Kızlar bana fikir verin lütfen !
Yarın veya perşembe günü regly'im olabilir. Cuma günü de tatile gitcem biliyorsunuz. Havalar da zaten güzel değil ama ne bileyim denize girerim diye hayal ediyorum. Şu regl geciktirici ilaçlardan kullansam mı acaba kararsız kaldım. Yarın olursam çok iyi olur hiç olmadı 2-3 gün girerim denize ama bu sefer yarın da olmazsam tüm tatil regl olarak geçircem
O ilaçların da yan etkileri oluyor sanırım.
İlacı aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.
Bir de tatil boyunca şiş gezmek de var, şişlik de yapıyormuş.
canım o ilaçları doktorlar bile çok nadir yazıyo mesela bana yazmıştı ama adet günüm össye denk geldiği için..kullanma bence hiç sağlıklı değil..uzun vadede kötüymüş etkileri
herkese günaydııın.
kahvaltımı yaptım kızlar.1 yum.domates salatalık azıcık peynir.
hepinize light günler
papatyakız hoşgeldin aramıza.:)kendin hakkında bilgi verir misin???
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ben de diyorum sonrası kötü olursa değer mi denize girmek için. Bir de hava kötü de olabilir, hem ilaç kullanıp hem de denize girememek de var.
Ben yıllar önce kullanmıştım böyle bir ilaç 2-3 günlüğüne , sonrası tansiyon düşüklüğü baş dönmesi gibi etkiler olmuştu. Zaten o yönlerinden çekiniyorum...
Denizi de çok seviyorum
ben de denizi çok severim canım ama bayadır gitmiyorum tatileburdan okuyan arkadasların da bilmesi gerek o ilaçlar ileride gebeliği engelleyecek kadar zarar verebiliyomuş bünyeye keyfi kullanmamalı..etrafımda çok var böyle hemen ilaca basvuran laf anlamayan malesef
canım benimmmm,
eşin de evde çalışsa ya ders? olmuyor mu öyle?
menü çok güzel olsa da yesem valla
bu arada mercimekli bulgur ilk kez duyuyorum.
ben artık evde çok bişey yapmıyorum, perşembe pazara gidip enginar alıp dondurucuya atıcam bakalım kışa hazırlık yapayım.:44:
bezelye var aslında veya semizotu bu akşam onları yapabilirim şu an çok açımmmmmmm
saat 11 gibi ara yaptım:
5 adet kiraz yedim.
su 990 ml. olmuş şimdilik.
bu öğlen iş yerinde domates, acı biber, yumurta, ekmek aldı ablamız ilk kez iş yerinde menemen yapılacak.
çok açımmmmmmmm ama nasıl doyacağım bilmem, ekmeksiz de yenmiyor ki şu menemen:18:
Yarın veya perşembe günü regly'im olabilir. Cuma günü de tatile gitcem biliyorsunuz. Havalar da zaten güzel değil ama ne bileyim denize girerim diye hayal ediyorum. Şu regl geciktirici ilaçlardan kullansam mı acaba kararsız kaldım. Yarın olursam çok iyi olur hiç olmadı 2-3 gün girerim denize ama bu sefer yarın da olmazsam tüm tatil regl olarak geçircem
Bende egeliyim ama malesef annem hiç yapmadığı için öğrenmedim ama çok seviyorum o nedenle gözümü karartıp alıp deneyeceğim zamanla öğrenir kıvamını tuttururum .Şekerim yeşil haliylede kullanabilirsin.Bizim yönede hep öyle kullanılır zaten.
Çok büyük almana gerek yok bol suda limonla haşlayıp dondurucuya atabilirsin.
Nasıl yenilecek dersen aynı biber dolması gibi iç hazırlanıp içi dolduruluyor sonra pişiriliyor.
Biz egelilier içini yediğimiz gibi yapraklarınıda sıyırarak yeriz.Çok faydalı bir bitki suyuda karaciğer temizliyor.
Genelde şu sıralar yanında taze yapraklı sarmayla pişirilir.
Bugün dinledim asma yaprağında sütten fazla kalsiyum varmış bol bol tüketin:)
kızlar sabah 1 dilim ekmek,3 zeyitn,1 kk peynir,1 porsiyon yumurta,erik çilek
sizce erikle çilek yesek sorun olurmu?:26:
Canım bende iki yazdır kullanıyorum hiçbir yan etkisi olmadı bıraktıktan sonra 1-2 gün içinde başlıyor regl biraz yoğun oluyor o kadar
Bende egeliyim ama malesef annem hiç yapmadığı için öğrenmedim ama çok seviyorum o nedenle gözümü karartıp alıp deneyeceğim zamanla öğrenir kıvamını tuttururum .
Sarma deyince haftasonu bir tencere sardım oğlumun okul pikniği için herkez bayıldı
olmaz bence, fazla yemezsen niye olsun.
merguanacım bu arada hayırlı olsun:)
cnm tatil için neden bu kadar erken davrandınız ki sen de diyosun daha hiç havalar ısınmadı die ama madem gidiyosun soğuk flan deme yüz güzelce :)
bende geçen yıl aynı sorunu yaşamıştım bir türlü karar verip kullanamadım ilacı bende tampon kullandım denize gireceğim zamanlar,şimdide doktor bana o ilacı reglim çok yoğun geçtiği için tedavi amaçlı verdi kullanma zamanını geçirdim bir türlü karar veremediğim için başlamaya hormon dengesini çok değiştiriyor bu ilaçlar bildiğim kadarıyla o yüzden ben kullanmakta kararsız kalıyorum
Ramazan bayramında yine gideceğiz. Arasında biraz vakit olsun diye böyle yaptık.
Ben haziranın başında iyi olur havalar diye düşünmüştüm önceden plan yaptık öyle. İşte güzelce yüzmem için regl olmamam lazım :) Soğuk moğuk yüzerim de...
Primolut-n diye bir ilacı aldım ben. Onu mu tedavi amaçlı verdi doktor ?
Doktor verdiği halde kararsızsın değil mi?
Olmadı yarın regl olursam veya perşembe (inşallah diyorum) haftaya çarşambaya felan girmeye başlarım. Tampon kullanmadım daha önce hiç. O şekilde girilebiliyor mu denize ?
Yüzmek çok güzel bir spor bu arada, keşke hergün yüzebilsek. Ben hergün 1-2 saat yüzerim imkan olsa...
Hiç kullanmadım ama normal düzeni bozma derim ben.Nereye gideceksin bilmiyorum ama
havalarda bozuk bu ara.Her yer yağışlı bu teselli olur belki.
yok madamcım evde çalışamıyor, benim zırt bırt gidip öpesim geliyo adamın konsantrasyonunu bozuyorum
mercimekli bulguru ben çok severim.
mercimekleri birazcık haşla önceden madamcım, ama çok haşlama, bulgurla da haşlancaklar çünkü.bulgurla birlikte ekle.
ben genelde soğanlı,biberli,domatesli yaparım bulgur pilavını. bugün bi değişiklik olsun diye mercimek de katıyım dedim.
yeşil mercimeği seviyosan dene bir gün.
esencim ben de bir kere tatilden önce kullanayım dedim denize rahat girmek için ama ya ben eczacının dediğini anlamadım ya da acemiydi o bana anlatamadı sonuç hüsran oldu.
esenrüzgar tatile nereye gidiyorsunuz ?
evet o ilacı yazmıştı bana doktor ama kararsız kaldım tampon kullanıp yüzebilirsin tabi ama sık sık değiştirmek gerekiyor tamponu ben 45 dakikada bir değiştiriyordum yada yarım saatte bir yoğun geçtiği için regl günlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?