60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burda kalori hesabı yapan çok da ondan sordum , bilen vardır muhakkak diye

ben de kalori hesabı yapacağım artık.

2012-05-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Su 1000 ml 0
[2] Kiraz 100 gr 72
[3] Çay (şekersiz) 0.10 LİTRE 1
[4] yesil cay 1 adet 0
[5] Salatalık (hıyar) 0.2 ADET 2.2
[6] Roka 1tutam GRAM 0.31
[7] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[8] Cherry Domates 3 adet GRAM 0.57
[9] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 2 adet 141
Toplam : 233.08 kal.

şimdilik aldığım kalori bu kadar.:18:
öğlen nesfit yiyeceğim,
arada malta eriği,

akşam Allah kerim :18:

canım nesfıte ne oldu bıraktın mı
Biraktim canım ya yapamadim. Yapsam zayiflardim ama baya etkili:)

Neyse canım senin cephede durumlar nasil?
Bizi de haberdar et olanlardan?
Sen daha simdiden sadece kizin icin donersen ilerde cok cekersin canım. Dikkatli davran. Senin kiymetini bilsin azicik. Tereyagi gibi uste cikmasin. Tipis tipis geliyor bak konusmaya, haksiz oldugunu biliyor ama ayak yapiyor, kanma.
Opuyorum seni. Uzme kendini:)

kızlar aranızda stepper aleti kullanan varmı ? :44:
ben sonunda aldım cok sükür stepperımı yapmaya başladım dün 10 dak kadar yaptım. size gelişmeleri yazıcam inş.
ama içimizde daha önce kullanan varmı merak edyorumda

benim de reglim yaklaşıyor ve canım çokkk fazla tatlı dondurma falan istiyor korkudan almıyorum ve eşime lafını bile etmiyorum alır diye bide benim regl döneminde vücudum su topluyor kendimi şişhissediyorum siz bunu atmak için neler yapıyorsunuz

iki adet siyah zeytinde 16kl.var canım ya lıght mı bu zeytin peki ben yemeğe korkuyorum da ne zamndr yemıyorum cok özledim ya:18::26:

benim var da odada yatıyo ne zamandır

iki adet siyah zeytinde 16kl.var canım ya lıght mı bu zeytin peki ben yemeğe korkuyorum da ne zamndr yemıyorum cok özledim ya:18::26:

arkadaşlar acaba bu kalori hesabına çok takmasakmı yanlış anlamayın yani ölçüsünde yersek ve aralıklarla yersek olmaz mı bizim vucudumuzun vitamin minarellere de ihtiyacı var bunların eksikliği çeşitli hastalıkların çıkmasına sebep verebilir mesela ebru şallı çantasında çikolata taşırmış canı isteyince yemek için ama bir parça yerim diyor maksat nefsini köreltmek

katılıyorum çok takılmayın kalorisepetine:)

az önce öğlen yemegımde yagsız ton balıgı ve yesıl salata yedım ve iş arkadasım karsımda koca 1 tabak makarna yedıı vee gercekten canım ıstemedııı...
psikolojık olarak 1 kasık yesem biyerım sısmesın dıye dusundum ama sonra şşen yerlerı ındırmeye calıştıgımn farkına vardım YEMEDIMMM

Madam nerelerdesin canım sen? Bak boyle bizi birakirsan kilo alirsin sana bizi birakmayi yasakliyorum:)))

ya vallahi bıkmıştım artık hem uymuyorum hem uyuyormuş gibi yazıyorum diye, bırakmıştım. ama olmuyor gerçekten de sizsiz canım yaaa
bırakmıycam bundan sonra sizi hiç

ya vücudun ihtiyacı var ona da, ne kalorisi olacak Allah için, yumurta bile 72 kaloriyse o hiçbişey ne ki yaniii...
onu bile yemiosunuz hee

katılıyorum çok takılmayın kalorisepetine:)

