madamcım bi zahmet gaza gel yani
o kadar çikolata gofret tatlı konseyini ben yesem ben de kendimi kötü hissederdim
neyse telafi edersin artık..
etmezsen de tabloya bakıp bakıp iç geçirirsin biz zayıflayınca
aaaah aaah nerden yedim bunları dersin
meyelerin kalorisine baksana canım interntten, hpsi farklı mlum nasıl aklımızda tutalım
yazmak isterdim ama dediğim gibi formattan gitmiş hepsi. bulursam yazıcam söz
Biraktim canım yacanım nesfıte ne oldu bıraktın mı
burda kalori hesabı yapan çok da ondan sordum , bilen vardır muhakkak diye
ben de kalori hesabı yapacağım artık.
2012-05-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Su 1000 ml 0
[2] Kiraz 100 gr 72
[3] Çay (şekersiz) 0.10 LİTRE 1
[4] yesil cay 1 adet 0
[5] Salatalık (hıyar) 0.2 ADET 2.2
[6] Roka 1tutam GRAM 0.31
[7] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[8] Cherry Domates 3 adet GRAM 0.57
[9] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 2 adet 141
Toplam : 233.08 kal.
şimdilik aldığım kalori bu kadar.:18:
öğlen nesfit yiyeceğim,
arada malta eriği,
akşam Allah kerim :18:
kızlar aranızda stepper aleti kullanan varmı ? :44:
ben sonunda aldım cok sükür stepperımı yapmaya başladım dün 10 dak kadar yaptım. size gelişmeleri yazıcam inş.
ama içimizde daha önce kullanan varmı merak edyorumda
iki adet siyah zeytinde 16kl.var canım ya lıght mı bu zeytin peki ben yemeğe korkuyorum da ne zamndr yemıyorum cok özledim ya:18::26:
arkadaşlar acaba bu kalori hesabına çok takmasakmı yanlış anlamayın yani ölçüsünde yersek ve aralıklarla yersek olmaz mı bizim vucudumuzun vitamin minarellere de ihtiyacı var bunların eksikliği çeşitli hastalıkların çıkmasına sebep verebilir mesela ebru şallı çantasında çikolata taşırmış canı isteyince yemek için ama bir parça yerim diyor maksat nefsini köreltmek
Madam nerelerdesin canım sen? Bak boyle bizi birakirsan kilo alirsinsana bizi birakmayi yasakliyorum:)))
iki adet siyah zeytinde 16kl.var canım ya lıght mı bu zeytin peki ben yemeğe korkuyorum da ne zamndr yemıyorum cok özledim ya:18::26:
katılıyorum çok takılmayın kalorisepetine:)
doymadım doyamadımmmm yemelere seni bennnnnnn, kimseyi koyamadım yerine yenidennnnnnnnn, saymadım sayamadım sensiz geçen yılları, ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitemmmmmm.
doymadım anacım doymadım. kızlar ne önerirsiniz acil bana?
gene tatlı krizim tuttu ki nesfitin içine 1 kuru kayısı dilimlemiştim ve o da zaten tropikal meyveliydi.
ne olur yardım edin.
2 de wasa yedim üstüne üstelik
günaydın kızlar,herkese az kalorili bir gün diliyorum ben kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta ve nesfit yedim bugünkü yeme planımda şöyleöğlen akşam yemediğim çiğ köfteyiyi yiyicem bir çiğ köfte dürüm 262 kalori,100 gr çiğ köfte 210 kaloriymiş ben marulla yiyicem, arada meyve yerim bugün pazara gidicem artık ne alırsam akşam içinde köfte ve salata düşünüyorum tabi sporumuda yapıcam inşallah kaçamaksız bir gün olur,düne göre 200 gr daha vermişim çok mutlu oldum
her gün 1 tane form çayı içiyordum ödem falan atayım diye kabızlık başladı çayı bıraktım normale dödü inanırmısın anlamadım vallaha nasıl iş bu böyle
doymadım doyamadımmmm yemelere seni bennnnnnn, kimseyi koyamadım yerine yenidennnnnnnnn, saymadım sayamadım sensiz geçen yılları, ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitemmmmmm.
doymadım anacım doymadım. kızlar ne önerirsiniz acil bana?
gene tatlı krizim tuttu ki nesfitin içine 1 kuru kayısı dilimlemiştim ve o da zaten tropikal meyveliydi.
ne olur yardım edin.
2 de wasa yedim üstüne üstelik
benim var da odada yatıyo ne zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?