60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım o ilaçları doktorlar bile çok nadir yazıyo mesela bana yazmıştı ama adet günüm össye denk geldiği için..kullanma bence hiç sağlıklı değil..uzun vadede kötüymüş etkileri

canım o ilaçları doktorlar bile çok nadir yazıyo mesela bana yazmıştı ama adet günüm össye denk geldiği için..kullanma bence hiç sağlıklı değil..uzun vadede kötüymüş etkileri

Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ben de diyorum sonrası kötü olursa değer mi denize girmek için. Bir de hava kötü de olabilir, hem ilaç kullanıp hem de denize girememek de var.
Ben yıllar önce kullanmıştım böyle bir ilaç 2-3 günlüğüne , sonrası tansiyon düşüklüğü baş dönmesi gibi etkiler olmuştu. Zaten o yönlerinden çekiniyorum...
Denizi de çok seviyorum

herkese günaydııın.
kahvaltımı yaptım kızlar.1 yum.domates salatalık azıcık peynir.
hepinize light günler

papatyakız hoşgeldin aramıza.:)kendin hakkında bilgi verir misin???

hoşbuldum:) üniversite öğrencisiyim ben 20 yasındayım..3 sene önce 60dan 65 e cıktım sonra da bir türlü veremedim bu sene hiç farketmeden 70 e geldim artık dur dedim 1 ay spor ve diyetle 67ye indim sonra sporu bıraktım tekrar 68e cıktım bir aydır da diyetteyim 2 haftadır spora gidiyorum 2 kilo verdim 66yım..bir aydır diyetteyim diyorum ama benim sorunum diyeti aralarda çok bozmak 5 gün çok iyi devam ediyorum sonra 2 gün çok yiyorum tekrar başlıyorum 5-6 gün tekrar iki üç gün aşırı yiyorum iki ileri bir geri yani..motivasyonum cabuk düşüyor keşke biraz tutsam kendimi bir ayda 4 kilo verebilirim ve o zaman devam etme istegim de artar ama bi trlü başaramadım bakalım şimdi de finaller başladı ders yok hep evdeyim kendimle yediklerimle daha çok ilgilenebilirim..böyle işte

ben de denizi çok severim canım ama bayadır gitmiyorum tatile burdan okuyan arkadasların da bilmesi gerek o ilaçlar ileride gebeliği engelleyecek kadar zarar verebiliyomuş bünyeye keyfi kullanmamalı..etrafımda çok var böyle hemen ilaca basvuran laf anlamayan malesef

Neyse sağlığımızdan olmayalım denize girecez diye...
Napalım ağustosta tekrar gideceğiz o zaman girerim veya en azından o zaman kullanırım bu ilacı :)
En azından o zaman hava ısınmış olur.
İlla girecem yani denize

Biraz da orda yediklerime kesin dikkat edemem diye hiç olmazsa yüzerim eritirim ümidi de vardı ama nasib artık napalım...
Şuanda akdeniz sahilleri de dahil henüz ısınmadı hiçbir yer...

yok madamcım evde çalışamıyor, benim zırt bırt gidip öpesim geliyo adamın konsantrasyonunu bozuyorum

mercimekli bulguru ben çok severim.
mercimekleri birazcık haşla önceden madamcım, ama çok haşlama, bulgurla da haşlancaklar çünkü.bulgurla birlikte ekle.
ben genelde soğanlı,biberli,domatesli yaparım bulgur pilavını. bugün bi değişiklik olsun diye mercimek de katıyım dedim.

yeşil mercimeği seviyosan dene bir gün.

esencim ben de bir kere tatilden önce kullanayım dedim denize rahat girmek için ama ya ben eczacının dediğini anlamadım ya da acemiydi o bana anlatamadı sonuç hüsran oldu.

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza katılmaktan mutluluk duyacağım :) Hedef 5 kg. Başarabilirsem tabi :))) Desteklerinizi bekliyorummm :)))

Hiç kullanmadım ama normal düzeni bozma derim ben.Nereye gideceksin bilmiyorum ama
havalarda bozuk bu ara.Her yer yağışlı bu teselli olur belki.

