evet canım az kaldı çok şükür seneye baharda göğüs küçültme ameliyatı olacam eminim 3 kilo da oradan gider57-58 kilo olursam yeter bana
Kilo verince onlar da küçülüyor ama :44:
kızlar ben canan karatayın kitaplarını aldım..
geçenlerde soru-yorum programında gördüm ilk defa kendilerini..daha önce duymuştum ama görmemiştim hiç..
kadın çok hoşuma gitti, çok tatlı birisi..
kalp doktoruymuş zaten..
bugün yarın gelir kitaplarım...
kızlar aranızda kenize murad'ın saraydan sürgüne kitabını okuyan var mı?
canım ben bekarkende büyüktü kendimi bildim bileli 95 beden kullanıyorum ve sarkmada oldu üstelik zayıflayıp karnım içine girdikçe göğüslerim daha öne çıkıyor onun için bana şart
sadece salatayla nasıl doydun kızz diyet çikolaya hangisini yedin akşamları hafıf yemeye dıkkat etcem ben çorba baya doyurucu oldum :))
karatay diyetini çok duydum bir gun yaptım onda ara öğün yok ara öğün yemeyincee titriyorum ben yaa
karatay diyetini çok duydum bir gun yaptım onda ara öğün yok ara öğün yemeyincee titriyorum ben yaa
kızlar ben canan karatayın kitaplarını aldım..
geçenlerde soru-yorum programında gördüm ilk defa kendilerini..daha önce duymuştum ama görmemiştim hiç..
kadın çok hoşuma gitti, çok tatlı birisi..
kalp doktoruymuş zaten..
bugün yarın gelir kitaplarım...
kızlar aranızda kenize murad'ın saraydan sürgüne kitabını okuyan var mı?
aslında diyet değil onunkisi.yaşam tarzı.
niye kitabın adını karatay diyeti yapmış anlamadım.
daha orjinal bir şey olabilirdi..
ben ara öğün yesem de olur yemesem de..aramıyorum pek..
canım çoktatlı istediğinde ballı tarçınlı süt içiyorum ara olarak sadece..
Ben bu mesajı kaçırmışım!
Napacan karatay diyetini maxicim ?
Merak için mi aldın, uygulamak için mi ?
Benim kafama pek yatmamıştı bir ara okumuştum o kadının dediklerini ama...
Uzun süreli yapınca o diyeti sağlık sorunları felan oluyor diye söylentiler duymuştum ben... ne kadar doğru bilemiyorum artık.
O bahsettiğin kitap neyle ilgili ?
Kadının ismi canan karatay da o yüzden karatay diyeti
Ana ögünü sıkı yemişsen aramıyorsun ara öğün de hafif yiyince arıyor insan. Ara öğünde de oturup bir avuç fındık,fıstık yemiyorum.
Taneyle herşeyden :)
Bazen de sütlü tatlı varsa gözüm dönüyor o ayrı konu
O zaman da akşam yemeğini yoğurtla vs. ile geçiştiriyorum işte. Dengelemek lazım.
Çocuğunu emzirdin heralde sen de dimi ?
Benim de kilo aldıktan sonra büyümüşlerdi ama şimdi kilo verince onlar da kilo verdi :)
Aslında pek doyurucu olmadı, onu bile yemedim doğru dürüst zaten. Gelince işte 2 kırık mavi-yeşil sütlü çikolata'dan yedim. O biraz bastırdı içimi. Sonra da bitki çayı içtim zaten bitki çayları tok tutuyor beni.
Eve gelince de valiz hazırladım öyle vakit geçti. Bir de zayıflama çayımı demledim ondan da içtim yatmadan hemen önce.
Açlığa midem alıştı biraz da sanırım :44:
Aslında ben pul biberli yoğurt yiyecektim akşam daha doyurucu olur diye bu sefer salata yiyince onu yemedim...
anlaım canım yoğırtlaa pul biberi ilk defa duydum nasıl oluyorr tadı acaba bak merak ettım şimdi heee valiz mi yolculuk var galıbaa
Ya ben öyle zorlayıcı diyetleri sevmiyorum. Bir de kadın bir avuç dolusu kuruyemiş felan yiyin ekmek yerine diyor. Ben zaten ekmek yemiyorum, bir de kuruyemiş yağ dolu . Ben leblebiyi bile sayı ile yerken bir avuç yersem kilo alırım ben. Hiç bana uygun değil o kadının dedikleri.
Hele dukan hiç uygun ve uygulanabilir gelmiyor bana...
Uzun sürede sağlık sorunları oluyor diye söylentiler geliyor kulağıma bu türlü diyetler için.
aslında diyet değil onunkisi.yaşam tarzı.
niye kitabın adını karatay diyeti yapmış anlamadım.
daha orjinal bir şey olabilirdi..
ben ara öğün yesem de olur yemesem de..aramıyorum pek..
canım çoktatlı istediğinde ballı tarçınlı süt içiyorum ara olarak sadece..
Ben bu mesajı kaçırmışım!
Napacan karatay diyetini maxicim ?
Merak için mi aldın, uygulamak için mi ?
Benim kafama pek yatmamıştı bir ara okumuştum o kadının dediklerini ama...
Uzun süreli yapınca o diyeti sağlık sorunları felan oluyor diye söylentiler duymuştum ben... ne kadar doğru bilemiyorum artık.
O bahsettiğin kitap neyle ilgili ?
bende bir ara topikde okumustum karatay diyeti ara öğün yapılmıyorrr mantık biriken yagları erıtmek yanı depodan takvıye almak gibi bişeyler vardı hatırladıgım kaadarıylaa
Acıkmadan yememek, sofradan da doymadan kalkmak sünnetmiş ya...
Öyle yapmak lazım aslında.
Ben de işte acıkmadan ara öğün yapmaya karşıyım. Bu yönüyle uyuşuyoruz karatayla o zaman :)
Çok da detaylı bilmiyorum o diyeti. Bana birkaç yönü ters gelmişti okurken.
Ben ender saraç'ı severim :)
Bu diyetisyenler konusuna ve diyetlerine takığım uzun zamandır.
Derler ya hocanın dediğini yap yaptığını yapma diye:)
Özellikle bayanlarda şöyle ideal formunda bir diyetisyen görmedim.
Aslında yapılacaklar belli hepimiz biliyoruz sadece alışkanlık halini alması mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?