız...

gönül gözü böyle bişey işte...konuşmadan anlaşabilmeyi,görmeden sevebilmeyi biliyor o...ve sevgi öyle büyük bir güç ki prensesim engel tanımıyor...
hani, insanların hayatları içiçe halkalardan oluşur..en ortada kendisi vardır,sonra ailesi,sonra akrabaları ve dostları,sonnra arkadaşları...
bende öyle değil!..birtek çember var!ya içindedir ya da dışında diğerleri!.. ortası yok!!!!ve sen bu çemberin taaa ortasındasın prenses..

evli barklı

şekerim parmagına cok dikkat et öncelıkle..

bir de kız senın ideal kılon gıttıkce asagıya mı dusuyor ne? 49 olmus .. amanın amanın...

yaşasınnnnnn:)bi abla daha geldi:)))))))))tekrar hoşgeldin canım...

o kadar dooru söyledınkı ablacım..diyecek ilave söz bulamıyorum.. cunku ben de aynen öyledir..

"yarı dalgalı olmamalı deniz;ya durulmalı ya kudurmalı!"demiş Nazım Hikmet..

ne de dooru söylemıs...insanları kategorilendiremem..ya insandırlar ya da insan silüetindedirler benim için ve ayrıca sevgının kademesi olur mu?sevgının azı cogu olur mu? seven sevdiklerini sıraya dizebilir mi?
hep diger ınsanlardan farklı oldugum ve hissettiğim için kendımı bır sosyopat sanıyordum senı tanıyıncaya dek...
tesekkür ederim yanlız olmadıgımı anladım...

ayrıca birileri tarafından ANLAŞILMAnın degeri paha biçilemez...

bende sporumu yaptım akşam yediklerim 1servis kaşıgı bezelyeli tavuk 3 4 kaşık yogurt meyvede 3 kayısı 2 parça karpuz

evlibarklı bunlar sana;Doğum adı Gisele Caroline Nonnenmacher Bündchen
Doğum tarihi 20 Temmuz 1980 (1980-07-20) (28 yaşında)
Doğum yeri Horizontina,
Rio Grande do Sul, Brezilya
Milliyeti Brezilyalı
Etkin yıllar 2004 - günümüz
Boyu 1.80 m
Saç rengi Kahverengi
Göz rengi Mavi
Ölçüleri 89-59-90
Ağırlığı 57 kg
Giysi bedeni 4
Ayakkabı numarası 38 EU/7 US/5 UK
Ajansı IMG Models
Diğer adları Gise, The Midas Queen, The Hurricane Gisele
Evlilikleri Tom Brady (2006–günümüz)

Doğum adı Adriana Francesca Lima[1]
Doğum tarihi 12 Haziran 1981 (1981-06-12) (27 yaşında)
Doğum yeri Bahia
Boyu 178 cm
Saç rengi siyah[2]
Göz rengi Mavi-Gri[2], mavi[3]
Ölçüleri 86-58-84[2]
Ağırlığı 51 kg
Giysi bedeni 32
Ayakkabı numarası 41[2]
Ajansı DNA Model Management[2]
Brezilya'da Lumiere Models
Avrupa'da VIVA Models

ya benım bunlar gıbı gözukmem ıcın 50nın altında olmam lazım amanın..
kızlar tartısalım? hangısı daha güzel? adriana mı gisele mi?

bugun yedıklerımı de yazayım eksık kalmasın..

sabah 4-5 parca cevız

1bucuk dılım kepek ek. ve 2 kasık maydanozlu çökelek peynırı

domates salatalık bıber cay

1 bardak sütlü kahve

2 kasık kabak yemegı,3-4 kasık kadar haslanmıs börulce ve 3-4 kasık kadar yogurt

1 porsiyon karpuz

ıkı adet kuru ıncır ve ıkı adet kuru kayısı

1 kase kiraz(1saat önce)

finito!!

merhaba çok güzel söylemişsin ama ben en son 13 yıl 54 kiloydum ve 12 yıldır 60ile 70 arasında geziyorum hayaller çok uzak canım ya

yani prenses burda tek kraliçe mavibenektir,öyle 'kraliçe'rumuzuyla kraliçe olunmaz demek istiyor:)))))))))):roflol::roflol::roflol:
yok be kraliçe senden küçük değilim...taaaam 38 yaşımdayım...

TAMAM....SUSTUMMMMM....insan olmanın anlamını anlamış birini daha gördümya..artık ölsemde gam yemem...prenseslik kesmez artık seni..sen olmuşsun ÜSTAD!!!........

merhaba çok güzel söylemişsin ama ben en son 13 yıl 54 kiloydum ve 12 yıldır 60ile 70 arasında geziyorum hayaller çok uzak canım ya

o zaman sana şunu söylemek zorundayım..

1kg daha verırsem en son ortaokulda gördügüm kıloda olacagım.

su an lisede oldugum kılonun en zayıf noktasında duruyorum.bundan daha zayıf oldugumu lisede görulmedı..

bakalım kısmet...

mavibenek ablam ,sımdı ben senelerdır (üniversite hayatım boyunca)diyet yapar 67ye falan duser orda kalır ve sonra tekrar cıkardım.. forumun gayretıyle 62 ye dustum(bu kılom ıse lisede diyet yapınca düstügüm mınımum kılo- ama o zaman boyum daha kısaydı tabe,gec uzayanlardanım ben-)sımdı bundan sonrası bayagı bır uzak gecmıste alınmıs kılolar.. acaba artık işim cok mu zor? hanı yerlesık kıloları vermek daha zordur ya..

yani prenses burda tek kraliçe mavibenektir,öyle 'kraliçe'rumuzuyla kraliçe olunmaz demek istiyor:)))))))))):roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama ablamın ruhu 23tür..

aslında görüntü itibariyle de 23tür

kendileri nufus memurunun gazabına ugramıstır..38 hikayedir yani zemuszemus

Ablamızsın anladık ayrıca benden büyük olmanıza sevindim çünkü ben ablaları çok severim herhalde ablam olmadığı için
bir eğitimci olmanız size ayrıca saygı duymamı sağlıyor
rumuzuma gelince o benim küçük meleğim ece için ben ona öylr derimdee ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…