60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi gidiyorsun canim iyi ...masallah sana

800 gr az bisey degil yani ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi gidiyorsun canim iyi ...masallah sana

800 gr az bisey degil yani ;-)

keşke.. keşke gerçekten 800 gr vermiş olsam.
ama adet döneminde vücudumda biriken ödem gitti. yoksa önceki hafta 64.2 kilo bildirimi yaptım ben..
meyve ve dondurmayı abartmadan spora yüklenerek devam edicem..

keşke.. keşke gerçekten 800 gr vermiş olsam.
ama adet döneminde vücudumda biriken ödem gitti. yoksa önceki hafta 64.2 kilo bildirimi yaptım ben..
meyve ve dondurmayı abartmadan spora yüklenerek devam edicem..

Verirsin canim haftaya daha cok gider insallah sıkma canini ;-)

Ama gercekten kilo kaybi istiyorsak bence daha dikkatli olmamiz lazim...gecen hafta o kadar dikkat ettim ama dondurma kacamaklari bu hafta 500 gr. Vermeme sebep oldu yoksa rahat 1 kilo bekliyordum

Kahvaltim

2 haslanmis yumurta
25gr. beyaz peynir

Kizlar bu arada 2 günlük ayran detoksu varmis aranizda hic deneyen oldu mu ?

2 günde 2 kilo gidiyormus galiba

aaaah, beni bu güzel havalar mahvetti hemsire

reglim yaklaştı, şiştikçe şişiyorum galiba ya :26::26::26::26::26:
neyse ki canım tatlı falan istemiyor

Son düzenleme:
Benim kilo 64.1, bu kilo baya bir direnir heralde, cunku oldukca uzun zamandir bu kilodayim. Aman yavas olsun da guc olmasin, zaten cok diyet gibi de yemiyorum.

Tatil geliyor diye pilates derslerinin saatlerini degistirdiler, benim pilates hocasi da dogurcak artik, 7 aylik:) artik tatil yapmaya karar vermis, baska hocanin dersine girdim, ama kadin oldurdu resmen, baya spora alisigim ben o halde kas agrisi yapti kadinin yaptirdigi hareketler, ozellikle ust bacagimda.

Bir de menu bildiriminde bulunayim

dun
klasik kahvalti 1 haslanmis yumurta, 2 yulaf kepegi, cay, peynir
ogle balik yemegi ve patates yemegi, yemekler yagliydi, ama porsiyonlarim oldukca kucuktu
ara: sekerli kahve
aksam ali nazik(evet pek diyet yemegi degil, ama gorunce insan nasil dayanir:) gerci dukan yaparken sevip yedigim yemeklerden biriydi, un yerine yulaf kepegi, kasar yerine civil peyniri koyunca cillop gibi diyet yemegi oluyorda, dunku pek oyle degildi:))
baska ara yok

reglim yaklaştı, şiştikçe şişiyorum galiba ya :26::26::26::26::26:
neyse ki canım tatlı falan istemiyor

Gecen bende senin gibiydim canim birde tatli krizi eslik edince catlicam sandim...
Ama bir sonra ki hafta 1 bucuk kilo gitmisti ;-)

Öyle düsünme canim bende vücud direnir diyordum ama bi gitmeye baslayinca kilolar sakır sakır devami geliyor ;-)

Ara 1 redbull 112 kc.

Ögle
40 gr 100 kc.

Ara bilmiyom kii :)

Aksam

Balik ve salata düsünüyorum

Öyle düsünme canim bende vücud direnir diyordum ama bi gitmeye baslayinca kilolar sakır sakır devami geliyor ;-)

Yok oyle dusunmek isime geliyor, yoksa kilo vermem durunca panik yapiyorum, niye kilolar gitmiyor diye, motivasyonum dusuyor diyeti birakiyorum

Daha once diyet yaptigimda hic kacamak yapmadigim halde 3 hafta hic kilo verememistim, oldukca rahatsiz edici olabiliyor, ama boyle durmalarin diyette oldugunu bilince, morali bozmadan devam ediyorsun. Senin dedigin gibi, ertesinde 3 gun icinde iki kilo verdim o kadar durmanin uzerine

Gecen bende senin gibiydim canim birde tatli krizi eslik edince catlicam sandim...
Ama bir sonra ki hafta 1 bucuk kilo gitmisti ;-)

Günaydın Cancım,
vallahi sorma ben bile şaştım kendime...:44::44::44::44::44:
Bu sabah tartıldım 64.6 kg geldim, pazartesi gün ki tartı sonucuna göre 300gr fazla geldim...Buda regl den dolayı sanırım...
Pazartesi de regl 1. günü olacak ama olsun, bende bir sonraki hafta 63 kg diye yazarım inşallah

Hadi bakalim ogun bildirelim

dun kahvalti: klasik
ogle: kalan alinazik
ara: cilek, karpuz
aksam: havuc salatasi ve mantar corbasi, ekmek yok
ara: 3 tane cizi biskuvigorunce dayanamiyorum pis seyler)

Günaydin kizlar

Kahvaltim
2 haslanmis yumurta
30gr. Kasar peyniri
20 gr. Ahududu recelini hüplettim ;-)

Insallah canim ama büyük bir ihtimalle öyle olucak bence ;-)

Hadi bakalim ogun bildirelim

dun kahvalti: klasik
ogle: kalan alinazik
ara: cilek, karpuz
aksam: havuc salatasi ve mantar corbasi, ekmek yok
ara: 3 tane cizi biskuvigorunce dayanamiyorum pis seyler)

Aksam bende gec vakitte bir dilim pizza ya karsi koyamadim canim olsun dengeleriz pazartesiye daha cok var ;-)

Menü bugün biraz az oldu evet canim ama inan ben az yedigim zaman mutlu oluyorum ;-)

psikolojik demek ki bende 2 gündür dikkat ediyorum büyük fark var 2 günde 500 gr verdim canım

psikolojik demek ki bende 2 gündür dikkat ediyorum büyük fark var 2 günde 500 gr verdim canım

Olabilir canim :)

Vaaaay süper vermisin bravo devamini bekleriz ;-)

Bugün oglanin anaokulunda kücük bir eglencesi var senin meshur islak kek ten yaptim ama sıkıntı simdi oraya gidipte yememek nasil olacak bilmiyorum

devamı gelir mi bilmiyorum canım ama istahim yok hiç..eşim dün islak kek istedi yine yaptım amaa akşam yemedim kahvalti da dedim.saat 8den sonra yemezsen bir şey olmaz.acaba tariflerimiz aynı mi:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…