şimdilik oraya takılmam iyi, ben hangisi ne kadar sağlıklı bilmiyorum pek ve kalorileri ne kadar, ne kadar ölçüde yememiz gerek, öğreneyim ondan sonra sayıya bakmam.
yani şimdi de günlük şu kadar kalori yiyeceğim dersem zaten şu an tüm günlük kalorimi tamamlamış bulunuyorum.
o halde akşama aç kaldım demek

2012-05-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] nestle tropikal meyveli müsli 1 100 g 366
[2] Kiraz 50 gr 36
[3] dost süt 2 200ml 118
[4] Su 1000 ml 0
[5] Çay (şekersiz) 0.10 LİTRE 1
[6] yesil cay 1 adet 0
[7] Salatalık (hıyar) 0.2 ADET 2.2
[8] Roka 1tutam GRAM 0.31
[9] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[10] Cherry Domates 3 adet GRAM 0.57
[11] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 2 adet 141
Toplam : 681.08 kal.

şimdi nesfit yedim ama beni hiç mi hiç tutmadı. bu işte bi yanlışlık var abowwwww,

sanırım wasa yiyeceğim 1 adet yoksa mahvoliciğimmmmmmmmmm:18::18:

kızlar ben sabah 2 yumurta yedim,
1,5 saat sonra faan 2 incir ve 1 bardak süt içtim.
şimdi de öğle yemeği olarak nesfit yedim..
aşama fırında tavuklu,patatesli,havuçlu yemeğim var, yanında da ayranaşı çorbası.

doymadım doyamadımmmm yemelere seni bennnnnnn, kimseyi koyamadım yerine yenidennnnnnnnn, saymadım sayamadım sensiz geçen yılları, ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitemmmmmm.

doymadım anacım doymadım. kızlar ne önerirsiniz acil bana?
gene tatlı krizim tuttu ki nesfitin içine 1 kuru kayısı dilimlemiştim ve o da zaten tropikal meyveliydi.
ne olur yardım edin.

2 de wasa yedim üstüne üstelik

Son düzenleme:

madamcım kayısı kimilerine yaramıyor.benim de tatlı isteğimi bastıamıyo malesef..
şeker krizi için en iyisi kuru incir.2 tanesi anında kesiyo, bol da su içiriyo.
bi de ben sütümün içine ballı(zencefil,zerdeçal,tarçın) bir karışım yaptım, her süt içtiğimde 1 çay kaşığından biraz fazla katıyorum, bana çok iyi geliyo.

bn de sein gibiydim bi zamanlar, o gofretleri yedikçe yiyesim geliyodu..ama şimdi istemiyo canım.

incir ve ballı kaışımı dene mutlaka.

Son düzenleme:

cambaz afiyet olsun canm çiğ köfteyi bende cok sewıyorum ama yemeğe korkuyorum etlimi yiyosun sen canm ? 100 gr da 210 kalorıyse ben yağsız ve etsiz yapıyorum lıght oluyo yanı acaba ondakı kalorı nekadrdr ya? tahminen fikri olan varmı kızlar ? benim gibi çiğ köfte hastası olanlara da lıght çiğ köfteyi nasıl yaptığımı anlatabilirim:13:

[QUOTE=madamtusot;

ya vücudun ihtiyacı var ona da, ne kalorisi olacak Allah için, yumurta bile 72 kaloriyse o hiçbişey ne ki yaniii...
onu bile yemiosunuz hee

tamam madamtusot bir iki tane yerim ozamn artk :) haklsın ama ben yağlı diye yemıyodum lıght zeytın aldım onu bile yemedım yanı annem yedi saolsun :) neyse artk yıne alırım ozamn:)

her gün 1 tane form çayı içiyordum ödem falan atayım diye kabızlık başladı çayı bıraktım normale dödü inanırmısın anlamadım vallaha nasıl iş bu böyle

Olabilir,çayın içindeki şeylere bazen vücut farklı tepki verebiliyor.Bakma ben de içiyorum bazen ama bende de işe yaramıyor,belki daha da fazla kabız yapıyordur farketmiyorum.Çünkü benim ömrümün çoğu kabız olarak geçiyor..

Vallahi ben bu durumlarda bir nescafe içiyorum,light sütlü,tatlı isteğimi şıp diye kesiyor...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…