60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru, bal mideyi yumusattıgı icin koyuluyordu, ben tokken iciyordum canım, sen acken , metabolizmayı hızlandırsın vs. diye mi iciyorsun?

Birincisi bu selülitlerin olup olmadığını nerden anlıyoruz ?
İkincisi de selülitler kaybolurmu ?

canım selülit olup olmadığını şurdan anlıyoruz..
bacağını ve poponu sıktığın zaman pütürlü bi tabaka oluşuyor, portakal kabuğu gibi denilen tabir..

eğer pürüzsüzse selülit yok demektir..

selülit kaybolan bir şeydir.
yediklerimize ve spora bağlıdır kaybolup çoğalması.

Maşallah ya, sabırlısın sabırlısın
Ben okuyacak güzel bir kitap bulsam, şu bisiklet hareketini seviyorum onla yaparım.
yürüyüşü kaç dakika yapıyorsun peki? yada saat?

Veee.Veee.Veee
Bol bol su içmekk

Valla senin sayende koşu bandı alıcam :)
Bence yürüyüşten sıkılmaz insan, tv izlerken yatacağımıza yürürüz karşısında.
Bu arada tempolu yürüyüş mü yapıyorsun? Kaçta yürüyosun ve ne kadar zaman yürüyosun?
Alışkanlık olması da güzel, demekki sıkılmıyor insan koşu bandından.

Doğru, bal mideyi yumusattıgı icin koyuluyordu, ben tokken iciyordum canım, sen acken , metabolizmayı hızlandırsın vs. diye mi iciyorsun?

Metabolizmayı hızlandırsın, yağları yaksın artık ne olursa :)
Bir ara benim kilo vermem durdu gibi olmuştu öyle içmeye başlamıştım , faydası olmuştu sanırım devam ettim öyle. Şimdi de bırakamıyorum.

Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. Aslında ben de öyle biliyorum ama çok da denememiştim öyle de anlaşılmaz diye birşey duymuştum...
Kaybolan bişeyse selülit iyi o zaman.
Hemen şimdi gidip bakayım lavaboda selülit var mı bende de :))))

esenrüzgarcım senin gibi düşünleri gördükçe rahatlıyorum inan ki..cidden 2 laf öğrenmişler dillerinde dolandırıp duruyorlar..neyse konu burda da açılmadan kapatalım en iyisi..

evet, türkiyedeki mısırların iyi olduğunu ben de geçen doktorum programında çıkan bir profdan duydum, ismini unuttum şimdi..
ama mısırın ithalatı üretiminden daha çok diye duydum ben de..
bu avm de, caddelerde satılan mısıra ben de bayılıyorum ve sanırım bunlar gdolu msır.
uzun süredir yemiyorum sırf bu yüzden..
en iyisi pazardan mısır alıp buzluğa atmak, çocuğa o mısırı haşlayıp vermek..

Maşallah ya, sabırlısın sabırlısın
Ben okuyacak güzel bir kitap bulsam, şu bisiklet hareketini seviyorum onla yaparım.
yürüyüşü kaç dakika yapıyorsun peki? yada saat?

canım, kalın kitaplar okunmuyor tutamıyosun elinde söyleyim :)
ben hem kitap okumuş oluyorum hem spor yapıyorum aynı anda..

yürüyüşü genelde 45 dk, 1 saat civarında yapıyorum ben canım..tabi ruh halim iyi olduğunda..:)

Veee.Veee.Veee
Bol bol su içmekk

aynen. bol su içmek lazım hücrelerin rahatça iletimi için..

esencim sıkılmayacaksan al,
bizim koşu bandına taliplimiz vazgeçmiş..ne güzel bisiklet alacaktım..
neyse kalsın artık ne yapalım..:)

canım ben 4te başlıyorum ilk 5-10 dakika falan. sonra 5, 5.5 arası hızlı yürüyüorum. yarım saati böyle geçiriyorum, sonrasında 6, 7 ve 8 de koşuyorum.
tabi koşarken kitap okunmuyo

bak bakalım selülit var mı
kiminin göbeğinde bile oluyormuş ya selülit benim hiç olmadı allahtan
bacağımdakiler gitti de birazcık kalçamda duruyolar..

günaydın kızlarrr :)

akşam eve giderken 15 dk yürüdüm mercimek çorbası ve salata yedım bide yoğurt 20 dk plates ve 30 dk yürüyüş yaptım
sabah tartılmadım bakalım yarın tartıda ne cıkcak :))

günaydın, pilatesi nasıl yapıyosun ya. ben çok sıkılıyorum:)
etkileri çok iyi ama beni çok sıkıyo pilates, yapamıyorum..

