ya kizlar allah askina artik hanginizde varsa su walk at home videosumu programimi lutfen bana gonderin ya ozelden ya indirme adreslerini yada direct dosyalayip gonderin bende bilmiyorum dosyalayip gonderme nasil oluyor cok ihtiyacim var verilen linkler kaldiriliyor yasak diye offffff olecem ya meraktan yardim edin pilis
gecmis olsun evlibarklim insallah cabucak gecer acin
EVLİBARKLIM geçmiş olsun tatlımmm opuyorumnanaktan
yeni arkadaşlar gelmişler..hoşgelmişler a.s.
esracım kolay gelsin canımcım..hadi bakalım bana kuğu gibi gelin olma sözün vardı..gerçi bu gidişle biz topikçe, değil senin düğününü oğlunun sünnetini bile görürüz bu gidişle...:):)
gözümden kaçanlar varsa kusura bakmasınlar..umarım herkes iyidir..
Selam kızlar,
bugün çok kaçamak yaptım ama telafi ettim sanırım.. 2 saat spor yaptım.. Neyse ben yavaştan yatar.. öpüyorum sisleriiii... Muckssss
İyi geceler tatlı rüyalar...
canlarıııım,hani bir hafta kadar önce size bir öğrencimden ve onun son model arabalı babasından sözetmiştim ya...işte o baba(!) bugün okula geldi(hangi dağda kurt öldüyse artık)
önce güzel güzel konuştum sonra pat diye;biliyomusunuz eğer elimde yetki olsaydı,çocuğunuzu sizden alırdım,dedim!şaşkın şaşkın neden diye sordu..çünkü siz baba olmayı haketmiyosunuz,ne yazıkki bu ülkede araba kullanmak için bile ehliyet lazım ama çocuk yapmak için hiçbirşey gerekmiyor,sizin gibi arabası çocuğundan kıymetli olan insancıklar bile çocuk yapıp ortalıkta annebaba diye geziyor..eğer azıcık vicdanınız varsa oturup,ben ne kadar babayım hatta ne kadar insanım diye bi düşünün..dedim ve ortamı terkettim...
öğleden sonra eşi geldi okula..kocam evde ağlıyor,çok utanmış,bir daha öğretmenin yüzüne bakamam diyor,dedi..
evet,galiba biri daha ''insan''olduğunu hatırladı...
sana sözüm vardı uzun süredir yazayım diyordum fırsat bulamamıştım dün gece bir ara yazıverdim...bugün yaptın mı acaba beğenecek misin merak ediyorum...:uhm:
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun...
senin adına sevindim canım tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım çok geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin...
canım aramıza hoş geldin...kahvaltıda yediklerin aslında çok doyurucu...bir süre sonra miden küçülmeye başladığında bu yediklerin sana çok gelecek bak göreceksin...yerimseniben
tebrikler hacerimmm...:lepi:
merhaba sizden ses çıkmayınca bende birsaattir fitnes yapayım dedim
ama birde baktım sesim duyulmuş
ben 33 yaşındayım 163 boyum çalışıyorum 73.5 kilo ile 2 ay önce diyet ve spora başladım
şuan 68.5 kiloyum ama vermem gereken 5-6 kilo daha var yani anlıyacağınız gözüm öyle 50 lerde falan değil buradaki paylaşımlarınız çok güzel arada girip sizinle sohpet etmek istiyorum çok yoğun bir tempom var 2 tanede dünyalar güzeli kızım var gerisini siz hayal edin ben kısaca buyum işte
gönül gözü böyle bişey işte...konuşmadan anlaşabilmeyi,görmeden sevebilmeyi biliyor o...ve sevgi öyle büyük bir güç ki prensesim engel tanımıyor...biraz dumanlıyım ben gene ablam da fazla sık cevap veremıyorum..
en yakın arkadasın 23 yasında ing ögr imiş ya...
ben de 23 yasındayım opuyorumnanaktan
ben de ing ögr olabiliyorum, olsam mı ki... ablamın arkadasını kıskandım :ecrin_bebek:
bu arada "Don Quixote" en sevdiğim yabancı eserlerden biridir. zira cok manidar bulurum. ondan olsa gerek benzetmeni çok sevdim. zemuszemus gene hislerime tercüman oldum.. yüreğimin kalemi,fikrimin ince gülü ablam benim..
