60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah erken saatlerde bir randevum vardı,o yüzden o keyifli kahvaltımı bu sabah yapamadım.

Ayaküstü:

Yarım simit
Az tarafından çeçil peynir
1 kupa şekersiz çay içtim...

Bir de geçenlerde pazardan taze nane aldım.
Bir kavanoza su doldurdum,çiçek gibi nane demetini oturttum içine.
Bir güzel oldular,bir güzel..
Arada gidip yapraklarından kopartıp,yıkayıp atıyorum ağzıma..
Aromalı bir bitki olduğu için bayağı iştah kesiyor bende,tavsiye ederim...

incirim bitti aslında alacaktım dün neyse dedim olanlarla idare edeyim ama kesmedi.
hurma ve incir tatlıyı kesiyor ve gerçekten güzel yiyecekler seviyorum.
işe getireyim bundan böyle.
o karışımı da hepsini alıp yapmam lazım:s

maximacım ya dayanamadım doymadım diye knorr hazır çorba içtim kremalı sebzeli 72 kcal.:18:
anca şimdi doydum.
çılgınlar gibiyim şu an, anammmm sanki ilk kez diyet yapacakmışım gibi çılgın attım vallahi az önce.
ben en iyisi gidip incir, hurma, meyveli yoğurt falan alayım.

Vallahi ben bu durumlarda bir nescafe içiyorum,light sütlü,tatlı isteğimi şıp diye kesiyor...:)

aslında haklısın nescafe olsa iyi olurdu. bi an gözüm döndü resmen. hem açtım hem tatlı istiyordum. çorba içtim o biraz kesti bişeyler yeme isteğimi çok şükür.

bu sefer de uyku bastırdı
amannnnnnnnnn 2 dk uyuyup gelebilsem keşke

onun içine de limon ve salatalık dilimi ekle bak, dolapta tut, sonra yazın enfes oluyor. offffffffff canım çekti

selm kızlar sabah menüm bir kupa aç karnına yeşil çayy 1catal peynir 3 zeytin 2 kaşar peniri 2 dilim tam bugday ekmegi bukadar hepsi şimdide ıspanak böregi yapcam ondan yicemm sonra yürüyüşşş

Merhabbaaaa KK'nın çıtır hatunları
Bugün yediklerimi yazıyorum

Sabah:Patatesli 1 tane poğaça(Kızmayın bana çok acele çıktım kahvaltı hazırlayamadım nefsitim de bitmişti)
2 br şekersiz çay

Öğlen:Kurufasülye 1 tabak
1 Kaşık pilav
2 Dilim beyaz ekmek

Şimdilik bu kadar sabahta öğlen de ara yapmadım hiç

Afiyet olsun kızlarrr.
Ben bu öğlen yine salata yedm :/
Ama bu sefer light ton balıgı ıle bırlıkte.
Karıstrdm göbek salata, dere otu, taze soğan, bi kaç cherry domates bi de ton balığı. Yağ yerine de yarım limon sıktım.
Koca kaseyi götürdüm
Düne nazaran çeşidi daha bol oldu, akşama çok acıkmam en azından

canım merhaba su tıcket ı kılo degısımınde nasıl değiştiriyoruz
polenikçim google da ara Weight Loss - Diet Ticker sitesini girip istediğin çizelgeyi ve üzerindeki karakterleri seç.onları zaten yapmışsın biliyorsundur:128:

canm hiçmi yapmadın yapsana hem diyette yapıyosun spor yapmıs olursun işte bnm yoktu aldım bakalım nasıl olacak, hiçmi kullanmadın maximaculpacım?

evet bi ara ben de almayı düşünüyordum maxima gerçekten faydası var mı????

sağol durna,bende etsiz yiyorum kalori sepetinden baktım kalorisine zaten marka yazabiliyormuyuz bilmiyorum ama her ayın 15 nde indirim oluyor ordan alıyorum ve yufkasız yiyorum bol marulla zaten o zamanda çok yenilmiyor

Kızlar kirazın kalorisi ne kadar yaa kalorisepetin de 100 gr 72 kalori yazıyor ama başka yerler de 40 kalori yazıyor

slm kızlar bende geldim 66.8 çıktım bu sabah hedefim 59 kilo bir gün uysam bir gün dayanamıyorum 10 aylıkta kızım var ve kocaman bir göbegim

Fırında kocaman bir kakaolu kek var şu an......

Allahım bana bundan yememe iradesi ver(gıcık bir cümle,kabul ediyorum)...

Fırında kocaman bir kakaolu kek var şu an......

Allahım bana bundan yememe iradesi ver(gıcık bir cümle,kabul ediyorum)...

bir dilim evde yapılmış kek 200 kalori onu yakmak için koşu bandında 6,5 hızla 30 dakika yürüyünce ancak yakabilirsin 200 kaloriyi öyle düşün yada nefsine çok işkence yapma akşam yemeği olarak kek ye

1 su bardağında açık şekersiz çay içicem şimdi canım çekti. Ara öğün niyetine olsun
Akşam ne yesem diye kara kara düşünüyorum :/ Hep aynı şeyler yiyorum. Napsam ki?

madamcım; hazır çorba içmeni tavsiye etmem çok zararlı
hazır çorba içeceğine bir muz ye, üstüne de tarçın serpiştir daha iyi.
olmadı 2-3 salatalık ye, salatalığın kalorisi ne ki.hem daha sağlıklı beslenmiş olursun ama ambalajlı ürünleri çok çok zorda kalırsan mecburen tüket.

durnacım benim koşu bandım var, onda takılıyorum ben:)

kızlar keşke koşu bandı alacağıma bisiklet alsaydım diye pişman oldum şimdi.bisiklet bacak ve kalçayı daha çabuk forma sokuyor.ne zamandır yürüyorum, tempolu yürüsem de koşsam da popom hala sıkılaşmadı.

[QUOTE=maximaculpa;

bendede koşu bandı var ama elektriği cok yakıyo diye kullanmıyorum :\ aslında tamda bilmiyorum ne kadar yaktığını senn fatura nasıl gelıyo mesela aylık ne kadar sure kullanıyosun bnde kullanmak ıstyorum ama bu yuzden kullanmıyorum dısarıda piste cıkıyorum yuruyorum ama soğuk havalarda cıkamıyorum:\ faturada gelen fıyat cokmu canm senin ? 1 saat yürüyünce ne kadar yakıyodur acaba?

Şu saate kadar dayandım,yemiycem akşama,ne olursa olsun..

Yapmayacağım evde böyle şeyler ama oğlum her akşam okuldan gelince arıyor,istiyor.

Eşimde bayılır pastaya böreğe..Eeee onların fazlalıkları yok tabi benim gibi,isyanlardayım yaa...

Şu saate kadar dayandım,yemiycem akşama,ne olursa olsun..

Yapmayacağım evde böyle şeyler ama oğlum her akşam okuldan gelince arıyor,istiyor.

Eşimde bayılır pastaya böreğe..Eeee onların fazlalıkları yok tabi benim gibi,isyanlardayım yaa...

ben koşu bandını hergün yarım saat kullandığım zamanlar bile farkedilecek kadar büyük bir artış olmadı, asıl fırında poğoçalar,börekler,kekler yapınca çok elektrik yakılıyor bu yönde bir tasarruf yapalım bence ben akşam yemeğini bol meyve bir dilim ekmek peynir domatesle geçiştirdim öğlen çok yedim galiba hiç açlık hissetmiyorum umarım gece acıkmam birde iki gün oruç tutmayı düşünüyorum gece kalkıp yemek yemem lazım ne yesem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…