madamcım kayısı kimilerine yaramıyor.benim de tatlı isteğimi bastıamıyo malesef..
şeker krizi için en iyisi kuru incir.2 tanesi anında kesiyo, bol da su içiriyo.
bi de ben sütümün içine ballı(zencefil,zerdeçal,tarçın) bir karışım yaptım, her süt içtiğimde 1 çay kaşığından biraz fazla katıyorum, bana çok iyi geliyo.
bn de sein gibiydim bi zamanlar, o gofretleri yedikçe yiyesim geliyodu..ama şimdi istemiyo canım.
incir ve ballı kaışımı dene mutlaka.
Vallahi ben bu durumlarda bir nescafe içiyorum,light sütlü,tatlı isteğimi şıp diye kesiyor...:)
Sabah erken saatlerde bir randevum vardı,o yüzden o keyifli kahvaltımı bu sabah yapamadım.
Ayaküstü:
Yarım simit
Az tarafından çeçil peynir
1 kupa şekersiz çay içtim...
Bir de geçenlerde pazardan taze nane aldım.
Bir kavanoza su doldurdum,çiçek gibi nane demetini oturttum içine.
Bir güzel oldular,bir güzel..
Arada gidip yapraklarından kopartıp,yıkayıp atıyorum ağzıma..
Aromalı bir bitki olduğu için bayağı iştah kesiyor bende,tavsiye ederim...
polenikçim google da ara Weight Loss - Diet Ticker sitesini girip istediğin çizelgeyi ve üzerindeki karakterleri seç.onları zaten yapmışsın biliyorsundur:128:canım merhaba su tıcket ı kılo degısımınde nasıl değiştiriyoruz
canm hiçmi yapmadın yapsana hem diyette yapıyosun spor yapmıs olursun işte bnm yoktu aldım bakalım nasıl olacak, hiçmi kullanmadın maximaculpacım?
sağol durna,bende etsiz yiyorum kalori sepetinden baktım kalorisine zaten marka yazabiliyormuyuz bilmiyorum ama her ayın 15 nde indirim oluyor ordan alıyorum ve yufkasız yiyorum bol marulla zaten o zamanda çok yenilmiyorcambaz afiyet olsun canm çiğ köfteyi bende cok sewıyorum ama yemeğe korkuyorum etlimi yiyosun sen canm ? 100 gr da 210 kalorıyse ben yağsız ve etsiz yapıyorum lıght oluyo yanı acaba ondakı kalorı nekadrdr ya? tahminen fikri olan varmı kızlar ? benim gibi çiğ köfte hastası olanlara da lıght çiğ köfteyi nasıl yaptığımı anlatabilirim:13:
Fırında kocaman bir kakaolu kek var şu an......
Allahım bana bundan yememe iradesi ver(gıcık bir cümle,kabul ediyorum)...
bir dilim evde yapılmış kek 200 kalori onu yakmak için koşu bandında 6,5 hızla 30 dakika yürüyünce ancak yakabilirsin 200 kaloriyi öyle düşün yada nefsine çok işkence yapma akşam yemeği olarak kek ye
bir dilim evde yapılmış kek 200 kalori onu yakmak için koşu bandında 6,5 hızla 30 dakika yürüyünce ancak yakabilirsin 200 kaloriyi öyle düşün yada nefsine çok işkence yapma akşam yemeği olarak kek ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?