- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Sizinkilerde ama abartmiş yahuuu 45 ne ???? :)))
Cubuk kraker olursun artik
Haydi iyisin maşallah diyelim :)
Ne güzel işteeer daha ne olsun zaten hemde 55 sin ya tüh tüh tüh masallah gözüm kaldi 55de :))))
Sen bakma onlara canim....
Onlar hep programli besleniyordur yedikleri hazir oluyordur spor yine öyle hocalari vs felan bende ünlü olsam onlar gibi dal gibi olurdum...
haklısın canım
benimde yediğim önümde yemediğim arkamda olsa herşeşim hazırlansa al bunu ye saati geldi diye, çocuktu işti derdim olmasa ben onları da geçerdim ya neyse
heeyt be:)))
inşallah canım
bende nihayet hamile kalmadan önceki kiloma geri geldim
ama bi 57 falan olsam süper olacak
kıyafetlerim 36-38 beden, 36 lar zaten olmuyor üstüme de 38lerde karnım pörtlüyor((
Verirrsin geri kalanlarıda şekerim ne kalmış şurda
süperiz biz başarırızzzzz:13:
inşallah canım
şu karın hareketlerine bi başlasam bende tam süper olacak ama
bi türlü başlayamadım
Aslında bende biraz karalar bağlıyorum artık gram gram gidiyor ya moralim düşüyor birbirimize destek ola ola vercez bu inatçı kiloları :) gram gram bile olsa
canım moralini bozma
bazen takılıyor vücut ki çok normal bi sınır oluyo onu geçtinmi tekrar başlıyosun, mesela bende önceden 60dı ama hamilelik doğum derken değişmiş olabilir, haftaya görcez artık :))
Ama öyle kiz :)Saol tatlmm
ayyy asii 45 ne çubuk kraker olursun demissin yaaa ayyyyyy ne güldüm ona yaaa allahda seni güldürsünnn
Olur olur o bedenlere bizde fistik gibi üzerimize giyinecegiz insallahhaklısın canım
benimde yediğim önümde yemediğim arkamda olsa herşeşim hazırlansa al bunu ye saati geldi diye, çocuktu işti derdim olmasa ben onları da geçerdim ya neyse
heeyt be:)))
inşallah canım
bende nihayet hamile kalmadan önceki kiloma geri geldim
ama bi 57 falan olsam süper olacak
kıyafetlerim 36-38 beden, 36 lar zaten olmuyor üstüme de 38lerde karnım pörtlüyor((
Valla bende gram gram verdim bu hafta ama olsun ya gram gram gitsinde ama gitsin yani....Aslında bende biraz karalar bağlıyorum artık gram gram gidiyor ya moralim düşüyor birbirimize destek ola ola vercez bu inatçı kiloları :) gram gram bile olsa
Ama öyle kiz :)
Ama ne yalan söylim bende kendime güldüm yazarken :))
Olur olur o bedenlere bizde fistik gibi üzerimize giyinecegiz insallah
Valla bende gram gram verdim bu hafta ama olsun ya gram gram gitsinde ama gitsin yani....
İnatci kilolarin zincirini koparacagiz hep birlikte yılmak yok karalara baglanmak yok azimli olalim yeterki :)
Ama öyle kiz :)
Ama ne yalan söylim bende kendime güldüm yazarken :))
Asi cok güldüm kiz ...
Anam allah korusun 45 kilo olmayi hayatta istemem iskelete deri giydirmis gibi cok cok 50-52 arasi ;-)
Olur olur o bedenlere bizde fistik gibi üzerimize giyinecegiz insallah
55 kilo bi insan tr de kac beden takılıyor kizlar :)
Valla bende gram gram verdim bu hafta ama olsun ya gram gram gitsinde ama gitsin yani....
İnatci kilolarin zincirini koparacagiz hep birlikte yılmak yok karalara baglanmak yok azimli olalim yeterki :)
Aynen burasi olmasa ben coktan pes etmiş olurdum kim bilir :))Canım arkadaşlarım benim hepimiz fıstık gibiyiz
bura bana çok iyi geldi kızlar destekleriniz için teşekkür ederim
Evet ya önümüzde koca kiş var daha abovvvv :)))Aynen kizlar azim azim azim biz sadece yazi degil kisida zayif geciricez ...;-)
Gram gram gitsinde ama gitsin ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ögle yemegim 100 gr pirinc lapasi 100 gr light yogurt
220 kc.
Ara olarakta 1 redbull 112
Toplam kahvalti ile beraber 532 kc.
68.2 den 65.8 dustum ama cok az cok yavas. Kizlar metoblzmm cok yavas ilerliyor sanirim naparak hizlandrablrm?
Ara 5 kayisi kurusu 60 kalori
Ara 1 kücük seftali 54 kalori
646 kc.
Aksam yemegim 100 gr hindi gögsü 146 kc.
2 orta boy havuc salatasi bol limonlu 50 kc.
842 kalori ;-)
Senin boyun kacti canim????
Bende ilk hedefim 60 daha sonrasi 58di ama 55de görmek isterim valla ya....
Naz 55 olmuş artik hedefimiz 55 olsun hadi hep beraber 55 olalim :)))
Bende gaza geldim.
Ama eşim 60 civari olsan yeter diyor hatta şimdi bile yeter diyor ama ben vermek istiyom :))
Saglik olsun canim bende ac gezdim bu hafta spor yaptim ama anca 800 gitmiş
Bak neredeyse yetişiyormuşum sana ama 100 gr fark var tühhh ya :)
Ya ya aliniyor güzelim hic sorma... Bazen oluyor böyle şeyler ...
Heleki dişarda yedinmi kilo artiyor nedense cok sinir bozucu valla
Sagol canim tsk ederim ;-)
Sagol canim simarttin beni valla :)
Öyle yapicam canim 52 ye kadar devam edicem ondan sonrada burda sizin sayenizde kilomu korucam insallah ;-)
Öyle yapicam canim hafif biseyler ama protein agirlikli olur heralde ;-)
Canim benim boyum 1.64
Ama spor falan yapmisin canim kaslarin agirligindan da kilon fazla gelmis olabilir bence...
Dengelersin sen ;-)
Buyurun hep beraber 55 olmaya canim ;-)
Canim o zaman ki kilom 60-61 arasiydi sanirim ;-)
Benim hic birzaman dümdüz bir karnim olmadi cok zayif oldugum zamanlarda da hep bi armut göbegim vardi yapi olarak benden daha ince olabilirsin ;-)
en iyisi sporu bırakayım ben canım spor bana yaramıyorspor yapmadan daha cok veriyordum
Valla haftaya kadar en az 62,5-62 olmak isterim yani ama kismet :))boyum 1,67 .ben 60 olsam yeter simdi de iyi gözüküyorum ama vermem lazım daha...55 kilo olursam kemiklerim sayılır
bana da esim sen nasıl zayıfladın ya diyor kendisi kilo veremedi de250 tl verecekti sözde ama yan çiziyor vermedi :)
sadece 2 gün dikkat ettim onda da söyleniyorum işte bende:) sen gayet başarılısın
gelecek hafta beni tutarsın sen ne yapsam ben yaa
ilk defa pikniğe gittik açık hava bana yaramadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?