yaşasınnnnnn:)bi abla daha geldi:)))))))))tekrar hoşgeldin canım...merhaba sizden ses çıkmayınca bende birsaattir fitnes yapayım dedim
ama birde baktım sesim duyulmuş
ben 33 yaşındayım 163 boyum çalışıyorum 73.5 kilo ile 2 ay önce diyet ve spora başladım
şuan 68.5 kiloyum ama vermem gereken 5-6 kilo daha var yani anlıyacağınız gözüm öyle 50 lerde falan değil buradaki paylaşımlarınız çok güzel arada girip sizinle sohpet etmek istiyorum çok yoğun bir tempom var 2 tanede dünyalar güzeli kızım var gerisini siz hayal edin ben kısaca buyum işte
gönül gözü böyle bişey işte...konuşmadan anlaşabilmeyi,görmeden sevebilmeyi biliyor o...ve sevgi öyle büyük bir güç ki prensesim engel tanımıyor...
hani, insanların hayatları içiçe halkalardan oluşur..en ortada kendisi vardır,sonra ailesi,sonra akrabaları ve dostları,sonnra arkadaşları...
bende öyle değil!..birtek çember var!ya içindedir ya da dışında diğerleri!.. ortası yok!!!!ve sen bu çemberin taaa ortasındasın prenses..
yaşasınnnnnn:)bi abla daha geldi:)))))))))tekrar hoşgeldin canım...
Allah bağışlasın..
5kg vermişsin tebrikler ..öncelikle..
bır konuda emın olma..buraya takılan zayıflama hastalıgına tutuluyor..(ama saglıklı ve yavas zayıflama-kimseyi aneroksia yapmıyoruz canım gözun korkmasın) o baglamda, hani 50lerde gözum yok demıssın ya.. kaydirigubbakcemile3 görcem ben senı 5-6 kg verınce... hırslanacaksın 50lere..
ben kalın kemıklıyım,kaslıyım,boyluyum dıye 50lere hic niyetlenmemıstım 67-8 bıle yeter dıyordum.. sımdı catlayacagım 50lılerı görmessem.. bu forum mthis bişi...insan acayip motive oluyor..
motivasyon kraliçemiz de Benek ablamız...
yani prenses burda tek kraliçe mavibenektir,öyle 'kraliçe'rumuzuyla kraliçe olunmaz demek istiyor:)))))))))):roflol::roflol::roflol:Allah bağışlasın..
5kg vermişsin tebrikler ..öncelikle..
bır konuda emın olma..buraya takılan zayıflama hastalıgına tutuluyor..(ama saglıklı ve yavas zayıflama-kimseyi aneroksia yapmıyoruz canım gözun korkmasın) o baglamda, hani 50lerde gözum yok demıssın ya.. kaydirigubbakcemile3 görcem ben senı 5-6 kg verınce... hırslanacaksın 50lere..
ben kalın kemıklıyım,kaslıyım,boyluyum dıye 50lere hic niyetlenmemıstım 67-8 bıle yeter dıyordum.. sımdı catlayacagım 50lılerı görmessem.. bu forum mthis bişi...insan acayip motive oluyor..
motivasyon kraliçemiz de Benek ablamız...
TAMAM....SUSTUMMMMM....insan olmanın anlamını anlamış birini daha gördümya..artık ölsemde gam yemem...prenseslik kesmez artık seni..sen olmuşsun ÜSTAD!!!........o kadar dooru söyledınkı ablacım..diyecek ilave söz bulamıyorum.. cunku ben de aynen öyledir..
"yarı dalgalı olmamalı deniz;ya durulmalı ya kudurmalı!"demiş Nazım Hikmet..
ne de dooru söylemıs...insanları kategorilendiremem..ya insandırlar ya da insan silüetindedirler benim için ve ayrıca sevgının kademesi olur mu?sevgının azı cogu olur mu? seven sevdiklerini sıraya dizebilir mi?
hep diger ınsanlardan farklı oldugum ve hissettiğim için kendımı bır sosyopat sanıyordum senı tanıyıncaya dek...
tesekkür ederim yanlız olmadıgımı anladım...
ayrıca birileri tarafından ANLAŞILMAnın degeri paha biçilemez...
merhaba çok güzel söylemişsin ama ben en son 13 yıl 54 kiloydum ve 12 yıldır 60ile 70 arasında geziyorum hayaller çok uzak canım ya
yani prenses burda tek kraliçe mavibenektir,öyle 'kraliçe'rumuzuyla kraliçe olunmaz demek istiyor:)))))))))):roflol::roflol::roflol:
yok be kraliçe senden küçük değilim...taaaam 38 yaşımdayım...
pardon mehamcım,muhabbete daldık...hoşgeldin a.s.bende 36 yım boyum 160 şuanki kilom 63.5
yani prenses burda tek kraliçe mavibenektir,öyle 'kraliçe'rumuzuyla kraliçe olunmaz demek istiyor:)))))))))):roflol::roflol::roflol:
yok be kraliçe senden küçük değilim...taaaam 38 yaşımdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?