kızlar ben canan karatayın kitaplarını aldım..
geçenlerde soru-yorum programında gördüm ilk defa kendilerini..daha önce duymuştum ama görmemiştim hiç..
kadın çok hoşuma gitti, çok tatlı birisi..

kalp doktoruymuş zaten..
bugün yarın gelir kitaplarım...

kızlar aranızda kenize murad'ın saraydan sürgüne kitabını okuyan var mı?

canım bende ebru şallının cd varr onu takıyorum onunla yapıyorumm benıde çok sıkıyorr ama napayımm karın bölgesinin gitmesi lazım sende en az 15dk yap bak nasıl rahatlatıyorr insanı :))

canım bende ebru şallının cd varr onu takıyorum onunla yapıyorumm benıde çok sıkıyorr ama napayımm karın bölgesinin gitmesi lazım sende en az 15dk yap bak nasıl rahatlatıyorr insanı :))

bendeki de ebru şallının..hatta 2 cdsi var..ama dayanamıyorum ya, çok sıkıcı :)

pilates topuyla en çok mekik çekmeyi seviyorum zaten:))arada yapıyordum onu ama kaldırdım pilates topunu..

kahvaltı

evden çıkarken 1 su bardagı ılık su içtm 2 damla sirke döktüm içinee
2 dilim tahıl ekmek
10tane siyah zeytin
biraz peynir
2 dilim salata :)))

şimdide yeşil çay içcem inş.

pilates topuyla en çok mekik çekmeyi seviyorum zaten:))arada yapıyordum onu ama kaldırdım pilates topunu..

bende kaldırmıstım topu ama şişirdim attım eve her gördüğümde 3-5 mekik çekerim artık sende oylee yap csnım

aslında dün az yemedim ama ben bir kaç yıl önce de böyle olmuştum galiba bi kaç gün ara vermem lazım tabi tıka basa yemem ama spor ve su içmeye devam edecem kendime çok yüklenmek istemiyorum zaten 4 kilom kaldı vermem gereken

Veee.Veee.Veee
Bol bol su içmekk

Heralde benden bol su içeni yoktur :)
Fıçı oldum resmen. İşyerindekileri sayıyorum zaten 2 litreyi buluyor, evdekileri saymıyorum artık :)
Eskiden günde 1-2 bardak su içerdim.

Ben o pazardan aldıklarımıza da güvenmiyorum, onlar da ithaldir büyük ihtimal
Eliptik bisikleti düşünüyorsan o çok yorucu bişeymiş ve çabuk sıkılıyormuşsun o yüzden.
Bir de kas yapıcı özelliği varmış. Bence en iyisi yine de koşu bandı gibime geliyor. Ben denedim en düşük ayarda eliptik bisikleti sanki bileklerim ağrıdı...

Süpersin valla yürüyüş konusunda.. Zaten en az 40 dk. yapmak lazımmış yağ yakmak için.

Süper bir menü. Ben de dün mercimek çorbası içeyim dedim , dışarda arkadaşlarla...
Onlara takılmak için ton balıklı salata yemek zorunda kaldım. Ton balık zaten minik bişey, sırf marul salatasıydı. Tabi yarısını yedim anca...
Bugün tartıda epey bir az geldim :)
Mercimek çorbası yeseydim böyle olurmuydu bilemiyorum artık. Çok memnun değildim akşam yediklerimden doymadım üzerine de 2 kırık diyet çikolata yemiştim ama sabah tartıda görünce rakamları sevindirik oldum tabi :)

Benim de plates topu köşede duruyordu, evdekiler havasını indirmişler bi kenara koymuşlar kullanmadığım için.
Bir ara oğlan sahiplenir gbi oldu bu benim diye oynadı felan biraz ortada
Kocaman top nesini sahiplensin
Pilates bana da uzun ve sıkıcı bir işmiş gibi geldi.

Senin burcun ne maxicim ?

az kalmış ne güzel..
tıka basa yeme tabi ki, ama az da yeme. doydğunu hisset yeter.dikkat et kendine canım.

ebru şallı eylülde tekrar beyaz tv de yayına başlayacak twitter den yazmıştı o zaman daha programlı olur sabah erken kahvaltı yapıp ev işlerini yaparım sonra spor zaten program 10,30 da başlıyor hem kışın evde kös kös oturup şişmem o zaman da inşallah hep beraber yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…