Canım bende iki yazdır kullanıyorum hiçbir yan etkisi olmadı bıraktıktan sonra 1-2 gün içinde başlıyor regl biraz yoğun oluyor o kadar

Bende egeliyim ama malesef annem hiç yapmadığı için öğrenmedim ama çok seviyorum o nedenle gözümü karartıp alıp deneyeceğim zamanla öğrenir kıvamını tuttururum .
Sarma deyince haftasonu bir tencere sardım oğlumun okul pikniği için herkez bayıldı

Toprağım diyeyim o halde:) Bir şeyi unuttum haşladıktan sonra yaprakları açılır ortasındaki tüylü kısmı çıkar
kaşık yardımıyla.Diyet dolayısıyla bulgur ağırlıklı bir iç kullanıyorum ben hem dolmada hem sarmada:)

merhaba kızlar yediklerimi yazıyım önce
sabah kahvaltısı
yarım haşlanmış yumurta
yarım dilim çavdar ekmeği
doymadım
bir kaç kaşık nesfit yağsız sütle

öğlen yemeği
bir kase mercimek çorbası
salata
bir tane şekerpare

spor yapamadım reglim çok yoğun geçiyor kımıldıycak halim yok malesef birde elma sirkesi bal su karışımına başladım cumaya kadar tartılmıycam bakalım verebilecekmiyim kilo akşamda yoğurt pulbiber denemeyi düşünüyorum

cnm tatil için neden bu kadar erken davrandınız ki sen de diyosun daha hiç havalar ısınmadı die ama madem gidiyosun soğuk flan deme yüz güzelce :)

bende geçen yıl aynı sorunu yaşamıştım bir türlü karar verip kullanamadım ilacı bende tampon kullandım denize gireceğim zamanlar,şimdide doktor bana o ilacı reglim çok yoğun geçtiği için tedavi amaçlı verdi kullanma zamanını geçirdim bir türlü karar veremediğim için başlamaya hormon dengesini çok değiştiriyor bu ilaçlar bildiğim kadarıyla o yüzden ben kullanmakta kararsız kalıyorum

cnm tatil için neden bu kadar erken davrandınız ki sen de diyosun daha hiç havalar ısınmadı die ama madem gidiyosun soğuk flan deme yüz güzelce :)

Ramazan bayramında yine gideceğiz. Arasında biraz vakit olsun diye böyle yaptık.
Ben haziranın başında iyi olur havalar diye düşünmüştüm önceden plan yaptık öyle. İşte güzelce yüzmem için regl olmamam lazım :) Soğuk moğuk yüzerim de...

Primolut-n diye bir ilacı aldım ben. Onu mu tedavi amaçlı verdi doktor ?
Doktor verdiği halde kararsızsın değil mi?
Olmadı yarın regl olursam veya perşembe (inşallah diyorum) haftaya çarşambaya felan girmeye başlarım. Tampon kullanmadım daha önce hiç. O şekilde girilebiliyor mu denize ?
Yüzmek çok güzel bir spor bu arada, keşke hergün yüzebilsek. Ben hergün 1-2 saat yüzerim imkan olsa...

evet o ilacı yazmıştı bana doktor ama kararsız kaldım tampon kullanıp yüzebilirsin tabi ama sık sık değiştirmek gerekiyor tamponu ben 45 dakikada bir değiştiriyordum yada yarım saatte bir yoğun geçtiği için regl günlerim

Hiç kullanmadım ama normal düzeni bozma derim ben.Nereye gideceksin bilmiyorum ama
havalarda bozuk bu ara.Her yer yağışlı bu teselli olur belki.

Ben de ondan da kararsızım biraz, hava bozuk boşuna hormon almayayım diye..

Allah muhabbetinizi bozmasın, yeni evli olunca böyle oluyor
Sonra da çocuk olunca o seni kovalar sen kaçarsın

Zaten 1 gün kaldı sanırım regl'ye 2-3 gün öncesinden kullanmak lazımdı, ben kaçırdım sanırım o vakti. Ama aldım yani yanımda bulunsun akşama kadar fikir değiştirirsem diye...

esenrüzgar tatile nereye gidiyorsunuz ?

Mersine gidiyoruz canım.

Tampon beni çok korkutuyor, hiç denemedim ya heralde ondan. Yoğun günlerde girmem canım ona bile razıyım :)
O zaman bitmeye yakın eğer gözüm yerse tampon denerim artık. En iyisi hormon almamak.
Seneler önce bekarken denemiştim ben 2-3 gün için tüm dengem mahvolmuştu. Tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi vs. olmuştu sonrasında da aylarca düzensizleşti. Değmez ama bazısı da bak hiç sorun olmadan kullanıyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…